Free speech 30 syyskuun, 2022

 

Pari vuotta sitten Laiton Lehti julkaisi jatkuvasti videoita todistaakseen USA:n valepresidentti Joe ”Pedo” Bidenin olean OIKEASTI seniili. Juttujen julkaiseminen kuitenkin lähes lopetettiin, kun jopa Suomen valtamedia alkoi epäilemään Bidenin järjenjuoksua.

 

 

Nyt seniili valepresidentti Joe Biden sekoitti Saulin Sannaan!?!

 

 

Viime kuukausina ollaan kuitenkin siirrytty uuteen vaiheeseen. Pari päivää sitten Biden yritti puheensa aikaan etsiä kuollutta naista!

 

 

 

Tämä oli liikaa jopa USA:n suvakkimedialle, jotka vaativat selitystä Bidenin puhenaiselta.

 

Lyhyt versio:

 

 

Pitkä versio:

 

 

 

Lisäksi Biden vaikuttaa usein elävän ihan omassa maailmassaan.

 

 

 

Vieläkin vakavampaa on se, ettei edes teleprompteri auta. Eli Biden pitää nykyään kaikki puheensa lukemalla ne suoraan ruudulta. Tässä on kuitenkin se ongelma, ettei hän enää osaa kunnolla lukea!

 

Tämä video todistaa aukottomasti kuinka Bidenillä on usein hyvin vaikea sekä ymmärtää että lausua sanoja sujuvasti. Erityisen selvästi tai siis katastrofaalisesti tämä näkyi Bidenin YK-puheen aikana. Katso jos uskallat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

9 thoughts on “Valepresidentti Joe Biden sekoamassa lopullisesti. Ei enää osaa lukea? Toimittajat pimittävät?

 1. Huhuili Walorsia:

  Kyseessä lienee eräänlainen muistin takauma: Aiemmin kesällä Biden on nähnyt Jackie Walorsin nimen papereissa, jossa hän allekirjoitti Walorsin kuoleman. Auto-onnettomuus sitten oli vain hallinnollinen päätös toteuttamistavasta.

 2. Kuka on tuo meikattu gorilla heiluttelemassa käsiään ja lukemassa kirjoitettua puhettua?

 3. On pelkkä valheellinen myytti, että mitään ”älykkäitä” ihmisiä olisk yhteiskunnan ja maailman johdossa. Jokainen näkee tämän itsekin. Kyse on pelkästä mafian pyörittämisestä. Siinä kaikki. Riittää, että pienellä klikillä on otettu muihin ihmisiin ja he uhkailevat muita aseilla, salamurhilla, pedofiilijutuilla, avioliiton ulkopuolisilla suhteilla jne.

 4. Valkoiset naiset ovat todella sairaita. He äänestävät tietoisesti Joe Bidenia, vaikka tietävät tämän olevan pedofiili ja lasten raiskaaja.

   1. Ja varsinkaan puhumatta Lincolnista joka oli pedofiili JA kannibaali. (Putin on VAIN pedofiili.)

 5. Nyt on pakko sanoa että on väsynyttä. En ole mikään USA- tai Biden- tai Trump-fani, mutta mitä hevlettiä? Mies puhui kuolleesta (ystävästään) niin kuin tämä olisi paikalla. Mitä outoa tuossa on? Biden tahtoi vain kunnioittaa muistoa ja sanoa että henkilö on yhä — ikään kuin — paikalla. Muistan kun oma paras kaverini murhattiin aikoinaan ja näin hänet sen jälkeen kaupanjonossa ja ties missä. Numeroitakaan en poistanut puhelimesta kuin vasta vuosien jälkeen.

  Toinen hevletin säälittävä räplellys oli se ”Biden kättelee näkymätöntä miestä XD ääk vähänx noloaa, eiiiiiiii! :D” -pakotus. Biden siis käveli pois lavalta ja viittasi kädellään toisaalle à la ”ai tuonneko?” Ei mitään nähtävää, ihmiset. Älkää tuhlatko aikaa & energiaa näihin juttuihin.

  Älkää yrittäkkö vääntää hassuja ”uutisia” tyhjästä. Oikeaakin raportoitavaa riittää tässä mädässä maailmassa.

Comments are closed.