Marco de Wit 19 syyskuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

No niin. Tässä nähdään taas kuinka mielisairaita suvakit ovat. Ja kuinka raukkamaisia ovat miehet, kun eivät pistä stoppia edes transupedoille!

 

 

Kuvassa linkki juttuun

 

 

Tämä hirviö on siis ihan oikea teknisen työn opettaja! Vanhemmat ovat valittaneet, mutta koulun mukaan opettajassa ei ole mitään vikaa! Ei vaikka paitakin on välillä lähes läpinäkyvä.

 

 

 

 

Luulisi tuon varustuksen olevan jo vaarallinen varsinkin teknisissä töissä.

 

 

 

Hämmennystä on myös herättänyt kuvan vasemmassa ylälaidassa näkyvä symboli.

 

 

 

Wikileaksin mukaan tässä on pedofiilien käyttämiä symboleja.

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

5 thoughts on “Mielisairas transuopettaja ahdistelee lapsia. Koulu: Transupedoillakin on oikeutensa!

  1. Transu on itsestään äärimmäisen epäitsevarma ja haluaa lasten katsovan hänen massiivisia tekotissejään.

    Symboleilla viestitetään muille pedofiileille, että täällä olevat ovat pedofiileja ja tämä on heille ”turvallinen alue”. Hyvin mahdollisesti myös muut opettajat koululla ovat pedofiilejä.

  2. Symbolien ja salaisten merkkien tarkoitus on, että viestitetään muille symbolit ja merkit tunteville, että olen yksi teistä. Ihmetteleville ihmisille on sitten helppo todeta, että ”Mikä symboli? Mikä merkki? Höpö höpö.”. Keskiajalla ei oltu näin naiiveja ja pelkureita, kun nähtiin selviä merkkejä satanismista. Luuletteko, että satanistit olisivat keskiajalla uskaltaneet olla näin avoimen röyhkeitä? Nyt he katsovat, että normaalit ja terveet ihmiset on alistettu Saatanalle ja satanistien valtaan ja, että he eivät voi heille mitään.

  3. Jo pelkästään tollaset jättimäiset tekotissit kertoo vakavasta mielisairaudesta ja kertoo myös paljon koulusta, jos pitävät tollasta ihan normaalina.

  4. Jos jenkkilän kouluissa opettajat ovat tuollaisia ja oppilaille on laitettu koulujen vessoihin hiekkalaatikoita koska he kokevat olevansa kissoja niin ei voi kuin ihmetellä että miksi helvetissä tämmöisiin hulluuksiin on lähdetty mukaan, miksei konservatiiviset tahotkaan vastusta mitään äänekkäämmin ja milloin nämäkin tyhmyydet saapuvat tänne pohjolan hölmölään jonka asukkaat luulevat sen olevan amerikan 53. osavaltio?

  5. Tuo symboli on historiallisia perus pakana symboleita joita sitten koitetaan tahrata. Hollywoodin pedarit , disney ym kyllä tunkeneet tuon kaltaisia symboleita paikkoihin

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*