Marco de Wit 22 syyskuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Suomessa on viime kuukausina tapahtunut jotain mitä edes Laiton Lehti ei osannut ennustaa: Kaikki Suomen mediat valtamediasta vaihtoehtomediaan ovat vaienneet Suomen joutumisesta idän ja lännen tulilinjalle. Todennäköisyys, että Suomi joutuu ydinaseiden taistelukentäksi on paljon suurempi kuin koskaan ennen. Itse asiassa todennäköisyys on jo noin 50%!

 

Tästä huolimatta KUKAAN ei puhu asiasta.

 

Natottajat eivät halua ihmisten tajuavan sodan riskiä ja niin vaikenevat Venäjän vaarallisuudesta Suomelle. Valtamedian sotapropagandaa johtava vakoilupäällikkö Pekka ”CIA” Toveri on kuukaudesta toiseen väittänyt ristiriitaisesti kuinka Venäjä on hirviömäinen, mutta ei kuitenkaan hyökkäisi tai nuukkaisi Suomea.

 

Pedonatottaja Pekka Toveri: Putin ei käyttäisi ydinaseita Nato-Suomea vastaan!

 

 

Putinistit puolestaan eivät halua kritisoida Venäjää, vaan pimittävät sen vaarallisuuden Suomelle. Putinistit myös maalaavat Venäjästä rauhanomaista ja demokraattista kuvaa, vaikka Putin on selvästi rakentamassa diktatuuria ja luomassa etupiiriä Venäjän ympärille.

 

Tosin Venäjä vaan tekee ihan samaa mitä Amerikka ja kaikki suurvallat ovat aina tehneet eli pitävät naapurivaltioitaan omana ”kuistinaan”. Tämän takia ainoa keino pysyä suurvaltojen konflikteista erossa on pysyä niin puolueettomana, ettei suurvalta tunne itseään vakavasti uhatuksi.

 

 

Putin: USA yrittää sijoittaa ohjuksiaan Äiti-Venäjän kuistille!

 

 

Ongelmana on kuitenkin evoluutiopsykologia: Ihmiset on geneettisesti ohjelmoitu valitsemaan puolensa. Ei kivikaudella ollut mahdollista olla puolueeton, vaan piti valita kumman verenhimoisen naapuriheimon puolelle asetut. Tätä geneettistä taipumusta valita puolensa vielä lisää se, että vaihtoehtomedia ja lähes KOKO kansallismielinen kenttä on sekä lännen että idän agenttien kaappaama. Tämän vuoksi vaihtoehtomedia on joko natotettu tai putinisoitu. Samasta syystä kansallismielisellä kentällä lähes kaikki yrittävät jatkuvilla sabotaaseilla estää ne kaksi tärkeintä keinoa nousta valtaeliittiä vastaan eli sekä suuret vaaliliitot että Convoy-tyyppisen katuvallan.

 

Niinpä ainoa, joka varoittaa Suomen olevan hyvin lähellä tuhoa on Laiton Lehti.

 

Eikä siinä kaikki. Ainoana mediana maailmassa Laiton Lehti antaa geopoliittisen ja taloustieteellisen kokonaisanalyysin, joka osoittaa miten globalistien kannattaa monopolirahakonettaan suojellakseen ensinnäkin saartaa Venäjä ja Kiina sekä samalla manipuloida Ukraina, Suomi ja Taiwan sillanpääasemiksi, jotta ukrainalaiset, taiwanilaiset ja suomalaiset taistelisivat viimeiseen mieheen Venäjää ja Kiinaa vastaan sionististen suurpankkiirien hyväksi.

 

Rothschildit Ukrainan sodan takana? Sionistit ja natsit Naton liittolaisia??

 

 

Itse asiassa Suomen tuho on VÄISTÄMÄTÖN, jos se luopuu puolueettomuudestaan. Suomi on geopoliittisesti niin aralla paikalla, että sotilaallinen liittoutuminen väistämättä tekisi Suomesta jälleen suurvaltojen pelinappulan. Tällä kertaa se tapahtuisi ydinaseiden aikakaudella johtaen Suomen totaaliseen tuhoon.

 

Megadiili valmis? Hyökkääkö Venäjä Suomeen ja Kiina Taiwaniin?

 

 

Siinä kaikki, mutta koko maailmassa vain Laiton Lehti pystyy ja uskaltaa kertoa näistä ”antisemiittisistä” vihafaktoista. (Tosin Unz.com ehkä julkaisee tämän jutun englanninkielisen version.)

 

Tähän mennessä kaikki mitä Laiton Lehti on geopolitiikassa ennustanut on tapahtunut. Miten Laittoman Lehden ennustukset ovat osuneet oikeaan? Koska sillä on praxeologiaan ja offensiiviseen realismiin perustuva maailmanhistorian teoria, jonka keskellä ovat juutalaiset ja germaanit (viikingeistä waspeihin). Jos tajuat jo koko juonen, niin turha lukea pidemmälle, koska alla luetellaan vain teorian premissit yksityiskohtaisemmin ja mahdollisimman tieteellisillä lähdeviitteillä.

 

 

 

Tiivistettynä Laittoman Lehden teesi on seuraava:

 

0. Rationalismi

Lähteitä on tutkittava lähdekriittisesti soveltaen sekä evoluutiopsykologiaa ja praxeologiaa. Niinpä politiikassa sovelletaan offenssiivista realismia, taloustieteessä itävaltalaista taloustiedettä ja historiantutkimuksessa revisionistista historiaa.

 

Persujen sensuroima TOP 10 vihaprofessorin lista!

 

 

1. Juutalaiset ja waspit maailman älykkäimmät ryhmät

Juutalaiset ja waspit (white anglo-saxson protestants eli varsinkin viikinkien jälkeläiset englannin itäpuoliskolla) ovat satojen vuosien ajan harjoittaneet systemaattista eugeniikkaa nostaen keskimääräisen älykkyysosamääränsä korkeaksi samalla kuitenkin kehittäen myös hyvin etnosentrisen ja (pasiivis-)aggressiivisen luonteen, jolla on ollut suhteellisen helppo dominoida muita kansoja ja nousta maailman johtoon.

Juutalaisten ja waspien (”viikinkien”) maailmanvalta on ollut lähes väistämätöntä, koska biologia/geenit ja maantiede pitkälle määräävät koko maailmanhistorian kulun.

 

 

Lue trilogian kolmas ja sensuroiduin osa netissä

 

 

 

 

2. Maailmaa hallitsevat yhdessä suurpankkiirit ja sionistit

1500- ja 1600-luvuilla juutalaiset pankkiirit ja Churchillien johtamat waspit tuhosivat katolisen kirkon ylivallan. Sen jälkeen ne perustivat yhdessä Britannian kuningashuoneen kanssa 1694 vähimmäisvarantopankkijärjestelmän eli ns. monopolirahakoneen, jonka avulla Britanniasta tuli maailman suurin imperiumi.

 

Britannian ja Amerikan imperiumit yhdistyivät Anglo-American establishmentiksi/hallitsevaksi eliitiksi 1913, kun Morganien ja Churchillien johtama wasp-eliitti, Rothschildien johtama juutalaiseliitti ja Rockefellerien johtama ns. puoliverinen eliitti  yhdessä perustivat Amerikan keskuspankin FED:in.

 

Kuvassa linkki kirjaan

 

 

 

 

3. Valtaeliitti riitelee Venäjästä

Valtaeliitti ei kuitenkaan ollut aina yksimielinen. Riitaa oli varsinkin Venäjän asemasta valtakartellissa. Varsinkin Winston Churchillin johtamat waspit halusivat tehdä liiton Venäjän kanssa, koska meri- ja maavallan liitto olisi varmistanut heidän valtansa. Tämä ei kuitenkaan käynyt Rothschildeille, jotka pystyivätkin estämään virallisen liiton Ranskan ja Venäjän kanssa. Lähellä olikin, ettei Britannia olisi lähtenyt auttamaan niitä ensimmäisessä maailmansodassa. Churchill pystyi kuitenkin lopulta saamaan Britannian sotaan, kun Saksa hyökkäsi Belgiaan.

 

Kostoksi Rothschildit sitten estivät Amerikan liittymisen maailmansotaan. Niinpä sitten Rothschildit ehdottivat Rockefellereille diiliä: Jos Rockefellerien dominoimat republikaanit auttaisivat kaatamaan tsaarin ja demokratisoimaan Venäjän, niin Rockefellerit voisivat saada haltuunsa Venäjän öljykentät.

 

Niinpä Rockefellerit sitten auttoivat ensin Leninin ja tämän läheisen ystävän Kerenskin Venäjän johtoon. Leninin kuoltua Rockefellerit auttoivat Leninin oikean käden, Venäjän suurimmassa öljykaupungissa, Bakussa toimineen öljykenttien lakkokenraalin, Joseph Stalinin pääsemään Venäjän hallitsijaksi. Rothschildit eivät kuitenkaan olleet tähän tyytyväisiä, koska olisivat halunneet nostaa juutalaisen Trotskyn Venäjän johtajaksi. Lopulta kuitenkin Stalin voitti valtataistelun ja Venäjä sitten liittyi Rockefellerien öljykartelliin.

 

 

Lue kirja netissä

 

 

 

4. Anglo-Amerikkalainen maailmanvalta

Amerikan liittyminen maailmansotaan mahdollisti ympärysvaltojen voiton. Näin ensimmäisessä maailmansodassa angloamerikkalaisen eliitin johtamien FED:in ja Britannian keskuspankin yhteistyöllä Amerikan ja Britannian imperiumit siis yhdessä tuhosivat ja alistivat kaikki muut imperiumit luoden globalistisen angloamerikkalaisen ylivallan.

 

 

Linkki professori Quigleyn kirjaan Amazonissa

 

 

 

 

 

 

 

5. Toinen maailmansota

Maailma jaettiin waspien ja juutalaisten kesken. Juutalaiset kuitenkin tyypilliseen tapaansa menivät liian pitkälle Weimarin Saksassa napaten lähes kaikki pankit ja teollisuuden sekä mädättäen kulttuuria. Saksassa syntyi vastareaktio ja Hitler nousi valtaan. Tämä sopi kuitenkin waspeille ja osittain myös sionisteille, koska Hitler lupasi lähettää juutalaiset Palestiinaan ja tukea juutalaisen valtion luomista.

 

Hitler luuli, että hän saisi askel askeleelta palauttaa Saksan vanhat rajat waspien luvalla, mutta tässä vaiheessa saksalaisia vihaava ja pörssikeinottelussa rahansa menettänyt Churchill sai juutalaisilta paljon rahaa. Vastapalvelukseksi Churchill sai osan waspeista juutalaisten puolelle Saksaa vastaan. Rockefellereitä juutalaiset eivät kuitenkaan pystyneet ostamaan, joten heidän frontit Bushit tukivat natseja ja yrittivät ylläpitää rauhaa yllyttäen Saksaa ja Neuvostoliitoa liittoutumaan. Pian solmittiinkin Ribbentrob-sopimus.

 

Tämä sai juutalaiset paniikkiin, jotka sitten tarjosivat Rockefellereille diiliä: Rockefellerit voisivat saada Japanin, Kiinan ja suuren osan Eurooppaa, kunhan juutalaiset voisivat tuhota natsit. Diili solmittiin ja Roosevelt yllytti Japanin hyökkäämään Pearl Harboriin.

 

 

 

 

 

Hitler tajusi olevansa nurkassa ja epätoivoissaan julisti sodan USA:lle toivoen liittolaisensa Japanin hyökkäävän Neuvostoliiton kimppuun. Puoliautistiset japanilaiset eivät kuitenkaan sitä tajunneet tehdä, joten nyt voimansa yhdistäneellä läntisellä valtaeliitillä oli helppo työ muutamassa vuodessa tuhota totaalisesti sekä Saksa että Japani.

 

Nyt anglo-amerikkalainen valtaeliitti todella hallitsi lähes koko maailmaa. Neuvostoliittokaan ei ollut suuri ongelma, koska se ei Tsaarin Venäjän tavoin ollut taloudellinen kilpailija, vaan alennettu pelkäksi nöyräksi raaka-ainekartellin osaksi. Läntiset pankit jopa lainasivat suuresti rahaa Neuvostoliitolle, jotta se pystyi tuottamaan lännen tarvitsemia raaka-aineita.

 

Kylmä sota olikin pitkälle pelkkää klassista etupiirijaon viilailua, joka oikeutti lännen sotakoneen ja sotateollisen kartellin ylläpidon. Läntinen valtaeliittihän pystyy ylläpitämään valtaansa vain ulkoisella uhalla.

 

 

 

 

 

6. Israel

Rothschildien johtama juutalaiseliitti oli kiinteä osa angloamerikkalaista eliittiä, mutta vain ns. kolmantena pyöränä eli juniorijäsenenä. Tämä ei Rothschildeille käynyt, vaan heti toisen maailmansodan jälkeen he loivat juutalaisille oman itsenäisen valtion ja päämajan, Israelin. Se on pyrkinyt laajentumaan toisaalta fyysisesti sodilla ja siirtokuntia perustamalla ja toisaalta dominoimalla sionismilla länsimaita eli varsinkin USA:n ulkopolitiikkaa.

 

Kuvassa linkki Wikipediaan

 

 

7. Petrodollarijärjestelmä

Vietnamin sodan ja ns. hyvinvointivaltioiden luomisen takia 1960-luvulla FED ja Englannin keskuspankki painoivat liikaa monopolirahaansa, jolloin pankkijärjestelmä meinasi romahtaa. Niinpä USA, Britannia ja Israel loivat rahalleen lisäkysyntää pakottamalla kaikki maailman maat käyttämään dollareja ja puntia pankkireserveissään ja ulkomaankaupassaan eli varsinkin öljykaupassaan. Näin syntyi ns. petrodollarijärjestelmä, joka mahdollisti USA/dollarin ja Britannia/punnan ylivallan.

 

Muillekin maille/valuutoille annettiin oikeus lisätä oman monopolirahansa määrää, mutta vain dollarien ja puntien päälle luoden ns. tuplapyramidijärjestelmän/huijauksen. Samalla valtaeliitti loi de facto itsenäisen City of Londonin johtaman offshore-järjestelmän, jotta valtaeliitin ei tarvitsisi noudattaa lakeja ja maksaa veroja.

 

 

Kuvassa linkki kirja-arvioon

 

 

 

 

 

 

Lisäksi valtaeliitin tiedustelupalvelut (CIA, Mossad, MI6) pystyivät näin rahoittamaan salaisia operaatioitaan vastustajiensa tuhoamiseksi hallitsemalla huumekaupan kautta sekä järjestäytynyttä rikollisuutta että terroristijärjestöjä ja sitten käyttää näitä salamurhien, pedorinkinen, false flagien ja värivallankumouksien järjestämiseksi.

 

 

Lue kirja netissä

 

Mossad järjestää 90% maailman terrorismista ja eliitin lapsiseksiringeistä?

 

 

Suuressa roolissa näissä salaisissa operaatioissa oli Israelin agentti, juutalainen Jeffrey Epstein, jonka tehtävänä oli yhdessä Ghislaine Maxwellin kanssa toisaalta palkita ja toisaalta kiristää talouden, kulttuurin, tieteen ja politiikan suuria nimiä seksillä, pedofilialla ja huumeilla. Laiton Lehti julkaisi tästä maailman ensimmäisen (ja viimeisen?) aikajanan sekä teki yhden valtakunnanvainoajaa raivostuttavan kysymyksen.

 

 

Suomen juutalaismiljonäärit tukeneet Epsteinin pedorinkiä?

 

 

8. U$realin valtapyramidi

Valtaeliitti on siis pyramidin muotoinen. Ylimpänä ovat Rockefellerien johtamat eliittiwaspit ja Rothschildien johtamat eliittijuutalaiset. Yhdessä ne johtavat FED:iä ja sen rahoittamaa USA:n/Israelin/Naton sotakonetta eli ns. U$raelia, jonka päätehtävänä on tuhota kaikki monopolirahakonetta eli FED:iä ja petrodollaria uhkaavat maat.

Valtaeliitti ei ole kuitenkaan täysin yksituumainen. Rockefellerit haluavat ns. pehmempää globalismia luomalla yhä laajempia talous- ja valtioliittoja suojellakseen rahakonetta yhä suuremmilla pankkitukiautomaateilla. Rothschildit haluavat samaa, mutta samalla myös laajentaa Israelia sodilla sekä voimistaa juutalaisten globaalia vaikutusvaltaa.

Praxeologian ja offensiivisen realismin mukaan tämä kaikki on VÄISTÄMÄTÖN seuraus toisaalta vähimmäisvarantopankkijärjestelmästä ja toisaalta Palestiinan maiden valtauksesta. Molemmissa on kyse varkaudesta ja valtakartellista, joka väistämättä synnyttää insentiivin laajentaa valtakartellia entisestään pyrkien keskittämään kaiken vallan eliitin käsiin. Varkaus kääntää näkymättömän käden negatiiviseksi, jolloin koko maailmanjärjestyksestä tulee automaattisesti ja askel askeleelta yhä tyrannimaisempi.

 

 

Valtakartta: Natopersut haluavat Suomeen Natojihadisteja ja Natonatseja! MV-lehti ja Partisaani hiljaa!?!

 

 

9. Neuvostoliiton kaataminen

Petrodollarijärjestelmä rahoitti sekä Israelia että varsinkin sen puolesta usein taistelevaa U$raelin sotakonetta. Tämän takia sionistit ovat toimineet ikäänkuin FED:in ja petrodollarijärjestelmän henkivartijana tukien niitä sekä akatemia-, media- ja poliittisella vallallaan. Toisaalta Rothschildit eivät kuitenkaan halunneet öljyn hinnan olevan liian korkea, koska silloin se rahoittaisi myös Israelin perinteisiä vihollisia eli Neuvostoliittoa ja arabimaita, jotka saivat ylivoimaisesti suurimman osan tuloistaan öljystä.

 

Niinpä sitten 1980-luvulla Jeffrey Epsteinin koordinoiman Iran-Contra operaation kautta Israel alkoi tukemaan nimellistä verivihollistaan Irania selviytymään sotilaallisesti vahvemman Irakin hyökkäykseltä, jotta sodan pitkittyessa Irak ja Iran rahoittaisivat sotansa dumppaamalla valtavia määriä öljyä maailmanmarkkinoille. Öljyn hinnan lasku romahduttikin Neuvostoliiton talouden ja näin juutalaisoligarkit pääsivät valtaan Venäjällä.

 

Rockefellerit eivät kuitenkin halunneet juutalaisten saavan Venäjän kokonaan haltuunsa, joten 1990-luvun lopulla Rockefellerit iskivät takaisin, kun heidän vanha fronttisuku Bushit tukivat Putinin ja Xin nousua Venäjän ja Kiinan johtoon. Tämä raivostutti Rothschildien johtamia juutalaisia, koska kyseessä oli jälleen sama kuvio kuin 1930-luvulla, jolloin Rockefellerit tukivat Stalinia Trotskin johtamia juutalaisia vastaan.

 

Itse asiassa Putin on Stalinin kokin eli luottomiehen pojanpoika. Putin sitten potkaisikin pahimmat juutalaisoligarkit Venäjältä.

 

Valta- ja vaihtoehtomediat eivät uskalla kysyä: Kaatavatko Venäjän juutalaiset oligarkit Putinin?

 

 

10. Sota terrorismia vastaan

Rockefellerit kuitenkin lohduttivat juutalaisia lupaamalla tuhota monia muita Israelin vihollisia. Niinpä kaikki maat, jotka vastustivat U$raelin ylivaltaa, kuten Afganistan, Jemen, Sudan, Somalia, Libanon, Irak ja Libya tuhottiin. Tätä tuhoamisoperaatiota helpottivat 911-iskut, jotka antoivat U$raelille tekosyyn julistaa terrorismin vastainen sota.

 

Tämä ns. terrorismin vastainen sota oli mahdollista, koska valtaeliitin molemmat puolet halusivat tuhota lukuisia muslimivaltioita. Waspit pelkäsivät kyseisten maiden hylkäävän yhdessä petrodollarin tai muuten heiluttavan dollarin asemaa. Sionistit olivat samaa mieltä, mutta lisäksi halusivat tuhota ne myös ”antisemistismin” takia. Eli siksi, että ne olivat erityisesti vastustaneet Israelin laajentumista ja varsinkin Israelin siirtokuntia Palestiinassa.

 

Myös Venäjä ja Kiina olivat mukana terrorismin vastaisessa sodasa, jotta toisaalta voisivat pistää kuriin omat musliminsa (esim. Tsetsenia ja Sinkiang) ja toisaalta voivansa näyttää Rothschildeille olevansa valmis tuhoamaan myös juutalaisten vihollisia. Näin terrorismin vastainen sota ikäänkuin toi koko globaalin valtaeliitin yhteen antaen jokaiselle jotain samalla voimistaen globaalia poliisivaltiota.

 

9/11 terrori-isku oli Israelin operaatio! Sionistipersut pimittää?

 

 

11. U$raelin sisällissota

Valtaeliitissä siis säilyi rauha, mutta silti monet eliitin jäsenet pelästyvät juutalaisten yhä kasvavaa valtaa ja vähitellen ryhmittäytyivät Rockefellerien taakse. Näin valtaeliitissä on nykyään kaksi keskenään kiistelevää puolta. Toisaalta Rothschildien johtamat sionistit ja heidän liittolaisensa sekä toisaalta Rockefellerit waspeineen ja muine liittolaisineen. Molemmilla on omat pankki-imperiuminsa eli Rockefellereillä mm. City-, Chase- ja Morgan-pankit ja Rothschildeillä mm. GoldmanSachs ja Bank of America, joiden kautta ne dominoivat FED:iä.

 

Välillä valtaeliitti on meinannut joutua sisällissotaan, koska Rockefellerit haluavat rakentaa globaalia poliisivaltiota hitaasti askel askeleelta, kun taas antisemiittejä joka puolella näkevillä Rothschildien johtamilla sionisteilla on kova kiire tuhota vastustajiaan. Rockefellerien patriarkka David Rockefeller on kuitenkin pyrkinyt luomaan rauhan valtaeliittiin monenlaisilla diileillä ja kansainvälisillä järjestöillä (CFR, TK, Bilderbergerit, WEF) sekä pyrkimällä seka-avioliittojen kautta luomaan yhteisen valtaeliitin.

 

 

 

Six Steps To Global Hegemony. How U$Srael Rules The World

 

 

Käytännössä Rothschildit dominoivat nykyään länsimaista akatemiaa ja mediaa, kun taas Rockefellerit teollisuutta ja armeijaa. Rothschildit dominoivat USA:n demokraatteja ja Bideniä kun taas Rockefellerit republikaaneja ja Trumpia, joskin molemmilla on myös kytköksiä vastapuolen leiriin. Näin valtaeliitillä on eräänlainen tasapeli USA:n johdossa ja kongressissa.

 

Rockefellereillä ja Rothschildeillä on kuitenkin edelleen erilainen suhtautuminen Venäjään ja Kiinaan. Rockefellerit haluavat WEF:in kautta integroida ne osaksi globaalia valtaeliittiä, mutta Rothschildit pitävät niitä ”antisemiittisinä” varsinkin, kun ne Lähi-Idässä tukevat monia Israelin vastustajia.

 

Professori Mearsheimer onkin monta kertaa sanonut, että Trump on (Amerikan edun kannalta) oikeassa siinä, että Amerikan geopoliittinen vihollinen on Kiina eikä Venäjä, jonka Amerikka tarvitsisi puolelleen Kiinaa vastaan. Amerikan ulkopolitiikassa ei ole siis mitään järkeä, koska se työntää Venäjän Kiinan liittolaiseksi Amerikkaa vastaan. Mearheimerkaan ei kuitenkaan uskalla (suoraan) sanoa, että tämä johtuu tietysti siitä, että sionistit ovat kaapanneet Amerikan ulkopolitiikan.

 

Professori Mearsheimer: Ukrainan sodassa ei ole geopoliittista järkeä. (Paitsi sionisteille!)

 

 

David Rockefellerin kuoltua 2016 Rothschildit ovatkin tulleet entistä aggressiivisemmaksi. Ne eivät halua antaa Venäjälle ja Kiinalle suhteellisen itsenäistä asemaa globaalissa valtaeliitissä, vaan päinvastoin alistaa ne. Niinpä sionistit ovat käynnistäneet valtaeliitin sisäisen sisällissodan, joka voi käynnistää maailmansodan Venäjän ja Kiinan yrittäessä purkaa länsimaiden luoman saarron.

 

Venäjälle osittainen liikekannallepano: Yli 300 000 sotilasta Ukrainaan! (Sen jälkeen Suomeen?)

 

 

Ukrainan sota ja Taiwanin kriisi ovat yksinkertaisesti Syyrian sodan sivunäyttämöitä. Nämä sodat ovat myös jatkoa yli tuhat vuotta kestäneelle juutalaisten sodalle Venäjää ja Kiinaa vastaan.

 

Tuleeko tuhatvuotinen sota vihdoin päätökseen?

 

 

Lue lisää:

 

Yleisteoria. Osa 2: Rothschildit haluavat rajoitetun ydinsodan Itä-Eurooppaan?

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

15 thoughts on “Yleisteoria: Valtaeliitin sisällis- eli maailmansota alkoi. Venäjä hyökkää myös Suomeen ja Kiina Taiwaniin?

 1. ”Globaali poliisivaltio”. Sitä juuri. Lisäksi aivopesu. Kaikki toimii juuri noin.

  Luonto korjaa virheensä. Pääsiäissaarten kohtalo ja kivikausi odottaa kaikkia. Edes eliitti ei pääse pakoon. Ne otetaan kiinni ja ihmismassat tappavat ne äärimmäisen julmasti.

 2. PANAMA & PARADISE PAPERS – SENSATIONALISM

  ”Kun sosialistinen media kaivautuu Panama-papereihin ja nyt äskettäin Paratiisi-papereihin hyökätäkseen rikkaita vastaan ​​ja käskeäkseen hallituksia kohdata kapitalismin sietämätön kasvot, kukaan ei ymmärrä tämän valtavan varallisuuden keskittymisen todellisia syitä. 

  Valitettavasti yksikään toimittaja ei tee vakavaa analyysiä mistään asiasta, olipa kyseessä sitten väärennetyt talousluvut tai maailmantalouden tila.

  Sen sijaan kaikki uutiset hyväksytään totuudeksi, vaikka itse asiassa monet uutiset ovat väärennettyjä tai propagandaa. 

  Media nauttii kaikista offshore-säätiöiden ja -yritysten paljastuksista. Britannian kuningatarta syytetään ”piilotettujen” varojen omistamisesta. 

  Sitä tosiasiaa, että offshore-yksiköitä on käytetty laillisesti vuosisatojen ajan yksityisyyden säilyttämiseen, varallisuuden säilyttämiseen ja velkojien suojaamiseen, ei mainita koskaan. 

  Media myy enemmän uutisia olemalla sensaatiomaisia ​​pikemminkin kuin tosiasioita.”

  https://www.lewrockwell.com/2017/11/egon-von-greyerz/the-biggest-wealth-transfer-in-history/

 3. Ei kai Kiinan tarvitse hyökätä Taiwaniin? Sehän kuuluu jo sille. Mutta se saattaa miehittää sen paremmin jotta turvaa omat etunsa.

  Mitä tulee Venäjään niin jos NATO-USA pistää kansakunnan tuhon partaalle niin ihan varmasti saavat ydinpommit niskaansa. Se on normaali reaktio siinä vaiheessa kun ei ole enää mitään hävittävää.

  Ja miksi Suomen pitäsi hyökätä Venäjälle? Tätä minä olen ihmetellyt. Poltikkomme töpeksivät kaiken normaalista elämisestä aina ruuasta työpaikkoihin ja energiaan. Ja koittavat laittaa sitä Venäjän syyksi. Kuinka tyhmiä Suomalaiset ovat?

  1. Jokainen tavallinen suomalainen tajuaa ettei Venäjän ja venäläisten kanssa ole mitään ongelmaa. Mutta menepäs sanomaan se psykoottisille kansanedustajille ja ministereille, median edustajille ja ”tovereille”.

 4. ”Veroparatiisit” on valtion (hallitusten) propagandaa…

  ”Ei ole olemassa sellaista asiaa kuin veroparatiisi. ”Veroparatiiseja” pitäisi itse asiassa kutsua vähemmän tyrannillisiksi veromaiksi. Tällaisia ​​lainkäyttöalueita on tarkoituksella nimetty ”veroparatiiseiksi” niiden leimaamiseksi aikana, jolloin kova verotus on normi.

  Perspektiivillä ja kontekstilla on väliä. Hallitusten näkökulmasta on erittäin järkevää demonisoida ja heikentää lainkäyttöalueita, jotka ylläpitävät suhteellisen yksinkertaisia ​​verokoodeja ja alhaisia ​​veroprosentteja kahdesta syystä: ensinnäkin, jotta ”veroparatiiseja” estetään saamasta suurta vetovoimaa tai hyväksyntää; toiseksi, koska ”veroparatiisien” lisääntyminen paljastaa sen tosiasian, että nykypäivän ”normaalit” verotyypit ja -kannat ovat tyrannimaista verotusta. 

  Siksi mitä enemmän leimautuneet ”veroparatiisit” ovat, sitä ei-hyväksyttävämpiä ne näyttävät suurelta yleisöltä (koska tilastotutkijat suurelta osin muokkaavat yleistä mielipidettä) ja sitä enemmän hallitukset saavat legitiimimmän verotuksen.”

  https://mises.org/wire/if-mauritius-tax-heaven-other-african-countries-must-be-tax-hells

 5. >   Suomen joutumisesta idän ja lännen tulilinjalle

  Onko naton tahto pitää Suomi ulkona sotilasliitosta ja ajaa meidät sotaan Venäjää vastaan omalla maaperällämme?
  –   Jos nato todella olisi halunnut Suomen jäseneksi se olisi USA:n johdolla muuttanut «sääntöjä» jo kauan sitten.

 6. >   Ihmiset on geneettisesti ohjelmoitu
  >   valitsemaan puolensa

  Miksi tuo ohjelmointi kuitenkin jätti Laittoman lehden roikkumaan sille ja välille kuin Sveitsin aikoinaan.

 7. >   biologia/geenit ja maantiede pitkälle
  >   määräävät koko maailmanhistorian kulun

  Hyvin sanottu.
  –   Jos poliitikot ajattelisivat edes satakin vuotta eteenpäin, maailma olisi toisenlainen,
  –   mutta ei, valtiomiehiä ei suvaita «demokraattisessa» hallinnossa: menkööt Venäjälle.

 8. Mitä tarkoittaa ”putinisti”? Valitse oma määritelmäsi.

  1. ”Henkilö, joka pitää Putinista, arvostaa häntä tai ’tukee’ häntä” – onpa kauheaa. Tosi tarpeellinen, tarkka ja rakentava määritelmä. Vaatii lisäksi pitkälti ajatustenlukua.

  2. ”Henkilö, joka yleisesti ottaen kannattaa Putinin politiikkaa” – kuten oligarkkien heittämistä tyrmään, kuria maahanmuutolle ja maahanmuuttajille, uskontojen varsin onnistunutta yhteiseloa (missä muualla muslimit ja kristityt ovat yhtä hyvissä väleissä?), matalaa veroastetta, gmo-ruoan kieltoa, ihmisten nostamista köyhyydestä, LBGTQ-paskan järkevää rajoittamista, perinteisen perheen ja arvojen tukemista, toimivaa puolustusta, maaoikeuksien pitämistä maan kansalaisilla, ja helvetin Soroksen järjestöjen ja vapaamuurarien heittämistä ulos? Öö, lähes kaikki meistä ovat siis ”putinisteja”?

  3. ”Henkilö, joka tukee Venäjän (hyökkäys)operaatiota Ukrainassa” – siis mitä helvettiä, että siis Putinia ankarasti vastustava kommunistinen ja ortodoksioppositio, joiden mielestä Putin on nynny ja lännen mielistelijä tai jopa agentti, koska ei pistänyt toimeksi jo kahdeksan vuotta sitten, ja joiden mielestä Ukraina ja länsi pitäisi laittaa päreiksi vielä paljon pahemmin, ovatkin ”putinisteja”? Mitä vittua oikeasti?

  4. ”Kuka tahansa, joka on käynyt Venäjällä, ’ymmärtää’ Venäjää, ei vihaa Venäjää, ei pelkää Venäjää tai pelkää sen ’laajentumishaluja'” – vitun epäonnistunut määritelmä, kun edes venäläisistä kaikki eivät tue Putinia, mutta pelkkä venäläisyys riittää putinistiksi muuttumiseen. Kuitenkin ylivoimaisesti yleisin määritelmä.

  5. ”Kuka tahansa, joka ei vihaa, epäile tai ainakin pelkää Putinia” – kova määritelmä. Äijä on aika rokkistara jos tuolla kriteerillä ihmiset laitetaan nimikkeen taakse. 90% maailman väestöstä.

  6. ”Henkilö, joka pitää Putinia jonkinlaisena Venäjän pelastajana” – no ei ole kovin yllättävää jonkun helkkarin Jeltsinin jälkeen.

  7. ”Henkilö, joka pitää Putinia jonkinlaisena kulttihahmona” – siinä tapauksessa kukaan venäläinen ei ole putinisti, joten ainakaan sillä perusteella heitä ei tarvitsisi syrjiä, pikemminkin länsimaisia ihmisiä jotka sanan ovat keksineet.

  8. ”Henkilö, joka ei ainakin silloin tällöin aktiivisesti etsi ja esitä Putinista tasapainoista kritiikkiä” – meillä on siis kahdeksan miljardia, miinus joku muutama tuhat, putinistia tällä planeetalla. Jumankekka mikä rokkistara.

  8. Muu, mikä? (Harkitsen listaan lisäämistä jos määritelmä on edes jollain tavalla ihmisestä todettavissa)

 9. VALTAVAN hyvä ja perusteita kunnioittava analyysi. Kiitos Marco.

  Se mitä itse jäin kaipaamaan on se analyysi näiden vallan huipujen kilpailun tasosta…

  – Kuinka pikälle ollaan kilpailussa valmiita menemään?
  – Onko omassa pelissä omia, kirjoittamattomiakin sääntöjä joiden mukaan edetään?
  – Mikä on heille pyhää, onko mikään?
  – Miksi he harrastavat viestintää tulevista tekosistaan (Simpsons, Steven Jackson yms.), mikä on tämän taustalla? Harrastavatko molemmat tahot tätä ja ylipäätään mistä syystä?

  Jatkoanalyysiin kaipaisin myös Sassoonin suvun Kiinan seikkaulujen avaamista. Etenkin kun yleisesti on tiedossa, tämä Kiinan tuleva ja jo sovittu suurvalta-asema. Mikä tulee olemaa ylipäätään BRICS-maiden asema, jotka ilmeisesti praxeologiaan perehtymättömälle edustavat juuri tuota anglo-saxismia… jakuitenkin pohjalla on jotain jota ei ääneen sovi sanoa….

  *********

  Monet varmasti jo ymmätävät, mutta siltikin haluan sanoa kaikille LL lukijoille että € on se ensimmäisenä kaatuva valuutta. Seuraavana tulee dollari. Sen jälkeistä voidaan vaan arvailla.

  Saisiko tästä aiheesta LL analyysiä? Kuinka kadun moi varatua, voiko mitenkään?

  1. Kiitos. Erittäin hyviä oivalluksia ja kysymyksiä. Vastataan muutamassa päivässä. Täytyy varoa, ettei tule liian pitkää juttua ooppiumikauppiaista, joista tosiaankin Sassoonit ovat myös hyvin keskeisiä Kadoorien ohella.

 10. ”1500- ja 1600-luvuilla juutalaiset pankkiirit ja Churchillien johtamat waspit tuhosivat katolisen kirkon ylivallan.”

  Katolinen kirkko on aina ollut osa nwo:ta, se perustettiin aikanaan tuhoamaan kristinuskoa, loi islamin, yhdessä globalistien kanssa, alisti kansoja ja työskenterli arabivalloittajien invaasion eteen Andalusiaan v 711.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*