Marco de Wit 20 syyskuun, 2022

 

Laiton Lehti on julkaissut on jo vuosien ajan julkaissut juttuja siitä miten monet mielisairaat transut haluavat väkisin tyrkyttää itseään ja seksuaalisuuttaan lapsille mm. satutuntien muodossa.

 

Transu opettaa kirjastossa lapsia “twerkkaamaan”

 

 

Pahinta on, että monet transut tekevät kaikkensa päästäkseen lähelle lapsia mm. änkeämällä sekä kouluihin että kirjastoihin. Eilen Laiton Lehti kertoi kuinka Amerikassa koulut nimenomaan suojelevat näitä lapsia ahdistelevia sairaita transuja.

 

Mielisairas transuopettaja ahdistelee lapsia. Koulu: Transupedoillakin on oikeutensa!

 

 

Lukija pöyristyi jutusta ja kirjoitti:

 

Jos jenkkilän kouluissa opettajat ovat tuollaisia ja oppilaille on laitettu koulujen vessoihin hiekkalaatikoita koska he kokevat olevansa kissoja niin ei voi kuin ihmetellä että miksi helvetissä tämmöisiin hulluuksiin on lähdetty mukaan, miksei konservatiiviset tahotkaan vastusta mitään äänekkäämmin ja milloin nämäkin tyhmyydet saapuvat tänne pohjolan hölmölään jonka asukkaat luulevat sen olevan amerikan 53. osavaltio?

 

 

Itse asiassa ne lapsia pelottelevat ja mädättävät transuilut ovat jo tulleet Suomeenkin. Tämä tapahtui kesällä ja tietysti poliisin täydellä tuella.

 

Tässä ei ole mitään ihmeellistä, koska 2017 poliisi oli mukana JOHTAMASSA pridemarssia. Siis ihan virkapuvussaan.

 

Niinpä Laittoman Lehden päätoimittaja kutsui poliiseja pervoiksi ja sai tuomion, joka nyt menossa hoviin. Tosin poliisi lopetti pridessä marssimisen, vaikka Taponen näyttää sen kärkeen edelleen hinkuvan.

 

Kerää nyt sitä rohkeutta Jari. Ei pelkkä twiittailu riitä. Kärkeen vaan!

 

 

Nähdäänkö ylikomisario Jari Taponen Pride-marssilla? Vai tanssiiko Drag Queeninä lapsille?

 

 

Taposen ja muiden pridepoliisien rohkaisemana transut ovat iskeneet jälleen. Tässä kuvia:

 

Transut ovat saaneet kirjastolta luvan luoda sateenkaarihyllyn, jossa mm. mainostetaan sairasta homosadistien Tom of Finland -materiaalia, vaikka se ei taatusti sovi lapsille.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Amerikassa vanhemmat reagoivat nopeasti vaatien kirjastojen tai koulujen johtajia tilille.

 

Venäjällä vanhemmat reagoivat vielä nopeammin vaatien kyseiset transut ”tilille”.

 

 

Suomessa kukaan ei reagoi mitenkään. Eivät varsinkaan miehet. Eivätkä varsinkaan suomalaiset isät.

 

 

 

 

 

12 thoughts on “Suomessakin transut nyt tyrkyttävät itseään lapsille kirjastoissa!

 1. Narsistiautistit eivät reagoi mihinkään ulkoiseen ärsykkeeseen. Ulkomaailmaa ei ole. On vain älypuhelin ja oma naama sekä perse joita kuvataan eri kanaville.

 2. Varsinkin kirjastot tuntuu olevan aina suvakkien ja pervojen vahvimpia tukikohtia ja leukkipaikkoja. Myös matut valtaa ne ensimmäisenä yhdessä älämölöllään ja riekkumisellaan, jolloin niistä tulee täysin mahdottomia paikkoja oleskella, koska toisinkuin kauppakeskukset niin kirjastot ovat pienempiä ja niissä kuuluisi olla hiljaa.

 3. Missä Taponen luuraa? Taposen on aika laittaa taas hame päälle ja aloittaa transuilu.

  Taponen on onnistuneempi transuna kuin poliisina!

  Muista Taponen varoa apinaruttoa!

 4. Pimeetä sakkia. Venäjällä sikäläinen ”tilinteko” on aivan oikein. Toisaalta toivottavasti tämä on jostain helsingin suunnalta,sopii sinne kabuliin oikein hyvin.

 5. ”Suomessa kukaan ei reagoi mitenkään. Eivät varsinkaan miehet. Eivätkä varsinkaan suomalaiset isät.”

  Tässä on asia jota olen ihmetellyt usein; miksi juuri ne ihmiset joilla on jälkikasvua vastustavat kaikista vähiten kaikkia hullutuksia joiden kaiken järjen mukaan pitäisi olla haitallisia heidän lastensa ja lastenlastensa tulevaisuudelle? Ja tämä ei rajoitu vain tähän homo- ja transupelleilyyn vaan kaikille elämän osa-aluille:
  -EU:n ”kertaluontoinen” tukipaketti ja muut suomalaisten rahojen antamiset ulkomaille laittavat seuraavat sukupolvet maksamaan velkoja jonka syntymiseen he eivät ole millään lailla syyllisiä.
  -Kokeellisten ”rokotteiden” joiden pitkäaikaisista vaikutuksista kukaan ei vielä tiedä mitään antaminen kouluikäisille lapsille sellaista tautia vastaan joka vaivaa yli 70-vuotiaita ihmisiä (fanaattisimmat lastenpiikitysten kannattajat ovat omien kokemusten mukaan naisia) ”my body, my choice”?
  -humanitaarisen maahanmuuton kulttuurinrikastuksen iloista pääsee myös seuraava sukupolvi nauttimaan meitä enemmän, varsinkin tytöt saattavat päästä nauttimaan erään uskonnon edustajien ihanasta tavasta ympärileikata myös tytöt.
  -kai tuo homo- ja transupelleilynkin tyrkyttäminen ja päiväkoti-ikäisestä lähtien pitää mainita kuten ne sukupuolen”korjaus?”/”muutos?”leikkaukset joihin kouluikäisiä lapsia kannustetaan koska se on trendikästä ja totta kai häjin tuskin murrosikäinen tietää mitä haluaa ja osaa harkita hormonihoitojen ja sukupuolielinten leikkelyn seuraukset vuosikymmenien päähän ennakoiden vaikka sen hetken kun kolmikymppisenä rupeaa tuumimaan että olisi kiva saada lapsia mutta sukupuolielimet on leikelty semmoiseksi mössöksi että niillä ei lisääntymiseen enää pysty.

  Jotenkin sitä luulisi että jos ihmisellä on lapsia niin he taistelisivat kaikkia näitä ja muita hulluuksia vastaan taatakseen lapsilleen paremman tulevaisuuden mutta asia näyttä olevan juuri päinvastoin… miksi? Itselläni lapsia ei ole mutta haluan kuitenkin taistella kaikkea tätä hulluutta vastaan vaikka minun olisi todella helppo ajatella että vittujako tulevaisuudella on väliä kun ei minulla ole jälkikasvua eikä mitään muutakaan syytä välittää siitä mitä täällä tapahtuu sen jälkeen kun itse satun kuolemaan. Samaan aikaan ihmiset joilla lapsia on ovat ensimmäisenä näihin hullutuksiin menossa mukaan ja vähiten niitä vastustamassa… eikö tämän pitäisi mennä toisin päin kaiken järjen mukaan?

  1. Eikös se ole lähtökohtaisesti virkarikos jos paskalakki osallistuu virka-ajalla, työvaatteet päällä mielenosoituksiin tai kulkueisiin…? Kyllä se on!

 6. Suomi on eräänlainen kultti. Homous, kasvisravintojen syönti, ei saa ajatella naisia(me too liike), parien muodostaminen vallanpitäjien tahdon mukaisesti(mainokset ja media), ilmastonmuutokseen uskominen, ja johtajien(Volodymyr Zelenskyi ja muut lähi-itäläiset) ylenpalttinen ihailu. Päämääräkin on sama, kulttilaisten sukupuuttoon kuoleminen(Viimeinen jakso Gaialandissa).
  Tässä Suomi pienoiskoossa:
  https://areena.yle.fi/1-50728256

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*