12 thoughts on “Päivän video: Satanistit

 1. Miksi sitten Laiton Lehti hehkutti täysin selvää äärisionistia, Italian uutta naispääministeriä, joka tulee ajamaan täysillä äärijuutalaisten pankkiirien etuja? Taisi käydä pieni vahinko Laittoman Lehden toimitukselta? Ehkä jatkossa usko äänestämiseen palautuu luonnolliselle ja terveelle tasolle, eli täysin nollaksi.

 2. Nyt on niin vähä-älyistä, että kyrnyttää kyykkyyn asti.
  Ristin merkki on kirkon piireissä tehty 2000-vuotta ylhäältä alas ja oikealta vasemmalle.
  Onko laittomasta lehdestä tullut zionisti propagandan puskija vai onko postauksen tekijä täysin skitsoidi uuspakana?

  1. Ei ristinmerkkiä tehdä kuten tuossa videolla, se tehdään vasemmalta oikealle ja alas, eli kolmeen suuntaan (isän, pojan ja pyhän hengen nimeen). Katsopa tuo video uudestaan, vai yrititkö vaan hämätä?

   1. Unohtui, että ensin kosketetaan otsaa. Ja sieltä käsi tietenkinkin lasketaan alas, mikä ei enää ole ristinmerkin tekemistä.

    Läntisen kirkollisen perinteen mukaisesti ristinmerkki tehdään oikealla kädellä siten, että käsi viedään otsalta sydämelle ja sitten vasemmasta oikeaan olkapäähän. Suomen evankelis-luterilaisessa kirkossa noudatetaan tätä perinnettä.

    1. Ketään ei kiinnosta lutikoisen innovaatiot. Seuraatko saman ukon keksintöjä joka huussissa repi raamattuaan kun ei sitä ymmärtänyt.

 3. Ei kannata kiistellä mistä suunnasta ristinmerkki tehdään. On jo selvää, kuinka raamattu on todellisuudessa satanistien käsialaa jonka avulla on ihmiset pidetty herran nuhteessa, mikä tarkoittaa, että satanistien talutusnuorassa. Tulee olemaan uskovaisille suuri järkytys tajutessaan tämän totuuden.

 4. Suurin osa katolisista ihmisistä on pakanallisia satanisteja. Käykää joskus tutkimassa heidän kirkkojaan Roomassa ja niiden symboliikkaa. He myös laulavat avoimesti Luciferista, Valontuojasta.

 5. Kaikki johdossa olevat ovat vihollisiamme ja pettureita. Samoin on Suomessakin. Korkeintaan oma perhe ja suku, ehkä osa kansasta voi pitää huolta toisistaan, mutta kaikki johdossa ja vallassa olevat ovat vihollisia ja pettureita.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*