Marco de Wit 24 syyskuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

Laiton Lehti on ainoana mediana selittänyt miksi Turkki tulee estämään Suomen Nato-jäsenyyden: Venäjä vaihtoi suurisuiset lilliputit realistisiin turkkilaisiin kansoihin.

 

Turkki esti Naton laajentumisen, koska Putin dumppasi lilliputtikolmikon. Dosentti Markku Salomaa pihalla!

 

 

Tämä kävi selväksi kaikille asiantuntijoille viimeistään pari viikkoa sitten, kun Azerbaidanistan hyökkäsi jälleen Armeniaan. Tämän jälkeen Taiwanissa Kiinalle aiemmin isotellut Pelosi tuli Armeniaan isottelemaan turkkilaisille ja Venäjälle!

 

Armenia on selvästi valinnut puolensa. Vanhan Itä-Eurooppalaisen sanonnan mukaan juutalainen taatusti huijaa sinua, mutta armenialainen huijaa tuplasti.

 

Ei ihme, että Venäjä vaihtoi yli tuhatvuotiset liittolaisensa turkkilaisiin.

 

 

 

Nyt jopa Suomen valtamediakin alkaa tajuamaan elämän tosiasiat.

 

 

 

Offensiivisille realisteille tämä ei tietenkään ole mikään yllätys. Totta kai Turkin kannattaa mahdollisimman kauan kiristää sekä länttä että itää viivyttelemällä päätöstään Suomen Nato-jäsenyydestä.

 

Lisäksi Turkin kannattaa katsoa miten Ukrainassa käy. Venäjä on nimittäin nyt lisäämässä sotilaitaan Ukrainan rintamalla jopa puolella miljoonalla sotilaalla. Eli 300 000 Venäjän reservistä, 150 000 Ukrainalta valloitetuilta alueilta heti niiden kansanäänestyksen jälkeen ja 50 000 vankia Venäjältä kärkijoukoiksi.

 

Venäjälle osittainen liikekannallepano: Yli 300 000 sotilasta Ukrainaan! (Sen jälkeen Suomeen?)

 

 

Ukrainan jälkeen Venäjä voi sitten iskeä silmänsä Suomeen. Itse asiassa tämä on juuri se mitä Laiton Lehti on sanonut alusta asti. Totta kai Venäjän kannattaa ensin vallata Ukraina samalla, kun pyytää Turkkia viivyttelemään Suomen Natojäsenyyden hyväksymistä. Sitten kun Ukraina on vallattu ainakin puoliksi, niin Venäjällä on monta etua:

 

1. Paljon lyhyempi rintama Ukrainan kohdalla.

 

2. Koko tai suuri osa Ukrainan armeijaa liitetään Venäjän armeijaan.

 

3. Tällöin Venäjällä on taisteluvalmis miljoona-armeija lähetettäväksi Suomen rajalle.

 

 

Näissä olosuhteissa Turkki ei taatusti suostu tai edes uskalla hyväksyä Suomen Nato-jäsenyyttä. Päinvastoin. Turkki tulee selittämään, ettei se halua eskaloida tilannetta, vaan pysyy neutraalina.

 

Tosin voi olla, ettei Turkin edes tarvitse sanoa mitään kesällä. Helsinki voi nimittäin olla silloin jo nuukattu ja koko Suomi Venäjän miehittämä.

 

Venäjällä tulee nimittäin jo tammikuussa olemaan yli puolen miljoonan miehen armeija Ukrainassa. Hyvinkin mahdollisesti koko Ukraina on maaliskuussa vallattu. Tämän jälkeen sitten suuri osa Venäjän armeijaa siirretään toisen räksyttäjän eli Suomen rajalle!

 

 

Tässä vaiheessa useat yhä useammat Natomaat eivät enää edes halua Suomea Natoon. Vai kuka uskoo, että feminisoituneet länsimaat tulevat ajamaan itsensä ensin konkurssiin ja sitten vielä uhraamaan itsensä sodalle ja taktisille ydiniskuille pelastaakseen Suomen?

 

Tietysti Suomen feministihallitus yhdessä persujen ja muiden ”kansallismielisten” kanssa. Hehän uskovat ihan mitä tahansa Pekka ”CIA” Toveri selittää.

 

 

Tulossa on kylmä talvi. Toivottavasti ei Suomen viimeinen!

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

13 thoughts on “Heittääkö läntinen susi (Nato) Suomen itäisen suden (Venäjä) suuhun?

 1. Selvä se, ettäSuomi jätetään yksin. Miettikää iuinka monet hyötyisibät siitä.

  Ruotsia ehkä sitten viluttaa vähän, kun joutuu suoraan rajanaapuriksi Venäjälle. Mutta Ruotsi ei ole ikinä ollut fyysisesti miehitettynä, ja selviää se voittajana vaikka kolmannesta maailmansodasta. Eikä Venäjä muutenkaan halua eikä tarvitse kahden miljoonan militanttimuslimivähemmistöä eikä natiivisuvakkimädättäjiä.

 2. Mikäs se joku USA-kenraali sanoi jo ajat sitten että Suomi on ollut mukava paikka vakoilla Venäjää mutta ilmankin pystytään elämään. Mitä sitä sen enempää etsii vastaksia. NATO-kiimaiset ei vaan halua kuulla totuuksia.

 3. Voihan se noin olla, mutta ensi sijassa uskon nyt puolustusasemiin, siis Venäjällä on nyt puolustusasemat jossain määrin hyökkäyksiä vastaan etenkin Donbassissa, ja sinne sitä uutta palvelusjoukkoa tarvitaan.
  Ikään kuin rauhanturvajoukkoja uudelle vakiintuvalle valtiorajalle jahka vaalit menee oikein? Eihän sitä tietysti voine vielä ääneen sanoa, koska samat lisäjoukot ovat myös uutta hyökkäysreserviä, jos tilanne kehittyy kuitenkin uudestaan siihen suuntaan.

  Tässä on ihan oikeasti jonkinlaiseen rauhaan mahdollisuus ainakin talven yli. Kuten umv:n taholla on tuotu esiin Usan halua pistää EU polvilleen sen energian nauttijaksi niin sehän jo tapahtuu.
  Putinin shakkipelissä vain on se mahdollisuus, että euroopan isä-talvi (siis ei enää äiti-talvi koska mieskin voi synnyttää talven) jos äityy kylmäksi samalla kun Ukrainan rintamat hyytyvät jonkinlaiseen rauhaan, niin Nord Stream 2 saattaa vielä aueta. Tämä tarkoittaisi varmaan sitä, että Saksalla varsinkin on jotain, millä sittenkin uhata vanhoja sopimuksia Usan suuntaan. En tiedä?

  1. Kyllä se näin voisi mennä, että Saksan.. siis EUn ”isä-talvi” eli hra Scholz tajuaa vihreästä siirtymästä tulevankin vihreä hyytymä. Ennemmin saa helvetti jäätyä, kuin kotini ajattelee Scholz ja kumppanit.
   Kunnon jouluralli on saatava. Lokakuussa koetaan enteellisen kova pörssilasku, mutta samaan aikaan jo jotain aselepoa suunnitellaan kulisseissa. Amerikkalainen kenraali on nyt uhonnut ydinaseilla, joten paukut on loppu. Kun tieto rauhanneuvotteluiden mahdollisuudesta tulee julki lokakuun kolmannella viikolla, alkaa euforinen Saksan inflaatiojäätä sulattava pörssiralli, ja se tuntuu myös Helsingissä. Lyhyeen se tietysti jää. Saadaan lämmin kylläinen joulu, mutta uusi hyytymä odottaa, siis oikeastaan se ei odota vaan on läsnä jo vuoden lopulla.
   Tämä on tälläinen punahilkkasatu, jos LL sallii sen lasten luettavaksi. K-yli 18v!

 4. Venäjä on sanonut, että Donbassin liittäminen Venäjään on NOPEA prosessi kansanäänestyksen jälkeen.
  –    Sen jälkeen jokainen Donbassiin nammuttu raketti on hyökkäys Venäjää vastaa sen omalla maaperällä.

 5. Hyvä vain jos tulee Suomen viimeinen talvi. Suomen miehiä, lapsia, perhettä ja Jumalaa vihaavat, sekä vahvaa valtiota rakastavat suomalaiset huorat ovat kuolemassa nälkään ja pakkaseen, sekä suomalaisten huorien Suomeen päästämät ja vaatimat matut tulevat raiskaamaan joka ikisen suomalaisen huoran!

  Ei tarvitse katsella enää yhtäkään suomalaista huoraa kitisemässä, vaatimassa, vihaamassa ja viemässä miesten omaisuutta, sekä lapsia mukanaan.

  Olette käytännössä kaikki suomalaiset naiset pelkkää valkoisten naisten saastaa, joilla ei ole mitään arvoa ja merkitystä.

 6. Armenialainen huijaa sinua ehkä tuplasti, mutta amerikkalainen ja brittiläinen rikollinen loiseläin on täynnä pelkkää valhetta, hyväksikäyttöä ja rikollisuutta. Tämä helppo elämä ja muiden rikollinen hyväksikäyttö selittää myös heidän nykyisenkin asemansa. Mikä siinä kun on aina imperialistina voinut elää helppoa elämää muista ihmisistä ja elää muiden työstä, sekä on voinut varastaa ja ryöstää muilta mitä on itse tarvinnut.

 7. Suomalaisten huorienkin olisi pitänyt miettiä käyttäytymistään jo kymmeniä vuosia sitten. Nälänhätä, totaalinen talousromahdus ja matujen raiskaukset ovat vasta alkamassa kunnolla, jolloin suomalaiset huorat tulevat saamaan mitä ovat halunneetkin.

 8. Ukrainassa on infraa hajonnut 1000 miljardilla.

  Kumpi olisi kannattavampaan saksalle ?

  1. Käydä sota saksan maaperällä, joka aiheuttaisi 1000 miljardin vahingon infraan vai

  2. Lahjoa Suomen päättäjät 5 miljardilla ja käydä sota Suomen maaperällä, jolloin Suomelle tulisi 1000 miljardin vahingot infraan. Saksa säästäisi näin 995 miljardia.

  1. Satanistisia kuvioita. Suomen viimeinen natiivihallitus. Seuraava on IMF-toimitusministeriö. Jos ei ihan sotaa ainakin jumalattomat leikkaukset suomalaisille tulossa, se on varma. Presidenttiä ei tarvita, koska saatanan salen tilalle tullee liittopresidentti.

   Jos Putin ei saa ”torppia” ja kaupunkeja kylmiksi, niin sen tekee varmasti IMF.

 9. Tuohon Venäjän ilmoitukseen 300 000 miehestä suhtautuisin kuitenkin varauksella. Kyseessä on vain Venäjän ilmoitus. Varsinaisessa liikekannallepanoasiakirjassa kohta on salainen. Miksi se sitten paljastettaisiin kansainväliselle yleisölle ja etenkään vihollisille. Toki meillä ei ole muutakaan, mihin vedota. Strategisesti järkevintä Venäjän sotilasjohdolta olisi kuitenkin pitää kutsuttavien määrä avoimena, jolloin joukkoja voidaan lisätä tarpeen mukaan. Liikekannallepano on kuitenkin osittainen, kunnes kaikki 25 milj reserviläistä ovat aseissa. Todennäköisesti tuo salainen kohta julistuksessa meneekin kutakuinkin niin, että ”Venäjän korkein sotilasjohto päättää tarkemmin kutsuttavien määrän tilanteen mukaan etc”. Toki liikekannallepanojulistuksiakin voidaan antaa aina uusia.

  Sinänsä mielenkiintoista, että rajan yli Suomeen on heti liikekannallepanon jälkeen yrittämässä suurimmaksi osaksi nuoria miehiä. Toki joukossa voi olla rintamakarkureitakin. Mutta mikä estää Venäjää lähettämästä vakinaisessa palveluksessakin olevia jo aiemmin suunniteltuun ja määrättyyn operaatioon? Suomessa myös työskentelee mm rakennuksilla paljon venäläisiä, entä jos erikoisjoukot on ujutettu jo ajat sitten odottamaan käskyjä? Sotaan ja sotilaalliseen toimintaan liittyvät reaaliteetit tuntuvat täällä unohtuneen ja niiden ajattelu on ulkoistettu USA:n, Iso-Britannian sekä naton sotilasjohdolle. En sano, etteikö niiden kanssa voi tehdä yhteistyötä, mutta jos ne haluavat Suomesta proxyn, eivät ne kaikkea kerro.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*