4 thoughts on “Päivän video: Noita?

  1. Outo tyyppi. Henkilökohtaisesti olen kyllästynyt tuon tyypin jatkuvaan esilläoloon ja toisaalta pakoiluun bileisiin tai koronakaranteeniin aina kun on vaarana, että joutuu vastaamaan hankaliin kysymyksiin.

    Uniper- tapaus on legendaarinen. Saksalla 17 huipputason neuvottelijaa ja Suomesta Tytti ja neljä muuta alemman tason virkamiestä. Eivät nuo edes lähtökohtaisesti halua puolustaa suomalaisten etua.

    Tulette näkemään 1.1. 2023 kun ennakonpidätys nousee sadoilla prosenteilla vaikka olisit opiskelija, työtön tai eläkeläinen.

    Missä on kapina ja vastarinta? Mutta eiväthän nössöt osaa kapinoida. Suomessa on maailman paras koulutusjärjestelmä. Parempi kuin neukkulassa, Kiinassa ja natsi-Saksassa. Se opettaa jo kehdosta asti ehdottomaan tottelevaisuuteen ja mitään omaperäistä ja positiivisesti poikkeavaa ei sallita. Sosiaaliturva pitää huolen sekä kartellit ja byrokratia, ettei kannata yrittää.

    Näillä spekseillä täystuho on varma sisältä päin. Ulkoiset uhat ovat ne kriisit mitä syötetään tänne ulkomailta ja joita puoluemafia innokkaasti toteuttaa.

  2. No nyt o veisu kohillaan…ei muuta kuin homppeliviisuihin ensi vuonna edustamaan osavaltio suomea. Mikä turboreppana tuon pööhministerin ukko on? Ei normaali edes beta miinus miehenkorvike tommosta katselis. Eduskunnan istunnossa kun tää vartti-Orlowski kiukutteli pisti silmään pääministerimme isopäisyys,katsokaas. Onko siis mahdollista jotta rentoutumiskemikaalit turvottaa luustoa? No aikakautemme tuote tämäkin.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*