Marco de Wit 22 syyskuun, 2022

 

Laiton Lehti on kertonut miten sionistit ovat raivoissaan Venäjälle ja Kiinalle Israelin verivihollisten eli Iranin, Syyrian ja Hezbollahin pelastamisesta ja tukemisesta. Niinpä USA:n ja Naton ulkopolitiikkaa pitkälle hallitsevat sionistit ovat saartaneet Venäjää ja Kiinaa.

 

 

 

 

Lisäksi sionistit käskivät Ukrainaa hallitsevien juutalaisoligarkkien järjestämään 2014 vallankaappaus liittoutumalla natsien ja CIA:n kanssa. Tämän jälkeen juutalaisoligarkit ovat sitten yllyttäneet natseja pommittamaan separatistialueiden venäläisiä siviilejä.

 

Kaiken kukkuraksi sionistit käskivät juutalaisten huumekauppiaiden pomon eli Kadoorien suvun järjestää vallankaappaus Hong Kongin kautta myös Kiinassa. Tämä ei kuitenkaan onnistunut, vaan Xi pystyi pitämään kiinni vallastaan. Kostoksi sionistit ovat järjestäneet pakotteita myös Kiinalle ja yllyttäneet sekä Sinkiangia ja Taiwania itsenäistymään.

 

Venäjä ja Kiina sitten päättivät lähteä vastaiskuun kahdella rintamalla:

 

 

1. Läntisen kasinotalouden romahduttaminen

Venäjä ja Kiina pyrkivät tönäisemään läntisen korttitalouden kumoon mm. koronahuijauksella ja yllyttämällä länttä asettamaan itsetuhoisat pakotteet samalla, kun Venäjä myy öljyään, kaasuaan ja raaka-aineitaan Kiinaan, Intiaan ja eteläisille maille.

 

Itä vs. länsi. Kumpi voittaa? PPP ratkaisee!

 

 

2. Etupiirin laajentaminen

Venäjä on hyökännyt Etelä-Ossetiaan ja Ukrainaan samalla kun Kiina on vallannut Etelä-Kiinan meren ja saartanut Taiwanin. Lisäksi Venäjän päämääränä voi myös olla Suomen valtaaminen tai nuukkaaminen.

Tästä kaikesta huolimatta Venäjä ja Kiina ovat BRICS:in ja muiden järjestöjen kautta saaneet 80% maapallon väestöstä ja maapinta-alasta puolelleen tai ainakin neutraaliksi, koska useimmat maat toisaalta ymmärtävät Venäjän ja Kiinan olevan saarron kohteena ja toisaalta itsekin pelkäävät joutuvansa lännen ylivallan alle.

 

 

 

3. Suuren taisteluvalmiin armeijan luominen

Hyökätessään Ukrainaan Putin teki jotain todella erikoista. Hän lähetti sinne vain oman pienen yksityisarmeijansa ikäänkuin taistelukokemusta saamaan samalla, kun tykinruokana käytettiin Donbassin värvättyjä joukkoja.

 

 

Onko Ukraina Putinin yksityisarmeijan karaistusuuni, Salusa Secundus?

 

 

Putinin yksityisarmeija pystyi valtaamaan noin viidenneksen Ukrainasta samalla, kun venäläiset hurrasivat sohvillaan. USA:ta johtava sionistien pedofiilinen sätkynukke, valepresidentti Joe Biden ei kuitenkaan Venäjän menestystä hyväksynyt, vaan järjesti historiallisen suuren 50 miljardin dollarin raha- ja asetukipaketin Ukrainaan samalla, kun kutsui kymmeniä tuhansia ukrainalaisia länteen sotilaskoulutukseen. Näin Ukrainan armeija muuttui vähitellen Nato-armeijaksi ja elokuussa valtasi takaisin Kharkivin alueen.

 

Laiton Lehti epäili heti, että tämä oli Natolle ansa. Putin on nimittäin nyt saanut annettua tarpeeksi erikoiskoulutusta yksityisarmeijalleen. Niinpä Kharkivin menettäminen mahdollisti kaksi asiaa:

 

a. Vankijoukot

Putin haluaa karaista yksityisarmeijaansa, mutta ei tapattaa sitä. Niinpä hän on käyttänyt Donbassin värvättyjä joukkoja tykinruokana. Tosin tämä on herättänyt pahaa verta venäläisissä, joten Putin päätti kouluttaa kymmeniä tuhansia vankeja muurinmurtajiksi. Kukaan ei välitä, vaikka vangit kuolisivat. Ja jos eivät kuole, niin sitten saavat vapautensa.

 

Wagnerit värväämässä 25 000 vankia kärkijoukkoihinsa tappamaan natseja? Ja suomalaisia?

 

 

b. Alueellinen, osittainen tai täysi liikekannallepano

Ukrainalla on aseissa reilusti yli 500 000 miestä ja Venäjällä on Ukrainassa vain alle puolet siitä. Tarvitaan siis paljon lisää sotilaita, mutta miten?

 

Venäjän miehittämille alueille kansanäänestys Venäjään liittymisestä. Mahdollistaa alueellisen liikekannallepanon?

 

 

Eilen aamulla Putin ilmoitti koko Venäjän kansalle valinneensa kaksi ensimmäistä vaihtoehtoa eli totaalinen liikekannallepano Venäjään liitettävillä miehitetyillä alueilla ja osittainen liikekannallepano Venäjällä.

 

 

 

 

Käytännössä tämä merkitsee sitä, että noin 25 miljoonan miehen armeijan reservistä kutsutaan noin 1 % eli 300 000 eniten taistelukokemusta omaavaa miestä noin 3 kuukauden täydennyskoulutukseen ja sitten lähetetään Ukrainaan taistelemaan.

 

Tämän päälle vielä tulee sitten noin 50 000 miehen vankiarmeija kärkijoukoiksi sekä huolto- ja täydennysjoukoiksi miehitetyiltä alueilta noin 100 000 miestä. Tämän lisäksi ympäri Venäjää ja varsinkin Kaukasukselta ja Siperiasta kerätään luultavasti vielä noin 50 000 palkkasotilasta.

 

 

Vuodenvaihteessa Venäjällä tulee olemaan Ukrainassa noin PUOLI MILJOONAA uutta miestä plus siellä nyt olevat noin 250 000 miestä. Tämä tarkoittaa 500 000 – 750 000 miehen taisteluvalmista armeijaa.

 

Eli vuoden kuluttua Venäjällä tulee olemaan maailman ylivoimaisesti voimakkain TAISTELUKOKEMUSTA omaava armeija, jolla on vielä maailman ylivoimaisesti suurin sotakalusto, jota tukee maailman ylivoimaisesti tehokkain osittainen SOTATALOUS!

 

 

Kannattaa muistaa myös kaksi muuta asiaa: Ensinnäkin Venäjällä on JO noin 2 miljoonan sotilaan armeija, joka näin saa erittäin kokeneet johto- ja ydinjoukot. Toiseksi, tämä voi olla vasta alkua. Venäjä voi seuraavan vuoden aikana tehostaa asevelvollisten koulutusta ja tarvittaessa helposti lisätä armeijansa kokoa entisestään sadoilla tuhansilla miehillä.

 

Jos Venäjä haluaa, niin kohta voi Suomenkin rajaalla olla miljoona miestä!

 

 

4. Ydinaseet

Eikä tässä kaikki. Lisäksi Putin puheessaan hyvin suorasanaisesti uhkasi ydinaseilla! Mietipä sitä pieni suurisuinen suomalainen.

 

Itse asiassa Venäjällä puhutaan jo ihan yleisesti Britannian nuukkaamisesta. Hyvin pian voivat alkaa puhumaan myös Suomen nuukkaamisesta.

 

 

 

Kannattaa muistaa, että TIETYSTI USA ja Venäjä eivät tule koskaan nuukkaamaan toisiaan. Sen sijaan ne käyvät mielellään ydinsotaa Suomessa ja tietysti vain pienemmillä taktisilla ydinaseilla. Siinä ei paljon auta, vaikka suomalaisilla olisi kuinka suuri suu.

 

Itse asiassa Venäjällä taktisista ydiniskuista puhuminen on niin yleistä, että jotkut ovat jopa ehdottaneet Lontoon keskustan välitöntä nuukkaamista.

 

 

 

Kohta käy vielä niin, että Suomen feministihallituskin saa lahjaksi pienen taktisen tuliaisen.

 

 

Venäjä on siis täyttä vauhtia valmistumassa sotaan. Kaiken kukkuraksi ihan sama prosessi on koko ajan ollut myös Taiwania nyt saartavassa Kiinassa, joka on kohta myös valmis sotatoimiin.

 

 

Megadiili valmis? Hyökkääkö Venäjä Suomeen ja Kiina Taiwaniin?

 

 

Tämän tajuavat jopa USA:n seniili valepresidentti sekä housuihinsa nyt päästänyt EU:n johto. Jokainen tajuaa, etteivät feminisoituneet Länsi-Eurooppalaiset tule ikinä suostumaan edes osittaiseen liikekannallepanoon sotataloudesta ja sotaan lähtemisestä nyt puhumattakaan!

 

Amerikkalaiset eivät päästä housuihinsa, koska heille Länsi-Eurooppa on pelkkä hölmöläisten etupiiri, jonka voi dumpata milloin vain. Vain amerikkalaisten eduilla on mitään merkitystä. Mikäs on ollessa meren suojelemana omalla mantereella samaan aikaan, kun eurooppalaiset tyhentävät taskunsa ostaessaan kalliita amerikkalaisia tuotteita ja energiaa. Lähettävät varmaan kohta ukrainalaisten tavoin kaiken kultansakin ”suojaan” Amerikkaan.

 

 

 

No niin. Kuka oli taas oikeassa?

 

Tietysti Laiton Lehti, joka ennusti tämän kaiken jo kauan sitten. Niin myös kaikki offensiiviset realistit, kuten professori Mearsheimer. Geopolitiikkaa tunteville on nimittäin päivänselvää, että 2010-luvun alussa noin 60-vuotiaat Putinin ja Xi solmivat 20 vuotta kestävän diilin, joka sitten vielä vahvistettiin 2014 Ukrainan vallankaappauksen aikana ja lopulta pantiin toimeen Hong Kongin kapinan jälkeen. Tarkoituksena on tuhota länsi sekä taloudellisesti että sotilaallisesti, jotta voidaan purkaa sionistien luoma Venäjän ja Kiinan saarto sekä luoda niiden johtama moninapaisempi maailma!

 

Ovelaa, mutta simppeliä.

 

 

Tämä juoni on varmasti etukäteen kerrottu myös Intian Modille ja Turkin Erdoganille, jotka ovatkin pysyneet puolueettomina. Myös Israel varmasti tietää Putinin ja Xin diilistä, mutta ei välitä, koska se voi aina sotia proxy-armeijoilla. Tällä hetkellä Suomikin jonottaa kosher-teurastukseen, jotta juutalaiset voisivat taistella ikivanhoja vihollisiaan vastaan myös viimeiseen suomalaiseen.

 

Ja tietysti sekä feministihallituksen että lähes koko ”kansallismielisen” kentän hurrausten saattelemana!

 

 

 

Tässä eilinen rintamatilanne.

 

22 thoughts on “Venäjälle osittainen liikekannallepano: Yli 300 000 sotilasta Ukrainaan! (Sen jälkeen Suomeen?)

 1. Suomalaiset ovat kuin tyypilliset suomalaiset naiset, jotka kerjäävät jatkuvalla räkyttämisellä kurinpalautusta ja huoraavat itseään rikkaimmille miehille pelkästä rahasta.

 2. ”Älykkäiden” petettyä valkoiset kansat, valkoisen rodun ja maansa ainoa vaihtoehto ovat lailliset diilit venäläisten kanssa, säilyttäen suomalaisten vapauden ja itsenäisyyden.

  Kaikki ”älykkäät” ovat mädättäjiä ja valkoisten kansojen, sekä valkoisen rodun pettureita.

 3. Ei suomeen kyllä kenenkään kannata hyökätä , mutta toki varmaan alkavat ampumaan tänne ohjuksin jos tästä jotain usan uppoamatonta lentotukialusta aletaan puuhaamaan. Pelottavaa tuossa skenaariossa on se että muut maat todennäköisesti laittavan sisäpolitiikkansa suomen edelle ja voivat hyvinkin katsella sivusta

  1. Eiköhän ne nyt vaan tuolla liikekannallepanolla perusta Donbasiin ja Luhanskiin sotilastukikohdat. Sinne täytyy lähettää sotilaat rauhaa ylläpitämään kansanäänestyksen jälkeen.

 4. Näyttäisi siltä että venäjän kansa on kyllästynyt putinin sotimiseen ja järjestänyt massiivisen mielenosoituksen jossa kiinniotettuja on paljon.

 5. Ei Suomen nuukkaamisesssa venäläisille lle mitään järkeä, kun Pietari ja Murmansk ovat ihan Suomen rajalla, MUTTA JENKEILLE SIINÄ ONKIN PALJON JÄRKEÄ. Pääsee suomalaisista eroon ja Suomen alueelle ei kukaan tule miljoonaan vuoteen.

  HULLUJA JENKKEJÄ PITÄÄ VAROA.

 6. Suomalaiset ovat valmiita taistelemaan amerikkalaisen elämäntavan puolesta viimeiseen suomalaiseen, MUTTA LISÄKSI TEKEVÄT SEN IHAN ILMAISEKSI.

  Kaikki muut käyttävät palkka-armeijoita.

  Lisäksi kohta aseina ovat vain koivuhalot ja heinäseipäät, kun kaikki raskaat aseet viedään ILMAISEKSI Ukrainan natsiarmeijalle.

 7. Jokin aika sitten luin amerikkalaiselta keskustelupalstalta, kuinka joku amerikkalainen tuomari oli sanonut jotain asiaa päättäessään, että hänen täytyy kysyä ohjeet Englannista. Myös Putin sanoi jo kuukausia sitten, kun Johnson lähetti rahaa Ukrainaan, että Venäjällä on ohjuksia, jotka kantavat kyllä Lontooseen saakka. Ohjaako Enlanti USAta?

  Toisaalta taas olen lukenut, että Geneve olisi tulevan maailmanhallituksen pääkaupunki, eli puolueeton Sveitsi. Harvemmin lukee mitään Sveitsiin viittaavaa Suomen medioista, vaikka siellähän se Maailman talousfoorumin päämaja ja Davoskin sijaitsee. Sveitsissä ei ole kuin muutaman prosentin inflaatio elokuussa oli vain 3,5 %, hyvin pieni verrattuna muihin maihin. Svetsi otti myös bitcoinin valikoimiinsa ensimmäisenä pankkina maailmassa tänä vuonna, mitä voisi pitää merkkinä siitä, ettei bitcoin ole mihinkään häviämässä, mutta että sitä tullaan kontrolloimaan keskuspankkien kautta?

  1. Bitcoinin voi myös pikkuhiljaa paisuttaa ja sitten hallitusti myydä ja romahduttaa vaikka yhdessä yössä, jolloin kaikkien nörttien rahat siirtyvät suoraan pankeille ja miljardööreille. Itse arvelen, että Bitcoinin todellinen tarkoitus on ollut siirtää mahdollisimman monen sijoittajan huomio pois arvometalleista. Rikkaat ostavat vaivihkaa arvometallit pois, helposti huijattavat idiootit ostavat innoissaan Bitcoineja (osin niillä arvometalleilla, kuten osa tuttavistani), ja lopuksi Bitcoinin arvo nollataan.

   Toinen päätarkoitus Bitcoinilla on ihmisten totuttaminen ja innostuttaminen digitaalisiin rahoihin. Helpompi sitten tuupata kaikki suoraan digirahaan kun on sopiva aika. Ihmiset Bitcoin-huijauksen ansiosta luulevat, että digiraha on joku valtiollisen kontrollin kiertävä (tai jopa estävä) mekanismi, vaikka asia on täsmälleen päinvastoin. Varmaan helpoiten menisi niin että ensin lanseerataan digiraha, ja sitten kun se on ajettu läpi niin romahdutetaan Bitcoin. Siinä vaiheessa ei paperirahaan ole paluuta vaikka osa porukasta tajuaisikin huijauksen.

 8. Suomalaiset menevät kuolemaan täystuhohallitusta puolustaessaan. TIETENKIN TEKEVÄT SEN IHAN ILMAISEKSI. Kaikki muut käyttävät huippukoulutettuja ja tehokkaita palkka-armeijoita.

  Ensin Nato tapattaa alempiarvoisen suomalaisen reserviläisarmeijan tykinruokana ja vasta sitten nuukkaavat Suomen siihen malliin etteivät venäläiset tule nykyisen Suomen alueelle seuraavaan miljoonaan vuoteen.

 9. Niinistö kävi taas trollaamassa YKssa (toissapäivänä):

  Niinistön mukaan Putin on kuitenkin jo nyt laittanut hyökkäyssodassa kaiken peliin.

  -  Presidentti Putin on pannut pokeritermein all in ja se on tietysti hyvin kohtalokasta, Niinistö sanoi ja lisäsi tarkoittavansa tällä esimerkiksi Venäjän taloudellista tulevaisuutta.

 10. Venäjällä on sotilaista vajetta, kestää aikaa kun saavat uudet riveihin.venäjällä ei haluta kansalaiset sotaa,ihmiset eivät värväydy enään..myös ihmiset ovat mielenosoittaneet putia vastaan..miksiköhän näin on käynyt? Ihmisillä on järki!!

  1. Jos mielenosoitukset ovat todiste järjestä, niin silloin tietenkin 6.12 soihtukulkue on nerouden huipentuma! Ai jai kohta pääsee taas marssimaan Helsingin kaduille! Jippii!!!

   Suomi-Convoy oli myös sivistyksen huipentuma!

 11. Katsokaahan Migrin tilastoja, niin huomaatte että pelkästään 2018–2019 maahamme tuli yli 160 000 ihmistä myönteisellä oleskeluluvalla. Siihen päälle sitten kaikki paperittomat, ”pakolaiset”, kiintiö-”pakolaiset” jne. Suomessa ei noudateta Suomen lakia, vaan kansainvälisoikeudellisia sopimimuksia. Kukaan ei näitä maassa laittomasti olevia tule koskaan täältä poistamaan.

  Venäläisiä on tullut vuodessa perinteisesti 10 000. Nyt sodan alettua pelkästään Uudellemaalle on otettu jo 30 000 ukrainalaista. Sitten irakilaiset, afgaanit ja somalit, jotka ovat kovia lisääntymään maassamme: esim. somali synnyttää Suomesa yli 4, kun suomalaisen naisen synnytysluku on 1,35. Venäläisten määrää tahdotaan nyt rajoittaa, vaikka muutoin Suomen rajoilla ei ole ollut EU-aikana mitään merkitystä: värilliset ovat saaneet tulla ja mennä aivan kuten ovat lystänneet, vailla minkäänlaista rajakontrollia. Venäläiset olisivatkin pian ohittaneet suomenruotsalaiset suurimpana vähemmistönämme, mutta nyt sen tulevat tekemään somalit.

 12. Kyllä tässä on rauhaan mahdollistavia elementtejä olemassa. Puolustuslinjat vakiinnutetaan merkittävillä joukoilla. Voisi epäillä, että erilaisia operaatiokokemuksia omaavia sijoitetaan puolustusrintamaan Donbassiin mahdollisimman pian ilman välitöntä kouluttamista.
  Nyt kun Azovin komentaja on yllättäen vapautettu.. erinäisillä sopimuksilla mitä ne lieneekään, mutta onhan sille tarkat rätingit luetettu tulevaisuuden seikkailuja varten, lienee selvä. Yhteenotot saattavat nyt jäähtyä loppuvuotta kohti. Kun Biden on nyt puhunut YKssa niin seuraavaksi alkaa Zelenskyin kouluttaminen rauhansopimukseen?

 13. Venäjällä matu saa kansalaisuuden, kun hän ensin taistelee vuoden verran Ukrainassa. Saa nähdä kuinka palkon tulevaisuudessa matuja kuhisee etulinjassa Wagnerien kanssa tekemässä täydellistä tuhoa!

 14. Rotusodat käyty nyt fokus suunnattava yhteistä vihollista vastaan. Venäjä ei ole vihollinen.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*