Marco de Wit 27 syyskuun, 2022

 

Laiton Lehti on paljastanut kauhean vihafaktan: Suomalaiset ovat maailman helpoiten aivopestävä kansa.

 

Niinpä ainoastaan Suomessa SAMAT puolueet ovat olleet eduskunnassa jo noin 100 vuotta. (Vihreät ovat liberaalipuolueen jatkajia, jne.)

 

Muissa maissa puoluekenttä vaihtuu paljon nopeammin. Jos puolue ei saa jotain aikaiseksi, niin sitten kansalaiset alkavat äänestämään jotain toista puoluetta. Hyvin tämä näkyy varsinkin Italiassa, joka äänesti valtaan oikeistohallituksen.

 

 

Italialaiset uskaltavat myös järkätä rohkeita miekkareita. Tässä ovat repimässä EU:n päämajan lipun ja vaihtamassa tilalle Italian lipun!

 

 

 

 

12 thoughts on “Päivän video: Miekkari Italiana

 1. Suomi on länsimaiden kovin poliisivaltio. Suuria hallituksen ja EU:n vastaisia mielenosoituksia oli ennen EU-äänestyksiä v. 1991-1994. EU ( Lipponen, Niinistö) toi mellakkapoliisit ja viime talvi näytti ettei mielenosoittajia päästetä Helsinkiin. Helsinkiläiset ovat niin huumehöyryissään ja unessa etteivät osallistu mihinkään joukkotoimintaan.

  1. Jep. On muuten ihan naurettava narkkikaupunki tuo Helsinki,nähty on.( Sen monen mainostaman tulevan sodan vois vastapuoli aloittaa vaikka itäkeskus,kontula akselilta.) Tuohon huumeongelmaan ei edes yritetä puuttua,taitaa olla nykyiset Öörniöt setelinjaossa mukana. Niin ja kunniakansalaisethan ovat koskemattomia,sori unohdin.

  2. HELLsinki on niin vastenmielinen paikka että täältä maaseudulta on todella vaikea saada ketään lähtemään sinne edes päiväksi. Mätä kyseisessä kaupungissa on todella syvällä ja sen poistamiseen tarvitaan paikallista väkeä joka on kuitenkin (mainitsemistasi seikoista johtuen) kuitenkin ihan ok sen asian kanssa että kaupunki muistuttaa nykyisin enemmänkin joltain pakolaisleiriltä kuin Suomen pääkaupungilta.

   1. Pakko kompata ja todeta että kerran olen HELLsingissä polvenkorkuisena käynyt ja toista kertaa en ole sinne halunnut mennä vaikka tuohon aikaan homo- ja pridepaskaa tai matuja ei vielä ollutkaan. Mikäli menen toisen kerran HELLsingissä käymään lähden sinne vain ja ainoastaan yhdestä syystä; kantamaan 200 maanpetturia ulos Arcadianmäeltä väkijoukon kanssa. Mikään muu ei minua tuonne toista kertaa saa.

 2. Saksassa oli iso miekkari Saksan hallitusta vastaan kohonneiden energiamaksujen takana. Mukana miekkarissa oli tuhansia ihmisiä. Saksan liittokanslerilla Schulzilla uutisoitiin nyt olevan korona (kuten Kanadan Trudeaullakin), uutta omicron-rokotetta kai nyt mainostavat?

  Wienissä osoitettiin mieltä Venäjälle asetettuja sanktioita vastaan. Ei niin suuren suuri mielenosoitus, kun eihän ihmiset uskalla ottaa kovin helpolla kantaa Venäjän puolesta, mutta kyllähän se tajutaan, että nämä Venäjän sanktiot toimivat vaan Venäjän hyväksi ja EU:n kansalaisia riistäen.

 3. Vieläkin huonommin voisi olla kuten kuten USA:ssa ja Britanniassa, jossa on käytännössä kaksipuoluejärjestelmä.

 4. Tuo suomalaisten puolueuskollisuus on kyllä mielenkiintoinen asia ja johtaa tuohon asetelmaan jossa samat puolueet ovat vallassa vuosisadan ja tätä menoa toisenkin. Varsinkin SDP:llä ja Keskustalla on täysin aivokuolleet kannattajat jotka äänestävät puoluettaan kehdosta hautaan edes harkitsematta muita vaihtoehtoja, saapa nähdä herättääkö sote-alan ihmisten kohtelukaan osaa SDP:n kannattajista miettimään miten tämä ”työväen puolue” kohtelee duunaritason ihmisiä vai meneekö demareita äänestäneille hoitajillekin ensi maaliskuussa luvattava pieni palkankorotus hoitajille läpi vappusatasen tavoin? Eniten minua kuitenkin ihmetyttää nämä vuosikymmenestä toiseen Keskustaa äänestävät ihmiset, varsinkin täällä syrjemmällä asuvien pitäisi kyllä jo älytä että tämä maanviljelijöiden ja syrjemmällä asuvien ihmisten asialla oleva puolue ei ole tämän vuosituhannen puolella mitenkään avittanut perinteisen kannattajakuntansa asemaa vain tehnyt kaikin tavoin siitä huonomman. Oletko jo unohtanut kepunkin siunaamaan ”paskalain” joka pakotti sinut hankkimaan tontillesi täysin turhan lähes 10000€ maksaneen jätevedenpuhdistusjärjestelmän vai selitätkö tämän pois sanomalla että (kepun) kansanedustajat eivät muka tienneet mistä olivat äänestämässä? Maanviljelijä oletko nauttinut EU-byrokratiasta joka lähestulkoon pakottaa sinut kertomaan Brysselin herroille montako kertaa päivässä käyt paskalla? Hyväksytkö sen että nykyinen Keskusta on aina täysillä mukana globalistien ja viherkommunistien juonissa vai uskotko että se että Keskusta antaa Hoskosen välillä puhua nimellisesti niitä vastaan tarkoittaisi että Keskusta todella vastustaisi niitä? No uskovat monet vielä senkin että Perussuomalaiset ovat kansallismielinen oppositiopuolue ja mukamas vaihtoehto hallituksen linjalle, varsinkin ulkomailta päin suomen politiikkaa seuraavat näyttävät näin uskovan annetaan terveiset esim. operaatiokeskuksen Klasulle ja PT-median Paavolle. PS oli vielä kymmenen vuotta sitten suuri mahdollisuus, mutta nyt se on kyllä ”hallituskelpoistettu” lopullisesti ja se pääsee liittymään SDP:n, Keskustan ja Kokoomuksen seuraksi tuon saman kulissitalon neljänneksi siiveksi ja tämän hölmölän asukkaat eivät vieläkään ymmärrä että tuon kolmen (vai pitäisikö nykyään jo sanoa neljän) suuren puolueen kopla todellakin on täysin samaa porukkaa jotka ajavat täysin samoja asioita ja vain nimellisesti teeskentelevät välillä kiistelevänsä jostain esim. budjettiriihien aikoihin pitääkseen jonkinlaisen illuusion eri puoluiesta yllä. Keskustan ja Perussuomalaisten kannattajat, miettikää hetki mitä kannattamanne puolueet ovat parantaneet elinolojanne paantamiseksi ja miten ne ovat olleet vastavoimana EU-integraatiolle ja viherkommunismille ennen kuin menette niitä seuraavan kerran äänestämään mikäli te haluatte muutosta johonkin mutta jos te olette nykymenoon tyytyväisiä ja haluatte sen jatkuvan niin jatkakaa vain kepun ja PS:n äänestämistä, se tuon nykymenon on tähänkin asti mahdollistanut.

 5. Mutta myöskin Italiassa ihmiset on huijattu äänestämään joko Rothchildeja tai Rockefellereitä, eikä mitään muuta todellista vaihtoehtoa ole. Ihmisille on vain luotu mielikuva, että he voivat vaikuttaa äänestämällä, kun todellisuudessa heidän äänestämisellä ei ole mitään väliä.

  Katuvalta on ainoa todellinen ihmisten valta, jota Marcokin on sanonut jo monta vuotta ja näin se kyllä on.

  Jos ei katuvalta toimi, niin sitten jää yksi ainoa vaihtoehto, mitä en ala tässä ääneen sanomaan, mutta ei ole muita vaihtoehtoja kuin katuvalta ja tämä yksi nimeämätön vaihtoehto. Ns. parlamentti on yhtä tyhjän kanssa ja ei johda yhtään mihinkään.

  1. Mutta Macronhan on Rotschild-pankkiiri? Vai onko hän kääntänyt takkinsa, ja alkanut toimimaan työnantajaansa vastaan, en usko. Tavoitteenahan onkin saada aikaa mahdollisimman paljon kaaosta, joista yksi olisi tuo, että kansa tarttuisi aseisiin. Silloinhan heidät voitaisiin eliminoida luvan kanssa.

   Kannattaa sen sijaan pukea päällensä kristityn sota-asu:
   https://www.tv7.fi/arkki/jeesuksen-opetuslapsena/kristityn-sota-asu_p83534/
   Ef. 6:12
   ”Sillä meillä ei ole taistelu verta ja lihaa vastaan, – vaan hallituksia vastaan, valtoja vastaan, – tässä pimeydessä hallitsevia maailmanvaltiaita vastaan, – pahuuden henkiolentoja vastaan taivaan avaruuksissa.”

   Kristinuskon levittäminen ja Kristuksesta puhuminen on näille nykyisille maailmanvaltiaille pahinta myrkkyä ja tehokkain ase heitä vastaan, hehän ovat yrittäneet hävittää kristinuskoa jo kymmeniä vuosia. Siitä hyvä esimerkki on pluralismin kannatuksen lisääntyminen, eli että ihminen saa uskoa ihan mihin itse haluaa. Tällöin ihminen alkaa kuvitella, ettei hän tarvitse Jumalaa tai Kristusta, jonka seurauksena kristinusko alkaa katoamaan maailmasta. Tätä he tavoittelevat, mutta jos kansa alkaakin tukeutua Jumalaan enenevässä määrin, heidän puheensa ja pelottelunsa ei enää tehoa ihmisiin, koska pitkältihän tässä on viimeisen parin vuoden aikana saatu ihmiset toimimaan halutulla tavalla pelottelemalla heitä. Mm. roskalehdistössä. HE pelkäävät eniten, että ihmiset alkavatkin turvata Jumalaan, jolloin heidän suunnitelmansa menee pilalle.

 6. Joo, koska suomessa hallituksen muodostamisesta päättää puolue jonka kannatus on usein vain 10% luokkaa. Vaaliäänistä noin 20%. Sen mukaan sitten ne valitsevat hallitukseen saman porukan.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*