16 thoughts on “Päivän video: Orja

 1. Käyttäkää te orjat vain orjamaskia ja ottakaa te miljoona injektiota ja te ”älykkäät” voitte mädättää itsenne kaikilla niillä mädillä ajatuksillanne.

 2. Monien juutalaisten ystävä Jordan Peterson on kauhistellut kuinka tavalliset terveet ihmiset ovat jättämässä valkoiset ”älykkäät” ja ovat palaamassa takaisin kansallismielisyyteen ja Jumalan luo, mitä Peterson pitää ”taantumisena” ja ”takapajuisuutena”. Eivätkö Peterson ja muut oikeasti ymmärrä miten he ovat tuhoamassa valkoiset kansat ja valkoiset rodut ja miten he ovat se suurin uhka ja vaara yhden tietyn ryhmän lisäksi?

  1. En osaa tarkemmin sanoa miksi minua on pitkään häirinnyt Jordan Petersonin kritiikitön ihailu. Mies puhuu paljon asiaa, mutta jokin kumma on hänessä häirinnyt. Tuohonko se sitten on liittynytkin…

 3. Videolla esiintyvä mies on tyypillinen esifeministisen aikakauden edustaja, jolle on kaikki tehty valmiiksi kotona ja jolla on ollut ja on nainen palvelijana kotona

  – äiti tehnyt kaiken kotona varusmiespalvelukseen asti
  – nuorena naimisiin ja äidin tilalla vaimo samassa roolissa
  – työpaikalla esimies käskee mitä tehdä
  Koskaan ei ole tehnyt mitään oma-aloitteisesti, kun ei ole tarvinnut, vaan on elänyt liian suojattua elämää.

  Tuo mieslaji on katoamassa. Kukaan nainen ei enää palvele miestä .Riippuvaisuuteen taipuvaisille miehille huolehtivan äidin/vaimon tilalle ovat tulleet kaikesta huolehtivat ja nalkuttavat viranomaiset.

  1. Suomalaiset naiset ovat umpilaiskoja, valittavia, nalkuttavia, pettäviä ja uskottomia huoria, jotka vihaavat lapsia, perhettä ja Jumalaa. Jokainen suomalainen mies tietää tämän. Kaiken lisäksi ovat vielä helvetin rumia.

 4. Sanoin tuntemattomalle kaverille, että en usko mitä meidän uutisissa sanotaan, niin olin välittömästi salaliittoteoreetikko

  1. Uutiset ne niitä salaliittoteorioita ja perverssejä ideologioita edustavat. Ne eivät ole tästä maailmasta.

 5. ”Älykkäiden” varallisuus ja omaisuus on otettavissa laillisin keinoin kansan haltuun, samaan tapaan kuin he ovat sen ryöstäneet ja varastaneet kansalta.

  Laittomassa Lehdessäkin on esitetty roskaa siitä, että yhteiskunnan johdossa ovat ”älykkäät” ihmiset. Sen kun ottaa laillisesti mitä ”älykkäillä” on, kuten he ovat vain ottaneet sen rikollisesti kansalta, kun levittävät kansan keskuuteen saastaa kuten sodomia, ateismi, monikulttuurisuus jne. Hyi helvetti mitä sairaita ihmisiä.

  Tämä rikollinen ryöstäminen, varastaminen ja helppo elämä on myös se syy miksi britit ja amerikkalaiset elävät nytkin lihavasti, kun he yrittävät kaikin voimin riistää ja ryöstää itselleen elintasoa ihmisiltä jotka elättävät heidät.

  Britit ja amerikkalaiset ovat laiskojen orjanomistajien jälkeläisiä, jotka tunnetaan joka puolella laiskoina, valehtelevina, riistävinä, rikollisina ja sairaina sadisteina. Suomalaiset huorat ovat vielä saastuttaneet suomalaisen perimän tällä rikollisella saastalla. Vai naiset vielä ylläpitävät geneettistä laatua. Hahhah…

 6. Eihän tuo ”toimittaja” osaa edes suomea. Lauserakenne aivan väärin. Mutta, ehkä se on nykypäivää että heikkolahjaiset haastattelevat toisiaan. Ja jos kerran tuo kaveri ei kestä sitä että maskeja ei käytetä, niin hajoaako se?

 7. Noita Torsteja on neljä miljoonaa tässä maassa. Onneksi emme ole sukulaisia,olkoon tunne sitten vaikka molemminpuoleinen.

 8. Pakko vielä itsekin todeta, että ORJA!…Se siinä lammastelee. Ei omia aivoja. Ajattelee varmaan maksalla.

 9. Läpileikkaus TYYPILLISESTÄ suomalaisesta!!! Muualla ihmiset lähteneet kymmenintuhansin kaduille protestoimaan globalistisia MURHAAJIA vastaan!!!
  Suomessa??? Ja HAH!!!

 10. https://youtu.be/VEJShTofad4

  Tuossa on Marcon akateemikkokavereille ötököitä syötäväksi, koska oikeasti ”älykkäät” ihmiset syövät ötököitä ja me muut emme vain tajua ”älykkäiden” kehittyneestä ajattelusta. Todellisuudessa mitään ”älykästä” johtoa ei ole olemassa, vaan jotkut ovat vain niin röyhkeitä, rikollisia ja itsekkäitä. Siinä kaikki.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*