Marco de Wit 1 lokakuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

Laiton Lehti kertoi EU:n saaneen takaiskun, kun Giorgia Meloni voitti Italian vaaleissa.

 

Oikeistolle murskavoitto Italian vaaleissa. EU ja valtamedia raivoissaan!

 

 

Monet lukijat raivostuivat, kun Laiton Lehti kehui Melonia.

 

 

Hmmm. Monimutkainen juttu. Vaikka äänestämisellä ei voisi oikeasti pelastaa ihmisiä tyrannialta, niin on äänestämisessä yksi hyvä puoli: Se hidastaa tyrannian kehittymistä! Näin saadaan aikaa kehittää muita keinoja vastustaa tyranniaa.

 

Tällä hetkellä esimerkiksi Euroopan oikeisto ja Amerikan republikaanit ovat ainakin jonkun verran VÄHEMMÄN tyrannimaisia kuin vasemmisto ja demokraatit. Varsinkin republikaanit jättävät ihmisille ainakin jotain mahdollisuuksia vastustaa tyrannimaista valtiota:

 

1. Vähemmän itsepuolustuksen ja aseenkannon rajoittamista

2. Vähemmän sananvapauden rajoittamista

3. Vähemmän kulttuurimarxismia

4. Vähemmän koronatyranniaa

5. Vähemmän sentralismia (USA, EU, YK) ja osittaista desentralismia

6. Abortin ja varsinkin myöhäisabortin kieltäminen

 

 

Tietysti voi tuntua hölmöltä hurrata aina kun hieman toista pienempi tyranni nousee valtaan. Niinpä Laiton Lehti kiittää lukijoitaan, että muistuttavat KAIKKIEN poliitikkojen olevan nykyään tyranneja.

 

Tästä huolimatta kannattaa aina äänestää sitä pienempää tyrannia SAMALLA kuitenkin tukien ja rahoittaen aitojen vapaus- ja kansallismielisten medioiden ja järjestöjen kehittymistä.

 

Esimerkiksi Meloni on ainakin hiukan parempi kuin mitä oli entinen pääministeri pankkiiri Mario Dragi. Meloni tuskin tekee mitään merkittäviä asioita, mutta ainakin hän heittää muutaman kapulan EU:n ja kulttuurimarxistien rattaisiin HIDASTAEN globalismin edistämistä. Toki ei paljon, mutta tässä vaiheessa pienikin hidastaminen on tärkeää.

 

Varsinkin, kun Meloni osaa HERÄTELLÄ ihmisiä puheillaan. Ei siis ihme, että hän on joutunut sensuurin kynsiin.

 

Twitter on nyt varjobannannut Melonin puheita.

 

 

 

Laiton Lehti testasi asiaa.

 

 

 

 

Lisäksi Youtube on sensuroinut yhden Melonin puheen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

9 thoughts on “Youtube ja Twitter sensuroivat Giorgia Melonin puheita!

 1. Toivottavasti Melonin puolue on ihan aito ja toimiva puolue eikä samanlainen valeoppositio kuin esim Persut.

 2. Teoriassa kyllä jos jompi kumpi seuraavista vaihtoehdoista toteutuu:
  1.) Tarpeeksi iso osa kansasta äänestää ”väärin” eli oikeistoa ja/tai kansallismielisiä
  2.) Äänestysprosentti jää niin pieneksi ettei mistään ”kansan mandaatista” voida enää puhua

  Ongelma on siinä että tuo ensimmäinen vaihtoehto vaatisi niin selkeän äänienemmistön väärinajattelijoille ettei tulosta voitaisi edes huijata mieluisaksi (esimerkki: Trumpin valinta presidentiksi vuonna 2016) ja tuo jälkimmäinen vaatisi sen että lähestulkoon kukaan ei äänestäisi ja viestiä siitä että kansa ei enää luota päättäjiin ja koko muuhun teatteriin rummutettaisin läpi niin selvästi että tyhminkin omassa kuplassaan elävä kansanedustajatkin sen vihdoin ja viimein ymmärtäisivät.

  Mahdollisuudet siihen että jompi kumpi vaihtoehto toteutuisi suomessa ensi keväänä? Naurettavan pienet kiitos aina vain pienempiin ryhmiin pirstoutuvan kansallismielisen kentän (kiitos varsinkin VKK:lle) sekä SDP:n ja Keskustan aivokuolleilla äänestäjille jotka aina äänestävät puoluettaan kaikissa vaaleissa kehdosta hautaan asti riippumatta siitä miten päin persettä asiat menevät ja edes sote-alan työntekijöiden ja maanviljelijöiden tämänhetkinen asema ei näytä kyseisten puolueiden äänestäjiä herättävän vaikka ne ovat suoraa seurausta siitä miten hyvin ”omat” puolustavat kannattajiensa etuja (demarit kirjaimellisesti huutavat hoitajille ”HILJAA!” kun he ovat tuomassa hätäänsä esille ja Keskusta ei ole millään tavalla ollut maanviljelijöiden tai muiden syrjemmällä asuvien puolella vuosikymmeniin mutta on ollut siunaamassa muun muassa ”paskalain” ja kaikkea muuta EU-paskaa joka on tehnyt syrjemmällä asuvien elämästä kalliimpaa ja hankalampaa).

  Tässä olisi puoli vuotta aikaa yrittää keksiä joku ratkaisu ja vaikka suurin osa kansasta tuntuu tahtovan muutosta asioihin tarvittavaa yhtenäisyyttä ei kyllä tätä menoa olla saamassa ja se että tulevissa eduskuntavaaleissa SDP, Keskusta ja Kokoomus tulevat kaikki taas saamaan sen ~20% äänistä vain varmistaa nykymenon jatkumisen. Onko mitään tapaa saada kansa keskitetystä äänestämään ”väärin” tai saada lähestulkoon kaikki ihmiset jättämään äänestämättä? Itse en kyllä sellaista keksi.

 3. Kuinka vammainen pitää olla jos luulee minkään missä EUroopan maassa muuttuvan kuin pahempaan suuntaan. Ei vaaleilla voida valita mitään todellista vastavoimaa, sillä tuollaista ehdokasta ei vaaleihin edes ehdolle päästettäisi.

 4. ”Hmmm. Monimutkainen juttu. Vaikka äänestämisellä ei voisi oikeasti pelastaa ihmisiä tyrannialta, niin on äänestämisessä yksi hyvä puoli: Se hidastaa tyrannian kehittymistä! Näin saadaan aikaa kehittää muita keinoja vastustaa tyranniaa.”

  Minun mielestäni ei ollenkaan monimutkainen juttu. On päivänselvää että omissa joukoissa lymyilevät viidennnen kolonnan miehet ovat niitä kaikkein haitallisimpia ja poliittisella kentällä näitä ovat valeopposition edustajat. He ovat sitä kaikkein suurinta saastaa, kun eivät edes rehellisesti edusta globalismia vaan suhmuroivat verhojen takana loputtomiin, hämäten edelleen suurta osaa kansasta kannattamaan itseään. Muutos huonompaan jatkuu täydellä varmuudella.

  Tyrannian hidastamisen pahin puoli on ”sammakko kattilassa”-ilmiö. Kun muutos tapahtuu riittävän hitaasti, likipitäen kukaan ei osaa huomata mitään oleellista edes tapahtuneen. Riittävän jyrkät muutokset nopeasti tehtynä, niin tyhmempikin huomaa jotain vaarallista olevan tekeillä. Oliskin hyvä saada esitettyä nämä viime vuosien ja vuosikymmenien muutokset kansalle lineaarisella aikajanalla niin, että sieltä on löydettävissä se punainen lanka mikä päätös on johtanut mihinkin lopputulokseen. Tätä tulisi pitää esillä matalalla profiililla, kiihkottomasti ja niin että ihmiset pääsevät tarkastelemaan mitä poliittisella kentällä on todella tehty ja kenties verrata tätä vaalilupauksiinkin vielä.

  Olennaistinta kuitenkin on että valeoppositiota ei ikinä tukea. Millään tavalla. Koskaan.

  1. Mielenkiintoinen ja erittäin osuva pointti tuo sammakko kattilassa-ilmiö. Toisaalta ainakaan Suomessa ei sammakko hellalla -ilmiökään ei ketään hetkauta, kuten nähdää koronatyrannian ja Ukrainan sodan aikana.

   1. Nimenomaan. Vaikka millä liekinheittimellä polttaisi suomalaisia, niin suomalaisia ei kiinnosta ja suomalaiset eivät herää. Näinhän oli kirjaimellisesti Ruotsin ja Venäjän vallan aikaan (todellisuudessa ruotsalaiset olivat kymmenen kertaa rikollisempia ja sairaampia kuin venäläiset ja vahingoittivat suomalaisia kymmeniä kertoja pahemmin).

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*