Marco de Wit 17 syyskuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Valepresidentti Biden on käskenyt osavaltioita ”jakamaan” laittomien maahanmuuttajien taakkaa. Niinpä Biden sitten lähetti laittomia myös Floridaan.

 

Vastavetona Floridan kuvernööri sitten päättikin lähettää osan näistä laittomista suoraan rikkaiden suvakkien luksusalueelle, Martha’s Vineyardin saarelle!

 

 

 

Tämä rikkaiden suvakkien lomailualueen luksuskaupunki Edgartown on tietysti yli 90 prosenttisesti valkoinen. Rikollisuutta ei ole juuri ollenkaan.

 

 

Edgartown. Kuvassa linkki Wikipediaan

 

 

Koko Martha’s Vineyardin saari tukee tasa-arvoa.

 

 

 

Niinpä koko saari joutui hälytystilaan, kun sinne saapui Floridan lähettämät 50 laitonta.

 

 

 

Bidenin puhenainen voivottelee laittomien karua kohtaloa. Miten floridalaiset rasistit ovat kehdanneet olla näin julmia laittomille!

 

 

 

 

 

Saarella on myös Obamien kesämökki. Niinpä monet odottavat heidän ottavan luokseen asumaan ainakin muutaman laittoman.

 

Obamien kesämökki

 

 

 

 

 

 

 

Laittomat eivät ehtineet olla Martha’s Vineyardissa kuin vajaan päivän, niin paikalliset hyväntekijät tilasivat heille bussit, jotta laittomat pääsisivät muutaman sadan kilometrin päässä olevaan armeijan leiriin. Siellä heillä on turvallista.

 

 

 

Kävisiköhän samalla tavalla myös Ahvenanmaalla?

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

35 thoughts on “Suvakit kauhuissaan: Republikaanit ohjaavat laittomia maahanmuuttajia suvakkien eliittialueille!

 1. Olen toisinaan kysellellyt matukiimaisilta suvakeilta mikseivät he halua ottaa näitä lääkäreita ja korkeasti koulutettuja moniosaajia omalla asuinalueelleen tai halua näitä vaivalla hankittuja kultakimpaleita koskaan käydä edes katsomassa. Vastausta en jostain syystä ole saanut mutta on se vain jännä että suurimmat humanitaarisen maahanmuuton kannattajat asuvat semmoisilla aluille joilla nämä rakkaat kultakimpaleet eivät voi vahingossakaan tulla vastaan esim. koirankusetusreissulla. Näin äkiksestä luulisi myös että majoittamalla näitä moniosaajia omaan kotiinsa suvakki saisi myös helvetinmoisen määrän ”wokepisteitä” somen suvakkipiireissä varsinkin kun silloisella pääministeri Sipilälläkin meni pupu pöksyyn kun hän meinasi näin tehdä. Suvakki, etkö halua päteä omissa piireissäsi?

  Toivottavasti tuo Floridan malli rantautuu myös tänne suomeen ja sitten vielä keksisimme miten saisimme läpi semmoisen oikeudenmukaisen järjestelmän jossa humanitaarisen maahanmuuton kannattajat maksaisivat näiden ”hätääkärsivien naisten ja lasten” tuomisen tänne suomeen, näiden moniosaajien ”kotouttamisen” ja kaikki muut näiden kultakimpaleiden aiheuttamat kulut OMISTA RAHOISTAAN. Näin kaikki olisivat onnellisia; suvakit saisivat matuja suomeen niin paljon kuin pystyisivät hankkimaan, pääsisivät hyvesäteilemään ja moraaliposeeraamaan OMAN työnsä hedelmistä (varsinkin jos ottaisivat nämä kultakimpaleet asumaan OMALLE asuinalueelleen) ja maahanmuuton vastustajat voisivat käyttää rahansa johonkin muuhun. Eikö tämä olisi win-win-tilanne kaikille?

 2. Sivistyneesti käyttäytyvää porukkaa nuo rikkaat. Eivät jääneet odottamaan, että JOKU MUU TEKEE, vaan tilasivat bussit pakolaisille ja vielä lämpimät hyvän matkan toivotukset läksiäisiksi. Noin toimivat rikkaat ja älykkäät.

  Entä hölmöläisten hölmöt johtajat eräässä hölmöläisten osavaltiossa? Armeija tilattiin kantamaan pakolaisten matkalaukut ja tulijat laitettiin etuoikeutetuiksi kaikissa sosiaalietuuksista ohi kantaväestön.

  Onko ensimmäinen vai toinen vaihtoehto kestävää kehitystä?

  1. Sivistynyttä porukkaa. Haha. Näin riistäjäsi, vainoajasi ja mädättäjäsi ovat saaneet sinut vielä palvomaan ja ylistämään heidän erinomaisuuttaan kuin kuninkaallisia. Ymmärrän, että olet heidän suhteen täysin erehtynyt ja voit vielä parantua erehdyksestä.

 3. Ei ole ehkä alemman tason rikollisuutta, mutta valkokaulusrikollisuutta sitäkin enemmän. Ahvenanmaallehan suostuuttiin vihdoin avaamaan tänä kesänä sen historian ensimmäinen vastaanottokeskus, koska saavat sinne nyt ukrainalaisia.

  1. Viikko sitten Yle uutisoi viranomaisharjoituksesta, jossa miljoona ihmistä evakuoidaan Itä-Suomesta ja sijoitetaan viiteen maakuntaan Pohjanmaalla ja Keski-Suomessa. Rannikkoruotsalaisia ja Ahvenanmaata ei koske vastaanottovelvollisuus. Suomenruotsalaisille kelpaavat vastaanotettaviksi kaikki muut, mutta ei aitokantasuomalaiset.

 4. 2015 matuaallon aikaan Ahvenanmaalla kävi juuri näin. Sinne saapui joukko matuja, jotka Ahvenanmaa lähetti kaikki Turkuun ja perusteli tätä sillä, että Ahvenanmaalla ei ole vokkeja.

  Kaikki ”älykkäät” valkoiset ihmiset ovat kansan ja rodun pettureita, jotka ovat vihollisiamme ja meitä vastaan. Heistä ei ole koskaan ollut mitään hyötyä ja nyt he vainoavat ja tuhoavat meidät tavalliset ihmiset. He ovat täysin sairaita mädättäjiä, pettureita ja rajojen avaajia. Juurikin he ovat aina historiassa olleet ne mädättäjät.

  ”Älykkäistä” valkoisista ihmisistä pitää päästä laillisin keinoin eroon ja kitkeä heidät laillisesti yhteiskunnasta. Heidän omaisuutensa pitää laillisin keinoin siirtää takaisin kansalle, jonka selkänahasta he ovat sen riistäneet.

 5. Tämä Martha’s Vineyardin tapaus on toivottavasti pitempään jatkuva ja lopulta opettavainen. Suomessakin vihreiden päättäjät asuvat useimmin ihan muualla kuin maahanmuuttajalähiöt tai edes tuulivoimalat.

 6. Rikkaat valkoiset ovat riistäjiä, loisia, mädättäjiä ja vihollisia, jotka kirjaimellisesti haluavat tuhota sinut ja kaikki muut tavalliset, normaalit ja terveet valkoiset ihmiset. He eivät ole kuten me ja eivät ajattele normaalisti, vaan he ovat sairaita, kyvyttömiä ja rikollisia loisia, jotka eivät kykene muuhun kuin elämään tavallisen kansan selkänahasta.

  Marco on itse kutsunut somaleja orjanomistajien jälkeläisiksi. Ole rohkea ja kutsu valkoisia riistäjiä niiden oikeilla nimillä, laiskoiksi orjanomistajiksi, jotka eivät pysty muuhun kuin elämään tavallisten ihmisten selkänahasta, riittämään heitä ja vainoamaan heitä.

  Turhaan kaunistelet sitä mitä valkoiset ”älykkäät” riistäjämme ja vihollisemme ovat. Ymmärrän kyllä, että et halua tätä tehdä, koska tunnet ihmisiä jotka ovat melko korkealla yhteiskunnan tasolla ja kusisit niin sanotusti omaan pesään, mutta Laittoman Lehden lukijat eivät kaunistele totuutta, vaan jos Laiton Lehti ei asiaa kerro, niin lukijat kertovat.

  1. Mielenkiintoinen kysymys. Tyhmät eivät pysty mihinkään organisoituun toimintaan, jote tietysti se on älykkäät, jotka ovat vastuussa kaikesta on se sitten hyvää tai pahaa. Pahinta on, että valtion olemassaolo tietysti kannustaa älykkäitä käyttämään valtaansa pahaan eli hankkimaan itselleen monenlaisia kartellioikeuksia.

   Sama kuvio valkoisten kanssa. Vain valkoiset ovat pystyneet luomaan sivilisaation ja myös romuttamaan sen. (Toki tiettyjen ryhmien tuella)

   Sama kuvio myös älykkäimpien valkoisten eli germaanien kanssa. Se on nimenomaan viikinkien jälkeläiset eli varsinkin waspit, jotka ovat ottaneet maailman hallintaansa vainoamalla ja alistamalla muita valkoisia, kuten varsinkin kelttejä. Anglo-Sakson eli viikinkijuuret omaavat valloittivat Itä-Englannin ja vähitellen ottivat Brittien saaret haltuunsa ja sitten valtasivat myös Amerikan pohjoisvaltiot, jotka sitten sisällissodassa tuhosivat Confederaation eli keltti-englantilaiset (ks. Albion’s seed) ja loivat USA:n, joka sitten loi FED:in joka vähitellen tuli maailmanlaajuiseksi imperiumiksi, joka nyt mädättää koko maailmaa satanismillaan. Ehkä voisikin sanoa, että olemme palanneet viikinkien satanismiin ihmisuhreinneen, jne.

   Tämäkin taas todistaa, että geenit määräävät lähes kaiken. Oli lähes väistämätöntä, että korkean äo viikinkien geenit yrittäisiävt ottaa maailman haltuunsa aivan samalla tavalla kuin juutalaisten geenit. Molemmat perustuvat eugeniikkaan. Yhä edelleen demokraattien wasp-johtajat esim. Martha’s Vineyardilla suojelevat geneettistä perintöään heittämällä kaikki laittomat ulos alta aikayisikön, vaikka tietysti massoille valehtelevat olevansa jotain suvaitsevia ihan samalla tavalla kuin viikingit olivvat hyviä valehtelijoita tehdessään kauppaa, johon he keskittyivät enemmän kuin sodankäyntiin, vaikka historiankirjoitus onkin jälkimmäistä korostanut.

   Tästä waspien voittokulusta kertoo myös https://www.lewrockwell.com/2003/09/stephan-kinsella/when-did-the-trouble-start/

   1. Eivät britit ole mitään valkoisia, vaan sekarotuinen sekasikiökansa. Ehkä heissä on joskus ollut valkoista, mutta tutki heidän sukujuuriaan, niin heidän sukunsa periytyvät etelästä.

    Ehkä Laittomalla Lehdellä ja Laittoman Lehden lukijoilla on eri käsitys valkoisista ja valkoisten ajattelusta, mutta satanismi ja totaalinen, sadistinen pahuus ei kuulu valkoisten juttuihin. Myöskään amerikkalaiset eivät ole mitään valkoisia, kuten normaalit valkoiset kansat ovat. Tämän huomaa jo amerikkalaisten täysin sairaasta ja sadistisesta ajattelusta ja käyttäytymisestä.

    Mieluummin elän vaikka maakuopassa kuin elän jossain helvetin ”sivilisaatiossa” vainottavana ja riistettävänä.

    Mitä nopeammin saamme sekarotuiset amerikkalaiset ja britit laillisesti sekoitettua älykkääseen neekerivereen, sitä parempi. Näillä sairailla ja sadistisilla paskoilla ei ole mitään oikeutta olla maapallolla.

   2. Lähdet aina liikkeelle tästä ”kannustuksesta”, ikään kuin se lopulta selittää kaiken. Jos ihmiset ovat oikeasti pahoja, he ovat yksinkertaisesti pahoja. Ei heitä tarvitse kannustaa olemaan pahoja ja heitä ei voi juurikaan kannustaa olemaan yhtään parempia. Yritäpäs kannustaa jotain mielisairaita ja rikollisia sadisteja olemaan hyviä. Et sinä voi onnistua siinä. Mihin tahansa ei-valkoiset britit ja nykyisin amerikkalaiset sekoittuivat (vihjeenä etelän kansat), niin et saa heistä mitään hyviä. Keiden kanssa luulet heidän sekoittuneen myös Ukrainassa ja keille luulet heidän myyneen orjia, kunnes VENÄLÄISET vapauttivat nämä orjat? Sitten he taas jatkoivat orjakauppaa koko imperiuminsa alueella.

    1. Jep, lähden todellakin siitä, että ihmiset ovat hyvin pitkälle geenien, mutta myös ympäristön ohjailemia. Ihmiskunnan älykkyys on degeneraation johdosta liian alhaisella tasolla. Ihmiset ovat pitkälle muovailuvahaa. Tässä vasemmistolaiset ovat oikeassa ja tämä on yksi syy heidän menestykseensä.

     1. Kyse on melko samasta ihmisten muovailusta mitä varsinkin naiset tekevät miehille. Tässä olet oikeassa.

      Ns. vasemmistolaiset ovat kuten naiset, eli myöskin kuten britit ja amerikkalaiset, jotka geneettisesti raukkamaisina ihmisinä käyttävät lähinnä naisellisia taktiikoita, hakevat liittoumia, kiristävät, uhkailevat, lahjovat jne.

      Kyse on vain ihmisten muovailusta laajemmassa mittakaavassa käyttäen mitä tahansa keinoja, määrittäen käsitteitä, myyden huumeita vaikka lapsillekin jne.

      Voimme myös oikeastaan sanoa, että keskiajan jälkeen pahuus voitti ja pääsi valloilleen murhatessaan mm. Temppeliherrat, Saksan upean valkoisen kansan ja nyt venäläiset. Eivät venäläisetkään ole mitään täydellisiä, mutta paljon parempia ja normaalimpia ihmisiä kuin täysin sairaat, luonnottomat ja imperialistisen rikolliset britit ja amerikkalaiset, jotka ovat sadistisia, sairaita ja rikollisia loiseläimiä.

      Englannin yläluokka koostuu hyvin pitkälti muutaman etelän kansan lisäksi myös myöhäisajan sairaista roomalaisista, jotka tietysti loppuvaiheessa muuttivat myös Englantiin teurastamaan aitoja ja terveitä valkoisia kansoja.

     2. No koita muovata joitain sairaita ja rikollisia sadisteja, kuten brittejä, amerikkalaisia ja ruotsalaisia. Hyvää onnea sen kanssa. He ovat eläimiä jotka eivät tunne mitään muuta kuin voimaa ja venäläiset tietävät tämän oikein hyvin. Paljon helpommin venäläisten kanssa pääsee yhteisymmärrykseen kuin näiden sairaiden loisivien rikolliskansojen kanssa, jotka eivät itse osaa yhtään mitään ja he tarvitsevat aina muita elättämään heitä.

   3. Voimme varmaan olla melko samaa mieltä, että britit ja amerikkalaiset ovat laiskojen, valehtelevien ja rikollisten orjanomistajien jälkeläisiä, jotka on aina koko historian tunnettu rikollisina, varkaina ja loisina, jotka kuljeskelevat joka puolella maailmaa ja joka puolella maailmaa kaikki vihaavat näitä rikollisia varkaita ja loisia, koska he eivät koskaan tee itse yhtään mitään, vaan aina elävät muista ja muiden työstä.

    1. Toki anglo-saksit ja eräs toinen ryhmä on satoja vuosia loisinut rahakoneen ja imperialismin avulla. Syy on pitkälti geneettinen sekä tavallisten ihmistn tyhmyydestä ja raukkamaisuudesta johtuva. Jos joku huijaa sinua kerran, niin vika on huijarissa, mutta jos joku huijaa sinua ja kansaasi satoja vuosia, niin vika on SINUSSA ja kaikissa idioottisukulaisissasi.

     1. Myönnät siis kuitenkin, että ei-valkoiset imperialistiset britit/amerikkalaiset ovat geneettisesti rikollisia, loisia ja laiskoja valehtelijoita, vaikka muut ovatkin sitten hölmöjä?

      Jotenkin erikoista kuitenkin aina pitää meteliä parista muusta kuljeskelevasta huijariryhmästä, jotka ovat aivan samanlaisia huijareita, rikollisia, muiden hyväksikäyttäjiä ja muista eläjiä kuin britit/amerikkalaiset.

     2. Näille amerikkalaisten, brittien ja ruotsalaisten sairaille geeneille kannattaisi alkaa tekemään jotain, kuten geenitestien avulla puhdistaa heidät laillisesti pois väestöstä, sekä karkottaa suomalaiset huorat jotka ovat tehneet jälkeläisiä heidän kanssaan.

   4. ”Anglo-Sakson eli viikinkijuuret omaavat valloittivat Itä-Englannin ja vähitellen ottivat Brittien saaret haltuunsa”

    Eikös nyt kuitenkin niin että alunpitäen Britteinsaaret olivat aikanaan ennen roomalaisten valloitusretkiä, paikallisia heimoja: brittiläiset (Brettons), keltit, walesiläiset ja pohjoisempana pictit sekä kaledonialaiset. Kun sitten roomalaisten onnistui kovalla hinnalla murjoa nämä heimot likipitäen sukupuuton partaalle tai eristyksiin ylämaille, saaret olivat otollista maaperää eurooppalaisten heimojen valloitusretkille.

    Pimeällä keskiajalla eurooppalaisista valloittajaheimoista vahvimpina oli mm. anglit, saksit, juutit, tanskalaiset ja friisialaiset. Kaikki nämä kuitenkin eri germaaniheimoja, jotka olivat jo vuosisatoja aiemmin ottaneet yhteen roomalaisjoukkojen kanssa. Näiden lisäksi britteinsaarten valloitukseen osallistui toki viikonkejä, mutta eivät he mitään angli-sakseja olleet! Brittein valloituksessa germaaniset anglit ja saksit olivat vain muita menestyksekkäämpiä ja jäivät yleiskäsitteenä voimaan.

    Nykyajan valkoiset britit kaikkien näiden eripuolilta tulleiden valloittajaheimojen sulatustyön tulosta. Sekasikiökansaa, kuten täällä monesti on todettu. Nykyään vielä sitten neekerit ja muut puolittaiset riesanaan.

    1. Tarkoitin, että kyse on germaanien kansainvaelluksesta ja viikingit ovat osa ihan samaa kansanvaellusta. Kelttien kansainvaellus tapahtui noin tuhat vuotta aiemmin ja ovat tietysti myös valkoisia, mutta eivät yhtä imperialistisia kuin germaanit. Tämän eron näki myös englannin sisällissodassa ja myöhemmin myös Amerikan sisällissodassa. Kumma, ettei tästä ole paljn puhuttu historioitsijoiden keskuudessa. No, ehkä se olisi liian rasistista eli geeneihin uskovaa. Pitääkin kirjoitta tästä juttu.

 7. Valkoinen eliitti on rikollista ja riistävää. Heidän rikollisesti varastama, ryöstämä ja riistämä varallisuus tullaan palauttamaan laillisesti tavalliselle kansalle ja hyvin iso osa valkoisesta eliitistä tullaan laillisesti tuomitsemaan rikollisina erittäin ankarasti petturuudestaan ja rikoksistaan normaaleja ihmisiä vastaan. Voit olla siitä varma.

 8. Valkoinen ”eliitti” on todella halveksittavaa ja säälittävää ihmis-saastaa, joka on aina riistänyt ja ryöstänyt tavallisia ihmisiä. He ovat riistäjiä ja pahimpia vihollisiamme.

 9. Valkoinen riiistävä ja loisiva saasta alas! Näistä ihmisistä pitää vihdoin ja kerrankin päästä totaalisesti eroon yhteiskunnastamme mädättämästä ja tuhoamasta, sekä riistämästä kansaa.

 10. Meidän pitää avata rajat suvakkien alueelle ja sekoittaa Ahvenanmaan ja ruotsalaisten perimä älykkääseen neekerivereen. Voimme itse alkaa kuskaamaan älykkäitä neekereitä sekoittumaan heihin.

 11. Ketkä tulevat mukaan viemään mukavia ja älykkäitä neekereitä ja arabeja Westendiin, Sipooseen ja Ahvenanmaalle?

 12. Siis republikaanit lennättävät siirtolaisia charter-koneella veronmaksajan laskuun yhä syvemmälle Yhdysvaltoihin, paikkoihin joista heitä ei todennäköisesti karkoteta ja laiton lehti pitää tätä kannatettavana? Mahtaakohan marco sensuroida tämän kommentin…No totta kai!

 13. Tämä on retorisessa mielessä täyttä sotaa hyvän ja pahan satanismin välillä, riistävän ja pahan eliitin, joka ei osaa kuin loisia muusta kansasta ja oikean kansan välillä.

  Tulemme retorisesti kusemaan sairaiden ja pahojen imperialististen ruotsalaisten, sekarotuisten brittien ja amerikkalaisten, sekä maanpettureidemme haudoille. Pidämme huolen siitä, että historia muistaa nämä ihmiset totaalisina rikollisina ja pahoina mitä he ovat aina olleet.

  Onko Laittoman Lehden toimituksen tuttavilla tapana syödä ötököitä, sekaantua lapsiin ja olla sadisti, kuten oikeasti älykkäät ihmiset tekevät? Muutenhan et voi olla oikeasti älykäs jos et ole sairas ja rikollinen paska. Me olemme niitä tyhmiä kun emme tajua kaikkia näitä hienouksia mitä oikeasti älykkäät tajuavat tehdä.

 14. Laiton Lehti vielä usein muistuttelee kuinka laillinen negatiivinen eugeniikka ei ole oikea ratkaisu, vaikka se nimenomaan on se oikea ja tehokkain ratkaisu, jonka historiakin on moneen kertaan todistanut. Pitkä historia on todistanut kiistattomasti kuinka laillinen negatiivinen eugeniikka on kaikkein tehokkain tapa suojella ja puhdistaa perimää saastasta, kuten saastuneesta ruotsalaisesta, brittiläisestä ja amerikkalaisesta, jonka uskottomat ja petolliset suomalaiset huorat ovat saastuttaneet suomalaiseen perimään tekemään rikoksia ja sadismia. Olette suomalaiset huorat kaikki pelkkää saastaa tekin. En tarkoita muutamaa aivan poikkeusta, mutta sillä ei ole mitään tekemistä sen kanssa oletteko suomalaisia. Tämä on vain pelkkää yksittäistä sattumaa. Kaiken kaikkiaan suomalaiset naiset ovat todellista valkoisten naisten saastaa.

 15. Ainoa ratkaisu on sekoittaa laillisesti valkoisen eliitin veri älykkääseen neekerivereen. Lisäksi laillisesti tehty verikosto vain täysin laillisin keinoin.

  Tästä valkoisesta syövästä pitää päästä yhteiskunnassamme laillisesti eroon ja kirjaimellisesti kitkeä se laillisesti juuriltaan.

 16. Nelisen vuotta sitten kansallismieliset koiranleuat menivät ruotsalaiselle elliiti suvakki asuinalueelle lähetysaiton kanssa aamu kuudelta ja laittoivat nupit kaakossa muslimien rukouskutsun mellastamaan. Pian kuisteille ilmestyi vihaisia hienostorouvia, jotka hälyttivät poliisin paikalle. Poliisit eivät tehneet mitään asialle, koska siinä ei ollut mitään lainvastaista. Todennäköisesti asia olisi ollut toisin, jos amyristä olisi kuulut Saksan diktaattorin Adolf Hitlerin puhe Nünrnbergin Puoluepäivillä.

  1. Eivät ruotsalaiset ole koskaan mitään kansallismielisiä. Ei heitä kiinnosta ihonväri pätkääkään. Heille kaikessa on kyse vain näkökulmasta, kuten Laittoman Lehden hehkuttamat voi niin hirmuisen älykkäät ihmiset. Te ette vain ymmärrä. Se riippuu niin siitä miten asiaa katsot ja ette ymmärrä ötöiköiden syönnistä, sodomiasta, feminismistä ja ateismista ette sitten yhtään.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*