Marco de Wit 26 syyskuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

VKK:n kansanedustaja Ano Turtiainen on herättänyt kohua olemalla ainoa kansanedustaja, joka on Ukrainan sodassa selvästi Venäjän puolella.

 

Eilen Turtiainen kohautti julkaisemalla seuraavan twiitin:

 

 

 

Turtiainen siis väittää: ”Ukraina provosoi sodan alkamaan”. Onko Turtiainen oikeassa?

 

Ei tietenkään. On tietysti totta – joskin valtamedian pimittämä vihafakta – että Ukrainan natsit ovat vuosien ajan pommittaneet Donbassin siviilejä. Mutta antaako se oikeuden vallata toinen maa ja tuhota sen siviilejä? Ei tietenkään, koska vastaiskun pitäisi olla aina suhteellinen.

 

 

Venäjän olisi ehdottomasti pitänyt enemmän pitää meteliä siviilien tykittämisestä. Tämän jälkeen Venäjä olisi voinut tehdä yksittäisiä ohjusiskuja niitä juutalaisoligarkkien rahoittamia natsitykittäjiä vastaan aina, kun Ukraina olisi tykittänyt Donbassin siviilejä. Tällä olisi taatusti saanut Ukrainan lopettamaan pommittamisen.

 

Toisaalta voi tietysti sanoa, että lännen valtamedia on niin sairaan puolueellinen, että olisivat vain kertoneet Venäjän ohjusiskuista, muttei sanaakaan Donbassien siviilien tykittämisestä. Lisäksi länsi olisi saanut tekosyyn lisäpakotteisiin ja jopa liittää Ukraina Natoon.

 

Kuvassa linkki juttuun

 

 

 

Toisaalta olisi Venäjä voinut enemmän yrittää paljastaa totuuden länsimaiden kansalaisille laajalla tiedotuskampanjalla. Vaikuttaakin siltä, että Venäjä halusi käyttää Donbassin pommittamista tekosyynä Ukrainan valtaamiseen varsinkin, kun samalla se sai Donbassin sotilaista itselleen oman erittäin motivoituneen proxyarmeijan.

 

 

Vieläkin tärkeämpi pointti on, että Ukraina yritti estää Donbassin irrottautumisen/itsenäistymisen aivan kuten Venäjä aikanaan yritti estää Tsetsenian itsenäistymisen. Kaikki valtiot ovat niin itsekkäitä, etteivät juuri koskaan hyväksy separatismia, vaan yrittävät maksimoida oman valtansa.

 

Jokainen maa hyväksyy separatismin vihollismaissaan, muttei omassa maassaan. Geopolitiikassa ja sodissa ei siis juuri koskaan ole ”hyviksiä”, vaan kyse on vain raa’asta valtapolitiikasta, kuten offensiiviset realistit ovat aina sanoneet.

 

Asiaa raaistaa vielä se tosiasia, että Ukrainan sota on vain Syyrian sodan sivunäyttämö. Tätäkään yksikään media ei suostu kertomaan. Vain Laiton Lehti kertoo mitä oikeasti tapahtuu.

 

Professori Mearsheimer: Ukrainan sodassa ei ole geopoliittista järkeä! (Pimittää sionistien juonet?)

 

 

On siis äärimmäisen tärkeää ymmärtää, että sionistit, suurvallat ja niiden liittolaiset ajavat aina vain omaa etuaan. Geopolitiikassa ei ole hyviksiä, vaan kaikki ovat pahoja ajaen vain ja ainoastaan omaa etuaan nollasummapelissä. Tämän takia Suomen ei pidä ottaa puolia varsinkaan Itä-Euroopan ikuisiin verikoston kierteisiin, vaan pysyä itsenäisenä ja puolueettomana.

 

Ikävä kyllä Suomessa yksikään muu media kuin Laiton Lehti ei kannata puolueettomuutta ja kerro totuutta geopolitiikasta, vaan kaikki ovat kallellaan joko länteen tai itään. Kukaan ei halua paljastaa sodan KAIKKIEN osapuolten kaksinaismoralismia ja itsekkyyttä, vaan kaikki haluavat valita puolensa.

 

 

Evoluutiopsykologia

Tämä kaikki on väistämätöntä eli helposti selitettävissä evoluutiopsykologialla. Ihmiset ovat nimittäin kehittyneet rationaalisiksi järkeviksi ihmisiksi, koska muuten olisi ollut mahdotonta selviytyä kivikauden ankarissa oloissa. Toisaalta samalla ihmiset ovat synnynnäisesti äärimmäisen itsekkäitä pyrkien hankkimaan itselleen mahdollisimman voimakkaat (eli siis verenhimoiset) liittolaiset ja sitten emävalehdella niiden puolesta.

 

Puolien valinta on geneettistä. Kivikaudella heimoilla ei ollut puolueettomuuden mahdollisuutta, vaan käytännössä oli liittouduttava jomman kumman verenhimoisen heimon kanssa tai muuten ne vielä liittoutuvat keskenään sinun heimoa vastaan. Tämän takia yhä edelleenkin tavallisilla ihmisillä on erittäin voimakas taipumus valita puolensa ja tämän jälkeen omaksua valheellinen kaksoisstandardi.

 

 

Tosin jos oma liittolainen alkaa vaikuttamaan liian heikolta, niin silloin pelko iskee ja valehtelu alkaa vähenemään. Tämän takia valtamedian on pakko esittää Venäjä mahdollisimman tehottomana ja heikkona maana, jonka jopa Suomi voisi voittaa varsinkin lännen tuella.

 

Viime aikoina valtamediaa koordinoivaa mediapoolia johtava vakoilupäällikkö Pekka ”CIA” Toveri on kätyreineen mennyt valheissaan niin pitkälle, ettei edes Venäjän osittainen liikekannallepano muka synnytä merkittävää uhkaa sen enempää Ukrainalle kuin Suomellekaan. Valtamedian sotapropaganda on nyt jo todella mielisairaalla tasolla.

 

 

Niinpä Laiton Lehti on yli puoli vuotta kertonut kuinka järjetöntä on vähätellä Venäjän voimaa. Moni natottaja on tämän tulkinnut Venäjän puolella olemiseksi, vaikka Laiton Lehti yrittää vain saada ihmiset tajuamaan kuinka tärkeää on, että Suomi olisi puolueeton maa.

 

On vain kaksi mahdollisuutta: Suomi pysyy puolueettomana tai se joutuu äärimmäisen itsekkäiden suurvaltojen pelinappulaksi ja tuhotaan.

 

 

Lue lisää:

Iskeekö Venäjä Suomeen taktisilla ydinaseilla? Osa sionistien suunnitelmaa?

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

43 thoughts on “Ano Turtiainen väittää Ukrainan provosoineen Venäjän sotaan! Evoluutiopsykologinen kaksoisstandardi?

 1. Laiton Lehti jälleen asian ytimessä…

  ”Pekka ”CIA” Toveri on kätyreineen mennyt valheissaan niin pitkälle, ettei edes Venäjän osittainen liikekannallepano muka synnytä merkittävää uhkaa sen enempää Ukrainalle kuin Suomellekaan. Valtamedian sotapropaganda on nyt jo todella mielisairaalla tasolla.”

  CIA:sta puheenollen … mitä CIA sanookaan Ukrainan tilanteesta – ei mitään. Mitä tästä voisi tulkita, no sen että sen ei tarvitse koska globalistien propagandamediat kertovat jokapäivä sen mitä CIA sanoo ISW valeinstituutin nimissä. Mistä ISW muuten saisi tietojaan aina sopivasti väritettäväksi Ukrainan väreihin!

  ”On vain kaksi mahdollisuutta: Suomi pysyy puolueettomana tai se joutuu äärimmäisen itsekkäiden suurvaltojen pelinappulaksi ja tuhotaan.”

  Suureen vaaraan tässä ainakin joudutaan kalliiksi tulee kaikin tavoin myös taloudellista ”maariski” on pian tapissa. Ylipäätään huonoa ja hengenvaarallista politiikkaa.

  1. Se että ISW=CIA näkee myös tuosta taitavasta tavasta esittää propagandaa. Parhaassa propagandassa kun on paljon totta, mutta sen sekaan ujutettu kuitenkin strategisesti tärkeimpiä valeita. Nyt ISW kuitenkin valehtee jo niin törkeästi USA:n/Ukrainan intressien mukaisesti että jopa suomalainen propagandamedia YLE ei enää kehtaa esittää ISW:n valehtelevaa karttakuvaa ilman omaa muokkausta vaan kirjoittaa ”Kuvassa on muutettu väritystä Melitopolin alueella, jota ISW on esittänyt alueena, jonka hallinta on epäselvä. Muissa lähteissä se esitetään kuitenkin Venäjän hallinnassa olevaksi alueeksi.”

   Totta kai, USA/Ukraina tahtoo myöhemmin uskotella että Melitopolin alue keskellä Venäjän valtaamaa rantakaistaletta ei ollut venäläisten hallinnassa ns.
   kansanäänestyksiä pidettäessä.

  2. Ai niin, Wikipedian mukaan ISW:n rahoitus tulee military-industrial complex:ilta… eli johdossa USA:n hallinnon ex-henkilöitä ja rahoituksena USA:n hallinnon rahaa kierrätettynä sotateollisuuden kautta tavoitteenaan kertoa maailmalle että nyt kannattaa ostaa lisää aseita. Että sellainen instituutti :-)

   ”ISW currently operates as a nonprofit organization, supported in part by contributions from defense contractors[6] including General Dynamics, DynCorp,[7] and previously, Raytheon.[8] It is headquartered in Washington, D.C.[9]”

 2. Sitten oli ne biolaborotoriot, joista Venäjä esitti YK:lle todisteita jo heti operaationsa alussa, mutta niitä ei taidettu sen kummemmin kommentoida missään valtamediassa? Ei niiden olemassaoloa kai kiellettykään, mutta ei niihin ole sen kummemmin reagoitu tai alettu kansainvälisellä tasolla tutkimaan? Vaihtoehtomedioissa on näytetty dokumentteja näistä laboratorioista silloin alussa paljonkin, myös Usassa. Nyt ei ole enää vähään aikaan ollut niistä juttua missään.

  1. Suomen päänatsi alkaa olla keskustan Kärnä. Hän vaatii kaikkien diplomaattisten suhteiden katkaisua Venäjään. Noilla puheilla katkeaa pian oma *****……

 3. Tuosta Anon kommentista on kyllä vaikea virhettä löytää.Ukraknahan omilla siviilipommituksilla aktivoi venäjän,jonka olisi pitänyt puuttua peliin paljon aikaisemmin.Anoa en kyllä muuten puolustele mutta taitaa olla ainoa politiikka joka uskaltaa Väyrysen ohella tuoda myös venäjän intressit esiin.

  1. Jos mennään ihan sodan alkulähteille, niin venäjähän valtasi jo 2014 Krimin ja osia Ukrainasta esim. donbassin. Se on suoraa valehtelua, että pelkästään näiden alueiden separatistit olisivat pystyneet näiden ns. kansantasavaltojen haltuunottoon. Ei se olisi onnistunut ilman venäjän sotilaallista tunkeutumista näille alueille. Ukrainalla on ollut täysi oikeus puolustaa koskemattomuuttaan.

   1. Donbassin tasavalloissa ei kyllä ole ollut venäläisiä joukkoja v. 2014 ja helmikuun 2022 välisenä aikana. On ollut vapaaehtoisia yksityishenkilöitä Venäjältä ja aseapua on annettu, mutta on täysin väärin sanoa että Venäjä olisi jo v. 2014, ’miehittänyt’ aluetta. Krimi on aivan oma lukunsa. Se oli autonominen alue Ukrainan yhteydessä. Krimillä oli oikeus kansanäänestyksellä erota Ukrainan yhteydestä, tämä oli kirjattu v. 1992 valtiosopimukseen. Ukrainan hallinto on syyllinen sotaan. Tämä siitä syystä että ko. Hallintoa johdetaan ulkomailta (Usa, Britannia, Israel) käsin ja nämä tahot halusivat sotaa! Lopullinen tavoite oli Venäjän tuhoaminen sisältä päin.

   2. Ja kun muistetaan kuka järjesti ensin 2014 helmikuussa vallankaappauksen Kiovassa ja kuka ampui Ukrainalaisia mielenosoittajia Maidanilla, päästään alkulähteille mistä koko soppa on keitetty kasaan.

    Et kai sinäkään kehtaa väittää että Yanukovitch olisi omien kansalaistensa ampumisten takana, edes vallankaappauksen hetkellä?

 4. Syyrian sota oli arabikevääksi naamioitu yritys valloittaa EU:lle omat kaasu- ja öljykentät. Kun tämä epäinnistui, käänsi se katseet Ukrainaan sekä Valko-Venäjälle, joihin on yritetty opposition avulla vallankumouksia. Ukrainassa on huomattavat kaasuvarat (5.49 trilj m3), öljyvarat (395 milj barrelia) sekä runsaasti hiiltä. Suurin osa näistä luonnonvaroista sijoittuu juuri Dniepr-Donetsk alueelle sekä Krimille. Jonkin verran kaasua ja öljyä löytyy myös Karpaateilta, Lvivin alueelta sekä Harkovasta. Al-Jazeera uutisoikin Venäjän helmikuussa iskeneen Ukrainan kaasu- ja öljyvaroihin, läntinen media on tästä ollut hissuksiin. Miksi ja miksi juuri kolonialismin aika demonisoidaan tavalliselle rahvaalle ja meidät on valjastettu sovittamaan kehitysmaille oletettuja syntejä. Tällä kaikella vain naamioidaan kulissien takana tapahtuva sota luonnonvaroista ja kustannetaan se kansan kukkarosta.

 5. Minä en ole koskaan ymmärtänyt Ukrainan ihannointia. Mitä hyvää siellä on ja mitä hyvää ukrainalaiset ovat koskaan tehneet? Tarvitseeko maapallo Ukrainaa? Ainakin Eurooppa on nyt kusessa Ukrainan takia!

  Suvakit on hyvin raivoissaan kun Venäjä imaisee Ukrainan itäiset osat itsellensä tällä viikolla. Venäläiset ovat jo onnitelleet Ranskaa siitä hyvästä, että siitä tulee nyt Euroopan toiseksi suurin valtio, kun Ukraina kutistuu.

  On myös syytä muistaa, että kyseessä on vain slaavien rajaselkkaus, jonka ei pitäisi kuulua millään tavalla suomalaisille. Tämä on myös hyvä oppitunti siitä, että ei pidä koskaan päästää esinahattomia presidentin ja pääministerin pallille!

  1. Juuri näin. Jos asiaa tarkastelee objektiivisesti niin kyllähän ukraina on yksi maailman turhimmista maista. Sodan aloittamisesta olen täysin samaa mieltä Turtiaisen kanssa, on pelkästään hienoa että edes YKSI kansanedustaja sanoo tämän asian suoraan.

  2. Youtube ehdotti jotain videota, jossa kasakat esittelevät miekkataitojaan. Videon katsojat räyhäävät että VOI HIRVEÄ KAUHEA KUN VENÄJÄ NYT TAPPAA HEITÄ. No vittu jos ihmisillä olisi edes joku perustason ymmärrys historiasta ja maantieteestä niin ymmärtäisivät että ne kasakat ovat aina olleet tuolla Krimin, kaakkois-Ukrainan ja Venäjän Kubanin alueella. Niin että mitä sitten, kysyvät idiootit. No sitä, että ne kasakat nimenomaan taistelevat Donbassissa Ukrainan juutalaishallintoa ja Natoa vastaan. Ne miekanheiluttajat (upeita urhoja muuten) ovat se vastarinta. Ja juuri heitä Venäjä tukee.

 6. Suomessa toimiva Avarn Security-turvallisuusyritys näyttää vihaavan venäläisiä ja on Naton ja Israelin liittolainen Venäjää vastaan.

 7. ”Älykkääksi” kutsutut ovat erään hyvin röyhkeän ja vaikutusvaltaisen ryhmän jälkeen pahimpia vihollisiamme ja moninkertaisia pettureita Suomen oikeaa kansaa ja valkoista rotua vastaan. Ainoa ratkaisu on tehdä laillisia diilejä venäläisten kanssa ja säilyttää itsenäisyys, sekä vapaus. Venäläiset kyllä tukevat vihollisensa vihollista. Tavalliset oikeat suomalaiset on jätetty yksin ja ”älykkäinä” itseään pitävät vihollisemme ja petturimme nauravat matkallaan amerikkalaiseen ja brittiläiseen pankkiin.

 8. Marco muista, että pahuudessa on aste-eroja. Venäjä on myös aivan samaan tapaan paha ja imperialistinen, mutta ei lähellekään yhtä paha kuin äärimmäisen sairaat, rikolliset ja sadistiset amerikkalaiset ja britit, jotka eivät koskaan kykene huolehtimaan itsestään, vaan heidän on ollut aina pakko loisia muista ja muiden työstä. Yksin he eivät osaa yhtään mitään.

  1. Erittäin tärkeä pointti. Asiaa kuitenkin sotkee, että joku saattaa olla toista parempi/hyvempi jossain toisessa asiassa ja toinen taas toisessa. On erittäin vaikea löytää yhteismitallista mittanauhaa,jolla voisi mitata pahuuden määrää.

   1. Äh… miten tämä oikeasti liittyy yhtään mihinkään. Kyllähän jokainen näkee miten pahoja ja moraalittomia eläimiä ja loisia amerikkalaiset ja britit ovat. Täytyy sanoa, että venäläisilläkin on jokin raja asioissaan, mutta heillä ei ole minkäänlaista, vaan kaikki menee ja millä tahansa tavalla. Helpon elämän myötä tämän ei-valkoisen rikollisen sekakansan geenit ovat sitten lisääntyneet. Ainoa tapa kitkeä pois tämä saastainen perimä suomalaisten huorienkin jäljiltä ovat geenitestit, eli jos sinussa on edes osa brittiläistä/amerikkalaista perimää, niin ulos maasta tai asialliselle ja lailliselle leirille.

   2. Kyllähän amerikkalaiset ja britit ovat kiistämättä ja selvästi venäläisiä vielä paljon pahempia ja sairaampia. He eivät myöskään kykene tuottamaan mitään omaa, vaan kaikki on pelkkää teennäistä massakulttuuria.

    Yhdysvallat, Iso-Britannia ja Israelin valtio laillisesti kauppasaarrolla kivikaudelle ja rauha Venäjän kanssa, niin oikeat ja terveet valkoiset kansat voivat vihdoin parantua ei-valkoisen rikollisjoukon jäljiltä.

 9. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000009093719.html

  Totaalisen paha Yhdysvallat aloittaa miehittämään Suomea ja tulee tekemään kaikkensa säilyttääkseen valtansa Suomen sisä ja ulkopolitiikassa. Yhdysvaltojen kymmeniä vuosia käyttämiin taktiikoihin kuuluu mm. kiristykset avioliiton ulkopuolisella seksillä, pedofiiliringit, korruptio, huumekauppa, terrori, kidutukset jne., sillä amerikkalaiset ja britit eivät osaa ja kykene käydä oikeaa sotaa, vaan he ovat aina pystyneet vain tällaiseen äärimmäisen pahaan ja likaiseen mafiatoimintaan.

  Ainoa vaihtoehto tulee olemaan lailliset diilit venäläisten kanssa, sillä aina mädättävät ja petturimaiset ”älykkäät” ovat vihollisen puolella, sekä kansan, maan ja rotunsa pettureita, joista ei ole koskaan ollut mitään todellista hyötyä yhtään kenellekään.

 10. ÄO on erinomainen mittari lähinnä petturien ja hyödyttömien ihmisten seulomisessa.

  Yli 105-110 ÄO ihminen on käytännössä aina kansan, rodun ja maanpetturi, kun taas alle 100 ihmiset ovat muuten vaan melko hyödyttömiä. Heti kun ihmisen ÄO on yli 105-110, hän on vihollinen ja petturi, kuten kaikki ovat itse nähneet.

 11. Ei-valkoiset sadistit kuten amerikkalaiset, britit ja muut sairaat eläimet moralisoivat mikä on kohtuullista ja kohtuutonta. Hahaha.

  Laiton Lehti kerrotteko vähän miten ei-valkoiset amerikkalaiset ja britit terroripommittivat saksalaisia siviileitä palopommeilla ja target of opportunity-operaatioissa, miten he näännyttivät satoja tuhansia saksalaisia sotien jälkeen kuolemanleireillään, kiduttivat vietnamilaisia, korealaisia jne. ja ydinpommittivat tarkoituksella japanilaisia siviilikohteita?

  Länsimaalaisilla ei-valkoisilla ei ole mitään oikeutta moralisoida yhtään mitään tai väittää, että heillä on edes mitään ihmisoikeuksia.

  Amerikkalaiset ja brittiläiset vihollisemme eivät vieläkään tajua mihin ovat ryhtyneet ja tämä on vasta alkua. He kuvittelevat, että he saavat tämän vielä loppumaan, kunhan murhaavat meidät loput suomalaiset. Nyt tämä vasta alkaa laillisin keinoin ja ei tule koskaan loppumaan.

 12. Kerrotko Marco mistä lähtien vastaisku on ollut ”suhteellinen”? Jos vihollinen hyökkää, niin sodassa vihollinen eliminoidaan totaalisesti, mutta laillisesti.

 13. Nyt on muutama vuosi kokeiltu Marcon Gandhi-tyyliä, niin aletaan siirtymään erääseen toiseen lailliseen tyyliin, joka ei tule koskaan loppumaan ja vihollisemme, sekä maanpetturit tulevat katumaan mihin ryhtyivät. Amerikkalainen ja brittiläinen vihollisemme ei tiennyt mihin alkoi murhatessaan, terrorisoidessaan ja mädättäessään suomalaisia.

 14. Vastaavasti Kärnä ja muut haluavat CIA:n, MI6:n ja Mossadin rahoittamina julistaa sodan Venäjää vastaan, mutta nämä uhoavat pelkurit eivät itse uskalla lähteä sotaan.

 15. ”Tämän jälkeen Venäjä olisi voinut tehdä yksittäisiä ohjusiskuja niitä juutalaisoligarkkien rahoittamia natsitykittäjiä vastaan aina, kun Ukraina olisi tykittänyt Donbassin siviilejä. Tällä olisi taatusti saanut Ukrainan lopettamaan pommittamisen.”

  Nyt oli kyllä jo varsin mutkia oikova ja yksinkertaistava kommentti. Tuota on hyvin vaikea nähdä millään muotoa realistiseksi skenaarioksi.

   1. Miksi muuten kukaan ei missään puhu rauhan puolesta?

    Suomi on monesti nähty rauhanvälittäjän asemassa tai ainakin nimellisesti sellaisena, mutta nyt vaan kiihtyvään tahtiin täälläkin sotakiima noustaa päätään. Sen paremmin maailmalla kuin Suomessakaan, kukaan ei tunnu puhuvan rauhan puolesta. No ehkä joku Paavo Väyrynen on asian blogissaan maininnut, mutta siinäpä se kokolailla taitaa olla…

    LL on analysoinut viime viikkoina Ukrainan vasta-offensiivia tai Venäjän vetäytymistä Ukrainassa, miten sen nyt haluaa tulkita. Jos jälkimmäinen, niin ikävästi tulee mieleen skenaario, jossa Venäjä on uhrannut hevosen shakkilaudalla, saadakseen kansanäänestyksen aikaan… Ehkä tuollaisen järjestäminen ei ole Donbassisakaan ihan triviaalijuttu sota-aikana, mutta olosuhteissa jossa Venäjän vähäiset joukot näyttävät heikoilta viimeiseenkin oljenkorteen tartutaan helpommin. Seurauksena on vähintäänkin kymmeniätuhansia lisäuhreja Donbassin väestön kannettavaksi.

    Vaikka toinen osapuoli pelaisikin pokeria ja toinen shakkia, niin problem-reaction-solution ja yhteinen eliitti juhlii sodan kiihtymistä.

    1. Tämä joko kymmenien vuosien rauhajuttu Kekkosen jälkeen oli osa pelkkää valheellista Rockefellerien ja Rotchildien eliittijuutalaisen suvun juonta, jolla Suomi liitettiin askel askeleelta osaksi rahaeliitin riistokartellijärjestelmää, huumekauppaa, pedofiilirinkejä jne.

     Vihollisemme ovat vain määrittäneet miehityksensä ja sekaantumisensa ”rauhanturvaamiseksi” ja ”rauhanvälittämiseksi”. Suomalaiset ”rauhanturvaajat” ovat olleet todellisuudessa miehittäjiä ja laittomia hyökkääjiä.

 16. EI se ”METELI” ole kuulunut länteen sen enempää kuin Uutistoimisto RT näkyy NYT lännessä!
  NATO:n sekuli-kepuli palkka-armeija ja ukrainan natsit ynnä vars. armeija olisivat hyökänneet Krimille 8.3.2022 ellei Venäjän tiedustelupalvelu olisi ollut siitä tietoinen. EI ryssät mitään pässejä ole, vaikka kuinka suvaitsevaisto ja sivistyneistö pitäisivät Putinia kusitolppanaan. Minskin sopimus oli yhtä valheellinen kuin Mynchenin sopimus v. 1938, jolloin Iso-Britania ja Ranska ojensivat Adolf Hitlerille Tsekkoslovakian Sudeettialueet vm. ”luvatessa” ettei hänellä ole enää tämän jälkeen mitään uusia aluevaatimuksia. Minskin sopimus v. 2014 oli pelkkää teatteria EU:n, Ison-Britannian ja USA:n taholta ja niinpä Ukrainan natsit pommittivat koko kahdeksan vuotta venäläisiä siviileja murhaten heitä sotarikokseksi laskettavalla tavalla 14 000. Putin on ulkoministerinsä Lavrovin kanssa koettanut ratkaiusta Ukrainan sisällissotaa neuvotteleluin USA:n, NATO:n, EU:n ja Ison-Britannian kanssa edes pääsemättä paljoa alkua pidemmälle, koska edm. tahojen päätavoitteena on ollut Venäjän valtiuon tuhoaminen sellaisena kuin se nyt on ja VALTIOmiehen presidentti Vladimir Putinin syrjäyttäminen ja tuomitseminen näytösoikeudenkäynnissä hirttolavalle! Koko sodassa EI ole muusta kuin ”New World Order” eli yhdestä Maailmanhallituksesta, joka on globalistien tavoite kaataa yksi toisensa jälkeen maailman valtioiden ITSENÄISIÄ KANSSANVALTAISIA hallituksia joukossa myös totalitäristisiä diktatuureja kuin esim. Kiina! Ent Yhdysvaltain presidentti Donald Trump, joka syrjäytettiin törkeällä vaalivilpillä Bideniksi oli myös George Soroksen, Bilderbergläisten, WEF:n, YK:n ja juutalaisten suurpankkiirien ja ylikansallisten suuryritysten PÄÄVIHOLLINEN. Koska Trump ei houkutteluista huolimatta halunnut tuhota Amerikkaa kivikaudelle vain globalistien sairaan NWO kommunistisen hirmuhallinto hankkeen toteuttamiseksi. EI Trump halusi tehdä AMERIKASTA JÄLLEEN SUUREN aivan kuten Putin haluaa pitää Venäjän sellaisena kuin se nyt on ja hyödyntää sen voimavaroja oman isänmaansa ja kansansa eduksi ja hyödyksi. Venäjä pitää huolta omista ihmisistään ja puolustaa venäläistä vähemmistöä vihalta, sorrolta ja kuolemalta, jonka kohteeksi juutalaiset joutuivat kansallissosialistisessa Saksassa! Milloin Suomi on puolustanut ruotsinsuomalaisten oikeuksia tai edes sanonut mitään heidän kohtaamasta sorrosta ja täydellisestä marginalisoinnista. Halonenko? Ja HAH!!!

  1. Muuten samaa mieltä, mutta kuitenkaan en voi olla missään määrin samaa mieltä Trumpista enkä Putinista.

   Näen herrat ainoastaan kansankiihottajina, joiden tehtävänä eliitin herrakerhossa on ainoastaan masinoida asiaan soveltuva väestönosa kiihkon ja toiminnan äärelle. Ilman tällaista äärivaleoppositiota, sotien laajamittainen eskalaatio olisi kovin ikävää ja haasteellista. Juuri tästä syystä myös kansallismielisenrintaman tulisi olla tarkkana ketä kuuntelee ja seuraa. Rintama on rikottu ja se on täynnä desantteja.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*