Marco de Wit 25 syyskuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laittoman Lehden pitkäaikaisin ja suosituin sarja on Mustat siellä ja täällä.

 

Valtakunnanvainoajan tykkäämistä Mustat kaupassa -juttuja on jo kymmeniä:

 

Mustat kaupassa. Osa 44

 

 

Vielä enemmän on Mustat muualla -juttuja. Erityisen suosittuja ovat koulujutut.

 

Mustat koulussa: Herkät tytöt

 

 

 

Suurin osa kaikista videoista taitaa koskea mustia naisia. Tämä johtuu siitä, että varsinkin suomalaisten on vaikea ymmärtää kuinka äärimmäisen aggressiivisia ja väkivaltaisia monet mustat naiset ovat.

 

Valkoisilla miehillä on noin 5-10 kertaa enemmän testosteronia kuin valkoisilla naisilla. Tällä on suuri vaikutus miesten voimaan ja psyykkeeseen. Monilla mustilla naisilla on kuitenkin melkein yhtä paljon testoa kuin valkoisilla miehillä. Joillakin on jopa enemmän!

 

Mietipä sitä.

 

Samalla voit katsoa miten mustat naiset ovat jälleen vauhdissa.

 

Mietipä myös, jos sinulla olisi tällainen vaimo. Toisaalta eikös suomalaisessakin kulttuurissa ole näitä Justiinoita..

 

 

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

12 thoughts on “Suosittu juttusarja jatkuu: Nyt mustat parkkipaikalla!

  1. On jos ei osaa olla tilastoista poissa, neropatti hyysääri. Aiheuttaa haittaa ja silti hyysätään. Aina kaiken edellä saa olla ja vaatia, kun ei opeteta hillintää ja paljon jos se auttaisi ja kerrottaisiin totuutta heille rasismista jota yliedustavat.

 1. Mustat parkkipaikalla voisi joskus hamaassa tulevaisuudessa saada bluray julkaisun boxina ja oikein suomitekstein!

  1. Tuonlaisia äiteinä.
   Sitten kun katsoo sitä sadistista raakuutta mitä Afrikassa harjoitetaan, ei voi olla miettimättä jos syy-yhteys ei ole niinkään kulttuurista lähtenyt kuin geeneistä, eli kyseisen ala-lajin evolutiivisesta selviytymisstrategiasta.

 2. En näe suurempaa eroa **********, käytöksessä tai ns.habituksessa. ********** ovat lauhkeita kavereita noihin Oaklandin *********** verrattuna. Videosta muuten puuttui tieto siitä ,että kaveri oli saanut viimeisen lämpimän mega-aterian sikäläisen Smäkin linjastolta ja **********roikkujat olivat joutuneet odottamaan omien pekoni-munakoiso-soija-fetajuusto lihapiiraiden lämpöistämisoperaatiota turhankin kauan.Sikäläinen lehdistö tietää myös kertoa näiden lakananvetäjien myöhästyneen tästä syystä viikottaisesta tekokynsiseminaarista. Tiedä häntä,mutta riemukalsarit tuolla tuhtireitisellä ovat kuitenkin perin irvokkaat.

 3. Siinä näyttää olevan alkukantainen ero-prosesssi menossa jossa naaraalla olisi oikeus hakata kaverin tuulilasi säpäleiksi. Enemmän kuitenkin kiinnostaa mihin se muksu on heitetty kun sillä turvaistuimella hakataan? Eihän ”äidit” yleensä ole kaukana jälkeläisestään.

 4. Toimitus kaventaa suomalaisten eläin(-ja ympäristö)tietoutta merkittävästi,siis sanat apina,simpanssi ,oranki ja liaani ovat pannassa.Elämme merkittäviä aikoja median puuttuessa jo sukupuutosvaaran uhan alla olevien metsien rikastuttajien mainitsemiseen julkisesti,saati mielipiteen vapauteen jotka kyseisen mielikuvan videon pohjalta lukijalle tuottivat. No jopas on vapaata meediaa kerrakseen.Vihapuheesta turha höpötellä koska sanat ovat lakisääteisesti tai jälleenmyyntiarvoltaan samanarvoisia ,kirjaimet vain eri järjestyksessä. Höhöö…toisen viha on toisen kivaa ja päinvastoin..joten? höhöö uusiksi

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*