Marco de Wit 18 syyskuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti on toistanut Ivan Puopolon olevan Suomen semirehellisin toimittaja. Eli hän kertoo aina vain puolet totuudesta, jotta ei saisi potkuja MTV:stä.

 

Niin taas alla olevassa videossa. Todellakin kannattaa hankkia avioehto ennen naimisiin menoa. Samalla on kuitenkin lapsellista kuvitella, että sillä olisi paljon merkitystä, jos olet päässyt rikastumaan.

 

 

Suomessa käytännössä KAIKKI tuomarit ovat suvakkikuplassa eläviä Demla-tuomareita, jotka harjoittavat positiivista syrjintää.

 

Vihafakta nimittäin on, että vaimosi vie aina lapsesi, talosi ja rahasi teet sitten millaisia avioehtoja tahansa.

 

 

Itse asiassa nykyään on jo hyvin kyseenalaista kannattaako miehen ylipäätään mennä naimisiin. Hyvin harva nainen on niin reilu, etteikö alistaisi ja ryöstäisi miehensä varsinkin, kun valtamedia ja viranomaiset siihen suorataan yllyttävät.

 

 

Toisaalta suomalaiset miehet voivat syyttää VAIN itseään. Kuinka monen miehen olet esimerkiksi kuullut valittavan edes positiivisen syrjinnän periaatteesta?

 

Jos lainsäädännössä naisia virallisesti syrjittäisiin kutsuen sitä positiiviseksi, niin kuvitteletko naisten vain hyväksyvän sen?

 

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

23 thoughts on “Kannattaako miehen tehdä avioehto tai ylipäätään mennä naimisiin?

 1. Onko jossain listattu tai tilastoitu niitä tapauksia joissa on ollut avioehtoja joita vääryyslaitos on kumonnut?
  Tai joku yksittäistapaus joka tekee selväksi sen, ettei avioehto merkitse mitään jos demlakalkkunoista niin tuntuu?

  Kiitos etukäteen kaikkien poikien puolesta.

  1. Yksinkertaisesti feministien ja naisten mukaan kaikki riippuu kaikesta ja näkökulmasta. Se, että sinulla on sopimus ei tarkoita mitään, paitsi jos tulkinta hyödyttää naista, silloin se tarkoittaakin jotain.

 2. Mies ei voi avioliiton aikana rikastua. Ei ehdi töissäkään käydä, kun pitää hoitaa lapset, siivota kotia, tehdä ruokaa, maksaa laskut, käydä kaupassa, viedä lapset harrastuksiin, huoltaa vaimon auto, toimia vaimon sihteerinä, silittää vaatteet ja niin edelleen 24/7. Tuolla ajankäytöllä mies ei voi rikastua. Ainoa keino kotona rikastua on pelata rahapelejä tai sitten keikistellä jollain maksullisella seksikanavalla yksinäisille uranaisille.

  Suomesta feministit ovat tehneet antitalibalistisen maan, jossa mies ei pääse urallaan eteen päin. Jo peruskoulu typerällä teoreettisella koulutusohjelmalla syrjii poikia ja työelämästä ei enää löydy miehille sopivia töitä, koska ne työt ovat feministit globaalit hyvesignalointiyritykset siirtäneet halpatyötä tekeville ulkomaalaisille. Eihän Suomessa ole enää yhtään vähänkään isompaa yritystä SUOMALAISEN MIEHEN JOHDOSSA JA OMISTUKSESSA.

  1. Onko nainen edelleen tehty miehen kylkiluusta… jossa nainen vaietkoon seurakunnassa?

   Jos haetaan syyllistä niin vika on aina naisessa?

   Viestissä tuli hyvin selvästi esiin miksi mukavuuden haluinen mies menee naimisiin ja voi vain rikastua nykyään Rahapeleillä.

   Naisen rooli avioliitossa on nimenomaan on ollut hyvin yksipuolinen.

   Nainen ei voi avioliiton aikana rikastua mutta hän ehtii käydä töissä. Hän hoitaa lapset ja aviomiehen. Hän pitää kodin puhtaana. Hän käy kaupassa ja valmistaa ruuan. Hän maksaa laskut. Vie lapset kouluun ja harrastuksiin. Hän toimii miehen sihteerinä. Hän silittää vaatteet ja niin edelleen.

   Pahimmassa tapauksessa hän on hellan ja nyrkin välissä mutta vika ei ole koskaan miehessä.

   Pitäkää naiset ja miehet yhtä jos meinaamme selvitä maailman kaaoksesta!

   That’s it!

 3. Vastauksen tietää varmasti vasta sitten, kun on ollut kahdesti naimisissa, rakentanut omakotitalot molemmille vaimoilleen, menettänyt ne, maksaa vielä elatusmaksuja ja seurustelee kolmannen vaimoehdokkaan kanssa. Vieläkö riittää virtaa?

  Eihän ole mies eikä mikään, jos noista ei opi.

 4. Suomalaisia huoria ei kannata naida:

  1) Ottavat valkoisista naisista kaikkein varmimmin avioeron. Katso avioerotilastot.
  2) Ovat umpilaiskoja, äärifeministejä ja uskottomia. Jos yrität saada suomalaista naista tekemään kotona yhtään mitään, alkaa vain riitely, valitus ja tappelu. Kuulemma miehen pitäisi tehdä miesten työt JA osa naisen töistä, jolloin suomalainen nainen pääsee vähemmällä.
  3) Lähes aina helvetin rumia naisia.
  4) Ylimielisiä.
  5) Vihaavat lapsia, perhettä ja Jumalaa.

 5. Miehillä on kolme vaihtoehtoa:

  1) Älä mene naimisiin. Pumppaa ja dumppaa naiset paksuksi ja lähde parisuhteista ilman, että naiset ehtivät tuntea sinut.
  2) Tee avioehto ennen rikastumista.
  3) Mene naimisiin erittäin uskovaisen kristityn naisen kanssa. Alistu Jumalalle ja Jumalan opeille. Kuten tohtori Edward Dutton on kehoittanut, uskovaiset kristityt naiset ja Jumala ovat miehen ainoa vaihtoehto.

  Nykyisin jokainen voi jättää vastenmieliset ja vihaavat suomalaiset huorat, sillä Suomeen tulee ja Suomen vieressä on valkoisia ukrainalaisia ja venäläisiä naisia, jotka ovat paljon parempia naisia kuin suomalaiset huorat.

  1. Naisia ei todellakaan kannata panna paksuksi huvikseen. Lapsille ei ole tervettä kasvaa rikkinäisissä perheissä tai yksinhuoltajan kanssa vaan he tarvitsevat isän ja äidin. Lapsi voi päätyä vaikka jollekin homo tai lesboparille leikkikaluksi!

   1. Vähät väliä. Jos haluat jatkaa sukua, niin pistät naisia kylmästi paksuksi, mutta sitoutua ei missään nimessä kannata, varsinkaan suomalaiseen naiseen. Ei ole muuta vaihtoehtoa, ellei nainen sitten ole harras ja uskovainen kristitty nainen. Muuten naisiin ei voi luottaa.

    Ymmärrän, että haluat olla reilu ja naiivi, mutta valkoiset naiset, varsinkin Suomessa, ovat oikeita hienoja, jotka imevät sinut kuiviin ja raatelevat sinut hengiltä. Suomalainen nainen ei ajattele ja näe mitään muuta kuin miehen rahoja. Hän on uskoton ja täysin rahan perässä. Naiset eivät tunne sinua kohtaan mitään armoa ja sääliä.

   2. >   Naisia ei todellakaan kannata
    >   panna paksuksi huvikseen

    Jos katsoo vähänkin pidemmälle tulevaisuuteen, esimerkiksi 500 vuotta, niin KANNATTAA.

 6. Ei kannata mennä naimisiin. Kannattaa elää yhdessä ja vaikka tehdä lapsia iso liuta. Mutta naimisiin ei ikinä. Talojakin rakennettaessa kannattaa miettiä tehdäänkö se kimpassa vai yhden lompakon politiikalla. Jolloin jakopeustekkin on helpompi.

  Itse olen sanonut perikunnalle että ei koskaan naimisiin. Ja jos tulee elatusapumaksuista riitaa niin oikeus kyllä ratkaisee.

  1. Nykyisin nainen käyttää valtiota imeäkseen miehen kuiviin vailla ei olisikaan avioliittoa. Oikea tapa on pistää nainen paksuksi ja pitää huoli, että ei saa tietää kuka lapsen isä on ja jatkaa matkaa. Et saa siitä mitään suomalaisen huoran kanssa, että tämä saa vielä tietää kenet imeä rahoista kuiviin, mikä on ainoa asia mikä suomalaista huoraa kiinnostaa miehessä.

 7. Ainoat vaihtoehdot ovat joko mennä naimisiin uskovaisen kristityn naisen kanssa tai panna naiset paksuksi ja sitten potkaista kylmästi ovesta ulos. Varsinkin suomalaiset naiset vain hyväksikäyttävät kilttejä, hyviä ja sitoutumishaluisia miehiä, joten jos nainen ei ole uskova kristitty nainen, niin potki aamulla ulos ja käske jatkaa matkaa tai jatka itse matkaa sen jälkeen kun nainen on pistetty paksuksi. Muuten naiset imevät miehen kuiviin, varsinkin suomalaiset lehmät. Älä kunnioita naista, ellei hän ole uskovainen kristitty nainen.

 8. Suomalaisten naisten tyhmyyden huomaa siitäkin, että eivät vieläkään ymmärrä kuinka pahasti ovat kusseet omille muroilleen pitkällä aikavälillä, mutta sitä saa mitä tilaa. Matut raiskaavat pian heidät kaikki, alkaa nälänhätä ja totaalinen talousromahdus, jolloin suomalaiset huorat nääntyvät kaikki nälkään.

 9. Ei avioehtoakaan kannata tehdä. Minkälainen vaimo se semmoinen on joka pitää sopimuksella pakottaa olemaan edes paikalla, mutta ei henkisesti?

  Nykyisin varsinkin suomalaisten huorien kanssa pitää tehdä lisäpöytäkirja seksin antamisesta, jossa on tarkkaan määritelty, että minkälaista seksiä, kuinka usein ja milloin naisen pitää antaa. Mutta tämäkään ei enää tarkoita mitään. Nainen voi silti valittaa 20 vuoden päästä, että ”hänen mielestään” mies on joskus silloin kauan sitten ollut sikamainen, vaikka ei muistakaan ihan tarkkaan miten ja milloin, mutta hänestä tuntuu siltä ja hän tulkitsee asian niin.

  Vaihtoehdot naisille on joko rehellinen prostituoitu tai uskovainen harras kristitty nainen. Mitään välimuotoa ei ole. Suurimmasta osasta suomalaisia lehmiä ei ole edes huoriksi.

 10. Islamistit ovat täysin oikeassa siinä, että naisiin ei voi koskaan luottaa, pitää olla kova kuri naisille ja naiset ovat miehiä paljon tyhmempiä. Jopa islamistit ja jihadistit tietävät nämä perusfaktat.

  1. Muslimit ovatkin reippaita poikia. Eivät päästä akkoja sotkemaan selviä asioita. Islam antaa arvon miehelle.

   Muistetaan vielä Kuinka talebanit antoivat turpiin briteille, mädättäjäneukkukommareille ja Naton pervonatseille. Nyt se on vapaa maa. USA, tuo voittamaton supervalta lähti pakokauhun vallassa Afganistanista. Olkoon se esimerkkinä kaikille vapautta rakastaville.

 11. On iso ero menetkö naimisiin suomalaisen huoran vai minkä tahansa muun valkoisen kanssa. Suomalaiset naiset ovat pelkkiä rahan perässä juoksevia huoria, jotka ottavat kaikkein varmimmin avioeron miehestä, jopa verrattuna muihin valkoisiin naisiin. Suomalainen nainen on kaikkein pahinta valkoisten naisten saastaa mitä voit löytää.

  Jos olet järkevä mies, et nai suomalaista naista. Saat varman avioeron ja suomalainen huora vie kaiken mennessään ja ajattelee vain rahaa.

 12. Mieluummin mies käy huorissa, sekä pumppaa ja dumppaa suomalaiset huorat kuin lähtee sekaantumaan avioehtoihin.

  Oikea tapa kohdella naisia on pistää nainen paksuksi, potkia ovesta ulos tai itse lähteä ilman, että nainen saa tietää kuka olet. Varsinkin suomalainen nainen yrittää vain imeä miehestä kaiken irti ja häntä kiinnostaa vain raha. Hän ottaa varman avioeron, miehen lapset ja tämän jälkeen imee miehen kuiviin kaikesta.

 13. 1) Käy huorissa.
  2) Tee avioehto.
  3) Älä nai suomalaista lehmää. Nai oikea uskovainen kristitty nainen.

  Tässä on sinun kolme vaihtoehtoa. Hyvin yksinkertaista. Suomalaisia naisia ei kiinnosta mikään muu kuin raha. He ovat huoria.

 14. 2006 – 2008 ”informoin” Euroopan ihmisoikeustuomioistuinta tällaisesta hetero-aviomiehiä syrjivästä lainsäädännöstä ja virkamiesten rikollisesta toiminnasta ! No mitäkö tapahtui ?

  2005 kesällä Leena Luhtanen ja Tarja Halonen asetuksella palauttivat aviomiesten haasteoikeuden aviolapsiin nähden ( isyyslaki 2002 muutettiin salassa ); jotta Halosella oli mahdollisuus mädättää Suomea vielä toinenkin kausi .

  EIT ei suostunut käsittelemään Suomen lainsäädännöllistä lasten ja hetero-aviomiesten ihmisoikeusloukkaamista vaan ”seuloo” pois käsittelystä KAIKKI sellaiset ja paljon muuta. ( 97 – 99 % Suomen tapauksista viis ).

  Julkinen todiste EOA kansliapäätös 1350/4/08 … EIT tuomarin jääviyksiä seuloa pois käsittelystä Suomen työpaikkaansa koskevaa aineistoa ei voida tutkia, vaikka kysymyksessä olisi Suomen valtion valitsema henkilö.

  EIT siis on Suomen ”lainsäädäntörikollisorganisaation” jatke ja suojelija !

  Syyteilmoitus tällaisesta lainsäädännöllisestä syrjinnästä on Valtakunnansyyttäjänvirastoon jätetty 9.12. 2005 ( kirjattu diaariin 8 kuukautta ja jätetty käsittelemättä ).

  Sensijaan saimme VALTIOPETOKSEN: PL 118 § … Kansalaisten kokemat ihmisoikeusloukkaukset … syyteoikeutta ei kuitenkaan ole mikäli syyte perustuslain mukaan on käsiteltävä Valtakunnanoikeudessa.

  2011 siis tehtiin ”laki”, joka estää 2005 jätetyn syyteilmoituksen käsittelemisen !

  Suomen ”poliisi” ei tässä järjestelmässä mitään mätää havaitse; tai ryhdy tutkimaan ?

  Myös Kansainvälisen rikostuomioistuimen SUORA käsittelyoikeus PL 118 §:n tapauksissa POISTETTIIN 2008 He 55/2007 pohjalta tehdyllä ”sopimuksella” … Suomi MAKSAA ja pitää sotarikos-oikeudenkäyntejä, kunhan Kansainvälinen rikostuomioistuin tulee toimivallattomaksi käsittelemään Suomea koskevia ”yksittäistapauksia” ! LAHJONTANA mitä ainakin asianosaisena tätä pidän !

  Miksi kansainvälinen ”sopimus”, joka koskee Suomen kansalaisia on voitu salata ?

  Laki: kansalaisen tulee tietää häntä koskeva lainsäädäntö !

  Ilman 10 – 15 vuoden selvitystyötä en edes tietäisi olevani IHMISOIKEUDETON Suomen kansalainen 9.12. 2005 jätetyn syyteilmoituksen takia !

  Nyt tämän kaiken kertomisesta koitetaan tehdä ”rikollista” toimintaa . Tiedoksenne : aion vastedeskin kertoa olevani TAKAUTUVASTI ihmisoikeudeton kansalainen, jolta eduskunta lisäksi VARASTAA omaisuutta syytesuojassa !

  Iltalehti 7.4. 2012 ”Eduskunnassa muhii miljardikaappaus.” ”Yli lain salliman perityt tasoitusvastuurahat aiotaan kaapata.”

  Pienyrityksistä siis varastettiin ”lailla” 444/2012 jopa 3 miljardin omaisuusmassa PL 118 § :n suojissa ! Tämän kertominen on ”maalittamista”; julkinen rikosilmoitus on jätetty; eli ketä ”maalitan” ? Tokentube Kimmo Leino puhuu; jos on sensuroitu MINUA MAALITETAAN !

 15. PYSYKÄÄ KAUKANA SUOMALAISISTA NAISISTA JA KAIKISTA LÄNSIMAALAISISTA NAIKSISTA!!!
  Länsimaissa on jo kauan vaikuttanut ilmiö ”Miehet kulkevat omia polkujaan” eli nuoret miehet pysyvät poikamiehinä, koska ovat nähneet vallankin USA:zssa millainen ”hyppymiina” on sitoutua avioliittoon länsimaisen pinnallisen, itsekkään, julman, uskottoman, valhbeellisen, hullun ja sosiopaattisen narsistisen ”Rukoilijasirkka” naaraan kassa, joka tuhoaa avioerossa miehen alkutekijöihin! Monet nuoret miehet ovat nähneet setänsä, enonsa tai veljensä surkean kohtalon avioressa, joka on pahimmillaan johtanut lähisukulaismiehen itsemurhaan!

 16. https://youtu.be/QYe25tIaLZk

  Miehet opettavat naisille usean päivän konferenssissa miten naiset voivat tulla jälleen upeiksi ja olla kaikkea mitä miehet haluavat naisista ollakseen onnellisia ja ollakseen onnellisia pareja ja perheitä. Feministit ovat tietysti raivoissaan ajatuksesta, että naiset voisivat tulla jälleen upeiksi, arvostetuiksi ja ihailluiksi naisiksi. Feministit oikeasti haluavat kaikkien naisten olevan ylpeitä huoria ja lutkia, kun taas miehet haluavat opettaa miten nainen voi olla jälleen upea, ihailtu ja arvostettu nainen, vaimo ja äiti.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*