Marco de Wit 27 syyskuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Viime viikolla EU:n johtaja varoitti italialaisia äänestämästä väärin eli oikeistoa valtaan.

 

 

 

Italian veljet puolue on nimittäin herättänyt EU:ssa kauhua, koska sen naispuheenjohtaja vastustaa aborttia ja matuja. Kaiken lisäksi hän on Tolkien fani ja nuorena osallistunut hobitti-leirille!

 

 

 

 

Kaikesta huolimatta italialaiset äänestivät väärin. Oikeisto sai murskavoiton ja Giorgia Melonista on tulossa pääministeri. EU ei ole asiasta hyvillään.

 

 

 

 

 

Tässä Giorgia Lemonin loistava puhe.

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

51 thoughts on “Oikeistolle murskavoitto Italian vaaleissa. EU ja valtamedia raivoissaan!

 1. Ainakin hän on loistava ja vetoava puhuja. Olemme vain tottuneet siihen, että kaikki ovat läpimätä ja ostettuja ja valtaan ei yksinkertaisesti pääse ellei ole läpimätä ja ostettu. Tässäkin voi käydä niin, että ison kohun jälkeen tulee jälleen se pannukakku.

  Mussolinikin oli Rothchildien maksettu agentti. Tämän naisen isä taas oli kommunisti.

 2. Eiköhän tämäkin ole Rothchildien agentti, joka vain imee äänet ja sitten murskataan kaikki viimeiset toivot.

  1. Sitä minäkin epäilen. Kukaan ei nouse tuntemattomudesta kuuluisaksi ilman että sitä tuetaan pankkiirien taholta. Tämä on joko toinen Sanna tai Ursula. Kohta se selviää hitaammillekkin ja Italia on mennyttä.

 3. HS:lla käsittämätön pikkuotsikko, vajaa lause. Ammattitaidon puute vai onko suomen kielen taju heikentynyt?

  1. Huomasin saman. Luin tuon väliotsikon monta kertaa ja sen sisältö ei auennut, koska sitä ei ole. Onko tekoäly tehnyt tekstin vai punikkivihreä toimittaja kokkelipäissään?

 4. Mediat vaikenevat vaalituloksen, se on niiden taktiikka. Toinen vaihtoehto olisi syyttää Putinia vaalituloksesta.

  1. Miten niin? Kaikissa lehdissä on ollut suuria otsikoita Italian vaalituloksesta. Missään ei ole vaiettu. Mitä lehtiä se aimo mies oikein lukee?

 5. Upeaa!

  Vittuilen suomen uutisten kommenteissa, että heti kun Italia jatkaa kaasun tuontia Venäjältä, niin persut raivostuvat ja heittävät koko Italian romukoppaan samoin kuin kävi Unkarin kanssa. Poistavat nuo kommenttini :D Totuus sattuu.

  1. Puolueavustuksia on jaettu vuodesta 1967 lähtien, persut ovat saaneet toiseksi eniten puolueavustuksia (n. 7 miljoonaa). Kansanedustajuus on palkintovirka, jolloin totellaan sitä, joka noita avustuksia jakaa. Sinikka Tyynelän bloki mv-lehdessä avaa tätä hyvä veli -systeemiä:

   https://mvlehti.net/2022/09/26/suomen-viimeiset-puoluevaalit-edessa-poliittinen-jarjestelmaremontti-kolumni/

   Tyynelän ehdotus olisi, että vaalirahastot kerättäisiin ainoastaan puolueiden jäsenmaksuista, näin taattaisiin aidosti demokraattinen vaalitulos. Äänioikeutetuista suomalaisista puolueiden jäseniä on ainoastaan, 3,59 %. Ts. Suomea hallitsee nyt harvainvaltainen puoluemafia. Eräs lukija ehdottaa vaalikelpoisuuden rajaamista vaikkapa kahteen kauteen täydennettynä karenssilla (vähintään toiset kaksi kautta), mikä hänen mukaansa korjaisi jo tilannetta. Ongelma tietenkin tässä on, että ei ne vallankahvassa nyt roikkuvat ala tällaisia lakimuutoksia rustaamaan. Sitten kun Suomen tuotantolaitokset on siirretty kaikki USAhan, kaikki päätösvalta Suomen asioihin siirtyy muutenkin lopullisesti ulkomaille, missä päätösvaltaa käyttää korporaatiot ja heidän lobbarinsa. Make America Great Again.

  2. Persut myy perseensä AINA kun muutaman päänilkin (putkonen, hullu-aho, purra luukkanen jne.) henkilökohtainen etu ja oikeat (((isännät))) niin vaativat.

   Jos jokin niin perseenmyyjä persujen petoksen paljastaminen on todellista isänmaallisuutta. Myrkyllinen ”puolue”!

  3. Tässä läpimädässä poliittisessa järjestelmässä ei kannata ilakoida liian varhain.Näin myös tässä italian tapauksessa.

   1. Nimenomaan. Nyt kuitenkin Laiton Lehti ruokkii täysin turhia toiveita ja saa ihmiset luulemaan, että he voivat vaikuttaa äänestämällä, vaikka kaikki puolueet yhtä aikaa ovat aina rahaeliitin ostamia ja heidän puolellaan ja äänestit sitten mitä tahansa puoluetta, äänestät aina globaalia rahaeliittiä.

  1. Ainakin brexittäny, mutta pitäisi Trumpin tapaan vieraat ulos kotimaatansa auttamaan haitta olon sijasta. Kun rikoksen tekee saisi ainakin potkia pois.

  2. ”Reeves huomautti haastattelussa, että vaikka energiakriisin ja asumisen hintojen käsistä karkaamisen takia valtionvelkaa on otettava, ei velan määrää tarvitsisi vielä entisestään lisätä.”

   Jutun lopussa tyypillistä suvakkipyöritystä. Valtion velkaa siis pitää lisätä, mutta sen määrä ei saa kasvaa..öö miten siis otat lisää velkaa kasvattamatta samalla velan määrää:D

 6. Yle ja maikkari ovat alkaneet nyt yhdessä hokemaan joka väliin, että valtaan pääsi äärioikeistolainen puolue, ja vihjataan suorasanaisesti Italian historian fasisteihin. Natsi-sanaahan Yle on iskostanut kansan mieleen lukemattomin dokumentein natsi-Saksan historiasta tässä kuluneiden viimeisen kolmen vuoden aikana.

  Mutta Venäjällähän toimi bolsevikit, joista on sanottu, että he eivät olleet venäläläisiä vaan heitä ohjattiin ulkovaltojen toimesta. Bolsevikkien aikaansaannosta oli tsaari-perheen murha, kai se sentään myönnetään kansainvälisestikin, vai joko historiankirjoja on muutettu sen suhteen? Sitä ei ole kylläkään avattu, keitä he oikeastaan olivat. Samoin bolsevikit ohjasivat Stalinia, jonka hirmuhallinnon aikana Venäjällä tapettiin ja tapatettiin, mm. nälkään, kymmeniä miljoonia ihmisiä.

  Entä nyt, ovatko bolsevikit nyt vallassa, ja missä ja keitä he ovat? Voisi ottaa tämän näkökannan esiin, nyt kun valtamedia viljelee tuota fasisti-sanaa. Onko tarkoitus mitätöidä fasismin merkitys ajan mittaan, kuten nyt on tehty natsi-sanalle? Ja sitten kaikki nämä ismit otetaan täysimittaisena käyttöön jonain kauniina päivänä?

  Olisi mielenkiintoista lukea LL:n näkemys bolsevismista, ja että näkeekö lehti, että bolsevismi olisi vallassa nykyään.

 7. Italialaiset eivät orjamaisesti äänestä vuodesta toiseen mitään vanhoja korruptiopuolueita eikä Italiassa edes ole mitään kovin vanhoja puolueita vaan kenttä elää. Italilaiset myös rankaisevat armottomasti pettureita ja ryhmittäyvöt aina uusien vaihtoehtojen tueksi. Viime vaaleissa Viiden tähden liike ja Lega saivat uusina isot voitot ja Matteo Salvini oli hetken sisäministerinä lähes kansallissankari, mutta joutui sitten eroamaan ja jatko olikin täynnä löyhiä kompromisseja. Lopulta Tähtiliike ja Lega myivät itsensä täysin juutalaisen EU-pankkiirin junttaan ja siitä hyvästä molemnat kokivat nyt rökäletappion. Molemmat myös pettivät äänestäjiään jo aiemmin kun eivät saaneet järjestettyä enemmistöllään edes eurokansanäänestystä eikä Italian veljienkään agendaan tunnu asia kuuluvan. Miksei käytännössä mikään puolue enää vaadi edes euro tai EU eroa saati edes kansanäänestyksiä?

  1. Mitä väliä sillä on ovatko Italian puolueet uusia vai vanhoja, kun valtaan ei päästetä kuin läpimätä korruptoituneita ja kiristettäviä? Ei ole mitään väliä kuinka usein puolueet vaihtuvat, kun et voi vaikuttaa äänestämällä, vaan pankkiirit hallitsevat koko kuviota.

  1. Lisäisivät nyt tuohon listaan vielä ihmis- ja elinkaupan ja bioterrorismin, niin ehkä koko litania olisi jutskujen tekosia ja hieman kattavampi. Siis jopa ”antisemitismi” (itse lietsovat sitä ja rakensivat sen varjolla koko israhellin, puhumattakaan siitä että jutskut eivät pääosin edes ole semiittejä, sen sijaan palestiinalaiset ovat) ja ääri-islamismi (kaikki jenkki-israelin rahoittamaa, aseistamaa ja kouluttamaa).

  2. HAHAH-HAAAAA!!!

   Taas paljastui yksi. Kai kaikille on jo selvää että äänestämällä ET VOI vaikuttaa.

 8. Meloni on oikeassa. Juuri sitä eliitti haluaa ihmisistä, orjia ja kuluttajia. Vihreä siirtymä ja kaikki kulutuksen vähentämiseen tähtäävä ovat vain silmänlumetta tiedostavamman ja älykkäämmän valkoisen rodun hämäämiseksi. Miksi muuten kukaan ei nosta tapetille maahanmuuttajien uusia autoja, älypuhelimia, muotivaatteita tai heitä ympäröiviä partavesipilviä.

  Lisäksi perhe suojelee ihmistä sekä henkisesti että fyysisesti. Perhe on tärkeä tradition siirtäjä ja ensimmäinen paikka, jossa yksilö sosiaalistuu yhteiskuntaan. Perhe on siis tärkeä portinvartija ja vallankäyttäjä suhteessa yhteiskuntaan, negatiivisten tahojen on vaikea kaapata yhteiskuntaa, mikäli perheet säilyttävät arvonsa. Sama pätee myös yksilön identiteetin suhteen, vahva identiteetti suojelee ihmistä ja toimii portinvartijana ulkopuolisille vaikuttamisyrityksille. ”Tunne itsesi” sanoivat roomalaiset.

  1. Minähän sanoin, että naisen pitää olla täysin ostettu ja läpimätä päästäkseen Italian johtoon. Haha. Typerykset… ”Minä olen äiti, nainen, kristitty, italialainen. Tukekaa minua.”. Nainen on todellisuudessa täysi globalisti ja fanaattinen sionisti. Ihmiset ovat kyllä niin naiivin typeriä ja myös Laiton Lehti meni tähän halpaan ja uskoo oikeasti, että äänestämällä jotain osapuolta voit vaikuttaa, kun kaikki ovat samaa umpimätää ja hallittua valetta. Äänestit sitten mitä tahansa vaihtoehtoa. Amerikkalaiset, eliittijuutalainen Rothchildien suku ja sionistit nauravat teille typeryksille.

  1. Jos Snowdenilla olisi taipumus lyödä vyön alle, hän olisi edelleen hyväpalkkaisessa virassa kehittelemässä uusia metkuja.

 9. Ihmiset ovat niin hölmöjä, että heidät on helppo saada kerta toisensa jälkeen uskomaan monipuoluejärjestelmään ja edustukselliseen demokratiaan, jossa kaikki ovat ostettuja ja samalla puolella, sekä et voi päästä valtaan ellet ole ostettu ja läpimätä. Näin käy tämänkin kanssa.

  Hän ei olisi päässyt valtaan ellei olisi Rotchildien ja Rockefellerien omistama ja nyt ihmiset taputtavat lopun alulleen.

 10. Tukekaa minua. Minä olen italialainen, äiti, nainen, kristitty jne. ja sitten myydään italialaiset ja Italia äärijuutalaisille pankkiireille ja amerikkalaisille, jonka jälkeen ihmiset pettyvät taas kerta toisensa jälkeen. Ihmiset eivät opi koskaan, että maan johtoon ei päästetä, ellei ole läpimätä ja joko Rockefellerien tai Rothchildien eliittijuutalaisen suvun omistama. Tämäkin nainen myy Italian jommalle kummalle. Ainoastaan typerykset uskovat, että äänestämällä voit vaikuttaa.

  1. Tuen ja jopa rukoilen, että edes Italia saisi pelastua siltä totalitärismiltä mitä EU ja Eurooppa edustaa.. Jota nyt Yhdysvaltain sadistinen ja rikollinen hallinto aikoo viedä mukanaan oman tuhonsa helvetillisiin syvyylksiin näännyttäm
   ällä ja murhaamalla eurooppalaiset niin kuin se on tehnyt kaikkialla maailmassa. Tätä olemme saaneet ennen seurata sivusta käsittämättä Yhdysvaltain toimien aiheuttamaa hätää, sortoa ja kuolemaa, jota se on kylvänyt koko historiansa ajan. NYT in EUROOPAN vuoro olla tuon tekohän demokratiallaan ylvästelleen valtion kylmän sniperin ristikolla, koska on tullut sen vuoro saada irvokas palkintonsa ystävyydestä ja liittolaisuudesta kylmän sodan aikana. Jolloin vielä USA:n kaksinaamaisuuden avointa petosta oli salpaamassa voimakas, mutta samalla sisältäpäin ontto suurvalta nimeltä Neuvostoliitto!!!

   1. Tämä nainen on niin äärijuutalaisten pankkiirien valheellinen ja ostettu kätyri kuin joku voi ikinä olla.

 11. Rotchildien ja Rockefellerien, sekä Israelin juoni, jossa hehkuttavat, että älkää missään nimessä tukeko tätä naista, olemme kauhuissamme ja sitten näin saavat pidettyä valtansa, kun ihmiset menevät halpaan ja tukevat pankkiirien kätyriä, joka seuraavaksi myy kaiken ja murskaa ihmisten toivon.

  1. Varmaankin, nuorekas 45-vuotias nainen vaativaan pääministerin virkaan, seuraava muoti-ikoni Voguen kanteen, nahkatakki olikin jo hällä päällä. Sanna Marin ei ole enää mitään, mikä sinänsä olisi tietenkin ihan hyvä juttu.
   Kohta pyytää eeuulta lisää elvytysrahaa, jottei pankit kaadu.

 12. Ihmiset eivät tajua, että kohta koko Euroopassa on eliittijuutalaisten johtama feministinukkehallinto. Normaalisti pankkiirit eivät saisi naisnukkehallitsijaa Italian johtoon, ellei tämä tekisi juuri kuten hän tekee. Seuraavaksi hän myy koko maan ja kansan pankkiireille.

 13. Ihmisiä on niin helppo huijata, kuten tällä pankkiirien kätyrillä, joka vain esittää tällaista naista ja kun hän on vallassa, niin alkaa maan ja kansan myyminen.

 14. https://yle.fi/uutiset/3-12640139

  Kirjaimellisesti kaikki Suomen pääministerit ovat olleet umpikorruptoituneita ja läpimätiä.

  Laiton Lehtikin on usein esittänyt valhetta jonka mukaan yhteiskunnan ja maailman johdossa olisivat älykkäät ihmiset, joka ei mitenkään pidä paikkaansa. Kenestä tahansa voi tulla rikas ja vaikutusvaltainen kun alkaa vain ottamaan muilta. Siinä kaikki. Näin tulee käymään myös yhteiskunnan romahtaessa, jolloin kaikista näistä virkamiehistä, kaikista hyödyttömistä akateemikoista jne. hankkiudutaan laillisesti eroon ja loisimasta tavallisista ihmisistä, sekä pettämästä omaa kansaansa ja valkoista rotuaan. Nämä ovat täysin hyödyttömiä ja haitallisia ihmisiä. Heistä ei ole koskaan ollut mitään todellista hyötyä ja he eivät ole Suomen valkoisen kansan puolella, vaan sen vihollisia.

 15. Sen sijaan, että Laittomassa Lehdessä elätettäisiin turhaa ja tyhjänpäiväistä toivoa ajatuksesta, että ”äänestämällä voit vaikuttaa” ja näin tuottaa ihmisille kerta toisensa jälkeen pettymystä, Laiton Lehti voisi tuoda tämänkin naisen kohdalla esille miten hän on aivan samanlainen läpimätä globalisti kuin kaikki muutkin nukkehallitsijat. Koko järjestelmä on täysin hallittu eri puolilta ja se on suunniteltu sellaiseksi. Äänestämällä et voi vaikuttaa, vaan annat äänesi aina pankkiireille ja rahaeliitille, joka tuhoaa sinut.

 16. Miksi Laiton Lehti syöttää turhaa ja tyhjää toivoa hehkuttamalla aivan samanlaista globalistia ja äärisionistia mitä kaikki muut mädät porsaat ovat, jotka vain loisivat kansasta ja sen työstä? Näette itse miten tämä tarina jatkuu ja sitten myönnätte taas olleenne liian naiiveja ja väärässä. Typerykset uskovat, että äänestämällä voi vaikuttaa ja kannattaa äänestää jotain toista rahaeliitin maksettua kätyriä.

 17. Vaatiiko Suomen hallitus nyt takaisin italialaisiin taloremontteihin annettuja 6,6 miljardia ?

  Nostaako Suomen hallitus haloon, kun Uniberin mukana meni läjäpäin Ruotsin suomalaisomistuksessa olleita vesivoimaloita ?

  No ”media” nyt ainakin tästä nostaa äläkän ?

  Vai onko KAIKKI lahjottuja ?

 18. ”“Israel represents the only fully-fledged democracy in the broader Middle East, and we defend without any reservations its right to exist and live in security. I believe that the existence of the State of Israel is vital, and Fratelli d’Italia will make every effort to invest in greater cooperation between our countries,” she said.”

  Niin noloa Laittomalle Lehdelle. Niin noloa.

 19. Vallankumouksen jälkeen tulemme polttamaan laillisesti ”älykkäiden” kirjat ja muun paskan, sekä laillisin keinoin yliopistot (tietysti ensin ostamme yliopistot hallintaamme) millä he ovat täyttäneet päänsä ja hankkiudumme laillisesti eroon näistä täysin hyödyttömistä muista eläjistä, mädättäjistä ja kansan, sekä valkoisen rodun pettureista. Näistä ihmisistä ei ole mitään hyötyä yhtään kenellekään, vaan ainoastaan pelkkää haittaa. He ovat vihollisiamme ja vihollisen puolella.

 20. Grazie Israel. Grazie. Tämä nainen on niin kosher kuin poliitikko ja virkamies voi vain ikinä olla. Grazie Israel.

 21. Äärijuutalaisten pankkiirien uusi sätkynukke Giorgia Lemoni ja kaikki menivät heti halpaan, myös Laitonta Lehteä vedettiin kuin pässiä narusta. Ihmiset ovat niin typeriä ja helposti huijattavia.

 22. https://youtu.be/5wfacFhPsBY

  Israelin suurin ystävä kannattaa myös Ukrainaa Venäjää vastaan. Alkaako kosher-kellot pikku hiljaa soida Laittomassa Lehdessäkin? Täysin feikki, kuten myös Trump. Tämä oli täysin selvää jo sen takia, että hänet nostettiin maan johtoon, jolloin hänen täytyy olla läpimätä ja läpikorruptoitunut päästäkseen sinne.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*