Marco de Wit 23 syyskuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti on kertonut miten valtamedia on pitkälti juutalaisten dominoima.

 

Juutalainen mediavalta

 

 

Niinpä juutalaiset ovat voineet levittää valtavasti propagandaa. Toisaalta juutalaiset esitetään aina ihanina ihmisinä ja viattomina uhreina samalla, kun heidän vastustajansa venäläisistä saksalaisiin ja palestiinalaisiin esitetään usein hirviöinä.

 

Lisäksi Hollywood ja muu valtamedia tiedelehtiä myöten nykyään vähättelee valkoisten älykkyyttä samalla kun valtavasti liioittelevat juutalaisten ja muiden värillisten rotujen älykkyyttä. Monille juutalaisille onkin äärimmäisen tärkeää saada ihmiset luulemaan, että myös mustissa on yhtä paljon tai jopa enemmän huippuälykkäitä kuin valkoisissa.

 

Tämän vuoksi sekä huippuyliopistoissa että myös valtamediassa on mustille ja muille ”vähemmistöille” kiintiöt. Jos elokuvan roolihahmona on joitain huippufyysikkoja tai muita huipputiedemiehiä, niin heidän on oltava usein nainen tai värillinen.

 

Viime vuosina tämä kiintiöpolitiikka on tullut myös shakkiin, kuten Laiton Lehti on ainoana mediana todistanut.

 

Onko myös shakki mädätetty?

 

 

Kiintiöt eivät ole kuitenkaan juuri auttaneet naisia ja värillisiä, koska valkoiset miehet ovat niin ylivoimaisia shakissa. Neekereitä ei ole noussut koskaan lähellekään shakin kärkeä ja vähän aikaa sitten viimeinen nainenkin putosi Top 100 listalta.

 

Kaikista kiintiöistä ja muista vähemmistöavuista huolimatta valkoinen germaani Magnus Carlsen kehtaa vuodesta toiseen dominoida huippushakkia. Kaiken kukkuraksi Magnus kehtasi viime maailmanmestaruusotteluissa murskata suuren juutalaisen toivon, Ian Nepomiathiancin. Siis vaikka Nepo on anti-putinisti!

 

 

Jotain on tehtävä! Jos Carlsenia ei voi kaataa reilulla pelillä, niin sitten pitää huijata!

 

Sinänsä shakissa huijaamisessa ei ole mitään uutta. Jo legendaarinen shakkinero Bobby Fischer aikanaan oli varma, että huijausta on valtavasti joka puolella ja varsinkin huippushakissa. Fischer suorasanaisesti syytti monia juutalaisia shakkimestareita huijauksen institutionalisoimisesta, jotta juutalaiset säilyttäisivät silloisen dominoivan asemansa shakissa. Fischerin puheille antoi vielä lisää painoarvoa, että hän itsekin oli ainakin puolijuutalainen.

 

 

Bobby Fischer oikeassa. Sadat shakin suurmestarit ovat huijareita! Onko putinisti-Karjakin?

 

 

Lopulta Fischer kieltäytyi pelaamasta huijareita vastaan. Hän ei edes suostunut puolustamaan maailmanmestarin arvoaan. Sen sijaan Fischer kehitti nerokkaan Fischer Random shakin, joka suuresti vaikeuttaa huijausta.

 

Kuvassa linkki Wikipediaan

 

 

Fischer Random aikanaan vaikeutti huijaamista varsinkin huipputasolla, mutta sitten kaikki muuttui, kun tietokoneista tuli parempia pelaajia kuin ihmisistä.

 

Niinpä nykyään on erittäin helppo huijata shakissa. Ei tarvita muuta kuin joku lähetin korvaan tai kaveri katsomoon antamaan pieniä vihjeitä esim. istuma-asentoa muuttamalla. Tai sitten vain ilmoitat käyväsi vessassa ja siellä saat tietoa tai sitten siellä suoraan vaan katsot kännystä parhaan liikkeen.

 

 

Suomalaiset ovat niin naiveja, ettei heille tule edes mieleen monien shakinpelaajien olevan totaalisia huijareita. Ei vaikka tuomarit selvästi antavat monien pelaajien huijata vuodesta toiseen. Ja vaikka jäävät kiinni, niin ei tule rangaistusta tai enintään vuoden tai parin pelikielto.

 

Varsinkin naisten kisoissa huijaaminen on usein äärimmäisen helppoa. Tämä ja monien naisten luontainen subjektivistinen moraali on johtanut todella törkeään huijaamiseen. Ääriesimerkiksi puolalainen naismestaripelaaja kävi parituntisen pelin aikana vessassa yli 12 kertaa ja sieltä palattuaan teki aina välittömästi erittäin taitavan siirron. Tämä herätti joidenkin epäilyksen ja saivat naisen kiinni kännykkää räpläämässä.

 

 

 

Jotkut ovat menneet vielä pidemmälle ja piilottaneet kännykkänsä vessaan. Eräs tyyppi jäi kiikkiin, kun muut pelaajat ihmettelivät miksi hän jatkuvasti kesken pelin ravaa vessassa ja menee siellä aina samaan koppiin.

 

Kyllä. Eikös olekin farssitasoa. Osittain tämä johtuu tietysti monien shakinpelaajien puoliautistisuudesta eli heitä on helppo huijata. Toisaalta kyse on myös tietyn porukan dominoimasta FIDE-shakkiorganisaation totaalisesta mädännäisyydestä. Huijaamista ei edes kunnolla yritetä lopettaa, jotta vähemmistöillä olisi paremmat mahdollisuudet ja tietty porukka voisi hämmentää tätä soppaa.

 

 

Niinpä ei ole ihme, että maailmanmestari Magnus Carlson on viime aikoina KESKEYTTÄNYT pelaamisen, kun on alkanut epäilemään huijausta. Tämä alkoi pari viikkoa sitten, kun Magnus pelasi erittäin epäilyttävää Niemania vastaan.

 

 

 

 

On vaikea kuvitella epäilyttävämpää tyyppiä kuin Niemann. Ensinnäkin kyseessä on nuori 19-vuotias tyyppi, joka on usein jäänyt kiinni huijauksesta. Hän itsekin MYÖNTÄÄ aiemmin huijanneensa. Lisäksi hän on mysteerisellä tavalla nostanut hyvin nopeasti tasoaan. Kaiken kukkuraksi hän näyttää suorastaan psykopaattiselta sekopäältä, joka muuten myös mystisesti yhtäkkiä muutti puhemurrettaan kuin joku ammattihuijari.

 

Laiton Lehti on usein siteerannut tohtoria Duttonia siitä, että ihmiset useimmiten ovat juuri sitä miltä näyttävät.

 

 

Hans Niemann

 

 

Hyvin yllättäen Niemann sitten voitti Magnusken. Pelin jälkeen Magnus lähetti seuraavan twiitin, jossa ilmoitti keskeyttävänsä koko turanauksen. Lisäksi Magnus antaa ymmärtää epäilevänsä Niemannia huijariksi.

 

 

 

 

Niemann tietysti tutkittiin tarkasti, mutta mitään ei löytynyt.

 

 

 

Shakkimaailma räjähti! Esitettiin lukemattomia spekulaatioita huijaamisesta. Toisaalta taas monet vaativat ehdottomia todisteita. Lähes jokaisella maailman shakinpelaajalla oli oma mielipiteensä siitä mitä pitäisi tehdä.

 

 

 

 

Muutama päivä sitten Magnus ja Niemann kohtasivat jälleen yhdessä turnauksessa. Moni oli kovasti odottanut peliä, mutta kaikkien hämmästykseksi Magnus luovutti pelin yhden siirron jälkeen!

 

Shakkiyhteisö oli shokissa. Magnus selvästi kieltäytyy pelaamasta Niemannia vastaan.

 

Shakkimaailma on nyt viimeiset pari viikkoa ollut kaaoksessa. Monet ovat vaatineet Magnusta sanomaan suoraan miksi epäilee Niemannia huijauksesta. Nähtävästi lakimiehet kuitenkin estävät Magnusia puhumasta suoraan, kuten tässäkin eilisessä videossa käy ilmi.

 

 

 

 

No niin. Tässä vaiheessa jokainen Laittoman Lehden lukija haluaa tietää onko Niemann juutalainen.

 

Emme tiedä. Monilla juutalaisilla on nimittäin se ikävä tapa, että he usein pimittävät olevansa juutalaisia tai puolijuutalaisia. Lisäksi juutalaisten dominoima Wikipedia ja monet muut julkaisut tekevät parhaansa pimittääkseen varsinkin juutalaisten etnisen taustan. Onhan se antisemitismiä kysyä tai selvittää onko joku juutalainen.

 

Sen kuitenkin voi sanoa, että Niemann näyttää juutalaiselta. Lisäksi hänen etninen taustansa näyttää hyvin epäilyttävältä. Hän väittää olevansa tanskalainen, mutta ei taatusti ole.

 

Lisäksi voi sanoa, että valtamedia on tietysti Niemannin puolella. Esimerkiksi vasemmistolainen Guardian sattui jutussaan haastattelemaan Niemannin kavereita tai juutalaisia, kuten Levon Aronia, jotka puolustavat Niemannia.

 

 

Kuvassa linkki juttuun

 

 

Tilannetta ei ehkä myöskään helpota, että ensin ammattipelaajien järjestöä ja nyt koko maailmanlaajuisen FIDE:n yhtenä hallintojohtajana on israelilainen. Mitenköhän sinulle mahtaa käydä shakkimaailmassa, jos sinua vähänkään epäillään ”antisemiitiksi”?

 

Saisitko edes pelata turnauksissa? Bobby Fischer ei ainakaan saisi!

 

FIDE:n hallintojohtaja. Emil Sutovsky. Kuvassa linkki Wikipediaan

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

7 thoughts on “Sionistien salaliitto? Huijarit yrittävät sabotoida shakin maailmanmestarin Magnus Carlsenin pelaamista!

 1. Ärsyttää kun Magnus Carlsen puhuu kuin säälittävä turbo-beta. Hän ei kykene edes puhumaan eufemismein ja esittää että häntä oikeasti harmittaa, vaan puhuu kuin joku ruoskittu orja. Kova on pelko että joku vihastuisi. Voi, voi, juuri tuollaisia saappaan nuolijoita ovat suomalaisetkin paska-auktoriteettien edessä.

 2. Ian Alexandrovich Nepomniachtchi
  His grandfather Boris Iosifovich Nepomniashchy (1929–1998) was a famous teacher and lyricist in Bryansk.

  Tämähän on aivan päivänselvä juttu. Lisäksi asian välttely vielä vahvistaa. ”Joo minä olen tanskalainen.”.

  Usein totuus on piilotettu myös toiseen etunimeen ja muut nimet saattavat olla melko paikallisen kuuloisia.

 3. Sama kuin suunnistsisi GPS-lähettimen avustuksella suunnistuskisassa.

  Noihin auttaa kännykkäkielto, avustajakielto ja jammerit päälle.

  1. Kilpailijat voitaisiin hyvin tarkastaa tarkkaan, valvoa heitä tauoilla ja käyttää wc-tiloissa myös jammereita. Eri kilpailijoille voisi olla mm. omat wc-tilat joihin ei päästettäisi ulkopuolisia.

 4. Unohdat yhden jutun, Norjalaiset huijaa ”aina” urheilussa, joten taidetaan se suurin huijari tietää tässäkin…

 5. Pelaajat istuvat vessanpytyllä ja kauniit sievät nuoret muodokkaat arjalaiset naiset lettipäineen pyyhkivät kaikkia muita paremman perseen ja sitten vastustajana olevan ali-ihmisen arvottoman perseen!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*