Marco de Wit 28 syyskuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

Vuosien varrella Laittomasta Lehdestä on tehty reilusti yli 100 rikosilmoitusta. Osittain tämä on osa jo vuonna 2018 alkanutta suunnitelmallista kampanjaa.

 

 

 

 

 

Harva yllättyi, että Puolitaival on SPR:n väkeä.

 

 

 

Puolitaival näyttää olevan jonkin sortin vapaaehtoinen ensiapupäivystäjä.

 

Kuvassa linkki SPR:n sivuille

 

 

Laiton Lehti on pitkään epäillyt, että SPR tehtailee Laittomasta Lehdestä ilmiantoja ja rikosilmoituksia. Esimerkiksi SPR:ää kritisoivat videot katoavat youtubesta ja muiltakin alustoilta hyvin nopeasti.

 

SPR:ää kritisoinut sensuroitu SKE 13-lähetys nyt BitTubessa!

 

 

Niinpä Puolitaipaleen kampanja ei ollut yllätys. Laiton Lehti tekikin asiasta jutun.

 

Suvakit raivoissaan: Laiton Lehti jatkaa. Vain teknisiä alkuongelmia!

 

 

Nähtävästi Puolitaival oli tyytyväinen juttuun, koska valittamisen sijasta halusi Laittoman Lehden päätoimittajan kaveriksi!

 

 

 

 

 

Niinpä yllätys oli suuri, kun Laiton Lehti vasta nyt neljän vuoden jälkeen kuuli Puolitaipaleen tehneen Laittoman Lehden jutusta rikosilmoituksen.

 

Taitaa Puolitaival käydä melko jälkijättöisesti.

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

15 thoughts on “SPR:n Satu Puolitaival yrittää sulkea Laittoman Lehden?

 1. Onpas taas kunnon sosialistinen nimi, Kansalaisareena, eli englanniksi Peoples Arena. Tämä on hyvin tyypillistä kielipeliä kommunisteille nimetä asioita näin.

  Hän on siis oikein SPR:n korkeimman johdon jäsen.

 2. Käytännössä SPR järjestönä on käynyt Marcon kimppuun ja on tätä mieltä, sillä henkilö on SPR:n virallinen johdon edustaja ja SPR sallii toiminnan jatkumisen täysin julkisesti SPR:n nimissä.

 3. Erittäin miehekkään oloinen nainen. Tohtori Edward Duttonia varmasti kiinnostaisi haastatella tätä miehekästä naista.

 4. Olisko tuon verikauppiaan parempi kutoa villasukkia noille afrikan kavereille?Vastaus:kyllä. Saiskos sen ÄÖ-kartan , mistä tuolla yläjutussa vitisee vielä uusiksi tuon mummelin mieliksi?

 5. Mitä lie oppinut ensiapukurssilla ja USA: ssa käydessään? Onneksemme ei tullut sairaanhoitajaa. Haluaisitko olla tuollaisen ”hoidettavana”?

 6. Luulen, että tuolle kaveripyynnölle on toinenkin syy: haluaa tietää, mitä jaat kaverien kesken, esim. vaalistrategiat, suunnitelmat poliittisen järjestelmän muuttamiseksi, taikka vain seuraavan miekkarin paikka ja ajankohta rotuteoriat, kaverilista ym., joista voi sitten ilmiantaa FB:lle tai jopa poliisille.

 7. Nämä matuja hyysäävät spr:n suvakkilehmät luulevat olevansa jotain sankareita/ylimyksiä. Todellisuudessa he edistävät suomalaisten kansanmurhaa!

  Äo-kartta on nerokas! Mitä vikaa siinä muka on? Seuraavaksi varmaan Puolitaival kieltää Tatu Vanhasen ja Richard Lynnin erittäin asialliset rotututkimukset!

  Mikä mahtaa olla rikosilmoituksen syy? Suvakit luulevat, että heitä pitää kunnioittaa, joten epäilen ”kunnianloukkausta”!

 8. Mitkä ovat Satun pronominit — hän/hänen/häntä? Vai onko ”häntä” maskuliinistoksinen vihasana ladattuna kaksimielisellä innuendolla, jonka käyttäminen on raiskaus?

 9. SPR on rikollisjärjestö ja tottakai sen väki ei halua totuutta esille. Viime viikon lopulla katsoin SPR:n lipaskerääjiä ihmeissäni. Järkyttävää vanhustyön hyväksikäyttöä. Vapaaehtoiskerääjät olivat niin heikkokuntoisia ettei lipas tahtonut pysyä hyppysissä kaikkien neljän raajan vapina vuoksi.

 10. Eli hän ei ole edes sairaanhoitaja ja opettaa ensiapua? ”Asiantuntijan” rima menee koko ajan alemmaksi ja nyt riittää joku kirjekurssi.

 11. ”Lähellä oli että minusta oli tulla sairaanhoitaja”? Eli ei siis päässyt hoitsukouluun? Mahtoi olla kehnot paperit amiksesta tai lukiosta. Puhutaan oikeasti alasta johon ei ihan mitään superkoulumenestystä tarvita välttämättä ja johon on kai suurin pula porukastakin!

  Satu/Sadun/Satun/Ei Satu! Pronominit: hän/hänen/häntä.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*