Marco de Wit 30 syyskuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti on ainoana mediana uutisoinut, kuinka purrapersut ovat täydellinen valeoppositio. Valtaeliitin työrukkasena sillä on tärkeä rooli kanavoida itseensä ääniä, jotta EU-vastaisuus ei pääsisi rehottamaan jossakin toisessa, ehkäpä jopa eduskunnan ulkopuolisessa voimassa. Olisihan se eliitille kauheaa, jos Suomessa olisi aito kansallismielinen oppositio, joka oikeasti puolustaisi itsenäistä ja puolueetonta Suomea ja äänekkäästi vastustaisi EU:ta, euroa, pakkoruotsia, pankkivaltaa ja kulttuurimarxismia.

 

Purrapersujen strategiana on ollut nimenomaan kokoomuslaistuminen, valtavirtaistuminen ja muuntuminen askel askeleelta yleispuolueeksi. Kentälle on uskoteltu, että se vie valtaan ja hallitukseen. Toistuvat takinkäännöt ovat vain ovela strategia päästä ”vaikuttamaan”.

 

On syytä muistaa, että Jussi Halla-aho oli pitkään median inhokki ja jokaisen kolumnistin sylkykuppi. Jussi Halla-aho kuitenkin ymmärsi varhaisessa vaiheessa, että maahanmuutolla ratsastaminen toisi ääniä. Politiikkahan on vetoamista tunteisiin ja tunteen antamista ihmisille siitä, että he voivat muuttaa jotain äänestämällä.

 

Samasta syystä Halla-aho on antanut ymmärtää olevansa köyhistä oloista, vaikka todellisuudessa Halla-aho on vanhaa ruotsinkielistä Bergrothin eliittisukua, joka on aina halunnut liittää Suomen tiukasti lännen ja ruotsinkielisten alaisuuteen.

 

Venäjä on niin kauhea ja vaarallinen, ettei Suomi voi pysyä itsenäisenä ja puolueettomana lintokotona. Pelastus voi tulla vain Ruotsista, EU:sta ja Amerikasta.

 

 

Soini, Halla-aho ja Purra ovat suomalaisia häpeäviä länsiblokin fanittajia!

 

 

Halla-aho oli jo teini-iässä äärimmäisen natomielinen kirjoitellen yleisönosastoille Venäjän pahuudesta ja länsiblokin autuudesta. Niinpä hän nuorena asui Ukrainassa ja oli töissä Suomen konsulaatissa. Monet epäilevätkin hänen saaneen paikan sieltä venäjävihamielisen eliittisukunsa avustuksella ja värväytyneen Nato-agentiksi.

 

Tämä selittäisi myös miksi Timo Soini ensinnäkin päästi itselleen alusta asti vihamielisen Halla-ahon persuihin ja sitten ei koskaan uskaltanut edes yrittää erottaa Halla-ahoa persuista, vaikka tämä alkoi avoimesti rakentamaan omaa vihamielistä ja arvoliberaalia klikkiään persujen sisään. Halla-aholla on alusta asti ollut erittäin mahtavat suosittelijat ja suojelijat.

 

Nato-agenttina toimiminen myös selittäisi miksi Halla-ahoa ei ollenkaan häiritse sen enempää Natomaita rahoittavan pankkikartellin tuhoisa valta kuin myöskään Natomaiden yhä äärimmäisemmäksi käyvä kulttuurimarxismi.

 

Miksei Halla-ahon Natopersut välitä, vaikka Nato on kulttuurimarxistinen Soros-pankkiirien nyrkki?

 

Yksi asia on kuitenkin varma: Halla-aholle Suomen itsenäisyydellä, taloudella ja edes kansalla ei ole niin väliä, kunhan saadaan suomalaiset taistelemaan Ukrainan ja Naton puolesta viimeiseen mieheen. Halla-aholle Unkarin aitokansallismielinen malli on kauhistus.

 

Pedonatottajat hävisivät Unkarin kansanäänestyksessä. Pelastavatko nyt Kavonius ja Tiihonen Suomen?

 

 

Halla-aholle tärkeintä on Nato ja Ukraina ensin. Hinnalla millä hyvänsä.

 

Jussi Halla-aho seonnut: Julisti sodan Venäjälle. Vaatii Suomea hyökkäämään. Ei pelkää ydinaseita!

 

 

Maahanmuuton osalta persut eivät ole saaneet muutettua Suomen linjaa. Paitsi väärään suuntaan. Rajoja on nimenomaan persujen vaatimuksesta aukaistu entistä enemmän Naton suojattien kohdalla. Tämä on nähty mm. ukrainalaisten ja jopa pedoafgaanien kohdalla.

 

 

Miksi persut haluavat pedoafgaaneja Suomeen? Nato käskee!

 

 

Loputon poliittinen kaivo nimeltä maahanmuutto onkin persuilla ehtymässä. Niin myös Jussi Halla-ahon lupaama EU-vastaisuuskin. Se kuihtui kuin lammikko preerialla heti, kun Halla-aho oli päässyt persujen puheenjohtajaksi.

 

Ensin eron puolesta 2017 juuri ennen persujen puheenjohtajavaaleja:

 

Kuvassa linkki juttuun

 

 

Sitten takki kääntyikin vuotta myöhemmin 2018, kun Halla-aho oli saanut vakiinnutettua valtansa persuissa.

 

Nykyään euronkaan vastustaminen ei ole enää realismia. Itse asiassa EU:n, euron ja jopa pakkoruotsin vastustaminen on niin epärealistista, ettei asiasta kannata mitään ääntä. Suomen itsenäisyyttä puolustavien kampanjoidenkin järjestäminen on täysin epärealistista, koska persuilla ei ole kuin muutaman miljoonan puoluetuet.

 

Kuvassa linkki juttuun

 

 

Riikka Purran siirtymistä perussuomalaisten johtoon pohjustettiin huolella Halla-ahon ja Naton toimesta. Purra sai tehtäväkseen maltillistaa puoluetta vielä enemmän, jotta myös kokoomus, demarit ja varsinkin RKP hyväksyisivät persut hallitukseen natottamaan ja leikkaamaan.

 

Riikka Purralla on hyvin punavihreä tausta. Niinpä hän on vahvasti EU-mielinen, kulttuurimarxismia ja pakkoruotsia kannattava sekä Natoa kiihkeästi ajava toimija.

 

Miksi Riikka Purra on autovastainen?

 

 

Purra osaa ovelasti pelata korttinsa niin, että puolue vaikuttaa vaihtoehdolta nykyhallitukselle. Tähän valheelliseen asetelmaan Nato ja Jussi Halla-aho juuri tähtäsivät.

 

Riikka Purran 12 takaporttia arvoliberalismiin ja globalismiin

 

 

Persujen Natokiima on niin kova, että nykyään he vastustavat jopa Nato-kansanäänestystä.

 

Miksi persutkin vastustavat Nato-kansanäänestystä? Persujohdossa 8 Nato-agenttia?

 

 

On kiistanalaista, millaisia gallup-tuloksia on Suomessa oikeasti mitattu, mutta purrapersut ovat edelleen tällä hetkellä kolmannella sijalla. Juuri siellä missä pitääkin. Se kanavoi riittävän määrän alhaisen älykkyysosamäärän omaavien ihmisten uhoa, mutta jättää valtapuolueille temmellyskentän. Bensan hinta, pölhösti muotoiltu näennäinen EU- ja eurokriittisyys (ei kuitenkaan vastaisuus) ja muutama muukin asia pitävät riittävästi säpinää yllä.

 

Persujen kohtalo on kuitenkin vaakalaudalla. Huomionarvoisia seikkoja on ainakin kolme:

 

1. Valtamedia tukee purrapersuja

Ensinnäkin, kuten on aivan normaalilla mediaseurannalla havaittavissa, purrapersut ovat saaneet valtamedialta tekohengitystä. Itse asiassa he saavat olla täysin rauhassa median ikäviltä hyökkäyksiltä. Ei enää pohdintoja Hullu-uhon blogeista, ei enää rasismikohuja, ei enää muutakaan kyttäämistä. Jopa Seiskakin käsittelee Teuvo Hakkaraisen naisasioita kevyellä kädellä.

 

Palkinto tuli, koska purrapersut eivät hyökkää EU:ta, euroa ja koronatyranniaa vastaan, vaan ryhmittäytyivät yksimielisesti länsiblokin taakse. Riikka Purra ei tosin tiennyt jo kauan kaavaillun NATO-hakemuksen ajankohtaa, joka olikin hänelle aika huono. NATO-korttia ei voi pelata kuin yhden kerran. Nyt kokoomus ei enää tarvitse persuja hallitukseen ajamaan Natoa.

 

Persut petti omat Suomen itsenäisyyttä ja puolueettomuutta kannattavat äänestäjänsä ryhmittymällä täysin Naton taakse, koska a) Purran tehtävä olisi tullut natottaa ilman Ukrainan kriisiäkin ja b) he eivät muuta voi, sillä muutoin on uhka hallituspaikan menetyksestä.

 

Nyt persuilla ei ole kuitenkaan enää mitään neuvotteluvaltteja. Persut on ihan turhaan kesytetty. Toisaalta Purra ihan oikeastikin on halunnut kesyttää sivistymättöminä juntteina pitämänsä persut. Itse asiassa Purra suorastaan pelkää rivipersuja!

 

Kesytysoperaatiossa Purraa on suuresti auttanut housuihinsa julkisesti ulostanut mustan miehen kanssa suhteessa oleva tyrkkyhomo. Purra jopa halusi Tynkkysen puoluehallitukseen, joten hän nykyään toimiikin persujen 3. varapuheenjohtajana.

 

Yhdessä Purra ja Tynkkynen ovat yrittäneet kiertää kenttää, mutta vastaanottokomiteat ja yleisö pienenvät kuukausi kuukaudelta.

 

Valtamedia: Riikka Purra pelkää kotikuntansa Kirkkonummen persuja!

 

 

Kiitokseksi persujen kesyttämisestä valtamedia on käsitellyt Purraa silkkihansikkain. Erityisesti toimittaja Mika Koskinen toimii natopersujen luottomiehenä.

 

Miksei Riikka Purra eroa murskatappion jälkeen? Nato kieltää ja toimittaja Mika Koskinen puudeloi!

 

 

2. Persujen puhdistukset

Toisekseen, purrapersut on puolueena rapistuva. Puolueesta on erotettu ja eronnut kirjaimellisesti satoja ihmisiä. Puolueen kenttäorganisaatio on täysin tyhjäkäynnillä ja merkittäviä henkilöitä on jäämässä ilman kansanedustajaehdokkuutta.

 

Laittomaan Lehteen on ollut yhteydessä mm. Helsingin varavaltuutettu, erikoislääkäri Mikko Paunion tukija, jonka mukaan Helsingin PS-piiri on hylännyt Paunion ehdokkuuden. Syy ovat ainoastaan ilmastonmuutoksesta ja koronasta esitetyt mielipiteet.

 

Tämä ei Laitonta Lehteä yllättänyt, koska jo pari vuotta sitten se ainoana mediana raportoi Halla-ahon johtamien persujen takinkäännöstä.

 

Persujen takinkääntö. Osa 8: Ilmastokatastrofi tulossa

 

 

Laitonta Lehteä syytettiin tietysti jälleen persujen mustamaalaamisesta, mutta nyt syytökset ovat loppuneet. Halla-aho ja Purrahan ovat ihan julkisesti ilmoittaneet olevansa valmiita vihreään siirtymään. Ensinnäkin se saattaa aukaista hallituksen ovia, lisätä EU:n yhtenäisyyttä ja myös sillä voidaan myös (muka) vanhingoittaa Venäjää.

 

Jopa vihreät nykyään kiittelevät persuja!

 

 

 

Pauniolla on todella huono tuuri. Ensin hänen vanha puolueensa demarit suvakoitui liikaa ja nyt samoin on käynyt myös persuille. Paunio ei ole muuttunut mihinkään, mutta kaikki puolueet liikkuvat vauhdilla punavihreään suuntaan.

 

Mikko Paunio: Marxilainen rotuteoria-SDP ei enää sytyttänyt

 

 

Huhujen mukaan rautaista kuria Helsingin piirissä pitää valtuustoryhmän sihteeri Samuli Voutila, joka on tunnettu kiihkeästä Nato-innostuksestaan ja läheisistä suhteista kokoomukseen. Monien mielestä Samuli Voutila onkin tyyppiesimerkki CIA-vaikutuksen alaisesta kokoomuslaisesta verikoirasta, joka taustalla ohjailee toimintaa.

 

Voutila oli myös tärkeässä roolissa EU- ja viherkriittistä Ossi Tiihosta puolueesta ulos savustettaessa.

 

Persunuorten Samuli Voutila shokissa: Ossi Tiihonen voitti taas persujen pj-kisan Twitter-mielipidekyselyn

 

 

Helsingissä vahtia pitää Voutila, mutta maakunnissa tarvitaan vielä kovempia otteita. Niinpä Laiton Lehti on myös aiemmin käsitellyt Mauri Peltokankaan vakavia käytösongelmia ja raivokohtauksia. Käytännössä Peltokangas toimii kentän pelottelijana samalla, kun pitää huolen CIA:n eduista.

 

Miksi persujen vpj. Mauri Peltokangas ja VKK:n Panu Huuhtanen auttoivat polpoa murtamaan Convoy-muurin?

 

 

Laiton Lehti on myös paljastanut persujohdon ja Peltokankaan salaliiton Pia Kattelus-Kilpeläistä vastaan. Salaliiton olennaisena ohjaajana oli tietenkin Supo. Tilanne on nyt persuissa niin kuuma, ettei edes Laiton Lehti voi vielä tiettyjä asioita kommentoida.

 

Supo johtaa persujen puhdistamista Nato- ja EU-kriittisistä? Ykköskohteena Piia Kattelus-Kilpeläinen?

 

 

Oheiset tapaukset kertovat siitä, että purrapersujen kenttä on sekasortoisessa tilassa, kun se epätoivoisesti pyrkii hakemaan eliitin hyväksyntää ja vainoaa siksi omia jäseniään. Mutta Purralla ei myöskään ole vaihtoehtoja, sillä hänelle läheiset kokoomuslaiset /ruotsinkieliset vapaamuurareitakin vilisevät piirit kertovat miten toimia.

 

Riikka Purra: Vapaamuurarien ja globalistien unelmaehdokas!

 

 

3. Persujen kaaos

Kolmanneksi, puolueen vainoharhainen ilmapiiri alkaa kääntyä sitä itseään vastaan. Sebastian Tynkkysen toiminta omia puoluetovereitaan vastaan on laajalti tiedossa. Ilmiannot ja halu jatkuvasti erottaa ja vainota oman puolueen jäseniä ihmetyttävät jo Oulun seutua myöten.

 

Äärihomottava Sebastian Tynkkynen persujen 3. vpj-ehdokkaaksi

 

 

Sanna Antikaisen halu toimia Tynkkysen apurina on sekin tiedossa. Moni ihmetteleekin, miksi niin mukavasta Sannasta on tullut omiaan vainoava noita-akka. Moni miettiiä paljonkohan Sanna Antikainen on kenties CIA:n kassasta saanut? Tai lääkeyhtiöiden?

 

Persujen nobelisti Sanna Antikainen luennoi maskeista

 

 

Toisaalta Antikaisella on kuitenkin sen verran älyä, että tietää mistä tuuli puhaltaa. Se oli nimenomaan persujohto, joka junaili koronatyrannian Suomeen vaikenemalla tärkeimmässä paikassa eli perustuslakivaliokunnassa.

 

Riikka Purra: Korona- eli natsipassi ei loukkaa perusoikeuksiasi!

 

 

Valeoppositio

Yllä mainitut kolme seikkaa (valtamedian tuki, puhdistukset ja kaaos) kuvaavat puolueen tilaa, mutta samalla osoittavat, millainen huijaus koko PS-puolue pohjimmiltaan on. Laittoman Lehden tietojen mukaan Ville Tavio olisi pyrkimässä puheenjohtajaksi kesän 2023 puoluekokouksessa, jos huhtikuun vaaleissa tulee tappio ja tarvitaan uusi kasvo persujen johtoon.

 

Leveli paljasti persujen EU-myyrän: Ville Tavio!

 

 

Tavion todellinen tavoite on tiettävästi kuitenkin eurooppalaiset areenat ja mitä erilaisimmat hillotolpat, kuten meppiys tai muut kansainväliset tehtävät, joissa työmäärä on nolla, isot edut ja hyvä palkka. Turun seudulla Taviolla on tiettävästi hyvin vahva asema vapaamuurareissa, kuten myös hänen kouluttamattomalla ”kasvattipojallaan”, Vilhelm Junnilalla.

 

Junnilalle yritetään luoda jonkinlaista ”kansainvälisen osaajan” profiilia, mutta ainoaksi saavutuksekseen voinee laskea sen, että Junnila on harjoitellut itselleen möreän äänen puhujapönttöä varten. Vilhelm Junnila käy kovaa peliä Varsinais-Suomessa jatkopaikastaan ja purrapersujen laskeva kannatus maakunnassa on tiedossa. Laittoman Lehden tietojen mukaan Junnila pyrkii kaikin tavoin hiekoittamaan muiden ehdokkaiden tietä ja on niin sanottuna B-suunnitelmana varautunut tarvittaessa loikkaamaan kokoomukseen. Toistaiseksi kuitenkin Turun seudun rapparien rahoitus on Vilhelm Junnilalle taattu.

 

Vilhelm Junnila. Kuvassa linkki Wikipediaan

 

 

Huhujen mukaan nimenomaan Junnila on tehnyt myyräntyötä saadakseen Jussi Niinistön takaisin persuihin. Se on kuitenkin ollut liikaa monille rivipersuille, joten paluuprojekti ei ole mennyt aivan suunnitelmien mukaan.

 

Hillosmurffien vastaisku: Jussi Niinistön paluu persuihin!

 

 

Kun tilanne on kentällä näin kaaottinen, niin puolueen avaintoimijat turvautuvat epätoivoisiin temppuihin uskoen, että yhtyminen eliitin kanssa vie asioita eteenpäin. Yhtenä esimerkkinä voidaan mainita puolueen ”poliittinen suunnittelija” Mikael Lith.

 

Purran hoviin vahvistus: Pahoinpitelevä EU-fanaatikko Mikael Lith

 

 

Itse asiassa jo kaksi vuotta sitten Lith aneli CIA:n mainosmieheltä Janne ”Rysky” Riiheläiseltä tunnustusta siitä, että persut on äänestänyt oikein.

 

 

Tunnustusta tai kehuja ei silti herunut.

 

 

 

Laittoman Lehden saamien arvioiden mukaan Lith on läheisissä tekemisissä ”Ryskyn” kanssa ja saa mahdollisesti ohjeistusta niin häneltä kuin länsivaltojen asiamiehiltäkin. ”Rysky” taas on erittäin läheisessä yhteistyössä nykyisen SDP:n Demokraatti-lehden päätoimittajan, Petri Korhosen kanssa. Moni epäileekin Korhosella olevan usein tapaamisia Helsingin ”amerikkalaisdiplomaattien” (lue: CIA) kanssa. Nähtävästi rahahanat SDP:lle ovat edelleen auki Atlantin takaa. Ehkäpä se taannee Korhoselle myös mukavan elämäntyylin, kuten aiemmin niin monille CIA-rahoitteisille demareille.

 

CIA yhteyksistä on myös epäilty demareista loikannutta Matti Putkosta, joka nykyään johtaa persuja sekä Halla-ahon että Purran oikeana kätenä.

 

Persujen “työmies/vapaaherra” Matti Putkosella CIA-yhteyksiä?

 

 

Tuskin on sattuma, että nimenomaan Putkonen johtaa persujen farssimaisia äänestyskoneita, joilla ei voi tehdä edes tarkistuslaskentaa.

 

Matti Putkonen persujen sähköisen pj-äänestyksen takana? Miksei kukaan vastusta?

 

 

Myös USA:ta rajattomasti ihaileva Juhani ”CIA” Huopainen häärää edelleen persujen eduskuntaryhmän taustalla. Hän jakelee saamiaan ”neuvoja” puoluejohdolle, jotta asiat varmasti ”luistavat”.

 

Juhani Huopainen

 

 

Viimeinen valttikortti

Mitä tästä kaikesta voi siis sanoa? Purrapersujen kortit ovat lopussa, aivan kuten oli tarkoituskin. Puolue ei ole joutunut, vaan se on ajettu psykologisilla operaatioilla paitsioon. Kaikesta kokoomuksen nuoleskelusta huolimatta kokoomus ei lähtenyt edes purrapersujen energiavälikysymykseen sen ”EU-kriittisen” linjan takia. Näennäinenkin EU-kriittisyyskin on liikaa kokoomukselle ja RKP:lle.

Kaiken kukkuraksi Ville Tavion rapparikaveri Petteri Orpo kertoi, että päästötavoitteissakaan ei ole tinkausvaraa. Persut jätettiin taas yksin kuin nalli kalliolle.

 

Kuvassa linkki juttuun

 

 

Halla-ahon ja Purran johdolla persut ovat ajautuneet tilanteeseen, jossa sillä ei ole vaihtoehtoja. Todella murskaava vaalitappio on nyt lähellä. Niinpä moni persujen johdossa vaatii Purra heittämään pöytään persujen viimeisen valttikortin: Pakkoruotsin (näennäisen) vastustamisen. Tähän Purra ei ole kuitenkaan suostunut, koska on niin pitkään kannattanut pakkoruotsia ihan julkisestikin.

 

Riikka Purra valehtelee TAAS: “En ole persuissa kannattanut pakkoruotsia.”

 

 

Persujen muu johto ja varsinkin Matti Putkonen on kuitenkin päättänyt käyttää persujen viimeistä valttikorttia eli aloittaa äänekkäästi vastustamaan pakkoruotsia. Vaalit ovat nimittäin vain puolen vuoden päässä. Niinpä Purralla ei ollut muuta vaihtoehtoa, vaikka se asettaakin hänet henkilökohtaisesti vaikeaan valehtelutilanteeseen.

 

Kuvassa linkki Hesarin juttuun

 

 

Persujen uusi pakkoruotsia vastustava suomalaisuusohjelma jää kuitenkin kuolleeksi kirjaimeksi, sillä mikään siitä ei tule toteutumaan. Laittoman Lehden mukaan purrapersuja on asiassa konsultoinut kokoomuslainen Sebastian Vilja. Niinpä ohjelma on tahallisesti rakennettu siten, että kokoomus ei voi hyväksyä ohjelmaa missään muodossa, eikä varsinkaan osana hallitusohjelmaa. Ohjelmalla voidaan myös perustella PS:n jättäminen hallituksen ulkopuolelle.

 

Kaiken kukkuraksi valtamedia loukkaantui persujen uudesta (näennäisestä) pakkoruotsin vastaisesta linjasta niin paljon, että pitkästä aikaa alkoi taas kritisoimaan persuja. Myös Purran tekopyhyys ja tuuliviirimäisyys tuodaan vihdoin esille.

 

Kuvassa linkki Iltalehden juttuun

 

 

 

Kokoomus on siis peluuttanut persukenttää olemaan entistäkin maltillisempi ja Purra on kiltisti myynyt kaikki tavoitteensa. Nyt taisi käydä niin, että mikään maltillisuus ei silti riitä.

 

Pelastaako viime hetkellä vedetty pakkoruotsikortti persut vai pukkaako sittenkin sinipunaa? Karkaavatko hallitushillotolpat taas kauas kuin pilvet?

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

24 thoughts on “Persut kuhisee Natoagentteja? Jussi Halla-ahon ja Riikka Purran linja voitti: Nato ja Ukraina ensin!

 1. Mielestäni sveitsin kaltainen asema olisi suomelle hyvä. Puolueeton ja asioista päätettäisiin kansanäänestyksillä.

  Arvelen että tämä nykyinen johtaa siihen, että kaikki suomalaisten rahat lahjotetaan muille maille ja sen jälkeen suomalaiset pistetään eturintamalle tykinruuaksi.

  1. Sellaisiakin epäilyjä olen lukenut, että Genevestä olisi tarkoitus tehdä sen uuden maailmanjärjestyksen pääkaupunki. Schwab asuu kait Sveitsissä, joten itse luulen, että Sveitsi on yksi pahimpia paikkoja maailmassa tällä hetkellä. Davos sijaitsee Sveitsissä, ja siellähän nämä weffiläiset kokoontuvat vuosittain. Sveitsin inflaatio on yllättäen vain noin 3,5%, vaikka kaikissa ympärillä olevissa valtioissa se lähentelee jo 10 %:a. Sveitsillä on jostain syystä erityisasema, mutta en usko se johtuvan Sveitsin puolueettomuudesta, vaan siitä, että sieltä käsin kontrolloidaan muita maita. Pahisten pääkallopaikka?

   1. Mm. maahanmuutto on edelleen melko vähäistä Sveitsissä, joka ehkäisee inflaatiota. Inflaatiota voidaan kuitenkin myös piilottaa… Nykyisin sekin on ”määrittelykysymys”, eli yksi tapa piilottaa inflaatiota on muuttaa määritelmää miten inflaatio lasketaan. Nykyään sekään ei riitä, vaan on uudelleenmääritetty mikä inflaatio edes on.

 2. Ei olisi uskonut puheistaan millään että mies joka ei kyennyt täyttämään kansalaisvelvollisuuttaan menee meppinä Brysseliin niin siellä hänestä kuoriutuu esiin Nato kiimainen hillotolppa.

  1. Sivarit ja naiset kaikista pahimpia kansanmurhaajia sodassa. Putinkaan ei ole käynyt armeijaa, vaikka on eversti.

 3. Veronkierto
  – Halla-aho ja kokoomuksen mepit vastustivat esitystä aggressiivisen verokilpailun rajoittamisesta säätämällä yritysverotukselle vähimmäistaso ja laajentamalla suurten yritysten veroraportointivelvollisuutta.
  Sukupuolten tasa-arvo
  – Halla-aho ja pääosa kokoomuksen edustajista vastusti esitystä, jonka mukaan EU:n ja jäsenvaltioiden tulee toimia naisten ja miesten välisen palkkojen epätasa-arvon pienentämiseksi. He vastustivat myös esitystä, että EU:n budjettiin pitää sisällyttää sukupuolivaikutusten arvio.
  Uusiutuva energia
  – Perussuomalaiset vastustivat uusiutuvan energian suosimista EU:n energiastrategiassa.
  Energiatehokkuuden nostaminen
  – Kokoomus ja Halla-aho vastustivat energiatehokkuustavoitteen nostamista EU:ssa.
  Oikeus puhtaaseen veteen
  – Halla-aho vastusti esitystä, jonka mukaan jäsenvaltioiden tulee turvata puhtaan veden saanti kaikille.
  GMO-lajikkeet
  – Kokoomus (paitsi Sirpa Pietikäinen) ja perussuomalaiset (samoin RKP, SDP, keskusta) kannattivat geenimuunneltujen lajikkeiden pääsyn helpottamista EU-maihin.
  Asevienti
  – Kokoomus ja Halla-aho (sekä keskusta ja RKP) vastustivat esitystä lopettaa asevienti maihin, joissa vientiä voi hyödyntää vakavissa ihmisoikeuksien loukkauksissa.
  Palestiina
  – Perussuomalaiset ja kokoomuksen Sarvamaa vastustivat sitä, että parlamentti tukee periaatteessa Palestiinan valtion tunnustamista.
  Kuolemantuomio
  – Halla-aho vastusti kuolemanrangaistuksen poistamisen asettamista EU:n kansainväliseksi tavoitteeksi.
  Hieno mies tuo ”MESTARI”

  1. Israelin väliaikainen pääministeri Lapid kannatti Palestiinan valtion tunnustamista, mutta Bennett kumppaneineen vastusti sitä (oli TV7:n uutisissa, TV7 Israel News, tässä yhtenä iltana tällä viikolla).

   Kannattaa muutenkin katsoa noita TV7:n uutisia, sieltä saa paljon sellaista tietoa Lähi-idästä, mitä ei meidän valtamedioissa uutisoida.

   1. Sieltä saa myös päänsäryn kun ultrahörhöt sionistievankelistat paasaavat harhojaan koko maailman tuhoksi. Jehovan todistajat sentään pysyvät pitkälti omassa säiliössään, mitä nyt välillä tarvitsee hätyyttää rapusta ulos poliisivoimin tai ilman ja aamissit ovat oikeasti hyvää porukkaa. Anglosionistiset evankelistat ovat vaarallista porukkaa joka johtaa lampaat suoraan teurastamolle hoosiannaa laulaen.

 4. Mikä on muuten ex-persu Hirvisaari miehiään kun liikuskelee persujen (Tynkkynen) kanssa ravintoloissa, missä Tynkkynen otti lukua kun joku tyttönen hipaisi alakoukullaan häntä.
  Hirvisaaren blogista: ”Ehkäpä vielä joskus tulee aika, jolloin maassa on todellinen sananvapaus ja kaikki maan- ja kansanpetturit saadaan sotaoikeuteen. Ja suun tukkijat lankeamaan polvilleen Mestarin(Halla-Aho) eteen.
  Twitterissä persu-Tossavainen kirjoittaa: Kaasuputki meni kiinni ja nyt sitä venäläiset räjäyttelevät. Ja Hirvisaari tykkäsi. Eikö James ollutkaan Kremlin miehiä niin kuin huudeltiin vaan Troijan Hevonen VKK:ssa.

 5. Erinomainen artikkeli. Laitappas johonkin sivuun palkkiin stickynä tämä vaikka kuukaudeksi pariksi

  1. Vielä parempi olisi, kun nämä runsaat ja ansiokkaat tekstit olisi tägätty ja sivuilla haku-toiminto. Vielä parempi kun olisi joku sivukartta – tarjonta sen verran runsasta.

 6. Kuulostaa vähän siltä että soini teki persuissa saman virheen kuin sinä sken kanssa. Valtaistuimesi oli jo perustuksista betonoitu ja olit sken ainoa todellinen poliittinen voima ja vetojuhta. Kuitenkin viekkaasti pers silmät vetivät pitkin poskia paskaa valutellen sinua nenästä. Tämä tappio kirvelee vielä pitkään sinua ja kansan syvistä riveistä sinua äänestäneitä ja tukeneita. Olisitpa nähnyt tämän supo vetoisten juoppojen juonen ennenkuin vaalikassa oli vaivihkaa ryypätty. Hyvä päätoimittaja toivon, että saisit kipinän lähteä rinta rottingilla uudelle vaalitaistolle kirvelevistä tappioista huolimatta. Esim Vkk olisi juuri sopivan mittainen puolue minusta sinulle. Ano ja sinä löydätte kyllä yhteisen sävelen tässä natottajien turmelemassa maassa.

 7. ”Hämmentävää, että hänen taustaansa ei ole selvitetty, vaikka henkilö on ollut suuressa julkisuudessa yli 10 vuotta”, Nurmi sanoo MT:lle.”
  …Tämä on hyvin tyypillinen ja mätä piirre Suomen yhteiskunnassa ja liittyy varmaankin osittain metsästäjä-keräilijätaustaan, jossa ei ollut niin tärkeää tietää ihmisiä kovinkaan syvällisesti, sosiaaliset suhteet eivät ole olleet yhtä tärkeitä kuin maanviljelijöillä jne.

  Halla-Ahon sukulaisetkin ihmettelivät mistä ihmeestä Halla-ahon maahanmuuttovastaisuus olisi muka tullut, koska hänen sukulaisensa ovat kulttuuri-humanisteja ja suvakkeja. Ihmisviha, mutta ”eläinrakkaus” on tyypillinen myrkyllisten mutanttien piirre, joka voi sekin kertoa ihmisen kyvyttömyydestä solmia pysyviä suhteita muiden ihmisten kanssa. Halla-ahohan ei välitä pätkääkään muista ihmisistä, varsinkaan suomalaisista, koska hän on ruotsalainen.

   1. Hitler ajoi kuitenkin myös oman kansansa etuja ja halusi edistää niitä muita ryhmiä vastaan. Halla-aho sen sijaan on täysin vihamielinen ihmisiä kohtaan, varsinkin suomalaisia kohtaan.

 8. Miten on mahdollista että niin moni Persujen äänestäjä ei ole vieläkään tajunnut Persujen olevan valeoppositio? Todella moni on onneksi tajunnut ja jos seuraavissa vaaleissa Persut saa yli 10 prosentin äänisaaliin niin silloin täytyy epäillä vaalien rehellisyyttä.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*