6 thoughts on “Päivän video: Terroristit

 1. Menkää oikeisiin töihin. Varmaan ainoa kerta kun tuolla muijalla on porakone kädessä.

  Tuostakin näkee kaikkien marxilaisten femnistiyliopistojen koulutustason. Professorit eivät edes osaa opettaa mihin porakonetta käytetään.

 2. Oikein toivois että joku rengas räjähtäs silmille ja sais jonkun aivovaurion. Siinä karma opetaisi kunnioittamaan toisen omaisuutta.

 3. Miksi teillä on kengät jalassa, niissäkään on kumia ja muovia. Miksi teillä on vaatteita jotka ovat synteettistä materiaalia jotka eivät maadu koskaan. Miksi!? Miksi! kuljette akkuporakoneet kädessä kun ne vievät luonnonvaroja.

 4. Eivät nämä eroa mitenkään muista täysin sairaista ja sadistisista amerikkalaisista ja briteistä. Ja he ovat siitä avoimen ylpeitä.

 5. https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/dfb522a1-d76f-4759-b91b-0479e500c713

  Tuomitseeko Laiton Lehti myös turkistarhauksen terrorisoimisen, vai onko tämä eri asia? Ilmeisesti jos suvakit ja ”älykkäät” saavat määråtä, niin Suomessa ei ole mitään elinkeinoa. Sitten tämän korruption, terrorin ja kansanmurhan jälkeen naureskwllaan, että hähähä, olette vain noin tyhmiä että te ette pärjää yhtä hyvin kuin me ”älykkäät”. Kaikki johtuu vain siitä, että olette niin tyhmiä ja me olemme niitä ”älykkäitä”. Hähähä. Näinhän Laiton Lehtikin oikeasti selittää, että kun tullaan aseilla osoittelemaan ja naiset liittoutuvat AINA petturien kanssa, niin kyse on vain siitä, että ihmiset ovat vain niin tyhmiä.

  Mitä jos kaikki ihmiset eivät halua syödä ötököitä, halua valtaan ja raiskata pikkulapsia, kuten Donald Trump ja hänen juutalainen oppi-isänsä? Voisiko olla?

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*