Marco de Wit 29 syyskuun, 2022

 

 

Viime päivien pääuutinen on ollut Nordstream-kaasuputkien räjähtäminen.

 

 

 

 

Kyllä. Molemmat alkoivat vuotamaan melkein samaan aikaan. Eli tietysti ne räjäytettiin.

 

 

 

On neljä epäiltyä:

1. Venäjä

2. USA

3. Ukraina

4. Puola

 

Venäjän syyllisyys on kuitenkin lähes mahdotonta, koska ei olisi mitään järkeä räjäyttää omaa kaasuputkeaan. Venäjähän voi sulkea ne milloin tahansa. Ei siinä mitään räjäyttämistä tarvita. Lisäksi kaasuputken olemassaolo on Venäjälle tärkeää, koska se voi sillä kiristää Saksaa. Venäjähän voi milloin tahansa pelastaa Saksan ja suuren osan Eurooppaa, jos vain kaasuputket avataan täysin.

 

Niinpä ylivoimaisesti suurin epäilty on USA, joka haluaa estää Saksaa ja Venäjää avaamasta kaasuputkea. USA ei halua Saksan ja Venäjän suhteiden lämpenevän. Lisäksi USA haluaa Euroopan olevan riippuvainen USA:n kalliimmasta energiasta.

 

 

Itse asiassa Trump jo aikanaan varoitti Eurooppaa olemasta liian riippuvainen Venäjän kaasusta. Toisaalta Trump tuskin olisi ollut valmis räjäyttämään venäläistä kaasuputkea. Niinpä Trump pöyristyi, kun Biden alkuvuonna näytti uhkaavan kaasuputken räjäytyksellä.

 

 

 

Ai, et usko Bidenin JULKISESTI uhanneen räjäyttää Nordstream-kaasuputken? Kuunteleppas tämä.

 

 

 

 

Vaihtoehtomediat yleensä lopettavat tähän ja syyttävät USA:ta imperialistiseksi valtioksi, joka on valmis vaikka mihin hirmutekoihin.

 

Laiton Lehti ei kuitenkaan lopeta, vaan katsoo syvemmälle. Ja mitäs sieltä näkyykään? Tietty porukka, jotka ovat koko Ukrainan sodan takana ollen valmiita riskeeraamaan vaikka kolmannen maailmansodan!

 

Saako Venäjän ja Kiinan liitto sionistit synnyttämään III maailmansodan?

 

 

Ensinnäkin on selvää, ettei Biden päätä yhtään mistään. Hän on pelkkä valepresidentti. Hän ei oikeasti edes tiedä missä ajassa ja paikassa kulloinkin on.

 

 

 

Todelliset syylliset ovat tietysti ne, jotka pitkälle johtavat USA:n ulkopolitiikkaa eli sionistit. Heistä törkein on tietysti juutalainen Viktoria Nuland. Hän on nainut kuuluisaan juutalaiseen Kagan-mafiasukuun, joka pyörittää valtamedian päätietolähdettä eli ISW-instituuttia.

 

Nuland oli ensin yllyttämässä USA:ta tuhoamaan Irakin ja sitten juutalaisoligarkkien kanssa organisoi 2014 Nato-natsien vallankaappauksen Ukrainassa. Tämä tuli julkisuuteen, kun Nulandin puhelinkeskustelu vuosi, jossa hän sanoi kuuluisat sanansa: Fuck the EU. Tuohon aikaan EU oli nimittäin vielä huolissaan natsien vallankaappauksen järkevyydestä.

 

Viktoria Nulan

 

Myös Nuland on aika suoraan sanonut, että Nordstreamille voi käydä hullusti.

 

 

 

Nordstreamin vaurioituminen varmistaa, että Euroopalle tulee kylmä talvi. Nähtävästi Nuland todellakin tarkoitti sitä mitä sanoi eli Fuck the EU.

 

 

 

 

 

 

 

USA:n syyllisyydelle tulee vahvistusta myös Puolasta, jonka entinen ulkoministeri Radek Sikorski kiitti USA:ta Nordstreamin räjähdyksen jälkeen!

 

Sikorski on tunnettu äärisionismistaan. Hänellä on myös juutalainen vaimo, Anne Appelbaum.

 

Tuskin myöskään on sattuma, että vähän ennen Nordstreamin räjähdystä USA teki alueella ”tutkimustoimintaa”.

 

 

 

Sikorski oli myös aiemmin onnessaan twiitannut Bidenin puheen, jossa uhkasi Nordstreamin pysäyttämisellä.

 

 

 

Itse asiassa Puola hyötyy Nordstreamin vaurioitumisesta myös taloudellisesti, koska nyt sen oma Norjasta tuleva kaasuputki on entistä arvokkaampi!

 

Kas kummaa. Kaasuputki valmistui samaan aikaan, kun Nordstream-kaasuputki räjäytettiin.

 

 

 

 

 

Aika epäilyttävää vai mitä? Itse asiassa niin epäilyttävää, etteivät suomalaiset voi moista edes käsittää. Itä-Eurooppa on aina ollut äärimmäisen julma ja ovela paikka. Ei olisi yhtään ihme, jos USA olisi suunnitellut iskun tekniset yksityiskohdat, mutta Puola ja Ukraina olisivat sitten toteuttaneet sen käytännössä.

 

Ei Churchill aikanaan turhaan kutsunut Puolaa Euroopan hyeenaksi.

 

 

 

Puola on ovela hyeena, mutta USA on todella röyhkeä alfaotus.

 

 

 

Vielä vaarallisempaa kuin olla USA:n vihollinen on olla sen läheinen ystävä ja liittolainen.

 

 

 

Ehkäpä Suomessakin on alettu tajuta koko kuvio. Siis ei tietenkään persut, mutta ehkä vihreät ovat sentään tajunneet. Vihreä ministeri nimittäin pyörtyi keskellä Norstreamin räjähdyksen takia kutsuttua lehdistötilaisuutta.

 

 

 

 

Venäjällä alkaa selvästi olemaan mitta täynnä. Niinpä se on kutsunut turvallisuusneuvoston hätäkokoukseen.

 

 

 

 

Tässä aika hyvä tiivistelmä koko jutusta, jossa ei tosin ole suomenkielistä tekstitystä.

 

 

 

Tässä vielä parempi tiivistelmä, johon myös mahdollista saada suomenkielinen tekstitys. Kyseessä on Foxin ÄÄRIMMÄISEN suosittu Tucker Carlson, jolla on kymmeniä miljoonia katsojia. USA:n hallitus ei voisi saada pahempaa mainosta.

 

Monesti Tucker on myös lähellä paljastaa sionistit. Nytkin hän vihjaa siihen suuntaan puhumalla Nulandista ja Appfelbaumista.

 

 

 

 

 

Yksi hyvä asia tässä koko jutussa on. Sionistien läntinen mediakartelli ei pystynyt taas tekemään Putinista syntipukkia. Ainoat, jotka edelleen kivenkovaan syyttävät Putinia ovat tietysti Suomen valtamedia ja persut.

 

 

 

60 thoughts on “Kuka räjäytti Nordstream-kaasuputket? Venäjä, USA, Ukraina vai Puola?

 1. Mik­si Nord-St­re­amin rä­jäy­tyk­set teh­tiin na­to-maa Tans­kan alu­eve­sil­lä?
  –   Käy­tet­tiin­kö Tans­kan me­ri­voi­mia pro­xy­nä täs­sä is­kus­sa?
  –   Oli­ko so­ta­har­joi­tus­ten yk­si tee­ma Nord-St­re­am -put­ken rä­jäyt­tä­mi­nen, jo­hon sil­loin asen­net­tiin «har­joi­tus­pa­nok­set».
  –   Myön­tää­kö Tans­ka vii­su­mit ve­nä­läi­sil­le put­ken­kor­jaa­jil­le?
  –   Sal­li­taan­ko on­net­to­muu­den tut­ki­mi­nen vain «li­sen­soi­duil­le» tar­kas­ta­jil­le,
  –   jot­ka pys­ty­vät «luo­tet­ta­vaan» ra­por­toin­tiin

  Oli­ko na­tol­la so­ta­har­joi­tuk­set Ruot­sin ase­voi­mien kans­sa, jos­sa niin ikään asen­net­tiin «har­joi­tus­pa­nok­set» Nord-St­re­am -put­keen?

  Mik­si Suo­men alu­eel­la ei ta­pah­tu­nut rä­jäh­dys­tä?

  1. Sen verran tiheästi Suomen lähistöllä liikkuu aluksia, että USA:n terrori-isku kaasuputkeen olisi paljastunut.

 2. Ainoa ratkaisu on aloittaa laillinen kauppasaarto rikollista ja loisivaa Yhdysvaltoja, Iso-Britanniaa ja Israelia vastaan, jolla pistetään nämä kaikki laillisesti kivikaudelle. Totaalisella laillisella kauppasaarrolla äärijuutalaiset eivät myöskään käytä Samson-optiota, vaan Israelin valtio tuhoutuu kivikaudelle.

 3. Amerikkalaisten kutsuminen alfaurokseksi on melkoista liioittelua. He eivät ole koskaan osanneet ja uskaltaneet minkäänlaista oikeaa sotaa, vaan se on ollut aina tällaista narttumaista ja rikollista mafiatoimintaa mitä ovat harrastaneet. Ei amerikkalaisista ole tositilanteessa yhtään mihinkään.

 4. Amerikkalaista ja brittiläistä saastaa hymyilyttää ja naurattaa vielä, mutta jo muutamien vuosien sisällä heidän imperiuminsa on kaatumassa ja jokainen amerikkalainen ja jokainen britti tulee joutumaan lailliselle tuomiolle ja maksamaan uhreilleen kymmenien ja satojen vuosien ajalta. Neekerit ovat aivan oikeassa, että heidän pitää maksaa myös orjakaupasta hyötymisestä neekereille.

  Amerikkalaiset ja britit ovat laiskojen orjanomistajien valehtelevat, varastavia ja todella laiskoja jälkeläisiä, jotka ovat aina eläneet kaikkien muiden työstä ja eivät koskaan kykene tulemaan omillaan toimeen, vaan he tarvitsevat aina muita elättämään heitä.

  1. Yhdysvalloissa ja Iso-Britanniassa onkin aina ollut orjanomistajien kulttuuri. Mitään ei tarvitse itse tehdä, sillä neekeriorja on tehnyt orjienomistajien työt, sen kun ottaa kaikilta muilta mitä itse tarvitsee ja elää kaikkien muiden työstä. Kaikki tietävät heidät huijareiksi, varkaiksi, ryöstäjiksi ja valehtelijoiksi.

 5. Aivan varmasti pedofiili Donald Trump olisi räjäyttänyt putket ja tehnyt kaikkea muutakin äärimmäisen likaista. Muuhun amerikkalaisesta ja brittiläisestä saastasta ei olekaan.

  1. Kyllä.
   Trump pommitti Syyriaa, tapatti kenraalin, lietsoi sotaa antamalla enemmän myönnytyksiä Israelille kuin kukaan aiemmin ja lietsomalla vihaa Irania vastaan, ja niin edelleen.
   Vain tositollo ajattelee että Trump on vastavoima. Ei, hän on vaihtoehtoinen reitti samaan päämäärään.

 6. Ai että… ”KUKA RÄJÄYTTI NORDSTREAM-KAASUPUTKET?”

  Oma arvaus on USA. Jos USA ei räjäyttänyt putkia, niin nyt olisi sen intresseissä heti sanoa että ”USA didn’t do it”, jolloin pääepäilyt kohdistuvat taas Venäjään.

  Biden ei kuitenkaan saa valehdella amerikkalaisille päin näköä ja väittää että me ei räjäytetty jos nyt kuitenkin räjäytettiin. Muuten Joelle kävisi kuin ”I didn’ have sex with that woman Monica Lewinski”-Bill Clintonille. Paitsi että Joe ei saa suikkaria, mutta joutuu silti valtakunnanoikeuteen liittolaisiin kohdistuvasta terrorismista ja valehtelusta ameriikan kansalle.

  Ja tämän takia ketään ei edes päästetä tenttaamaam Joe Bideniä North Stream pommeista. Tuossakin Tucker Carlson videossa Bidenin lehdistöedustaja ohittaa koko kysymyksen.

  https://m.youtube.com/watch?v=jLb0QeCQF_I&t=7m42s

 7. Venäjä tulee varmasti saamaan tarpeekseen ja voi olla, että Venäjä alkaa kohta pommittamaan vastaavasti Joe Bidenin, Donald Trumpin ja Iso-Britannian pedoperheitä. Varmasti venäläiset osaavat samaa peliä mitä amerikkalaiset ja brittiläiset loiseläimet. Kaivan popkornit esille siinä vaiheessa kun amerikkalainen ja brittiläinen saasta ”itkee” kun heillä alkaa Venäjän pommit paukkumaan. Näillä loisilla ei ole mitään arvoa ja ihmisoikeuksia, kuten heidän uhreillaankaan ei ole koskaan ollut.

 8. Venäjällä tulee varmasti mitta täyteen hyvin pian ja kohta menee mielenkiintoiseksi. Mitä enemmän amerikkalainen ja brittiläinen rikollinen saasta kiljuu itkua, sitä parempi. Kyllä venäläisetkin osaavat pelata samaa peliä ja amerikkalaiset ja brittiläiset ihmiset ovat ansainneet kaiken mitä tulee Venäjän puolelta. Kenelläkään ei ole enää mitään kunnioitusta, ymmärrystä ja sympatiaa tätä amerikkalaista ja brittiläistä saastaa kohtaan, kuten heilläkään ei ole koskaan ollut ketään muita kohtaan. Nämä ovat täysin sadistisia, sairaita ja rikollisia eläimiä.

 9. Aivan varmasti Trump olisi räjäyttänyt putket. Et kai usko mitään mitä amerikkalainen saasta sanoo.

 10. Venäläiset valehtelevat ja huijaavat usein, mutta kaikki mitä amerikkalainen ja brittiläinen sanoo on valhetta. He eivät koskaan puhu mitään totta. Kaikki ovat aina tienneet tämän historiassa. Vasta 50-luvun jälkeen ”voittajien” propaganda pimitti tämän kaiken ja minkälaista sairasta ja rikollista saastaa he ovat aina olleet.

 11. On myös mahdollista, että kohteena oli nimenomaan Saksa. Scholz on kieltäytynyt mm lähettämästä panssarivaunuja Ukrainaan ja viimeksi Saksaa kritisoitiin juuri tästä. Eilen Scholz sanoi Ukrainan saaneen Saksan avustuksella yli sata panssarivaunua. Ukrainan sodan syynä ovat maan runsaat kaasu-, öljy- ja kivihiilivarat, jotka EU haluaa itselleen. Kaasuputkien räjäyttämisellä EU/nato yrittävät sitouttaa kaasuriippuvaisen Saksan tiukemmin Ukrainan sotaan.

  Myös USA:lla on intressejä pelissä, se ilmoitti heti räjähdysten jälkeen vähentävänsä LNG-kaasun toimituksia, sille tuli nyt otollinen tilaisuus sekä nostaa hintoja että toisaalta painostaa Eurooppaa.

  Kenen leipää syöt, sen lauluja laulat, tuli mieleen, kun kaikki osoittavat Suomessa Venäjää nyt sormella. Ei Venäjäkään pulmunen ole ja osaa kyllä kiristää luonnonvaroilla. Mutta Venäjä ei hyödy Nordstream-sabotaasista millään lailla. Se on odottanut, että joko EU luopuu pakotteista energiapulan pakottamana tai sodan päätyttyä Venäjän voittoon, sen on luovuttava niistä tosiasiat tunnustaen. Ja jos Venäjä olisi halunnut katkaista kaasun tulon, se olisi voinut vain vääntää hanasta omalla maaperällään. Tai räjäyttää putket omien rajojen sisällä, jolloin se olisi saanut Mainilan laukauksensa.

  1. Saksa on pääkohde USA:lle. Saksa heikoksi, niin EU heikkenee.

   USA ja Venäjä käyvät kahden rintaman sotaa Saksaa vastaan. Toinen maailmansota jatkuu kolmantena maailmansotana. Samat osapuolet.

  2. ”EU haluaa itselleen (energiaa)”. USA/juutalaisten proxyhallinto Ukrainassa on ajanut kohti suurinta mahdollista yksityistämistä ja ne taustalla olevat herrat/heidän korporaatiot omistaisivat. Ei EU olisi muuta kuin ostajan roolissa.

 12. Israelin kaasuputki Eurooppaan valmistuu vuonna 2025.

  https://www.energy-sea.gov.il/English-Site/Pages/HomePage.aspx

  https://media.gab.com/cdn-cgi/image/width=875,quality=100,fit=scale-down/system/media_attachments/files/116/822/466/original/42ec046e755c6aa0.jpeg

  The Israel-Europe Gas Pipline Will Allow Israeli Gas to Reach Every Home in Europe.
  (Tuon sarjakuvan olisi voinut tuosta tekstistä nyt jättää pois, pilkkaa kaikkia juutalaisia).

  https://media.gab.com/system/media_attachments/files/116/822/470/original/b8c6ee4e260fd594.jpg

  At the summit, the energy ministers of Israel, Cyrus, Greece, Italy and the EU energy commmissioner signed a joint declaration to promote the world´s longest underwater gas pipeline, between Israel and Europa.

  https://gab.com/Weaponizedautismfren/posts/109077508865777344

  Ylellä hybridikeskuksen mies ja Aleksanterikeskuksen mies eivät keksi, että kenelläkään muulla olisi mitään motiivia (Norjan ja Puolan välinen kaasuputki avattiin juuri). Italian uusi PM ilmaisi jo tukensa Ukrainalle. Britannian sanotaan ohjaavan Usata, eli myös he voivat olla epäiltyjä, jos Usakin on. Vuonna 2015 tai 2016 Svenska Dagbladet uutisoi, että tutkijat ovat löytäneet jotain (räjähteitä?) putkien läheisyydestä, uutisen motiivia ja paikkansapitävyyttä pitäisi tietenkin tutkia myös.

  En ymmärrä, miksi Venäjä edes pyytää YK:ta tutkimaan räjäytyksiä, sillä viikko sitten Lavrov lähti kokouksesta suuttuneena todeten, että YK ei halua tutkia heidän esittämiään asioita, vaan että kaikki ovat Venäjää vastaan.

  1. Juutalaisten ja sionistimielisten toivotut putkiprojektitkin olivat suurena osasyynä itse Syyrian sotaan. Samaa kuviota.

 13. CIA sen teki. Venäjä olisi voinut vaan kääntää kraanat kiinni niin virtaus olisi loppunut. Ihan niinkuin Puola tei yhdelle maalnjalle ja Ukraina toiselle.

  Sielä missä on amerikkalaisia, sielä soditaan aina.

 14. Vaihtoehtomediat yleensä lopettavat tähän ja syyttävät USA:ta imperialistiseksi valtioksi, joka on valmis vaikka mihin hirmutekoihin.
  Kansalainen: Sinimustista ja persuista koottu löyhä kaveriporukka(vastaava toimittaja : Helsingin akateemiset perussuomalaiset ry:n (HAPSU) aktiivi. . Artikkeleista paistaa RYSSÄviha 5-kilometrin päähän.
  Partisaani: Ex-PVL porukka joka siirtynyt AZOV/NATO-rummuttajiin. Viimeisimmässä artikkelissaan puolustaa raivokkaasti kansanedustajaa(Miehimys)joka otti tytöltä pataan.
  PT-Media: Vanhan liiton rappio-toimittaja joka jostain syystä lähti maanpakoon Baltiaan. Miksi? Fanittajat lähinnä kiinnostuneet rektumista ja väkivaltafantasioista venäläisiä kohtaa.
  Miten nämä vaihtoehtomediat poikkeavat mainstreamista?

  1. Viime talvena hajosi Usan suurin kaasuputki, mistä syyttivät Venäjää, joka oli tehnyt kyperhyökkäyksen tuon kaasuputken tietotekniikaan. Koska tietotekniikkaa oli sabotoitu, putkea ei Bidenin mukaan saatu enää käyttöön, ja ihmisten lämmityskulut nousivat talvella tuhansiin dollareihin.

   Usan kansalaiset sanoivat kuitenkin, että sen putken olisi saanut käyttöön myös MANUAALISESTI, mutta heidän puheitaan ei kuunneltu. Eli vaikuttaisi siltä, että siellä syyllinen oli heidän oma hallituksensa.

 15. Ainakin keski-Euroopan kaasumarkkinoilla kilpailu kutistui ja samalla estettiin mahdollinen kaasun myynti ruplissa Saksaan. Saksa on iso markkina-alue!

  Kukas se halusikaan heikentää Venäjää ja tuhota ruplan? Ettei vaan esinahattomat?!! Kukas siellä itämerellä on koko kesän ja syksyn on pyörinyt? Ettei vaan jenkit?!!

  Kun Suomi ja Ruotsi tekivät jäsenhakemuksen natoon, niin silloin leuhkittiin, että nyt itämeri on tästä eteenpäin nato-meri. Miksi nato ei suojele Tanskan ja Ruotsin aluevesiä? Ruotsin ja Tanskan munattomuus on naurettavaa!

  Joka tapauksessa Saksa hävisi nyt kunnolla ja samalla sitä muistutettiin, että he ovat ikuisesti esinahattomien huoria. Parasta tässä on se, että eurooppalaisille alkaa pikku hiljaa valkenemaan, että nato ei puolusta mitään muuta kuin dollarin ylivaltaa ja tarvittaessa se tekee jopa terrori-iskuja jäsenvaltioittensa alueilla saavuttaakseen tavoitteensa.

  Eli esinattomat tekivät terrori-iskun ja siinä he käyttivät hyväkseen jenkkien merivoimia ja mahdollisesti puolalaisia ja ukrainalaisia taistelusukeltajia!

  Kiitos nato!

 16. Mihinkään mitä amerikkalainen ja brittiläinen eläin sanoo ei kannata luottaa. He kertovat loputtomia ja jatkuvia valheita yhden toisensa perään. He eivät koskaan puhu totta. Trump olisi varmasti itsekin räjäyttänyt putket.

 17. Jos uskot koskaan mitään mitä amerikkalainen tai britti väittää, vika on sinussa. He valehtelevat 10 kertaa sen verran mitä albanialaiset.

 18. Amerikkalaiset ja britit valehtelevat kymmeniä kertoja enemmän mitä venäläiset. Mihinkään mitä he väittävät ja sanovat ei kannata luottaa, sillä he todennäköisesti valehtelevat.

 19. https://youtu.be/Mv2cFQEeWZg

  Saksalaiset ovat vihaisia. Naton tarkoitus on koko ajan ollut pitää Yhdysvallat vahvana, Saksa alhaalla ja Neuvostoliitto ulkona, jonka sanoman Rand-hautomo on nytkin toistanut: Saksa on pidettävä heikkona ja alhaalla.

  Yhdessä voimme voittaa amerikkalaiset ja brittiläiset vihollisemme ja murskata heidät laillisin keinoin.

 20. Jos sinulla on amerikkalaisia tai brittiläisiä tuttavia, hankkiudu heistä eroon. Tämä on sotaa. He ovat aina olleet vihollisiamme ja suomalaisten murhaajia jo satoja vuosia.

  He olivat jo esi-isiemme verivihollisia ja ovat edelleen, jotka yrittävät edelleen tuhota maamme ja kansamme. Et voi olla amerikkalaisen ja brittiläisen eläimen ystävä.

 21. Amerikkalaiset ja britit eivät ole koskaan uskaltaneet ja osanneet sotia oikeita sotia. Se on ollut aina tällaista pedofiiliringeillä kiristämistä, huumekauppaa pikkulapsille, ihmisten myyntiä, salamurhia, lahjontaa jne. saastaa. He ovat aina olleet moraalittomia rikollisia, jotka myyvät vaikka isoäitinsä, jos saavat siitä rahaa. He tekevät kaikkea ja ovat siitä täysin ylpeitä.

  Täysin sairaita, rikollisia ja sadistisia eläimiä.

 22. Laiton Lehtikin on levittänyt valheellista myyttiä jonka mukaan älykkäät hallitsevat yhteiskuntaa ja maailmaa. Todellisuudessa yhteiskunnan ja maailman johdossa olevat ihmiset eivät ole erityisen älykkäitä. Kaikki perustuu juuri tämän kaltaiseen rikolliseen mafiatoimintaan ja on aina perustunut satoja vuosia. Tämä valheellinen myytti ei perustu yhtään mihinkään. Yhteiskuntaa ja maailmaa eivät johda mitenkään erityisen älykkäät ihmiset, vaan hyvin rikolliset, häikäilemättömät ja itsekkäät ihmiset.

 23. Ukrainaa johtaa juutalainen presidentti Zelensky. Ukrainan natseja on rahoittanut juutalainen oligarkki Ihor Kolomoisky. Ukrainan Azov-natseja ovat johtaneet monet eri juutalaiset komentajat. Ukraina? Ukraina?

 24. ”Venäjän syyllisyys on kuitenkin lähes mahdotonta, koska ei olisi mitään järkeä räjäyttää omaa öljyputkeaan. Venäjähän voi sulkea ne milloin tahansa. Ei siinä mitään räjäyttämistä tarvita.”

  Paitsi jos Venäjällä on diili ettei se saa täysin sulkea putkea koskaan. Näin se voisi ohittaa tuon pykälän. Ja onhan tätä ounasteltu jo vuosia ja vuosia – että milloin kaasuhanat katkeavat jonkun välientulehtumisen takia jollekin asiakkaalle. No, nyt se tapahtui. Onneksi olkoon, sinä, joka veikkasit 2022 silloin joskus.

 25. Suvakit ovat siinä sentään täysin oikeassa, että persut ovat oikeasti tyhmiä ihmisiä aivan tieteellisestikin. Toreilla, Suomessa ja Eduskunnassa näkee, että he eivät hädin tuskin osaa edes laskea. Halla-aho on jopa itse myöntänyt, että hän ei käytännössä osaa laskea yhtään mitään, siis edes hyvin yksinkertaista matematiikkaa. Tohtori Edward Duttonkin on korostanut kuinka kielitaito ei kerro käytännössä mitään ihmisen älykkyydestä ja Jussi Halla-aho ei käytännössä osaa mitään kirkkoslaavin lisäksi.

  Suuri julkinen salaisuus on, että idiootteja persuja johtaa idiootti ja kaiken lisäksi satanisti Jussi Halla-aho, joka on täyttänyt puolueen muilla satanisteilla ja sodomiiteilla.

  1. Et ole väärässä. Tuon kun joku valtamedia julkaisisi pääkirjoituksenaan.

   Purran persut ovat valeoppositio ja suomalainen vastine Mussolinin fasisteille. Persuissa on/oli kyllä tervejärkisiä, mutta heitä ajetaan ulos puolueesta.

  2. Halla-ahosta tulee noilla spekseillä valtiovarainministeri. Kaljupää alkaa sitten lahjoittaa suomalaisten velkarahoja oikein isolla kädellä Ukrainaan ja kaiken maailman natseille ja fasisteille Italiaan ja Itä -Eurooppaan.

   Kyllä Halla-ahokin on ”oma kansa ensin ajattelu on vaarallista” -salaseuraa.

 26. ”Vielä vaarallisempaa kuin olla USA:n liittolainen on olla sen läheinen ystävä ja liittolainen.”

  Laiton Lehti tarkoitti varmaan, että ”Vielä vaarallisempaa kuin olla Yhdysvaltojen vihollinen on olla sen läheinen ystävä tai liittolainen.”.

  1. Kolmivaiheinen kriisi: 2023: pula sähköstä. 2024: pula lämmöstä. 2025: pula ruoasta.

   Sen jälkeen finaali: täysimittainen kaikkien sota kaikkia vastaan Euroopassa, mutta moninkertaisena verrattuna WWW- kakkoseen.

 27. Hyvin todennäköisesti Yhdysvallat suunnitteli räjäytysoperaation ja mm. Puola, juutalaisen presidentti Zelenskyn johtama Ukraina ja/tai Israel räjäyttivät putket. Käytännössä Israelinkin kannattaa käyttää proxyä, eli juutalaisen Zelenskyn johtamaa Ukrainaa ja monien juutalaisten komentajien johtamaa Azov-natsipataljoonaa.

 28. Kaikki diplomaattiyhteydet amerikkalaisiin ja brittiläisiin vihollisiimme, sekä Israelin valtioon poikki, totaalinen laillinen kauppasaarto heille ja hyvien suhteiden palautus Venäjään, sekä ruotsalaiset vihollisemme laillisesti ulos Suomesta ja heidän ryöstämä omaisuus ja maa takaisin suomalaisille.

 29. Totta kai amerikkalaiset ja brittiläiset vihollisemme räjäyttivät putket yhdessä yhden tietyn ryhmän kanssa. Kukaan ei edes kiistä tätä.

 30. Tässä vielä yksi kandidaatti:

  https://gab.com/ronbostrom/posts/109080048900271515

  Amerikkalainen seismologi Chris Sanders sanoo, että asialla on ollut joku pienempi G7-maa, jolla on sukellusvene, ja että jäljet johtaisivat Ranskan Macroniin (ranskalainen submarine).

  The exposé julkaisi artikkelin, missä se nimesi tulevan maailmanhallituksen johtajiksi Johnsonin, Ardernin, Trudeaun ja Macronin.

  https://expose-news.com/2022/09/28/wef-young-global-leaders-run-your-government/
  Your Government is being led by a Hidden Alliance of former WEF Young Global Leaders that includes Macron, Trudeau, Ardern & Johnson. Kaikki entisiä Young Global Leader -oppilaita.
  Saksa on suljettu ulkopuolelle?

  Muuten, Boris Johnsonin isä, Stanley Johnson, on kirjoittanut kaksi viruksia käsittelevää dekkaria, The Marburg Virus 80-luvulla ja The Virus vuonna 2015, englannin nykyisen pääministerin Trussin äidin isoisoisä oli Moskovan juutalaisia.
  https://gab.com/AlienPimp/posts/109077591247398996

  Tai sitten yksi mahdollisuus on se, että siellä ei olekaan mitään vuotoa. Mistä sitä tietää, millä se on aiheutettu se ympyrän mallinen vaahtoaminen siellä meressä, elokuvaohjaajat ainakin sen osaavat. Ja onhan noita tutkijoita ja viranomaisia lahjottu ennenkin ja vaan väittävät siellä olevan jonkun vuodon. Eli False flag?

  Tai Greenpeace, kuten joku epäili.

 31. Yhdysvallat ja Iso-Britannia yhdessä valkoisille eurooppalaisille kansoille: Fuck the EU. Fuck the european. Molemmat näistä ovat ei-valkoisia täysin rikollisia, sairaita ja sadistisia sekakansoja, jotka eivät ole valkoisia.

 32. Aikoinaan Obaman presidenttikauden alussa hänet kuvattiin seuraava kirja kädessä: The Post-American World, kirjoittaja Fareed Zakaria. Eli voisiko kirjan nimen suomentaa, Amerikan jälkeinen aika? Ja mitä se tarkoittaa, onko kukaan lukenut tuota opusta, mitä siinä sanotaan? Ja oliko se opetuskirja Obamalle ja kuka sen hänelle antoi?

  Olen nähnyt tuon kuvan netissä. Hänen väitettiin piilottaneen tuon kirjan kuvista myöhemmin. Miksi hän halusi piilottaa sen?

 33. Tuomas Malinen kirjoitti eilen, että brittien eläkerahastoja uhkasi välitön ja laaja konkurssi. Se olisi tarkoittanut valtavaa shokkia koko globaalille rahoitusjärjestelmälle, koska eläkerahastot on niin suuria pelureita siinä. Rahoitusjärjestelmä ei ole Malisen mukaan koskaan toipunut vuoden 2008 finanssikriisistä, ja että maailmantalous pysyy pystyssä ainoastaan keskuspankkien jatkuvan tuen turvin.

  Nyt pelastettiin tilanne ilmeisesti hetkellisesti sillä, että Englannin keskuspankki osti jotain velkakirjoja.

  Malinen varoittaa suomalaisia uskomasta Suomen ”puhuvia päitä” sanoen, että tilanne on h*lvetin paha.

  Injektiopiikki twitter:
  https://twitter.com/IPiikki/status/1575339404390027264/photo/1

  Mutta, jos talous romahtaa, syyllisiä ovat covid-19, Ukrainan sota, ja myöhemmin varmaan Venäjän aloittama laajempi sota, jolloin keskuspankit eivät joudu vastuuseen?

 34. Pitkällä aikavälillä amerikkalaiset ja brittiläiset vihollisemme tuhoavat kauppa ja sopimussuhteensa, koska kukaan ei luota enää vähäisissäkään määrin amerikkalaisten ja brittiläisten rikollisten pitävän kiinni sanoistaan ja sopimuksistaan, vaan he ovat täynnä pelkkiä valheita ja voivat milloin tahansa varastaa muiden kullat, rahat ja muun omaisuuden, kuten ovat nyt tehneet. He kuitenkin luottavat siihen, että voivat pitää valtaa pitämällä asetta ihmisten ohimoilla, joka on ainoa asia mitä he ovat koskaan osanneet.

  Pitkällä aikavälillä menemme siis lopulta loistavaan suuntaan, jossa kukaan ei edes muista amerikkalaista/brittiläistä rikollisjoukkoa tai mitään heihin liittyvää. Heidät eristetään täysin ihmisistä ja normaaleista kansoista. He ovat pelkkiä sairaita rikollisia, loisivia ja sadistisia eläimiä.

 35. On loppujen lopuksi yhdentekevää kuka operaation suoritti ja vain sillä on lopulta merkitystä kuka operaation suunnitteli ja tilasi. Näin ajatellaan missä tahansa rikoksessa. Operaation tilasi ja suunnitteli Yhdysvallat, Iso-Britannia ja Israel.

  Israel oli mukana myös operaation toteutuksessa, sillä Israel ei tietenkään itse halunnut suoraan sekaantua operaatioon, vaan käytettiin Mossadin proxyä ”Ukrainaa”, jonka Azov-natsijoukkoja ovat johtaneet monet juutalaiset, jonka natsijoukkoja rahoittaa juutalainen Ihor Kolomoisky ja jonka presidenttinä on juutalainen Zelensky.

 36. Saksassa näyttää olevan vielä jokseenkin itsenäistymishaluinen eliitti, joka tietää tasan tarkkaan tämän kuvion ja on saamassa tarpeekseen JA saksalaiset ovat muuttumassa vihaisiksi kaduilla! Yhdysvallat ja Iso-Britannia on toisesta maailmansodasta asti koko ajan alistanut ja miehittänyt Saksaa, mutta Saksan eliitti odottanee lännen imperiumin kaatumista, jolloin se alkaa iskemään takaisin.

 37. Mikään ei ole sen loukkaavampaa kuin, että joku sössöttävä seniili ja pedofiili sekopää, sekä Iso-Britannian pedofiiliperhe käskevät räjäyttää Saksan kaasuputket.

 38. Mikkosen ”pyörtyminen” oli jälleen makaaberia poliittista teatteria. Viutiria Nuland on Ukrainan juutalainen ja arvosukua. Nuland on sanonut hiljan Euroopan tulevaan viluun, nälkään ja kuolemaan vahvistetettuna Yhdysvaltain hallinnon viranomaiselta. Kun hänelle ihmeteltiin: Kuinka Euroopan käy? Nuland: ”Onpahan vähemmän eurooppalaisia!”

 39. Suora lainaus pääkirjoittajan artikkelista: ”Venäjän syyllisyys on kuitenkin lähes mahdotonta, koska ei olisi mitään järkeä räjäyttää omaa öljyputkeaan.”
  Öljyputkea? Haluaako de wit nyt puhua öljyputkesta vai kaasuputkesta?
  Jos kaasuputken räjäyttämisestä puhutaan niin tottakai syyllinen on vain ja ainoastaan Venäjä!
  Sabotaasi Venäjältä tottakai… räjäytetään oma kaasuputki, syytetään Natoa ja sitten naureskellaan Kremlin muurien suojissa. Venäjä on aina ollut täynnä propagandaa, Pohjois-Korean tyyliin!
  Eipä tätäkään vastausta julkaista lehden sivuilla koska viesti ilmeisesti on Venäjä-kielteinen kirjoitus vaikka laiton lehti rehvakkaasti ilmoittaa olevansa ”sananvapauden puolella loppuun saakka”.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*