Marco de Wit 2 lokakuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Päinvastoin kuin monet muut vaihtoehtomedia, niin Laiton Lehti ei ole kovasti varotellut koronapiikkien myrkyllisyydestä. Ai miksei? No, koska valtaeliitin ei kannata tappaa karjaansa.

 

Toisaalta Laiton Lehti on koko ajan sanonut koronapiikkien olevan täysin hyödyttömiä ja monille myös epäterveellisiä. Emmehän edes tiedä mitä ne sisältävät, mutta taatusti jotain moskaa, johon sitten monet reagoivat oireilla ja jopa kuolemalla.

 

Tämän takia Laiton Lehti on myös ennustanut, että rokottamattomien miesten sperman arvo tulee nousemaan.

 

Rokottamaton sperma voittaa bitcoinin?

 

 

Samaa mieltä ovat myös monet Trumpin kannattajat.

 

 

 

Lisäksi treffisaiteilla monet naiset ovat alkaneet etsimään rokottamattomia miehiä.

 

Kuvassa linkki juttuun

 

 

 

No, kuinka pajon sitten voi oikein tienata? Riippuu kysynnän ja tarjonnan kohtaamisesta. Tosin varmaa on, että kysyntä kasvaa nopeammin kuin tarjonta.

 

 

Kuvassa linkki juttuun

 

 

Hinnat vaihtelevat siis todella paljon. Toisaalta se ainakin on varmaa, että jopa melko keskimääräisen älykkyysosamäärän (esim. 105) omaavien perusspermasta on saanut noin 150-200 euroa annos.

 

Tosin tässä nähdään taas naisten kaksoisstandardi. Naiset ovat aina olevinaan niin tasa-arvoisia, mutta spermaa halutessaan heistä tulee äärimmäisiä rasisteja ja seksistejä. Vain erittäin korkeakoulutetut arjalaiset urheilijamiehet kelpaavat!

 

 

Alla olevassa jutussa kerrotaan miten yksi mies teki vuoden diilin, jossa hänen piti käydä kaksi kertaa viikossa luovuttamassa spermaa. Siitä hän sitten sai noin 1000 euroa kuukaudessa.

 

Ehtoja oli kuitenkin monia ja hänet melkein hylättiin, koska hän oli vain alemman tason yliopisto-opiskelija (vastaa ammattikorkeakoulua). Lisäksi hän sai annoksesta maksun vain, jos sperma-annos oli tarpeeksi laadukasta. Niinpä tämän miehen piti pidättäytyä seksistä 1-2 päivää ennen annoksen antamista, jotta se olisi tarpeeksi korkealaatuista.

 

Kuvassa linkki juttuun

 

 

Käytännössä sperman hinta on tietysti hyvin vaihteleva ja riippuu täysin ostajanaisesta/klinikasta. Jos nainen uskoo täysillä viranomaisiin, niin sitten hän ei tarjoa korkeampaa hintaa rokottamattomasta spermasta. Jos taas kyseessä on luomunainen, niin hän voi helposti maksaa moninkertaisen summan.

 

Tutkimusten mukaan miehet ovat naisia tiedesivistyneempiä melkeinpä alalla kuin alalla paitsi lääketieteessä! Niinpä naiset ovat hyvin jakautuneita koulu- ja vaihtoehtolääketieteen suhteen.

 

Molemmat voivat kuitenkin innostua suihinotoista varsinkin, jos kuuntelevat tohtori Duttonia. Hänen mukaansa naisen kannattaa ottaa suihin mahdollisimman paljon, jos haluaa napata miehen ja varsinkin tulla raskaaksi.

 

Spermaa nielemällä nainen nimittäin totuttaa oman immuunijärjestelmänsä miehen immuunijärjestelmään. Näin naisen keho ei sitten hyljeksi niin paljon kyseisen miehen spermaa ja siittiöitä! Normaalistihan naisen kehon/vaginan tehtävänähän on tehdä siittiöiden maaliin pääsemisen mahdollisimman vaikeaksi. Vain näin nainen/naaras pystyy minimoimaan ja karsimaan vammaisia tai muuten vain huonolaatuisia siittiöitä. Jokainen nainen luonnostaa avaa porttinsa vain parhaalle/sisukkaimmalle siittiölle, joka kaikista esteistä ja myrkyistä huolimatta pääsee maaliin.

 

 

Tästä tietysti seuraa myös se, että jos nainen haluaa tulla turvallisesti raskaaksi, niin hänen ei pelkästään kannata maksaa paljon rokottamattomasta spermasta vaan myös ottaa mahdollisimman paljon suihin sperman luovuttajalta!

 

Näin klinikkojen kannattaa ehdottomasti järjestää sperman ostajalla mahdollisuus myös suihinottoon. Tämä voisi tapahtua klinikalla luovutuksen jälkeen tai, jos miehellä ei onnistuisi, niin sitten seuraavana päivänä!

 

Näin spermanluovuttaja voisi veloittaa sekä spermasta että myös suihinotosta. Tämä on siis taatusti parempi ja tuottavampi diili kuin bitcoin!

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

11 thoughts on “Rokottamattoman sperman arvo nousee! Älykkäimmät naiset vaativat kaupan päälle suihinottoja?

  1. De wit on taas kirjoittanut kuvitteellisen tarinat, hieman lisättynä tuo voisi myydä vaikka jallu-lehdelle ja täydestä menisi.

  2. Jos kiimainen hyvät geenit omaava nainen haluaa kunnon spermaa, niin tietenkin hänen täytyy tyydyttää myrkyttömän sperman omaava isäntä!

    Tämä on kohtuullista kaikkia osapuolia kohtaan!

  3. Onhan kuolleisuus nyt todistattavasti kasvanut Suomessa ja ympäri Eurooppaa rokotusten aloittamisen jälkeen.

  4. Mielestäni Laittomanlehden kannattaisi perustaa sperma huutokauppa.

    Spermahuuto.net

  5. Eikö tuo ole nyt sitä miehen esineellistämistä. Eikä puolet riitä, sillä naisenkin PITÄÄ olla puhdas kuin ent, nunna, sillä, jos hän saastunut ja siis TODELLAKIN (vai myykö eteenpäin?) haluaa vaavia. Piikkiproteiniïnit ovat hänen veressään jka srtyvät sikiöön. Ja kun piikitetty nainen imettää niin myös äidinmaidossakin on piikkiproteiniiniä. Kysymyksessä on kemiallinenase, jota onkin tosi asiassa kehitelty USA:ssa pääkallo tohtori Anthony Faucin toimesta, jopa presidentti Barak Obamankin selän takana hänen kiellettyään moiset tutkimukset. Eli joskus Obamallakin oli ”huono päivä” huolimatta hänen perinpohjaisesta lurjusmaisuudesta. Ja kuten tiedetään. Kukaan ei ole täydellinen paitsi tietenkin pääministeri Sanna Marin ja Pohjois-Korean ”pulska poika”!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*