27 thoughts on “Päivän kuva: Natologiikka

 1. Mikä valuutta olisi sukeltanut Nord Stream 2 avaamisen jälkeen ?

  Lisäksi Tämä sopii Euroopan ”johtajien” pirtaan, koska he haluavat lopettaa yksityisomistuksen EU-maissa !

  Tähän sopii mainiosti energian hinnan raju nostaminen ja talousalueen työpaikkojen tahallinen kadottaminen.

  Biopolttoainealalle on tullut runsaasti uusia työpaikkoja, mutta se koitetaan ESTÄÄ EU-direktiivillä, joka KIELTÄÄ hakkuutähteen keräämisen polttoaineeksi !

  Kun ihmiset velkaannutetaan mikä taho kerää potin ?

  Suomessa hallitus sai läpi lain, jonka mukaan asuinhuoniestojen ; mökkien ja omakotitalojen panttikirjoja ei enää hallinnoi pankit, vaan Turun Maanmittauslaitos sähköisessä muodossa.

  Edes lainan maksun jälkeen pankit eivät tahdo ilman taistelua luopua näistä panteista, vaan jättävät panttikirjat omiin nimminsä .

  Näillä vapailla panttikirjoilla saa EKP:ta sisäänottolainaa 7 kertaisesti pantin arvoon nähden !

  Nyt kun pankit KAADETAAN ( tämä on suunnitelma 90-luvun tapaan ) tästä välistä EKP omistaa puolen Suomea yhdessä yössä.

  Eurostoliitto; jossa kansa ei omista mitään on lähempänä kuin luulettekaan !

  Kerrottiiko teille tästä suunnitelmasta, kun teille EU:ta markkinoitiin TEIDÄN VERORAHOILLA ?

  Suomen ”perustuslaki” tähän mukautettiin 2011 …. poikkeusoloja koskevaa lakia tulee muuttaa niin, että poikeusolot voidaan sotatilan lisäksi julistaa kansainvälisen elimen ilmoittaman pandemian seurauksena . PL 118 § …Kansalaisten kokemat ihmisoikeusloukkaukset … syyteoikeutta ei kuitenkaan ole mikäli syyte perustuslain mukaan on käsiteltävä Valtakunnanoikeudessa.

  2011 siis Suomen ”perustuslaki” oli valmis Arkadianmäeltä ja Brysselistä johdettuun sosialismiin; jossa edes omaa sähkölaskua moni ei pysty maksamaan ilman ”keskusjohdon” antamaa tukea; koska palkka yksinkertaisesti ei riitä hallituksen tekemien ”energiapoliittisten” päätösten seurauksena … päätökset MÄÄRÄNNYT ”big money” !

  Iltalehti 19.2. 2013 ”Miljoonien rahavirrat puolueille.” ”Puolueille ei maksettu rahaa turhaan”. ”Rahalla on saatu omanlaista lainsäädäntöä”.

  Julkisten asioiden julkistaminen on sensuroitu: archive.today/kimmoleaks.fi ; Tokentube Kimmo Leino puhuu …. youtubessa KAIKKI striimit !

  EOA kansliapäätös 1350/2/08 EIT toimii Suomen ihmisoikeusrikosten salaamislaitoksena eli RIKOLLISORGANISAATION osana !

  1. Vastaus riippuu siitä miten sanat Vastaus riippuu siitä miten sanat
   –   presidentti
   –   vaimo ja
   –   kummisetä
   määritellään.

 2. Miksi Hollywoodissa ei tehdä enää elokuvaspektaakkeleja?
  –   Koska kaikki huippukäsikirjoittajat on värvätty armeijan palvelukseen.

  Tekeillä on maailman suurin elokuvaspektaakkeli: Kolmas Maailmansota!
  –   7 miljardia näyttelijää!
  –   Kuvauspaikat maailman jokaisessa kolkassa!
  –   Tähtirooleissa …

  Narratiivi:
  –   Maailmassa on 600 miljoonaa hyvistä, jotka yrittävät KAIKIN MAHDOLLISIN KEINOIN poistaa pahuuden maan päältä.
  –   Heidän tehtävänsä on voittaa, tuhota ja tappaa kaikki pahikset, joita on päässyt sikiämään 6 miljardia 400 miljoonaa ihmisen näköistä yksilöä.
  –   Tehtävä on vaikea, koska pahiksia on täysin mahdoton erottaa hyviksistä, mutta maapallon pelastaminen kuitenkin vaatii …

  Käsikirjoitusten merkitys tässä sodassa näkyy vaikkapa Nord Stream tapahtumissa:
  –   1) Tehtävä: Saksa on tuhottava ja Eurooppa alistettava imperiumin komentoon.
  –   2) Yksi draamallinen episodi: Tuhoa Nord Stream niin, että kukaan ei epäile imperiumia valtioterrorisista.
  –   3) Keksitään kehyskertomus: Jos pahiksien päällikkö Putin pieraisee, niin siitä seuraa vastaisku.
  –   4) Tämä vastaisku on luonnollisesti Putinin vika: oma vikansa, mitäs meni pieraisemaan.
  –   5) Draaman episodit kehittyvät «oikeasti tapahtuneiden» kehityskulkujen pohjalta.
  –   6) Jne.

  Ongelma tässä on, että kenraalit ja eri valtioihin johtajiksi sijoitetut
  –   näyttelijät ovat tiedostamattaan käsikirjoittajien armoilla: mitä vaan seuraavaan jaksoon on kirjoitettu, sen he näyttelevät kansan edessä.
  –   Korkeimmat johtajat ovat menettäneet valtansa käsikirjoittajille …

  … ja kansalla ei ole enää yhteyttä oman maansa hallintoon.

 3. Olisi mielenkiintoista tietää mitä kaikkia lehmänkauppoja Lipponen, Tuomioja, Kanerva ynnä muut ovat tehneet venäläisten yritysten ja Venäjän kanssa.

 4. Maailman onnellisin kansa omistaa maailman korruptoituneimman valtionjohdon.. menisivät sinne Israeliin kun siellä on niin ihanaa

 5. Vihdoin kaikki maailmassa näkevät, että amerikkalaisiin ja brittiläisiin eläimiin ei koskaan pidä, eikö koskaan voi luottaa. He ovat täysin sairaita, sadistisia, hyväksikäyttäviä ja rikollisia eläimiä, jotka puukottavat aina selkään ja loisivat kaikista muista, koska he eivät koskaan pysty tekemään mitään itse. Aina pitää muiden elättää näitä laiskoja ja rikollisia orjien omistajien ja huumekauppiaiden jälkeläisiä. Iso-Britanniassa ja Yhdysvalloissa on orjanomistajien kulttuuri, jossa valehdellaan ja huijataan päin naamaa, ollaan helvetin laiskoja ja aina eletään kaikkien muiden työstä.

 6. Edelleen elää valheellinen myytti jonka mukaan yhteiskunnan ja maailman johdossa olisivat älykkäät ihmiset. Tämä ei mitenkään pidä paikkaansa ja on pelkkää valheellista roskaa.

 7. Kaikki ”älykkäinä” esiintyvät valkoiset ja suomalaiset ovat kansan, rodun ja maanpettureita, jotka tulevat joutumaan ankaraan vastuuseen petturuudestaan kansalleen ja rodulleen. Mätä on aina lähtenyt heistä ja nyt he ovat tuhoamassa kansamme.

  Ainoa vaihtoehto on, että oikeat suomalaiset alkavat huolehtimaan toinen toisistaan, ajamaan vain toistemme etuja ja teemme laillisia diilejä venäläisten kanssa, sillä olemme yksin ja ”älykkäät” ovat mädätyksen lisäksi vihollisemme puolella tuhoamassa meitä.

 8. https://youtu.be/Zf8sJri25kU

  Kun Joe Biden lääppii ja nuuskii toisen miehen vaimoa ja cuck-mies ei uskalla tehdä mitään. Biden on myös lääppinyt ja nuuskinut poliitikkojen pieniä tyttäriä samaan tapaan ja cuck-miehet eivät niin ikään ole uskaltaneet tehdä mitään.

 9. Luotto palaa vähitellen, kun poistit sen rappari-meloonin.
  Kiitos siitä.
  Melonin kaltaiset valeopositioviritelmät ei kaipaa palstatilaa eikä mitään huomioo muutenkaan missään, tääkin on jo likaa.

 10. USS kearsagehan se kierteli kaasuputkien räjähdyspaikoilla, mutta kun tässä maailmassa on joka asiassa vain yksi virallinen totuus, ja omilla aivoilla ajattelu on kielletty.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*