10 thoughts on “Päivän video: Kaasua

 1. Eli onko kaasun polttaminenkin nyt muka joku ”vihateko”? Tämä on kyllä mennyt jo paljon pidemmälle ja paljon pahemmaksi mitä kommunismi on koskaan aiemmin mennyt. Leirit ja massamurhatkin ovat tulossa valtavien väestönsiirtojen avulla tehdyn kansanmurhan ja etnisen valtioterrorin lisäksi.

 2. https://youtu.be/awo-gkgTYXM

  Meillä ”tyhmillä” ja niillä ”älykkäillä” valkoisilla ihmisillä on eri käsitys siitä mikä on älykästä, tervettä ja kaunista.

  Me ”tyhmät” olemme se oikea kansa ja ”älykkäät” valkoiset ovat kaikki pettureita, mädättäjiä ja pahimpia vihollisiamme. Vasta heidän jälkeen pahin vihollinen on yksi ryhmä jonka nimeä ei saa sanoa ääneen, mutta kaikki tietävät tämän ryhmän.

  Kaikki ”älykkäät” pitää eliminoida laillisin keinoin yhteiskunnasta mädättämästä ja pettämästä valkoista kansaa ja valkoista rotua, jota he vihaavat.

 3. Saksalla on aina ollut jotain ongelmia kaasuun liittyen. Kaasuttajien maa. Kuka toimitti Zyklon- kaasua natseille?

  1. Älä nyt sano että ludemyrkyllä tapettiin 10 000 000 ihmistä? Jos näin väität, niin laitan nimerkkisi automaattiseen blockiin scriptillä. Pallo on nyt sinulla.

   1. Sitä samaa, ainetta jos joku terroristi laittaisi nyt tulemaan kotitalouksiin kaasuputkesta, niin mieti seuraukset. Kaasuputken kautta saa tulemaan vaikka mitä. Eikö ole tullut mieleen?

 4. Kyllä mulle käy tämä energiansäästöohjelma:
  -jääkaappi on jo sammutettu aikoja sitten ja sisältö siirretty kellariin
  -seuraavaksi sammuu sähköliesi ja puuhella otetaan käyttöön
  (siinä samalla tulee sitten tarpeettomaksi myös veden- ja kahvinkeitin)

  1. Itsellä tällä diilillä kulutus Vattenfallilta alle viisi senttiä per kWh. Katsotaan ensi vuonna sitten… Hinta varmaan pomppaa yli 25 senttiin eli rapsakahko korotus näillä näkymin tulossa. Eli ei näillä hinnoilla kahvin ja teen keittely paljoa merkkaa. Takka ja sauna löytyy. Puita aion poltella myös kohtuudella tänä syksystä ensi kevääseen asti. Nyt ei tarvitse vielä lattialämmitystä kuin kylppäriin ja sen vieressä olevaan kodinhoitohuoneeseen, jota käytän eteisenä. Pidän sisällä pitkiä housuja ja villapaitaa, ennen oli vain kalsarit. Vedenkulutusta myös pienennän tietoisesti.

   Ja mitkään näistä eivät ole toimia ”Putinia vastaan” — jos jotakin tahdon vahingoittaa, niin se on tämä paskamaa ja sen veronkeruu!

 5. Heh heh…hupiukkoja. Mennään positiivisuuden kautta. Eurohanurit ihan itse haluaa jääpuikot hanuriin pariksi kuukaudeksi.Sähkönhinnan nousu itselle ihan yksi lysti,pari kymppiä tästä hölmöjen baletista maksaa mielellään. Lämpösessä kylpevä ankkavideo on musiikkeinen tosi hyvä. Lisää näitä,kiitos.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*