Marco de Wit 28 syyskuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

Pääkaupunkiseudun lounasravintolakulttuuri on muuttunut suuresti viime vuosien aikana. Ensinnäkin yhä useammalla näyttää olevan laittomia työntekijöitä ja muita taloudellisia epäselvyyksiä.

 

Toiseksi monet maahanmuuttajat eivät näytä ymmärtävän fair play- eli reilu peli -mentaliteettia.

 

Ehkäpä tämä nähtiin jälleen, kun Satama Bar & Bistro voitti Suomen Paras Lounasravintola -kilpailun.

 

 

Kuvassa linkki Helsingin Uutisiin

 

 

 

Jutun on kirjoittanut suvakkitoimittaja Kaisa Paastela, joten jälkikin on sen mukaista.

 

Itse asiassa herää epäilys: Tunteeko Paastela kilpailun voittaneen lounasravintolan väkeä? Jutusta päätellen ei olisi ihme, jos jopa deittailisi niiden kanssa!

 

Kaisa Paastela. Kuvassa linkki Helsingin Uutisiin

 

 

Tässä Paastelan jutusta muutamia sitaatteja, jotka puhuvat puolestaan ainakin suomalaisille.

 

 

Avoimessa verkkoäänestyksessä 57 297 suomalaista antoi äänensä omalle suosikilleen. Kisan voitti Kalasatamassa toimiva ravintola Satama Bar & Bistro.

 

Nämä avoimet verkkoäänestykset ovat hyvin epäilyttäviä varsinkin, kun jutussa ei kerrota kuinka monta ääntä Satama Bar & Bistro sitten oikein sai.

 

 

 

Helsinkiläiset ravintolat eivät aiempina vuosina ole yltäneet kymmenen parhaan joukkoon äänestyksessä.

 

Nyt sitten yhtäkkiä kärkeen kiilasi peräti kaksi helsinkiläisravintolaa ja vieläpä samalta alueelta. Eikö tässä vaiheessa pitäisi hälytyskellojen jo soida?

 

 

 

Satama Bar & Bistrossa uskotaan kilpakumppaneista erottautumisen tuoneen menestystä.

– Keittiömme on pohjoisafrikkalainen. Värikäs ja kasvispainotteinen lounas erottuu kilpailijoista. Meitä ilahduttaa, että heti ensimmäisellä kerralla menestys oli näin hyvä.

 

Voitto heti ensimmäisellä kerralla? Eiköhän nyt haise palaneen käryä muualtakin kuin keittiöstä.

 

 

 

Kilpailun markkinoinnissa käytössä olivat ravintolan omat somekanavat, ja myös työntekijät markkinoivat kilpailua erittäin aktiivisesti asiakkailleen, ravintoloitsija Habi Saini sanoo tiedotteessa.

 

Ettei vaan tässä ollut myös kyse jostain matuverkoston aktivoitumisesta? Siis tyypeistä, joilla ei ole harmainta aavistusta reilusta kilpailusta.

 

Kuinkahan moni oli edes käynyt äänestämässään lounasravintolassa?

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

20 thoughts on “Satama Bar & Bistro huijasi Suomen Paras Lounasravintola -kilpailussa? Toimittaja Kaisa Paastela mukana juonessa?

 1. On ainakin varmaa, että hyvin harva suomalainen on käynyt syömässä tuolla. Matut pystyvät helposti aktivoitumaan äänestämään ravintolaa, vaikka eivät olisi koskaan siellä edes käyneet. Varsinkin Itä-Helsinki on aivan täynnä matuja.

  Koko pääkaupunkiseutu on menetettyä aluetta, jota alistuvat ja orjamaiset suomalaiset kustantavat.

 2. pohjoisafrikkalainen?…kamelinkivestä ja haudutettua hyeenanlonkkaa yrttikastikkeessa. Joo kyl suomimummut tykkää. Oliko äänestyslinkki migrin sivuilla? Toimittelijan aatemaailman näkee jo kuvasta,viivainpolkka ei valehtele.

 3. On se joillakin vielä elämä helppoa Suomessa. Järjestää vain itsensä ja yrityksensä suvakkifeministien suosioon, se riittää.

  1. Näin suvakkimafia toimii. Se myös tuhoaa kilpailijansa eri tavoin ja hyvinkin likaisin keinoin, samalla kun suosii suvakkimafiaan kuuluvia. Näin talouskin keskittyy lopulta suvakkimafiaan kuuluville.

  2. Näin se menee nykyisin. Lisäksi valtamedia mustamaalaa yrityksesi ja sinut, suvakit käyvät päällesi, polttavat talosi ja yrityksesi, sekä poliittinen poliisi katsoo suvakkimafian toimintaa läpi sormien, eikä tule tutkimaan yhtään mitään… vaikka samaan aikaan tutkii ja vainoaa sinua maksimaalisesti. Näin lopulta talous keskittyy suvakkimafialle, sekä lopulta kansallismieliset ja konservatiiviset rasistit eliminoidaan fyysisesti ja taloudellisesti.

   Mutta älä unohda, että kuten Laiton Lehti aina muistuttaa, sinä olet vain niin tyhmä ja he ovat niin älykkäitä.

   Todellisuudessa mitään älykkäitä ei ole olemassa yhteiskunnan ja maailman johdossa. Joka päivä saa kestää ja kuunnella näitä vammaisia ihmisiä, jotka kuvittelevat ja esittävät olevansa jotain älykkäitä. Menkää sitten helvettiin siitä kun olette niin älykkäitä ja osaatte ajatella niin korkealla tasolla. Ai niin, mutta ettehän te ”älykkäät” osaakaan.

 4. Olin itse tuolla yksityistilaisuudessa keväällä esiintymässä ja oikein tuputtivat ruokaa soittajalle. Oli kyllä sillä kertaa perkeleen maukasta, pakko tunnustaa. Ja kuitenkin kun on parikymmentä vuotta keittiöhommia tehnyt, niin uskallan väittää tunnistavani huonolaatuisenkin safkan, jos kohdalle sattuu.

  Mutta tosiaan nämä ”äänestykset” ja niiden tulokset ovat juurikin kiinni yksin ja ainoastaan markkinoinnista ja mainostamisesta, ruoan laadulla ei välttämäti ole osaa eikä arpaa lopputulokseen.

  Esimerkiksi Herttoniemen Foxy Bear taisi olla viiden parhaan helsinkiläisen pizzerian joukossa jossain äänestyksessä, vaikka ihan peruskuraa tarjoavat. Silloin tällöin täytteidenkin bestbifoon ollessa vähän mitä sattuu. Mokkakikkelit tehtailee tosiaan useemmankin äänestyslipukkeen samalta istumalta. Ja sukulaiset kans. Sitä kutsutaan yritteliäisyydeksi.

 5. Taitaa olla ympärileikatun mokkakikkelin himo, mikä on sumentanut kilpailuraadin päät!

  Maturavintola muka paras. Heh heh….

 6. Toiseksi tullut saman alueen ravintola on aivan sattumalta laktoositon, vähälaktoosinen, gluteeniton, vegaaninen, maidoton ja käyttää kierrätettäviä/pantillisia ruokarasioita. Mitenkäs sattuikaan. Ettei vain olisi toimittajan ja hänen kavereidensa suosikkiravintoloita. Suvakit ovat myös tehokkaita aktivoitujia vaikka eivät olisikaan käyneet syömässä tuolla ja heiltä löytyy helposti suuria suvakkiryhmiä joista saada ääniä. Suvakit ovat tarpeeksi epärehellisiä junailemaan suvakkimafian ravintolat johtoon.

  Todennäköisesti nämä kärjessä olevat ravintolat ovat aivan paskoja.

 7. Viimeisten parin vuoden aikana valkoiset ja myös suomalaiset ollaan myös tietoisesti häivytetty pois kaikista mainoksista, tuotekuvista, lehtikuvista, elokuvista, tv-sarjoista jne., jotta on voitu tuhota etnisesti suomalainen valkoinen kansa ja tuhota sen koko identiteetti. Samaan aikaan rajat on avattu massamaahanmuutolle, on kiihdytetty ohituskaistoja, kiintiöitä, säännöstelyä, kaksoisstandardeja jne., jolloin suomalaiset tapetaan myös taloudellisesti ja heidän lisääntyminen estetään.

  1. Mantaqa ja muut. Kielimuuri onneksi estää jengien levittäytymistä. Mantaqa uhkasi tappaa Nico Giansantin jo vuosi sitten.

   1. Jos näin on ollut, niin luultavasti Suojelupoliisi ohjeisti heitä uhkailemaan. Mitään uutta ja huolestuttavaa etnojengiä ei käytännössä ole, vaan nämä etnojengit ovat kaikki osa Naton ja Suojelupoliisin hallitsemaa verkostoa.

 8. https://youtu.be/oqybsL_rkQs

  Kaikki suvakit ovat epärehellisiä valehtelijoita ja pahoja ihmisiä, jotka tuhoavat sinun, sinun perheesi, kansasi ja maasi. Kaikkein vittumaisimpia ihmisiä ovat pohjoisen perimää omaavat vaaleat naiset, jotka murhaavat sinut ja lapsesi, sekä vihaavat ja halveksivat miehiä.

   1. Eivät oikeat germaaninaiset ole mitään vittumaisia feministejä. Tämä on suomalaisnaisten geneettinen erityispiirre, joka löytyy pohjoisen vittumaisilta vaaleilta naisilta. Suomalaiset naiset ovat sekä henkisesti, että fyysisesti kaikkein vastenmielisimpiä valkoisia lehmiä mitä löytyy ä, jotka ovat kaikkein uskottomimpia parisuhteissa, ovat pelkästään rahan perässä ja ottavat lähes varman avioeron. Eivätkä avioliitotkaan ole mitään onnellisia suomalaisen naisen kanssa. Valittavat koko ajan ja ovat umpilaiskoja kotona. Pistävät miehet tekemään vielä omatkin työnsä ja haukkuvat kaikki työt tekevät miehet lyttyyn ja itse eivät tee mitään.

 9. Suomalaiset viranomaiset myös tahallaan katsovat näiden yritysten toimintaa sormien läpi ja samaan aikaan valvovat maksimaalisesti ja erittäin tiukkaan suomalaisten yrityksiä. Näin suvakkimafia keskittää koko ajan taloutta ja yritystoimintaa itselleen, sekä tappaa suomalaiset myös taloudellisesti, tuhoamalla suomalaisten elinkeinot eri tavoin, samoilla kun matujen taloutta ja syntyvyyttä tuetaan maksimaalisesti.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*