7 thoughts on “Päivän video: EV

 1. Yks kaveri kerto että pohjosesta tullessa joutui pysähtymään latauspiseelle ennen Oulua. No, ei ollut ainoa. Jonotti puolitoista tuntia ennenkuin pääsi latauspisteelle. Odotan mielenkiinnolla ensi joulun kertomusta.

  Muutenkin täysin kuolleena syntynyt idea tuo koko sähköauto. Lämmittää nyt akkuja kun auto on parkissa. Ei bensa auto tarvitse bensaa kun se on parkissa.

 2. No, Ameriikka on on niin vauras maa, että sillä on varaa seisottaa hyväpalkkaisia kansalaisia jonossa.
  –   Neuvostoliitossa jonoon laitettiin kaikkein huonopalkkaisimmat.

 3. Ratkaisu on tietenkin j*****n säätelytalous, jossa vain harvat ja valitut voivat edes saada ajoneuvoja ja loput kuolevat nälkään, sekä kärsivät. Jotkut ryhmät eivät kykene luomaan mitään kaunista, tervettä, järkevää ja hyödyllistä, vaan kaikki on hyvin teennäistä, rumaa ja sairasta. Tämän takia tiede ja taide syntyivät Euroopassa, eikä sanonko missä?

 4. Sähköautot on jonkinlainen kusetus lampaimpiille yksilöille. Ostakaa lampaat vaan niitä sähköautoja niin tulee parempi mieli ”hyvästä” ”ilmastoteosta” palikat!

 5. Sama ongelma tuli Ruotsissa, kun Tukholmasta lähtivät hiihtolomalle pohjoiseen, jotain noin 400 km päässä kun piti ladata autoa, ei ollut ainoa, varsinkin lapsiperheet oli ongelmissa tuntien jonotuksen takia.
  Usassa on vielä varsinkin kotilataajille on ongelma se, kun jännite on 110 V niin latausaika on tupla, vaikka Suomeen verrattuna, siksi monet heti kättelyssä luopuivat sähköautoista

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*