Marco de Wit 27 syyskuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti on kertonut miten Ukrainan sodassa on käynnissä kaksi käännekohtaa eli gamechangeria:

 

1. Venäjä kutsuu 300 000 lisäsotilasta

 

2. Venäjän miehittämillä alueilla kansanäänestys liittymisestä Venäjään

 

Venäjälle osittainen liikekannallepano: Yli 300 000 sotilasta Ukrainaan! (Sen jälkeen Suomeen?)

 

 

Kun kansanäänestyksen tuloksena alueet haluavat liittyä Venäjään, niin kuun vaihteessa Venäjän duuma eli parlamentti myös liittää ne Venäjään. Tämän jälkeen Venäjä voi ottaa pois silkkihansikkaat. Venäjä tulee suhtautumaan Ukrainan hyökkäyksiin samalla tavalla kuin hyökkäyksiin itse Venäjää vastaan. Eli se tulee käynnistämään:

 

1. Tuplata tai triplata Ukrainassa olevat venäläiset joukot

2. Armottomat hyökkäykset Ukrainan infraan

3. Mattopommitukset

4. Taktiset ydinaseet

 

Käytännössä Venäjä ei tule tuntemaan armoa vaan jyrää Ukrainan. Niinpä Ukrainalla on nyt kova KIIRE. Ensinnäkin se pitäisi jo aloittaa suuri vastahyökkäys kaikilla rintamilla ENNEN kuin Venäjä ehtii liittämään alueet Venäjään. Ukrainalla on siis vain muutama päivä aikaa.

 

Itse asiassa on käsittämätöntä miksei Ukraina ole jo lähtenyt viimeiseen suureen vastahyökkäykseen joka rintamalla. Tosin se on kyllä hyökännyt raivoisalla voimalla yhdellä eli Pohjois-Luhanskin-Lymanin rintamalla kärsien uskomattomia tappioita. Ukrainalaiset eivät ole kuitenkaan luovuttaneet, vaan pystyneet pääsemään läpi Lymanin pohjoispuolella.

 

 

Tai näin siis VENÄLÄISET väittävät. Ukrainalaisten ja länsimaiden rintamakartat ovat niin farssitasoa, että ne aina joko liioittelevat tai vähättelevät Ukrainan sotamenestystä. Ukrainalaisille ja lännelle rintamakartatkin ovat vain osa propagandaoperaatiota. Nyt Ukraina on vähätellyt menestystään Lymanin rintamalla, jotta heikon psyykkeen omaavat natottajat eivät lannistuisi, jos hyökkäys ei onnistukaan.

 

Fakta kuitenkin on, että Ukraina on lähellä läpimurtoa. Alla olevassa kartassa näkyy kuinka Ukraina pyrkii hyökkäämään pohjoisesta ja etelästä sekä myös keskeltä eli idästä. Kolme punaista viivaa ovat venäläisten puolustuslinjat ja siniset nuolet osoittavat ukrainalaisten suunnitelmat, jotka eivät siis ole vielä toteutuneet.

 

 

 

Alla olevassa kartassa punaiset viivat ovat Venäjän kolme puolustuslinjaa. Ukrainalaiset eivät ole päässeet yhtään eteenpäin Lymanin rintamalla, koska siellä ovat vastassa venäläiset huippusotilaat. Sen sijaan läpimurto on vihdoin saatu keskeltä uhraamalla valtavasti ukrainalaisia sotilaita.

 

 

 

 

Alla olevassa kartassa näkyy kuinka pitkälle ukrainalaiset ovat päässeet. Nyt on tosi lähellä, että ukrainalaiset pystyvät lähes saartamaan Lymanin ja näin pakottavat venäläiset perääntymään seuraavalle puolustuslinjalle.

 

Toisaalta venäläiset väittävät, että ukrainalaiset ovat nyt resurssiensa äärirajoilla samaan aikaan, kun menettävät valtavasti miehiä ja kalustoa. Toisaalta näyttää kuitenkin siltä, että Ukrainalla olisi vielä hieman joukkoja, jotka nyt kiireellä yritetään saamaan tukemaan läpimurtoa.

 

Seuraavan kahden päivän aikana nähdään pystyykö Ukraina tekemään läpimurron. Nyt on tiukat paikat!

 

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

8 thoughts on “Ukrainalaisilla läpimurto lähellä Lymanissa vai etsikkoaika loppumassa?

 1. Kuuluisa Itävallan tussikenraali luonnehti edellistä Ukrainan hyökkäysoperaatiota termillä ”All In”, jossa se kärsi massiivisia tappioita ja otti valtavan riskin.

 2. Ukraina kokee massiivia tappioita niin etelässä kuin idässäkin kokoajan. He kirjaimellisesti uhraavat miehensä.

 3. Oikea asiantuntija kertoi vihdoin valtalööpissä ettei Russian onnistumisia kommentoida vaan toisinpäin ja ukraihnaa kehutaan voittoisan taistelutahdon lisäämiseksi. Suomeen tuli pakoon taas vaarallisia Venuja, hah, mitään pelkoa.

  1. Haha. Voit olla varma, että venäläiset eivät ole niin typeriä, että alkavat elättämään suomalaisia ja päästämään heitä noin vain Venäjälle. Suomalaiset itse ovat vain niin typeriä, että elättävät kaikki muut, varsinkin suomalaiset huorat haluavat kaikki Suomeen , haluavat ei-suomalaisia lapsia, vihaavat ja halveksuvat suomalaisia miehiä, sekä jakavat kaikki rahat kaikille muille. Suomalaiset huorat vihaavat valkoisia suomalaisia lapsia ja haluavat tappaa suomalaisten lapset nälkään, sekä haluavat lapsemme matujen raiskaamiksi. Suomalaiset huorat eivät ole koskaan välittäneet suomalaisten lapsista, perheistä ja kansasta, vaan he ovat aina vihanneet ja halveksuneet heitä.

 4. Iltalehti uutisoi, että venäläisten joukkopako näkyy jo avaruuteen saakka.
  https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/fa2fb576-aa40-4424-b77a-bb3ba16bddd9

  Asiaa todistaa satelliittiyhtiö Maxar Technologies, jonka yhtenä osakkaana on finanssiyritys BlackRock. Sama satelliittiyhtiö lähetti myös todistuskuvaa Bushan joukkosurmasta, jonka sanottiin olevan Venäjän tekosia. Syöttämällä tuon yrityksen hakukoneeseen tuo tieto löytyi, ja tuo BlackRock pitäisi alkaa olla melko tuttu nimi monelle suomalaisellekin jo?

  Ei ne ainakaan Suomeen pakene, kun nytkin Ylellä haastattelivat rajavartiota, niin 11 laitonta rajanylitystä :). Kahtena päivänä Ylen toimittajat on roikkunut rajanylityspaikoilla saadakseen kuvaa sotaa pakenevista venäläisistä, ehkä sitten huomenna onnistaa paremmin…

  Catherine Austin Fitts kertoo oheisella videolla, että seuraava sota ratkaistaan avaruudessa.
  https://odysee.com/@awakeningthepeople:1/planet-lockdown-interviews-catherine-austin-fitts:f

  Elon Muskilla on joku satelliitti tuolla avaruudessa, ja hänhän on antanut sen nyt myös Ukrainalle tiedustelukäyttöön, kun Venäjä on katkaissut yhteyksiä Ukrainassa. Antoi jo silloin heti sodan alussa.

 5. Venäjän etulinja muuttuu 60 000:sta 200 000:een ja se oli sitten siinä. Sen jälkeen rajat avataan ja turvataan. Ja jos Kiova ei rauhoitu niin se pommitetaan kivikaudelle. Romania, Puola ja Unkari saavat helposti napattua entiset maa-alueet itselleen. Eikä diktaattori Zelenskylle jää kovinkaan suurta maapalaa hallittavaksi. Propagandasta huolimatta.

  Ei taida Diktaattori Zelensky uskoa demokratiaan kun uhkaa 5-15 vuodella vaaliasiamiehiä ja 5 vuodella vankeutta kaikkia äänestäjiä. Ja Venäjän passin hankijoitakin kuulemma odottaa valtion takavarikko henkilön omaisuuteen.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*