Marco de Wit 26 syyskuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

[Lisäys: Laitonta Lehteä on varoitettu, että tämäkin juttu voi johtaa syytteeseen samalla tavalla kuin mitä tuomari Mitja Korjakoff nosti yhdessä valtakunnanvainojan kanssa syytteen Laittoman Lehden päätoimittajaa Marco de Witiä vastaan. Lisäksi todistajanaitiossa Korjakoff hysteerisesti vaati päätoimittaja Marco de Witin passittamista SUORAAN vankilaan ainakin puoleksi vuodeksi. Tästä on kaikki nauhoitukset, jotka tullaan julkaisemaan hovin jälkeen. Siis oikeasti monet virkanaisetkin raivostuvat ulkonäkönsä kritisoimisesta niin paljon, että vaativat miestä suoraan vankilaan ”maalittamisesta”.]

 

 

Laiton Lehti on kertonut Sailerin laista, jonka mukaan naistoimittajan jutun agendana on aina toimittajan oman hauraan mielenterveyden ja varsinkin kyseenalaisen viehättävyytensä pönkittäminen. Steve Sailer on myös monilla esimerkeillä näyttänyt, että erityisen tärkeää naisille on toisaalta oman lihavuuden vähättely ja toisaalta omien hiusten näyttävyyden korostaminen.

 

Naiset ovat oikeasti käsittämättömän subjektiivisia ja itsekkäitä. Useimpien naisten mukaan maailma jaetaankin aina hyviin ja pahoihin sen mukaan mikä nostaa tai alentaa naisen omaa treffimarkkina-arvoa.

 

 

Ylen toimittaja Annastiina-Heikkilä feministinen narsisti? Sailerin laki selittää!

 

 

Sailerin laista puhutaan yhä enemmän Amerikassa, jossa naistoimittajat ovatkin hieman yrittäneet rajoittaa ulkonäkönsä mainostamista. Suomessa naistoimittajilla ei ole kuitenkaan mitään häpyä. Eikä myöskään naisprofessoreilla. Tämä nähtiin jälleen Iltalehden jutussa, jossa käsiteltiin professori Laura Kolben uutta kirjaa.

 

 

Kuvassa linkki Iltalehteen

 

 

Jutussa on monta hämmentävää kohtaa. Ensinnäkin sen otsikkoa on muutettu. Alkuperäinen otsikko: ”Laura Kolbe paljastaa kehohäpeän ja hiusten merkityksen”.

 

Nähtävästi otsikkoa muutettiin, jotta miesprofessorit eivät niin paljon naureskelisi Kolben epäammattimaisuudelle. Kolbe nimittäin ihan tosissaan uskoo moniin feministien teorioihin ja siten myös käyttää feministien terminologiaa. Professori Kolbe jopa kirjoitti asiasta kirjan, jossa sekopäisesti sekoittaa historiantutkimusta omaan äärisubjektiiviseen tunne-elämäänsä:

 

Euroopan historian professori Laura Kolbe kertoo tuoreessa kirjassaan avoimesti suhteestaan omaan kehoon, kauneusihanteisiin ja vanhenemiseen.

Hän luonnehtii hiuksia elinvoiman merkiksi.

Vatsa on ollut Kolbelle suurimman kehohäpeän aihe.

 

 

Mietipä, jos miesprofessori sekottaisi omaan historiantutkimukseensa pohdintaa omista hiuksistaan ja vatsastaan! Linnutkin nauraisivat. Mutta ei tässä vielä kaikki.

 

Kolbe tunnustaa, ettei hän pidä peilin edessä olemisesta. Hän näkee peilissä ja kuvissa itsensä kaksoisleukaisena ja pömppömahaisena.

”En pidä itsestäni valokuvissa, ja kadehdin avoimesti tuttuja ja kollegoita, jotka näyttävät hyviltä kuvassa tai televisiossa. … Vatsa. Pylly. Reidet. Kun katson peiliin, nämä ruumiinosat kasvavat elefantin mittoihin.”

 

 

Alkaa kuulostamaan melkeinpä mielisairaalta. Toisaalta kyse on evoluutiopsykologiasta. Miehillä markkina-arvoa eli geenien kopioitumista nostaa resurssien hankkimiskyky, joten miehet ovat kehittyneet realisteiksi. Naisilla taas markkina-arvoa nostaa eniten hyvä ulkonäkö. Niinpä nuorille naisille on psyykkisesti äärimmäisen tärkeää omata hyvä ulkonäkö.

 

Päivän video: Naiset vs. miehet

 

 

Monet naiset fiksaatioituvat niin totaalisesti omaan ulkokonäköönsä, että heistä tulee helposti harhaisia eli ylikriittisiä oman kehonsa suhteen.

 

 

 

Useimmat naiset vanhetessaan muuttuavat realisteiksi tajutessaan rupsahtavansa väistämättä. Samalla moni nainen myös luopuu kalorien seuraamisesta ja lihoo nopeasti. Tämä on evoluution kannalta normaalia, koska nainen siirtyy isoäiti-moodiin varmistamaan jälkikasvun jatkumisen. Parhaassa tapauksessa naisesta tulee viisas ja rauhallinen matriarkka, joka pitää huolta koko suvusta.

 

Nyky-yhteiskunnassa monet vanhemmat naiset eivät kuitenkaan suostu hyväksymään omaa vanhenemistaan, rupsahtamistaan ja lihomistaan, joten he oikeasti alkavat saada monenlaisia mielenhäiriöitä. Kolbe esimerkiksi ravaa kauneusklinikalla, jossa lääkärit sitten lopulta saavat hänet tajuamaan kyseessä olevan ihan normaali vanheneminen.

 

Professori Kolbe kertoo käyvänsä noin kerran viidessä vuodessa jossakin kauneusleikkauksia tekevässä hoitolaitoksessa. Toistaiseksi yhtäkään kauneusleikkausta ei ole kuitenkaan arvioiden jälkeen tehty.

 

 

Tähän asti kyse on lähinnä vain yhden naisen taistelusta luontoa ja elämän tosiasioita vastaan. Vaaralliseksi tämä kuitenkin käy sitten, kun nainen tajuaa voivansa nostaa markkina-arvoaan suvakismilla. Ensinnäkin nainen alkaa nähdä kaikkialla lihavia naisia halveksivia toksisia setämiehiä. Ongelmana ei ole se, että nainen on lihava, vaan ongelmana on läskifobia.

 

Päivän kuva

 

 

Seuraavaksi nainen alkaa vaatimaan, että miehet osoittavat olevansa tasa-arvoisia. Eli siis myös vihaavansa läskifobiaa. Lopulta tämä johtaa läskifobistien katumusharjoituksiin. Samalla tietysti pitää myös katua epätasa-arvoisuuttaan, kylmyyttään ja jopa äänen nostamista naiselle, yms, yms.

 

Ainoa keino todistaa olevasi tasa-arvoinen ja kosketuksissasi tunteittesi kanssa on käydä terapiassa. Jos luulet olevasi terve ja tasapainoinen, niin se vain todistaa sinun toksisuuttasi.

 

Deittailisitko terapiassa käyvää naista? Entä deittaillaanko sinun kanssa, jos et käy terapiassa?

 

 

Käytännössä katumusharjoituksista ei tule koskaan loppua, koska ainahan nainen voi väittää tunteitaan loukatun.

 

 

Yhä useammalla naisella traumaperäinen stressihäiriö PTSD?? Huonot treffit laukaisee!

 

 

Eli ihan sama prosessi kuin politiikassa. Ensin aletaan uhriutumaan ja sitten aletaan vaatimaan kaikilta disclaimereita ja lopulta katumusharjoituksia. Ihan sama prosessi on muuten myös geopolitiikassa, koska mitä mikrotasolla niin sitä myös makrotasolla. Tyrannia ei tule koskaan ylhäältä, vaan alhaalta ruohonjuuritasolta eli myös naisten jokapäiväisestä valtapolitiikasta, joka on noussut todella myrkylliselle tasolle edustuksellisen lobbaridemokratian avulla.

 

 

Feministisen läskilogiikan aakkoset

 

 

Tämän takia nainen myös alkaa niin helposti käyttämään feminististä terminologiaa eli sanastoa. Hän pyrkii keinotekoisesti nostamaan markkina-arvoaan muuttamalla rumuuden ja lihavuuden määritelmiä myös valtion ja valtamedian kautta. Feministien yllyttämänä monet naistutkijat ja jopa naisprofessoritkin ovat alkaneet yhä useammin käyttämään sanoja, kuten kehorauha, kehohäpeä, kehorauhanturvaaja, jne. Näistä Laiton Lehti on melkein jo kerännyt sanakirjan.

 

 

Afrikka pelasti kehorauhanturvaaja Shemeikan. Yle ja tuomari Mitja Korjakoff myös Afrikka-faneja?

 

 

Vieläkin vaarallisemmille vesille mennään, kun lihava nainen alkaa vihaamaan omaa valkoista kulttuuriaan ”kehohäpeää” tuottavana. Eli alkaa ihailemaan neekerien primitiivistä kulttuuria, koska siellä lihava nainen nähdään hyvinvoivana. Kolbekin näyttää haaveilevan neekereistä:

 

Kolbe kertoo rakastavansa maita, joissa ruoasta ja muista ruumiin iloista nauttiva nainen on kulttuurisen tulkinnan mukaan kaunis nainen.

 

 

Kolbe siis rakastaa maita, jotka primitiivisyytensä vuoksi ovat usein nälänhädässä. Tällöinhän lihavuus on eräänlainen selviytymiskeino. Monissa etelän maissa lihavuus kertoo myös työkyvystä eli nainen pystyy palvelemaan miestään paremmin. Monissa Afrikan maissahan naiset tekevät kaiken työn, kun miehet vain huvittelevat ja jahtaavat naisia.

 

Lisäksi Afrikassa miehet eivät suinkaan oikeasti ihaile lihavia naisia. Varakkaat neekerit ottavat mieluummin hoikan ja kauniin naisen kuin jonkun lihavan naisen.

 

Professori Kolbe taatusti tajuaa tämän kaiken. Kolbe ymmärtää, että neekerimies vain teeskentelisi ihailevansa häntä Suomen passi mielessä. Kolbe myös tajuaa, että neekerimies pettäisi häntä hyvin helposti nuorempien ja kauniimpien kanssa. Tästä huolimatta Kolbe RAKASTAA primitiivisiä maita, koska siellä miehet piirittävät lihavia valkoisia naisia, vaikka he häpeämättä nauttivat RUUAN JA RUUMIIN ”ILOISTA”.

 

 

Femakko: Treffaan vain neekereitä, koska suomalaiset miehet eivät ole rohkeita

 

 

Ei siis ihme, että Kolbe vetää vanhenemisesta feministisen johtopäätöksen: Syö surutta! Ei se lihominen niin vaarallista ole. Paino on vain numero. Niinkuin myös alkoholiprosentti!

 

Lisää neekereitä Suomeen, niin Kolbekin voi tuntea itsensä kauniiksi ja hoikaksi kaiken mässäilyn ja ryyppäämisen keskellä.

 

Tässä vaiheessa elämää eli 64-vuotiaana Kolbe on sitä mieltä, että elämässä ei voita mitään kieltäytymällä sen iloista. Hän uskoo, että sallivuus ja hyväksyminen ravitsevat mielen hyvinvointia.

”Pyöreä vatsani suorastaan huutaa, että tässä kehossa tykätään hyvästä ruoasta, makeasta eikä lasiin syljetä.”

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

9 thoughts on “Professori Laura Kolbe todistaa? Rupsahtaminen tekee naisista suvakkeja?

 1. Sitä niittää mitä kylvää. Olisi kannattanut Kolbenkin omaksua liikunnallinen elämäntapa jo leikki-iässä. Sen sijaan muumioitui sairaisiin ideologioihin.

 2. Valkoiset miehetkin alkavat oppimaan, että ei naisia pidä kunnioittaa. Varsinkin Suomessa naiset vähät välittävät miehistä, jolloin vastaavasti vähät välitä suomalaisista huorista. He ovat petollisia, uskottomia ja vastenmielisiä lehmiä, sekä helvetin rumia naisia, kuten jokainen suomalainen mies tietää.

  Naiset haluavat kusipäisiä miehiä, renttuja ja pettäjiä. Kunnollinen työssäkäyvä mies on suomalaisille huorille ”liian tylsä” ja ”liian tavallinen”. Ei suomalaisista huorista ole koskaan ollut vaimoiksi.

 3. https://www.openbible.info/topics/the_role_of_the_older_woman

  Kristinusko torjui satanisteja monella tapaa. Keskiajalla usein hirtettiin, poltettiin ja karkotettiin valtavasti noitia. Tämän lisäksi vanhempia naisia opetettiin ja muistutettiin heidän roolistaan nuorien naisten opettamiseksi hyveellisiksi naisiksi. Näin Kristinusko antoi arvoa myös rumemmille ja alhaisemman markkina-arvon naisille, jotka ensinnäkin pystyivät parantamaan markkina-arvoaan korostaessaan kristinuskoa ja Jumalaa ja toisekseen pysyivät poissa myrkyllisestä feminismistä.

  Suomessa Saatana on kuitenkin aina ollut voimissaan ja suomalaiset huorat ovat aina olleet Saatanan naisia. Missään muualla ei ole yhtä vastenmielisiä, valittavia, umpilaiskoja, ylimielisiä ja huonoja valkoisia naisia.

 4. Tämä ***** suvakkiproffa on aivan saman näköinen kuin Jari Tervo! Ehkä rankka ryyppäminen muuttaa kasvot taikinamaisiksi?!!

  Korjakoff on taas Rod Stewardin kaksoisolento, sillä erotuksella, että Korjakoffilla on vetäytyvä hiusraja ja Steward on taas maineeltaan parempi! Sitä paitsi Mitja on pojan nimi!

 5. Tarina pitää paikkansa. Laulajasuuruus Danny on asian oivaltanut..20v ja vähän yli on ok ikäluokka eli ei ole elämässään kaiketi näkemyksiään muuttanut ja Dannyhän tietää. Jos mokomasta loukkaantuu niin mitäs sitten. Lihavista naisista ei kukaan normijamppa lämpene ja tuommoine 30 v on yläikä poikkeuksia (siis niitä naikkosia jotka liikkuvat ja kyykkäilevät ja eivät osta juustosnaksuja joka ilta)lukuunottamatta. Kyllähän tuo suvakismi on täysin yhdenvertaista oman kehon kelmuuntumiseen verrattuna, kaksvitosena piukoilla pohkeilla on muutakin mielessä kuin ulkokuntalaisten aamupuurot. Jos tämäkin näkemys on taas miesten vika niin syyttäjä voi haastaa geenini oikeuteen,itse olen asiayhteyden ulkopuolella.

 6. Laiton Lehtikin alkaa ottamaan sanojaan takaisin naisista, sekä alkaa se suomalaisten huorien kehuminenkin loppumaan itsestään, kun huomaa itsekin minkälaista valkoisten naisten saastaa suomalaiset huorat ovat.

 7. Ainoa ryhmä mitä Laiton Lehti ei kehtaa kritisoida ovat ns. älykkäiksi kutsutut, jotka ovat jo satoja vuosia mädättäneet Suomen kansaa ja ovat koko ajan yrittäneet saada rajoja auki, sekä hukuttaa suomalaiset matuilla. Todellisuudessa ei ole mitään älykkäitä, varsinkaan yhteiskunnan johdossa, vaan kaikki tietävät heidän olevan vammaisia idiootteja.

 8. Jutun otsikko on täyttä rautaa eli TOTTA!!! Etenkin naapurimaassamme RUOTSISSA kyseinen ilmiö on monikulttuurisen onnelan FETISSI!!! Heitä kutsutaan Bataatti-noidiksi. Ruotsalaisessa feministisessä sossu yhteiskunnassa sen sijaan thainaisten, filippiiniläisten kimulien ym. ”herranterttujen” Ruotsiin pääsyn estäminen svedumiehille morsmaikuiksi on Haram! Koska vm. on ”ihmiskauppaa” ja naiskauppaa, jossa ruottalaiset miehet suunnilleen tekevät kaikki mahdolliset temput heille, joka tietysti on täysin ihmisvastaista eikä naista nyt sovi sillä ”tavalla” kohdella! Se, että pahasti ”ylipäiväiset 1a -kiloiset ruotsalaiset traanivalaat ”saavat” mitä nyt läskien seasta löytyy. On tietenkin ”ERI ASIA!!!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*