Marco de Wit 19 syyskuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Upea vastaisku BLM-terroristien propagandaa vastaan.

 

Huvittavaa miten valtamedia pitää BLM-terroristeja sankareina, vaikka he tappavat ihmisiä ja polttavat poliisilaitoksia, mutta rauhanomaista WLM-väkeä syytetään rasismista ja terrorismista, vaikka he eivät tee muuta kuin levittävät WLM-mainoksia.

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

3 thoughts on “Päivän video: WLM

  1. Miksi amerikkalaiset ja britit sitten vihaavat valkoisia kansoja ja valkoista rotua. Melkoinen ristiriita. Amerikkalaiset ja britit ovatkin aivan väärä ryhmä sanomaan valkoisista ihmisistä ja heidän oikeuksistaan mitään, koska he itse vihaavat valkoisia kansoja ja valkoista rotua.

    1. Hyvin sanottu. Samoin vasemmistolaisilla ei ole mitään oikeutta ruotia oikeistolaisten puheita esim pakolaisista koska ovat itse osa ongelmaa josta keskustellaan

  2. Todella hävettävää tämä wlm elämöinti. Että valkoinen lankeaa apinoimaan mustien liikettä. Sama se on täällä Suomessa. Vaikka Sinimustat muuten hyvin tervettä linjaa ajavat, niin he he alentuvat jotain White lives lakanaa ja paitoja kantamaan. Niin hävettävää mustien persvaossa konttaamista!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*