5 thoughts on “Jösse: Pakkotyön paluu

 1. Petollien Marxilainen intersekrionaalinen feministihallitus sortaa ja riistää duunarinaisia, juuri HEITÄ JOTKA ÄÄNESTIVÄT NÄMÄ WEF-SANNAT, TYTIT ja KRISTAT VALTAAN.

  Onko nyt Hyvä?

  Palaako SDP enää puolustamaan duunareita, muuten kuin vaalilupauksissa? Eihän noista punikkibolsevikkiglobalisteista ole sitä tekemään. Pahin Suomen, suomalaisten ja ihmisvapauksien syöjä jo vuosikymmenet. Punikkiglobalistipikkuporvareita nuo demarit ovat. Myyneet jo kaiken. Nyt ne myyvät jo valkoisia heteronaisia pakkotyöhön noille ylikansallisille sosiaali – ja terveysalojen globalistiyritykdille jotka eivät maksa veroja minnekään. SDP vihaa juuri nyt eniten valkoisia työtä tekeviä heteronaisia.

  SDP on suurin poliittinen huijaus, mitä ikinä on ollut. Mutta sehän onkin bolsevikkinen kommunistiriistopuolua. Yrittivät aseellista bolsevikkivallankimousta 1918, jos joku ei sitä tiedä vielä, niin muistutetaan jälleen siitä.

  1. Tuon ajan Suomen senaatin ja demarien johtaja Kullervo Manner oli ensin kapinanomaisesti ajamassa Suomen irti tsaarin Venäjän vallasta sekä myös itsenäisyysjulistuksen hyväksymistä maallemme bolsevikeiltä, mutta hetkeä myöhemmin hän oli johtamassa punakaartin/Neuvosto-Venäjän vallankaappaushallintoa maassamme.

 2. Hoitajien palkkauskiistassa on kahden valtion kartellin ristiriidasta keskenään: ay-liikkeen ja julkisen terveydenhuollon

  Valtio on taannut perustuslaissa hoidon jokaiselle kansalaiselle, mutta on myös suojannut erityisaseman eli palkkojen kilpailumattomuuden ay-liikkeelle.

  Twitteristä…

  ”Hoitajille maksetaan samat vientiliittoja suuremmat palkankorotukset kuin muulle kunta-alalle, mutta edelleen lisää. Poikkeus saattaa olla tämän syksyn ylimääräinen 0,5 %:n erä, josta järjestöt sopivat erikseen. siinä voidaan muut duunariliitot #tehy :ä ja #super :a näpäyttää.”

  https://twitter.com/VesaKallionpaa/status/1570683920475389952?s=20&t=GJ7s0hb0bUv2DhkcWdrcEQ

 3. …aina voi olla kännissä niin ei tarvi lähteä töihin…

  Huikkapullo oven pieleen niin siitä saa alkometrit värähtämään.

  1. Eikä kertausharjoituksiin, eikä liikekannallepanoon. Hommaa itsensä vankilaan, niin ei tartte lähteä minnekään Minne ei halua mennä.

   ”Vapaus on suuri vankila”, kuten Pelle Miljoona runoilee

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*