Marco de Wit 2 lokakuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti kertoi eilen, että venäläisillä oli Lymanissa kaksi vaihtoehtoa:

 

1. Kilpikonnapuolustus ja vahvistusten odottaminen

2. Vetäytyminen odottamaan vahvistuksia

 

 

Ukraina tekemässä läpimurron vai jäämässä ansaan?

 

 

Ukrainalaisten heittäessä yhä uusia aaltoja uhrimäärästä välittämättä venäläiset päättivät vetäytyä Lymanista.

 

 

 

 

Ukrainalaiset ovat siis taas saaneet mediavoiton. Mitään suurta sotilaallista merkitystä suhteellisen pienellä noin 15 000 hengen Lymanilla ei näytä olevan.

 

Itse asiassa Lymanin valtaamisella kirjaimellisesti hinnalla millä hyvänsä ei näytä olevan mitään järkeä. Tässä vaiheessa Ukrainan pitäisi hankkia hyvät puolustusasemat ja värvätä nopeasti lisää miehiä eikä tuhlata niitä hyökkäysoperaatioihin.

 

Clausewitz aina korosti, ettei taktisilla voitoilla voi paikata strategisia heikkouksia.

 

 

Ai, mutta hetkinen! Suomen kaksi strategista neroa, vakoilupäällikkö Pekka ”CIA” Toveri ja natopersujen Jussi Halla-aho ovat vakuuttaneet, ettei Venäjä pystykään toteuttamaan 300 000 miehen liikekannallepanoa! Ukrainalla ei siis ole mitään hätää, vaan se voi jatkaa mediavoittojen metsästämistä. Mediassahan sodat ratkaistaan!

 

 

Vihafakta kuitenkin säilyy: Venäjältä saapuu jatkuvasti lisää miehiä ja kalustoa, jolla Venäjän hyökkäysarmeija triplataan yli puoleen miljoonaan mieheen. Mielenkiintoista nähdä kuinka pian lisäjoukot saapuvat ja Venäjä alkaa jyräämään vai odottaako kenties maan jäätymistä.

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

12 thoughts on “Venäläiset vetäytyneet Lymanista. Etelärintamalla puolestaan hiirenhiljaista!

 1. En ole al­ku­pe­räis­tä lau­sun­toa kuul­lut, mut­ta ei­kös Bi­den sa­no­nut äs­ket­täi­ses­sä pu­hees­saan, et­tä na­to tu­lee puo­lus­ta­maan kaik­kia alu­ei­ta, joi­ta se liit­tää it­seen­sä.
  –   Se on sel­keä viit­taus na­ton vä­ki­val­tai­sen laa­je­ne­mi­sen kau­teen.

  Huo­mi­onar­vois­ta tuos­sa on,
  –   et­tä na­to tu­lee vä­ki­val­taa käyt­tä­en laa­je­ne­maan; edes­sä on na­ton ja sen hal­lit­se­man EU:n vä­ki­val­tai­sen laa­je­ne­mi­sen kau­si.
  –   na­to läh­tee so­taan Ve­nä­jän ko­ti­ken­täl­lä: alu­ei­den liit­tä­mi­nen val­ti­oon jo­ko vä­ki­val­taa käyt­tä­en (na­to) tai sit­ten kan­sa­nää­nes­tyk­sin (Ve­nä­jä).

  Osat ovat vaih­tu­neet
  –   Sta­li­nin ai­ka­na Neu­vos­to­liit­to aset­ti hal­li­tuk­sen vie­raa­seen val­ti­oon, jo­ka sit­ten kut­sui neu­vos­to­jou­kot maa­han.
  –   Nyt na­to tu­lee kut­su­mat­ta maa­han vä­ri­val­lan­ku­mouk­sen avul­la, aset­taa maa­han edus­kun­nan ja hal­li­tuk­sen, jo­ka sit­ten «kut­suu» na­ton mie­hi­tys­jou­kot maa­han.

  On­ko kos­kaan ih­mi­sen his­to­ri­as­sa ol­lut val­ti­oi­ta il­man vä­ki­val­taa. jos tuo­ta vä­ki­val­taa ei sit­ten käy­tet­ty ul­ko­mai­ta vas­taan niin ai­na­kin kan­sa­lais­ten ve­rot­ta­mi­seen.

 2. Venäläiset ovat sinänsä toimineet koko ajan järkevästi ja jonkin oikean sotilaallisen logiikan mukaan, sekä ovat säästäneet joukkojaan, kun taas Ukrainan juutalaisen presidentin Zelenskyn ja monien juutalaisten sotilasjohtajien johtama Ukraina pelaa jatkuvasti rikasta ja rutiköyhää ottaen valtavia riskejä ja uhraten massiivisesti joukkojaan. Läntinen valtamedia on oikein haukkunut ja kiroillut kun Venäjä ei jää taistelemaan viimeiseen mieheen, vaan usein vetäytyy aikaisessa vaiheessa hyökkäystä.

 3. Suomalainen Varusteleka ei myy enää tarvikkeita venäläisille – ”Emme toimita roistovaltioihin”
  Venäjän hyökättyä Ukrainaan helmikuussa suomalainen Varusteleka lopetti tarvikkeiden myymisen venäläisille.
  – Meillä on liikkeessä sellainen ”epämääräinen ohje”, että jos tulee tuntu, että ihminen on venäläinen, hänelle ei saa myydä. Käytännössä myös pakotteet kieltävät melkein kaiken myymisen Venäjän kansalaisille, Lindholm kertoo.

  ”Länsimaissa etninen profilointi on kielletty niin kansainvälisissä kuin kansallisissa lainsäädännöissä. Esimerkiksi kaikki Euroopan ihmisoikeussopimuksen allekirjoittaneet jäsenvaltiot ovat sitoutuneet turvaamaan yksilön oikeuksien toteuttamisen omassa lainsäädännössä ja oikeuskäytännössä”.

  Ei ole tainnut kakkoslaatulumppujen myyjä perehtyä ihmisoikeussopimuksiin.
  No ei sen väliä. En osta tekopyhiltä paskiaisilta muutenkaan mitään.

  1. Aika mielenkiintoista. Varustelekan johto on aina tiedetty suvakiksi. Yrityksen omistaja on jo aikaa sitten kutsuttu mm. linnanjuhliin ja on tietysti saanut valtavasti nostetta liittyessään suvakkimafiaan. Pitää alkaa suosimaan muita kauppoja. Todella häpeällistä ja sairasta venäläisten vihaamista Varustelekalta.

   Koko maanpuolustus ja asejutut ovat varsinkin Suomessa keskittyneet suvakeille, mikä on todella häpeällinen ilmiö ja jota ei ole tapahtunut oikein missään muualla, jonka takia suvakit ovat myös viemässä Suomen Natoon, mutta eivät tietenkään tule kuolemaan Venäjää vastaan, vaan pistävät narttumaisesti muut kuolemaan puolestaan.

  2. Jäsenvaltiot ovat sitoutuneet, ei koske yrityksiä. Venäläisten turistien syrjintä on kiellettyä. Mitäs sillä on väliä, kun valtio on ylin valta valtiossa, eikä sen tarvitse noudattaa mitään lakeja eikä sopimuksia.

 4. Suomalaiset ”upseerit” eivät tiedä mistään mitään, kuten jokainen näkee. Kuinka moni teistä on valmis kuolemaan maanpettureiden ja vieraan vallan vakoilijoiden Sauli Niinistön, Toverin, Karin, Lindbergin jne. puolesta? Miettikääs sitä!

 5. Nyt Lyman kuhisee valenatseja ja naton afrosotilaita, mutta miksi Venäjä ei keskittänyt joukkojansa alueelle viime viikkoina? Tässä näyttää toistuvan Harkovan alueen vetäytyminen. Onko tässä tarkoituksena haalia mahdollisimman suuri määrä ukrainalaisia valenatseja ja naton afrosotilaita uuden Venäjän alueelle?

  Ensi viikolla ratifioidaan Venäjän laajentuminen länteen, niin voi olla, että sen jälkeen alkaa täydellinen valenatsien ja naton afrosotilaiden veriteurastus!

  Jos FOABia ei pudoteta, niin silloin voimme todeta, että Venäjä on feministinen valtio! Yääkh!!!

 6. Hyökkääminen on paljon kuluttavampaa kuin puolustaminen varsinkin linnoitettua kohdetta vastaan. Ukrainalaisille tulee todennäköisesti erittäin raskaita tappioita jatkuvasta hyökkäilystä ja Venäjän mukaan Ukraina käytti reservejään hyökätäkseen, eli mitään varsinaisia erillisiä hyökkäysarmeijoita Ukrainalla ei juurikaan ole.

 7. Seuraavaksi on suomalaisten vuoro laittaa aaltoina kuin WWI ainakin, sillä on melkoisen perstuntumamn varmaa, että Suomen tyhmimmät nuket kohta avaavat uuden rintaman Venäjän vastaisella rajalla. Ja koko ”salmiakki” -sota ei kestä edes jouluunkaan vaan kotona ollaan jo piikku jouluksi. Ja tästäkin ajasta suurimman osan vie lonksutella junalla Vladivostokista eli nyk. Suomen globalisti-valllan itäisimmästä kaupungista. Tosin kaikki hillot menevät ”isoille pojille”, mutta ryöstösaaliina tuodáan votkaa, härskiintyneitä turskia ja WEF:n suosituksen mukaisesti wanhoja kenkä rojoja joulupöytään juhla-ateriaksi. Suomen globalisti-valta (vrt. tasavalta) ei enää globaalin rajattoman maailman vallitessa sankarivainajia ei enää tuoda kotiseurakunnan multiin vaan heidät haudatsaan uuteen vallattuun kotimaahansa. Lopullisesta Suomelle kuuluvasta runsaasta sotasaaliista pääneuvottelijana on kaikkien kansallismielisten kauhu Tytti Tuppurainen. Tämä tietää Suomelle samanlaisia rekkakolonnia kuin Yhdysvaltain Syyriasta ryöväämää öjyäkin kuljetetaan ”läntiselle arvoyhteisölle” kuten myös samoin Ukrainan viljastakin menee laivoilla samoihin piireihin kokonaist 97% ja alikehittyneille jo aikojen alusta koloanistien päähän potkimille köyhille runsaat 3%. Edellisiä voi myös käyttää Suomen kansan osoiitamaan tyytyväisyydenilmaisuun bilehile hallituksen ja tulevalle suur- Suomen presidentille, jos se yhtään kiinnostaa, sillä kuten yritysmaailmasta tiedämme ”ulkoistaminen” kannattaa aina paremmin kuin vaivata itse päätään niinkin vähäpätöisillä asioilla. Niin, se 3%. Ne ovat niitä umpimielisiä peräkammarin poikia, jotka kasvavat yltympäri vihertävää kasvustoa kuten heidän suuret esikuvansakin. Nimittäin laiskiaiset!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*