4 thoughts on “Päivän video: Oolannin sota

  1. Hyvä laulu, joka kertoo sodista, joista on tullut teollisuutta sekä itsetarkoituksellista tekopyhillä valheilla kuorutettu kuolemwanpäivän kakkuja! Lauluilla on ja ns. ”pila”piirroksilla on usein enemmän voimaa sanoa asiat halki kuin pitkäöveteisillä puheilla tai edes 50 sivuisilla kirjoilla.

  2. Hyvä laulu, mutta kun olisi ollut joku kantaaottava paita päällä niin olisi ollut vielä parempi.

  3. Ei ollut tällä kertaa monista sattuneista syistä resursseja satsata videoon millään tasolla, mutta halusin saada tämän nopeasti ideasta julkaisuun (tällä kertaa kesti ehkä vain jotain 4 kuukautta…) ennen kuin oikeasti taas rytisee, ettei haukuta jälkiviisaaksi.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*