Marco de Wit 29 syyskuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti on kertonut kuinka Suomen valtamedia on KAIKISTA maailman medioista yksiäänisin, sotahulluin ja valehtelevin. Miksikö? No, koska vakoilupäällikkö Pekka Toveri on saanut tehtäväkseen saada Suomen Natoon hinnalla millä hyvänsä. Niinpä Suomessa Venäjän demonisointi on mennyt aivan farssimaisiin ulottuvuuksiin. Tässä muutamia emävalheita:

 

 

1. Venäjän armeijassa on natsijoukkoja

Läntinen valtamedia oli vuosien ajan päivitellyt Ukrainan armeijan natsijoukkoja, mutta heti kun Venäjä hyökkäsi Ukrainaan, niin natsit muuttuivatkin enkeleiksi ja venäläiset natseiksi!

 

Puopolo vs. Azov-pataljoona. Verikoston kierre tulossa myös Suomeen?

 

 

2. Venäläiset terroripommittavat Donetskia

Tämä on tärkein vale, koska valtamedian mukaan Venäjä hyökkäsi Ukrainaan täysin provosoimattomasti. Usein valtamedia jopa kirjoittaa ”Venäjän provosoimaton hyökkäys”. Sitten jos joku kysyy, että eikös Ukraina pommittanut vuosien ajan venäläisten asuttamaa Donetskin kaupunkia, niin vastaus tulee kuin apteeikin hyllyltä: Venäläiset terroripommittavat venäläisiä!

 

Iltalehti ja Emil “Varastomies” Kastehelmi pimittävät Ukrainan pommittaneen siviilejä termiittiammuksilla!

 

 

3. Venäläiset joukkoraiskaavat vauvoja

Tämä on tärkeä vale, jotta venäläisiltä voitaisiin riisua ihmisyys ja demonisoida heidät vesikauhuisiksi eläimiksi, jotka pitää lopettaa. Nimenomaan Suomen valtamedia on joukkoraiskausväitettä levittänyt kaikista eniten. Valehtelu oli niin törkeää, että ne saatiin nopeasti kumottua. Tästä huolimatta valtamedia ei ole suostunut oikaisemaan juttujaan.

 

Miksei toimittaja Kreeta Karvala pyydä anteeksi valheitaan venäläisten raiskaamista vauvoista?

 

 

4. Venäläiset pommittivat omaa vankilaansa

Venäläiset saivat vangiksi Ukrainan natseja ja kuulustelivat heitä vankilassaan, kunnes yhtäkkiä vankilaa pommitettiin tappaen lukuisia kuulusteltavia vankeja. Ukraina kiisti hiljentäneensä puheliaat natsit ja syytti Venäjää oman kuulusteluvankilansa pommittamisesta!

 

Toimittaja Leo Kirjonen pimittää: Ukraina murhasi ukrainalaisia sotavankeja vaientaakseen heidät!

 

 

5. Venäläiset pommittivat omaa ydinvoimalaansa 

Ukrainalaiset raivostuivat, kun Venäjä ensin valtasi ydinvoimalan ja sitten vielä katkaisi sen sähkönviennin Ukrainaan. Ukraina on jo kymmeniä kertoja tykittänyt ja pommittanut ydinvoimalan ympäristöä osuen siihen useamman kerran. Tämä on niin törkeä, että edes länsimaiden valtamedia on ollut pöyristynyt. Tästä huolimatta SUOMEN valtamedia kuitenkin kehtasi väittää Venäjän pommittaneen omaa ydinvoimalaansa!

Laittoman Lehden piti kirjoittaa tästäkin juttu nimeten sairaimmat suomalaiset emävalehtelijat, mutta jätti homman kesken, kun jopa länsimedia nyt myöntää ukrainalaisten tykittävän ydinvoimalaa. Suomen media on tietysti vaiennut asiasta.

 

 

Huomaatko miten valheet vain lisääntyvät? Suomalaisille tämä voi olla vaikea käsittää, mutta niin se maailma toimii. Jos annat jonkun valehdella yrittäen ymmärtää ”asiassa olevan kaksi puolta”, niin voi olla varma valehtelun vain jatkuvan ja muuttuvan koko ajan PAHEMMAKSI!

 

Nyt ollaan sitten päästy jo niin sairaalle tasolla, että Suomen valtamedia väittää Venäjän räjäyttäneen OMAT kaasuputkensa!!

 

Kuka räjäytti Nordstream-kaasuputket? Venäjä, USA, Ukraina vai Puola?

 

 

Jos olisi aikaa, niin pitäisi listata kaikki sairaimmat Aleksanteri-instituutin perverssit tutkijat, jotka tätäkin emävaletta levittävät yhdessä persujen kanssa.

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

11 thoughts on “Top 5 valtamedian Venäjää demonisoivaa emävaletta. Persut kiittää!

 1. Venäjästä myös sanotaan että se on Putinin pyörittämä diktatuuri ja sota on Putinin sota, mutta todellisuudessa sodalle ja Putinille on enemmistön tuki Venäjällä. Siksihän tavallisia venäläisiä halutaan rangaista kun he ajattelevat väärin ja ovat pahoja. Kreml itse asiassa kuuntelee hyvin herkästi Venäjän kansan pulssia ja reagoi siihen isoissa linjauksissa.

 2. Itse asiassa Venäjällä on Ukrainassa uusnatseja, Wagneriin kytköksissä oleva ”Rusich”. Rusichin tunnus muistuttaa hakaristia ja ryhmä ammentaa viikinki- ja slaavilaisesta mytologiasta sekä uuspakanuudesta. Rusichista on ollut maininta liveuamapissakin. Putinin kannatus ja nyky-Venäjä perustuvat kykyyn yhdistää vanhavenäläisyyttä ja slavofiliaa sekä Neuvostoliiton voiton natsi-Saksasta. Onhan Ukrainassa nähty punalippukin koristamassa panssariajoneuvoa.

  https://www.spectator.co.uk/article/the-terrifying-neo-nazi-mercenaries-being-deployed-in-ukraine

  1. Mitä mieltä jengi on Janus Putkosesta? Tämähän levittää kovasti (((Operation Paperclipin))) ilosanomaa eli uskoo siihen että pahat nazzzit ovat kaiken takana ja että USA:nkin pahuus johtuu siis siitä, että nämä nazzzit vietiin ’45 Saksasta Amerikkaan sekä Ukrainasta Kanadaan. Eli pahuus on jotakin jota muutama nazzzitiedemies tai vaikka vain yksi ukko — kuten Zelenskyi, Putin, Hitler tai Himmler — voi siirtää paikasta toiseen; kuin laittaisit tipan myrkkyä vesiastiaan. Tai näin syksynä kuvaavasti voisi sanoa: kuin poimisi isoon sienikoriin yhden pienenpienen ”myrkyllisen” sienen sekaan. Kyllä taas kuulostaa huonolta Hollywood-leffan käsikirjoitukselta tämäkin.

   Putkonen mesoaa näistä Azov-nazeista, mutta toisaalta puhuu avoimesti pankkiirien kasaarimafiasta; Rothschildeista, Rockefellereistä ymv. Mitä tästä Januksesta pitäisi nyt ajatella? Kenen pussiin hän pelaa, jos hän kuvittelee ettei Saksa ollut II maailmansodassa juuri näitä pankkiireita vastaan? Juhliiko Janus Voitonpäivää eli juuri meidän suomalaisten tappiota tuossa sodassa? Onko hän Neuvostoliiton ihailija tai jopa kommunisti?

   Putkonen on omien sanojensa mukaan separatisti, vapaustaistelija, globalismin vastustaja ja patriootti. Nationalisteja eli nazzeja hän vihaa. Eli hän vihaa Hitlerin Saksaa? Mutta hänhän vihaa USA:n globaalia hegemoniaa ja sionistien pankkiorjuutusta; korporatokraattien ja yhden maailmanhallituksen vallankaappauksia! Ota nyt tuosta selvää. Sloganinsakin vielä kun on ”rakkaudella, ei ketään vastaan”.

   Mutta mitä tuo Putkosen mainostama patriotismi (isänmaallisuus) on? Patriotismia ketä kohtaan — Venäjää? Toisaalta voi miettiä onko EU-Suomea enää edes olemassa eli voiko sillekään uskollisuuttaan osoittaa?

   1. Tuossa just virhe tulee, kun oikein etsimällä etsitään jotain minkä voi nostaa ja jalustalle ja palvoa kuin jotain Jumalaa.

    Liberaali uusi ihminen ei tarvitse auktoriteetteja itsensä yläpuolelle.

 3. Asepalveluksesta itse kieltäytynyt Halla-aho vaatii kaikille venäläisille kuolemaa (jonkun muun kuin Jussin) luodista, kun eivät vastusta Venäjän operaatiota. Ja nyt Halla-aho vaatii kaikille Venäjän operaatiota vastustavillekin venäläisille kuolemaa. Hmm. Chutzpahia ja hasbaraa kyllä riittää.

 4. Jännä että venäläiset turistit ja niiden Suomeen kylvämä raha on turvallisuusuhka, mutta irakilaiset kurkunleikkaajat, ISIS-sotilaat, sotilaskarkurit jne. eivät ole. Seksuaali- & henkirikostilastoja sekä rasististen rikosten tilastojen kärkipaikkoja maassamme pitävät aina samat porukat: irakilaiset, somalit, turkkilaiset, afgaanit…

  Lisää ”ISIS-vaimoja” ja pikkupalleroita siis Suomeen ja RAJAT AUKI! II & III polven maahantunkeutujat ovat tutkitusti kaikista vaarallisimpia ja kovimpia radikalisoitumaan.

  1. Kaksoisstandardi. Suvakit vainoavat venäläisiä vain siksi, koska venäläisillä on hyvät konservatiiviset arvot. Sateenkaarijutut on kielletty Putinin maassa.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*