Marco de Wit 25 syyskuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Vakoilupäällikkö Pekka ”CIA” Toverilla on vaikea tilanne. Toisaalta hänen pitää demonisoida Venäjää hirviöksi, mutta toisaalta pitää uskotella suomalaisille, ettei Venäjä hyökkäisi Suomeen eikä varsinkaan taktisilla ydinaseilla.

 

Pedonatottaja Pekka Toveri: Putin ei käyttäisi ydinaseita Nato-Suomea vastaan!

 

 

Todellisuudessa Venäjä voi helposti tehdä taktisia ydiniskuja Suomen maaperällä. Ensinnäkin Suomi ei ole Naton jäsen eikä tule vielä pitkään aikaan pääsemään Naton jäseneksi, jos koskaan. Ja vaikka pääsisikin, niin kaksi asiaa on varma:

 

1. Ydiniskuja vain etupiirivaltioihin

Ydinasevallat eivät tule koskaan iskemään TOISTENSA maihin. Pitäisi olla muille kuin offensiivisille realisteillekin päivänselvää, että ydinasevallat tulevat käyttämään ydinaseitaan VAIN etupiirimaissaan. USA voisi käyttää ydinaseitaan esim. Kuubassa tai Venezualassa ja Venäjä esimerkiksi Ukrainassa tai Suomessa.

 

Vastapuoli voisi sitten tehdä vasta- ja kostoiskun siinä samassa maassa. Suurvallat taistelevat mielellään etupiirimaissa. Missään nimessä suurvallat eivät tule tekemään ydiniskua toistensa kotimaihin.

 

 

2. Taktiset ydiniskut

Ydinasevallat aloittavat ensin pienillä taktisilla ydinaseilla. Näillä pystytään varmistamaan esimerkiksi jonkun tärkeän taistelun voitto. Lisäksi ne eivät synnytä niin suuria radioaktiivisia vaikutuksia, että vaarantaisivat ydinasevallan turvallisuuden.

Enää ei siis eletä 60-lukua, jolloin yksikin ydinisku olisi helposti aloittanut totaalisen ydinsodan. Nykyään on hyvin pieniäkin taktisia ydinaseita, joilla on paljon alhaisempi käyttökynnys. Näin ydinsota voi kehittyä askel askeleelta ja se voidaan lopettaa ennen kuin se koskettaa ydinasevaltioita itseään.

 

 

3. Varoitukset

Mieluiten ydinasevallat kuitenkin ensin uhailevat ydinaseillaan. Niinpä Putin selvästi uhkaili länttä eilisessä puheessaan Venäjän (ja maailman) kansoille.

 

Länsimaiden johtajat ja valtamedia eivät kuitenkaan halua uskoa tilanteen vakavuutta. Tämän takia Venäjän valtamediassa saa koko ajan uhata länttä ydinsodalla.

 

 

 

 

Miksi länsi ei tunnu välittävän uhkauksista? Kaksi syytä:

 

1. Ydinsota käytäisiin Itä-Euroopassa

Ydinsotaa ei käytäisi lähelläkään Amerikkaa tai läntisintä Eurooppaa Ranskan tai Britannian lähellä, vaan satojen kilometrien päässä Itä-Euroopassa Suomesta Puolan kautta Ukrainaan ja Georgiaan.

 

 

2. Israel käy ydinsotaa proxeilla

Eniten sotaa Venäjää vastaan haluaa tietysti sen ikivanha vihollinen eli Israel ja siellä asuvat juutalaiset. Israelilla itsellään ei ole kuitenkaan mitään hätää, koska se voi sotia proxyjen eli sijaistaistelijoiden kautta. Ydinsota käytäisiin kaukana Israelista eli Euroopassa tai Itä-Aasiassa.

 

Rothschildit Ukrainan sodan takana? Sionistit ja natsit Naton liittolaisia??

 

 

3. Israel haluaa raunioittaa Venäjän ja Kiinan

Itse asiassa Israelille voisi ydinsodasta olla jopa suoraa hyötyä, jos se pystyisi sodan jälkeen varmistamaan sionistien ylivallan Euroopassa ja Kiinan. Israel on itse niin kaukana Euroopasta ja varsinkin Kiinasta, ettei sen juuri tarvitsisi edes pelätä mitään radioaktiivisuuttakaan.

Israelia ei edes haittaisi Euroopan ja Itä-Aasian raunioituminen, jos se pakottaisi Venäjän ja Kiinan vetäytymään Lähi-Idästä.

 

 

Euroopan tuho olisi itse asiassa monien sionistien mielestä loistava juttu monellakin tapaa. Saisivat vihdoin rangaista Eurooppaa tuhansien vuosien ”antisemitismistä”!

 

 

Suomalaiset proxyt

Jokaiselle geopolitiikkaa vähänkään tuntevalla koko tämä kuvio on päivänselvä. Ainoastaan persut ja muut suomalaiset ns. kansallismieliset eivät tätä kuviota halua ymmärtää kirveelläkään. Päinvastoin. He puhkuvat sotaintoa vielä enemmän kuin liittolaisensa feministihallitus. Monet Suomen kansallismieliset jopa uskovat Suomen voivan voittaa Venäjän!

 

Selitys on hyvin yksinkertainen. Laiton Lehti on sanonut ja toitottanut sitä jo vuosien ajan: Kaikki ”kansallismielisinä” esiintyvät järjestöt persuista natseihin ovat sionistien kaappaamia.

 

 

Ovatko Ukrainan natsit oikeita natseja? Euroopan natsit Mossadin frontteja?

 

 

Niinpä Suomen kansallismieliset ovatkin valmiita taistelemaan juutalaisten puolesta viimeiseen suomalaiseen!

 

Toki tuhansien vuosien aikana moni muukin kansa on huijattu tuhoamaan itsensä. Ainoa ero on siinä kuinka äärimmäisen innokkaasti suomalaiset ovat kansallismielisten johdolla valmiita astumaan kosher-teurastamoon.

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

19 thoughts on “Iskeekö Venäjä Suomeen taktisilla ydinaseilla? Osa sionistien suunnitelmaa?

 1. Ainoa vaihtoehto on tuhota Yhdysvallat, Iso-Britannia ja Israel totaalisesti laillisin keinoin kauppasaarrolla.

 2. Diktaattorit aina ensin terrorisoivat oman kansan toisinajattelijat. Kun oppositio on kukistettu, niin käyvät naapurien kimppuun.

 3. Vakkurilla on tubessa jälleen kiintoisaa asiaa. Tosin pohdinta siitä, että Hitler olisi sallinut atomipommin pudotuksen jos sellainen olisi ehditty tehdä ei pitäne paikkaansa. Hitler ei halunnut tehdä niin saastaista tekoa, mutta Usa teki.
  Samoin Putin ei halua saastuttaa itäistä Suomea… vanhaa Venäjää. Kun esim. Putin vieraili Punkaharjulla ja Savonlinnassa Niinistölle Suomi100a juhlistamassa, niin Putin varmasti katseli maita ja mantuja sillä silmällä kuin hänen ihanteensa generalissimus Suvorov joskus yli 250v aikaisemmin. Tätä ymmärtää kovin harva. Putin ei halua saastuttaa sitä kaikkea. On kyllä mahdollista, että hän haikailee noita vanhoja rajoja.
  Toinen juttu tietysti on, jos hänet ja Venäjä siihen ydinaseen pakkotilanteeseen ahdistetaan täältä suunnasta, ja sehän on ”meistä” suomalaisistakin kiinni…. joten, ei hyvältä näytä siinä mielessä.

  Onko LL suhteuttanut tämän päivän tilanteeseen sitä tasan vuosi sitten tapahtunutta Usan ja Venäjän kenraalien tapaamista Suomessa?

  1. Tuolloin kun Putin käveli Niinistön kanssa ja sikäläiset ihmiset vilkuttivat ja toivottivat korkean vieraan tervetulleeksi iloisin ilmein! Helsingin Sanomat ja muut jutku -sanoman läpsykät haukkuivat itä-suoµalaiset alimpaan helvettiin kun he olivat Venäjän presidentille niin kohteliaita ja vieraanvaraisia. YLE:n paska -tuuti tietenkin myös kieri raivosta punvihreänä perseeseen vetäjänä!

 4. Esinahattomien himo murhata muita kansoja ja rotuja on jotain aivan järkyttävää!

  Esim. palestiinalaisten kansanmurhaus ja etniset puhdistukset aloitettiin välittömästi Israelin valtion perustamisen jälkeen.

  Myös verimässäily, kuten vauvojen sukupuolielinten silpominen on aivan kamalaa!!!

  1. Saatanan synagoogalaisille, eli valejuutalaiseliitille tavalliset rivijuutalaiset ovat meidän goyimien tasolla oleva uhrattava resurssi.

 5. Onko hallitus tehnyt maanpetoksen ja vaaranatanut vakavalka tavalla suomen turvallisuyden ?

  Perustuslain mukaan:

  Sodasta ja rauhasta presidentti päättää eduskunnan suostumuksella.

  Osallisuudesta on esim rikoslaissa säädetty näin:

  Joka neuvoin, toimin taikka muulla tavoin auttaa…..

  Suomi on lähettänyt aseita ukrainaan, joten suomen voidaan katsoa olevan osallinen sotaan.

  Suomen voidaan nyt tulkita olevan sodan osapuoli eli olevan sodassa. Presidentti ja eduskunta eivät ole kuitenkaan tehneet perustuslain mukaista päätöstä että suomi olisi sodassa.

  Tekikö hallitus maanpetoksen lähettäessään aseita ukrainaan ?

  .perustuslaki

  8 luku

  Kansainväliset suhteet

  93 §

  Toimivalta kansainvälisissä asioissa

  . Sodasta ja rauhasta presidentti päättää eduskunnan suostumuksella.

  Rikoslaki

  5 luku

  Yrityksestä ja osallisuudesta

  6 § (13.6.2003/515)

  Avunanto

  Joka ennen rikosta tai sen aikana neuvoin, toimin tai muilla tavoin tahallaan auttaa toista tahallisen rikoksen tai sen rangaistavan yrityksen tekemisessä, tuomitaan avunannosta rikokseen saman lainkohdan mukaan kuin tekijä. Rangaistusta määrättäessä sovelletaan kuitenkin, mitä 6 luvun 8 §:n 1 momentin 3 kohdassa sekä 2 ja 4 momentissa säädetään.

  Yllytyksestä rangaistavaan avunantoon rangaistaan avunantona

 6. Suomen kansan kolme pahinta vihollista ovat sionistit, maanpetturit ja ”älykkäät” ihmiset. ”Älykkäät” ihmiset ovat juuri ne jotka yrittävät kaikin tavoin levittää syöpää ja mätää yhteiskuntaan ja väittävät olevansa hyödyksi, kun todellisuudessa kukaan ei heitä tarvitse ja he mädättävät ihmisemme ja lapsemme.

  ”Älykkäät” kiistävät Jumalan ja vihaavat Jumalaa, levittävät sodomiaa, feminismiä, ateismia jne. ”Älykkäät” ihmiset pitää laillisin keinoin eliminoida yhteiskunnasta tai he tuhoavat meidät. On vain kaksi vaihtoehtoa.

 7. Kaikki ”älykkäät” ovat kuin Toveri. Heissä ei ole mitään eroa. He ovat kaikki maan, kansan ja rodun pettureita.

 8. Joku kirjoitti tällaisen pätkän, alla kopioituna, PT-mediaan (luen kyseistä sontaa välillä, sillä on hyödyllistä tietää mitä valkopillereitä lampaat milloinkin syövät pysyäkseen lauman tahdissa), ja olisi kiinnostavaa jos Marco tutkisi tai ottaisi kantaa. Voipi olla jonkun fantasiaa, mutta voipi olla tottakin. Omiin (joskin täysin tunnepohjaisiin) intuitioihin joku tuommoinen kuvio sopisi, selittäisi paljon.

  — kopioitu teksti —

  Jussi HallaAho(o.s)Bergroth on arvostettua rabbi- ja pankkiirisukua Venäjältä ja Ukrainasta. Lähisukulaisia toimii myös Israelin politiikassa. Ei liene sattumaa, että Bergroth vieraili Israelissa heti kaupunginvaltuustovalintansa jälkeen.
  Tiettävästi Bergrothin isoisoisä tuli alunperin Suomeen Venäjän armeijan kenttärabbina.
  Jussi Halla-Ahoa ei ole olemassa paperimedian ja sähköisten viestimien ulkopuolella. Jo pelkkä nimi on nokkela sanaleikki: miltäs aholta halla nouseekaan? No suoltapa tietenkin, ja alussa oli suo, kuokka ja Jussi. Hänen vaimonsa on nimeltään Hilla, suolla kasvava marja. Sattumaako?
  Kun tällaiset ilmeiset faktat ottaa huomioon, käy todellinen historia selväksi. Juutalaisten kontrolloimaan internettiin luotiin syksyllä 2008 “maahanmuuttokriittinen blogisti”, jolle annettiin suomalaiseen mythokseen sopiva nimi.

 9. ”Ruotsalaisia emme enää ole, venäläisiksi emme tahdo tulla, olkaamme siis suomalaisia”
  En vieläkään ymmärrä miten täällä pohjolan mielellään johonkin suuntan alistuvien ihmisten asuttamassa hölmölässä on joskus ajateltu näin ja sitä kuuluisaa suomalaista sisua löytyi talvi- ja jatkosodissa varsinkin kun nyt ajatellaan että meidän on keinolla ja hinnalla millä hyvänsä päästävä läntisen arvoyhteisön, tai kuten laittomassa lehdessä tykätään sanoa u$raelin, terävimpän kärkeen. Miksei nykyään saa ajatella että ”venäläisiä emme ole, eurostoliittolaisiksi emme tahdo tulla, olkaamme siis suomalaisia” vaan jo ajatuksesta siitä ettei se länsikään välttämättä ole meille loppupeleissä kovin hyvä kaveri saa vähintään putinistin leiman? Voisimme asua maassa jonka päättäjät älyäisivät olla sen verran väleissa itänaapurin kanssa että sinne päinkin voitaisiin tehdä kauppaa ja ”lännen” persettä ei nuoltaisi niin suurella innolla ettei kaikkia sieltä päin ehdotettuja tyhmyyksiä oltaisi ensimmäisenä toteuttamassa riippumatta siitä miten suurta haittaa siitä on suomen kantaväestölle varsinkin taloudellisesti. Käsittääkseni silloin kun minä olin lapsi suomi oli puolueton maa jota kunnioitettiin sekä lännestä että idästä päin ja yleensä täällä nuo molempien puolien suurimmat herrat kävivätkin täällä neuvottelemassa. Miksi emme voisi pyrkiä vastaavaan asemaan missä me 80-luvulla olimme, mutta mielellään ilman YYA-ajan nöyristelyä, tai ”suomettumista” venäjään tai brysseliin päin? Miksi nykyään vaan ei voi olla valisematta puolta ja jos se puoli on valittava miksei kansan ääntä haluta kuunnella?

 10. Säästä tämä kommentti niin katsotaan ensi maaliskuussa miten tilanne on kehittynyt. Sinä de wit olet veikannut väärää hevosta. Ensi kesään mennessä venäjä on luisunut paria luokkaan valtioiden joukossa, eivät edes Kiina ja Intia halua olla sen kanssa missään tekemisissä. Sanoinhan Intian pääministeri taannoisessa tapaamisessa putinille, että toisen valtioin alueelle ei hyökätä, se ei yksinkertaisesti ole oikein. Kiinakin vain kuppaa venäjää halvalla energialla, ei muuta. Putin hallitsee kohta sitä valtakuntaa, joka näkyy Kremlin ikkunasta. Jopa hetkisen ihailema kadyrov on kieltäytynyt lähettämästä lisää joukkoja Ukrainaan.

   1. Nämä maat haluavat pysyä puolueettomina ja heillä tiiviit kauppa- ja teknologiasuhteet länsimaihin, joita ne eivät halua vaarantaa. Venäjä on näille maille pelkkä raaka-aineiden tuottaja ja melko pieni kauppakumppani muilla aloilla.

  1. Niin järkevät ihmiset ajattelevat olivatpa he maan poliittisia johtajia tai sotilaistaan huolehtivia armeijan ylipääliköitä! Niin kuin tapahtui v. 1939-1940 Suomen Talvisodassa, jolloin vain presidentti Risto Rytillä (1889-1956) ja C. G. Mannerheimilla (1867-1951) oli kylliksi kykyä ja näkemystä olla realistija lopettaakseen sodan kun jopa puolustusministeri Juho Niukkanen (1888-1954) oli täydessä hurmoksessA jatkaa vielä sotaa. Surunauhat Suomen lipussa 13.3.1940 ja kansan suuri tyrmistys rauhan ehdoista johtuivat sodan aikaisesta tiedotuksesta, jossa todelliset tiedot suomalaisten menestyksestä ja pahimpien aikojen ”syrjien pyöristämisen” takia kuviteltiin jopa epärealismiin ja todellisuudentajun puutteesta johtuen Suomen olevan ”kukkulan kuningas”! Toki se, että Suomi joutui luovuttamaan Viipurin Neuvostoliitolle, vaikka se ei ollut kyennyt edes valloittamaan sitä lisäsi Karjalan menetyksen ohella ”katkeruuden maljan” kumoamista! Mutta Neuvostoliitolle Moskovan Rauha oli vain ”Suomen kysymyksen” siirtäminen toiseen ajankohtaan ja paljon paremmin valmistautuneena.

 11. https://www.skp.fi/sites/default/files/Irvista_Natolle_Merikukka_Kiviharju_2021.mp4
  🇷🇺🇺🇦
  https://rauhanpuolustajat.org/rauhanpuolustajat-venajan-on-vedettava-joukkonsa-ukrainasta/
  🇷🇺🇺🇦
  22.2.2022 ”Täysimittaisen sodan uhka on todellinen. Siksi kaikkien osapuolten on noudatettava malttia ja pidättäydyttävä tilannetta kärjistävistä toimista. Tästä päävastuu on Venäjällä.”
  🇮🇱
  https://rauhanpuolustajat.org/eurooppalainen-kansalaisaloite-avattu-kaupankaynnin-kieltamiseksi-miehitettyjen-alueiden-kanssa/
  🇮🇱
  21.2.2022 ”Aloite puuttuisi muun muassa tukeen Israelin siirtokunnille, jotka ovat kansainvälisesti laajimmin laittomaksi tunnustettu miehitystilanne.” ”Kansalaisaloite on auki allekirjoituksille vuoden, eli 20.3.2023 asti.”
  🇮🇱
  https://rauhanpuolustajat.org/eun-kansalaisaloite-siirtokuntatuotteiden-kieltamisesta/

 12. Presidentti Niinistö on enemmän lätty päässä kuin suomalainen. Rahalla EI ole isänmaata!!! Ja tuotakin tomppelia kusetetaan mennen tullen kuin kaikkia muitakin hyvä uskoisia idiootteja!!! Kun avuliaat palvelijat ovat pettäneet ja myyneet omat kansansa ja maansa! Heidät tapetaan alta aikayksikön kuin kapiset koirat!!!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*