Marco de Wit 23 syyskuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laittoman Lehden lukijoiden suosikkisarja Mustat siellä ja täällä jatkuu, vaikka valtakunnanvainoaja sanoisi mitä tahansa.

 

Kaupassa ollaan oltu jo niin monta kertaa, että se alkaa kyllästyttää.

 

Niinpä on palattu kouluun varsinkin, kun samalla voidaan nähdä miten valkoiset opettajat selvittävät tilanteita.

 

Mustat keppostelevat koulussa

 

 

Katso miten valkoinen miesopettaja tässä selvittää tilanteen.

 

Taitaapa muuten olla ainoa, joka pitää maskia. Tässäkin mustat saavat kyllä pisteet kotiin. Itse asiassa näillä nuorilla mustilla tytöillä on taatusti enemmän testoa kuin mitä valkoisella betamiehellä.

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

5 thoughts on “Mustat koulussa: Herkät tytöt

  1. Mustat naiset, ainakin ne rotevat, ovat täynnä testoa.
    Afrikassa he kaappaavat yksinäisiä miehiä, sitovat puuhun ja puristavat spermat ulos heistä ja käyttävät sitä woodoo-rituaaleissa.

  2. Hullun lehmän tauti on palannut…hmm…talven hittiflunssa tulee ,oletko valmis?Suojavarusteena mopokypärä,mattotamppi, keltainen tokmannin ämpäri ja jäinen kahvipaketti. Videolla olevilla tauti jo kolmosvaiheessa,koska tuolloin pigmenttikanta alkaa käristää nahanriekaleita ja raajojen liikeradar holtittomia. Myöskin huulien rullaantuminen ja allergiaoireisille tuttu paisuminen on taudinkuvalle tyypillistä.Saanen huomauttaa Marinilla olevan kakkosvaihe,jonka bongasin Purran puheen aikana ,olisko toissa päivänä mikälie budjettivihkosen kyyläystunti,seuratkaa pääkanisterimme lasittunutta ja kuolonkankeaa katsetta. Löytyy Tsukkerberkin juutalaismediasta eli kyhmy-tv:stä.

  3. Hupsista sentään…kaiken kohelluksen keskellä unohdin mainita ykköstason tässä Paitser-tason diagnoosissa. No ystävät hyvät,se on valtamedian käyttö,uskomus ja levitys. Eli mokoma kantturatauti on perin laaja-alainen osavaltiossamme. Tosin vasta-aineina käynee vaikkapa liikunta ja omakohtainen reseptoripallon käyttö.

  4. Onko nämä näitä ”pieniä ruskeita tyttöjä”? Ei, ne on lihavia nustia naisia. Ja tuossa on niiden tulevaisuus. Suuta soittamalla saa tietyissä paikoissa asiansa läpi niinkuin huutamallakin. Mutta tulee eteen tilanteita että tarvitaan voimaa.

    No, hyväähän oli että syytöntä ei lyöty kertaakaan.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*