9 thoughts on “Päivän video: Hermoromahdus

 1. Suomessa jonottaminen on harras ja pyhä rituaali. Sitä ei saa rikkoa etuilemalla. Jonossa tasapäisyys toteutuu.

 2. Tuo voi johtua surkeasta ruokavaliosta ja erityisesti jatkuvasta valkean jauhon sekä hiilihydraattien syönnistä. Jos tulee edes lyhyt tauko niin verensokeri alkaa heilahdella ja se vaikuttaa mielialaan. Tämän lisäksi on naisten syömät hormonipillerit.
  Tähän on tultu kuuntelemalla kaupallisia lääkäreitä ja ravintosuosituksia.

  1. Suvakkiakat huomanneet että kirkumalla ja huutamalla saa myös tahtonsa läpi. Yleensä ihminen oppii kolmivuotiaaksi mennessä että näin ei ole.

 3. Traumaattinen kokemus jopa katsoa. Pakko mennä jatkossa pikakassojen kautta. Toivottavasti on nykysuuntauksen mukaisesti enempi noita haavaosaston hyväilijöitä,jonkinlainen isompi taivaallinen armo se on koiraillekin oltava.

 4. Vittuako naisia kuunnellaan yhtään missään asiassa. Pelkkää paskaa täynnä. Kivikaudella nämä naisten jutut tiedettiin ja naisia kohdeltiin oikein.

 5. Kaivanneeko tuo nyt enää mitään lisäystä. Niille joille tuo oli uutta. Älkää kuvitelko, että tuo olisi nk. ”yksittäistapaus”. Ihmiset on syntyaikansa, kotikaskasvattomuuden, koulujärjestelemättömyyden, valtamedian, populaarikulttuurin, globalistien, demokraatti-kommunistien, LGBTQ+ -liikkeen, Antifan, internetin, YK:n, NWO:n, WEF:n, ”vighreän siirtymän”, demokratuurin, totalitärismin, pornon, feminismin, irrallisuuden, kristillisen kirkon rappion ja lopuksi hajonneiden perheiden uhreja!
  MUISTAKAA: MEILLÄ on ollut ETUOIKEUS syntyä ja elää lapsuutemme sekä nuoruutemme aina aikui-ikään asti JÄRJELLISESSÄ MAAILMASSA!!! KIITOS Luoja siitä!!!

 6. ”En nähnyt sinua” — tuo klassikkovastaus, joka oikeuttaa jonossa ohittelun? Ei, vaan nyt sinä näit minut, joten menehän kiltisti sinne jonon perälle.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*