Marco de Wit 1 lokakuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Monien mielestä Laiton Lehti on tehnyt itsensä naurunalaiseksi ennustamalla toistuvasti talousromahdusta.

 

Toisaalta Laiton Lehti on kuitenkin aina myöntänyt, että valtaeliitillä on yksi keino viivyttää talousromahdusta: Painaa hurjasti rahaa. Eli tehdä rahaa tyhjästä!

 

 

Näin on myöskin tapahtunut. Samalla valtaeliitti on varmistanut, että sitten kun romahdus viimein tulee, niin siitä tulee entistä syvempi.

 

Tietysti valtaeliitti tämän tajuaa, mutta juuri siksi sillä on ollut kiire mm. koronatyrannialla luoda globaali poliisivaltio. Valtaa keskittämällä valtaeliitti sitten toivoo pystyvänsä tukahduttamaan kansannousun ja säilyttämään rahakoneensa.

 

 

Nyt poliisivaltio on jo niin pitkällä, että ehkäpä valtaeliitti uskaltaa vähentää rahan painamista. Tai siis hidastaa määrän lisäämistä, koska muuten on hyperinflaatio lähellä.

 

Tämä voi kuulostaa monimutkaiselta, mutta ei se sitä ole, kun tajuat maailmantalouden toimivan TÄSMÄLLEEN samalla tavalla kuin narkkari, joka ei voi koko ajan lisätä huumeannoksiaan.

 

Nyt maailmantalous onkin todella kuilun partaalla.

 

Talousromahdus alkoi: USA:n talous alamäessä! Nato hajoamassa?

 

 

Pari päivää sitten tapahtui jotain todella hälyttävää. Englannin keskuspankki aukaisi rahahanat TOTAALISESTI. Tämä on jotain ennenkuulumatonta.

 

 

 

Ainoa selitys Englannin keskuspankin toiminnalle on romahduksen estäminen. Asian on hyvin selittänyt Tuomas Malinen.

 

 

Ei kuitenkaan hätää! Pankkien taloustieteilijöiden mukaan kyse on vain ”taantumasta” eli ”recession”.

 

Missään nimessä ei saa puhua lamasta eli depression-vihasana on kielletty, koska se saattaisi kaataa koko korttitalon. Jos vain uskomme talouteen, niin kyllä se pysyy pystyssä.

 

 

Itse asiassa pankkiireihin verrattuna jopa feministit kestävät paremmin vihasanoja!

 

Tämä on nähtävästi mennyt jo jakeluun jopa meemien tekijöille, jotka lähes aina käyttävät recession-sanaa! Onneksi jotkut sentään vielä tajuavat miten pankkiirien rahoittama valtamedia ja valtio yrittää huijata.

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

2 thoughts on “Tuomas Malinen: Maailmantalous veitsenterällä! (Älkäämme siis käyttäkö vihasanaa: Lama!)

 1. U.S. Fed reverse repo facility use spikes to $2.416 trillion – a new record high

  Yhdysvaltain Fedin käänteisen repojärjestelyn käyttö nousee 2,416 biljoonaan dollariin – uusi ennätyskorkeus

  Mitähän tuo ”repo” tarkoittaa suomeksi? Kyseessä kuitenkin kai tulossa oleva hillitön korkojen nousu?

  https://media.gab.com/cdn-cgi/image/width=875,quality=100,fit=scale-down/system/media_attachments/files/116/960/401/original/fb9e3216fe73d3b7.png

  Those behind the federal reserve central bank are whos truly in control. The world bank and the IMF are ready to raise interest rates. How higher can the interest rates go? We are looking at a complete and total collapse.

  Ne, jotka ovat määräävät liittovaltion keskuspankkia, ovat todellisuudessa vallassa. Maailmanpankki ja IMF ovat valmiina nostamaan korkoja.

  https://gab.com/disclosetv/posts/109088582492822389

 2. Britit ja amerikkalaiset ovat laiskojen orjanomistajien ja huumekauppiaiden jälkeläisiä. Heitä vihataan joka paikassa maailmaa, he ovat täysiä huijareita, varkaita ja rikollisia, jotka ovat umpilaiskoja ja ovat aina eläneet kaikkien muiden työstä. He eivät koskaan saa mitään itse aikaiseksi ja tule koskaan omillaan toimeen, vaan aina pitää elää muiden työstä ja ottaa kaikilta muilta.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*