Marco de Wit 3 lokakuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laittomalla Lehdellä on unelma: Suomen itsenäisyys ja vapaus.

 

Se on mahdollista toteuttaa, jos käytetään neljää tehokasta tapaa:

 

1. Infovalta

Herätellään ihmisiä vaihtoehtomedialla ja varsinkin jakamalla kuukausittain joka kotiin totuuslehden tai ainakin taitetun A4-flaierin, jossa kritisoitaisiin korruptoitunutta feministihallitusta ja vaadittaisiin Suomen itsenäisyyttä ja puolueettomuutta.

 

2. Katuvalta

Mobilisoidaan ihmisiä kaduille mielenosoituksilla ja varsinkin Convoy-tyyppisillä tapahtumilla.

 

3. Vaaliliitto

Yhdistetään vapaus- ja kansallismielisten ryhmien ja puolueiden voimat yhteen suureen vaaliliittoon. Se voi olla jopa tekninen, jolloin jopa toisiaan vihaavat klikit voivat silti olla samalla vaalilistalla. Ilman vaaliliittoa on mahdotonta saada useampi kansanedustaja eduskuntaan.

 

4. Kritisoidaan persuja valeoppositioksi

Paljastetaan persujen lukuisat takinkäännöt ja demareista loikanneen Matti ”CIA” Putkosen rooli persujen mädättäjänä äänestyskoneiden vartijana.

 

 

Ano sabotoi

Ei ole mikään monimutkainen tehtävä toteuttaa nuo neljä askelta! Erityisen helppoa se olisi VKK:lle ja sen persuista loikanneelle puheenjohtajalle Ano Turtiaiselle, jolla kansanedustajana on sekä julkisuusvoima että rahat eli käytännössä myös puoluetuki. Tästä huolimatta Ano on systemaattisesti sabotoinut seuraavilla tavoilla:

 

1. Infovallan sabotointi

Ano on kieltäytynyt käyttämästä kansanedustajan asemaansa ja eduskuntaryhmän rahoja kunnon mediakampanjan luomiseen. Kaiken kukkuraksi ennen maakuntavaaleja Ano kieltäytyi lähtemästä vaaliehdokkaaksi, esti vaalikiertueen ja jopa vaalilehtisen luomisen.

Maakuntavaalit olivat tuhannen taalan paikka organisoida ihmiset myös koronatyranniaa vastaan, mutta Ano teki vaalipäällikkönsä James Hirvisaaren kanssa kaikkensa sabotoidakseen vapaus- ja kansallismielisten vaalimenestyksen.

 

Eroaako Suomen epäpätevin vaalijohtaja? Vai pelastaako James Hirvisaari taas persut?

 

 

2. Katuvallan sabotointi

Ano pyrkii systemaattisen aktiivisesti ESTÄMÄÄN vapaus- ja kansallismielisen katuvallan kehittymisen. Kyse ei siis ole siitä, että Ano estäisi VKK:n osallistumisen miekkareihin ja katutapahtumiin, vaan paljon pahemmasta. Hän nimenomaan pyrkii estämään kaikkia muitakin vapaus- ja kansallismielisiä puolueita ja ryhmiä järjestämästä miekkareita ja katutapahtumia.

 

Selkeimmin tämä nähtiin Convoyn aikana, kun Ano ei pelkästään vetänyt pois VKK:n tuen, vaan yritti estää kaikkia muitakin osallistumasta Convoyhin. Ano jopa julkisesti toivoi poliisin pahoinpitelevän Convoyhin osallistuvia.

 

Miksi Ano Turtiainen liittoutui Jari Taposen ja polpon kanssa Convoy-vapauskulkuetta vastaan?

 

 

3. Vaaliliiton sabotointi

Ano on tehnyt kaikkensa estääkseen vaaliliiton syntymisen, vaikka se on vaalilainsäädännön takia AINOA keino haastaa suurpuolueet. Nyt vaaleihin on vain puoli vuotta ja Ano edelleen kieltäytyy vaaliliitosta, vaikka sillä oikeasti voisi saada jytkyn.

 

Vapausmielisen jytkyn resepti: Vaaliliitto + sitoutumattomat + (-RKP) + Tiihonen

 

 

4. Persujen nuoleskelu

Ano ei suostu kritisoimaan persuja H-hetkillä. Alla muutama esimerkki. Epäilyksiä on monesta muustakin asiasta, mutta nämä ainakin ovat yleistä tietoa:

 

4.1. Velkaunioni

Ano oli hiljaa, kun persut eivät edes tosissaan yrittäneet estää velkaunionia.

 

Persut pettivät jälleen

 

 

4.2. Persujen sukupuolikiintiöt

Ano oli hiljaa, kun persut eivät suostuneet poistamaan puoluehallituksen sukupuolikiintiöitä.

 

Persujohto haluaa etuoikeuksia persunaisille. Missä PerusÄijät?

 

 

4.3. Persujen punavihertynyt johto

Ano oli hiljaa, kun punavihreän taustan omaava Purra oli heikoimmillaan persujen puheenjohtajavaaleissa. Ano olisi kovasti Purraa kritisoimalla voinut suuresti lisätä tuolloin vielä persuissa olleen Ossi Tiihosen kannatusta, mutta oli sen sijaan hiirenhiljaa vaikka Laiton Lehtikin paljasti Purran punavihreyden ja pakkoruotsin kannattamisen. Oliko Anolla joku diili punavihreän Purran kanssa?

 

Riikka Purra valehtelee TAAS: “En ole persuissa kannattanut pakkoruotsia.”

 

 

 

4.4. Persujen äänestyskoneet

Ano ja VKK olivat hiljaa vielä silloinkin, kun paljastui, ettei persujen äänestyskoneilla voi tehdä edes tarkistuslaskentaa. Itse asiassa vuosia persuissa viihtynyt Ano ja toinen persujen ex-kansanedustaja James Hirvisaari ovat aina KIELTÄYTYNEET kritisoimasta persujen äänestyskoneita. Siis vaikka valtamediakin ihmetteli miksi viime kesän persujen puheenjohtajavaaleissa ääniä oli enemmän kuin äänestäjiä.

 

Matti Putkonen persujen sähköisen pj-äänestyksen takana? Miksei kukaan vastusta?

 

 

4.5. Persujen vapaaherra Matti ”CIA” Putkonen

Ano on kieltäytynyt kritisoimasta persujen todellista johtajaa, Matti Putkosta ja hänen rooliaan äänestyskoneiden johtajana ja persujen mädättäjänä. Vapauden Liittokin on uskaltanut kritisoida Putkosta enemmän. Ano on hiljaa, vaikka tuntee Putkosen henkilökohtaisesti. Tai juuri siksi.

 

Onko Vapauden Liitto paljastamassa persujen Nato-agenttia, Matti “CIA” Putkosta ja hänen äänestyskoneitaan?

 

 

Sen sijaan, että olisi kritisoinut Putkosta ja Purraa, niin Turtiainen onnitteli äänestyskoneiden avulla puheenjohtajaksi nostettua Purraa!

 

Laiton Lehti yritti viime kesänä hieman ihmetellä ja hellästi kritisoida Anoa persujen nuoleskelusta, mutta se ei auttanut. Päinvastoin.

 

Onko Ano Turtiainen patologisen naivi?

 

 

4.6. Pedoafgaanit

Ano oli hiljaa, kun persut VAATIVAT pedoafgaanien päästämistä Suomeen. Kaiken kukkuraksi Ano ei itse selvän yksiselitteisesti ja äänekkäästi vastustanut monien pedoafgaanien Suomeen hakemista.

 

Miksi persut haluavat pedoafgaaneja Suomeen? Nato käskee!

 

 

4.7. Liukuhihna-abortti

Ano oli hiljaa, kun persut käänsivät takkiaan eivätkä vastustaneet liukuhihna-aborttia. Tämä oli erityisen käsittämätöntä, koska Ano väittää olevansa uskovainen.

 

Persut eivät vastusta liukuhihna-aborttilakia: Riikka Purra ja Ville Tavio käänsivät takkinsa!

 

 

4.8. Koronatyrannia

VKK, Ano ja Hirvisaari olivat hiljaa, kun persut päästivät protestoimatta koronatyrannian läpi perustuslakivaliokunnassa. Vieläpä kaksi kertaa! Ossi Tiihonen raivostui persujen tuplapetturuudesta niin paljon, että erosi persuista. Ano ja Hirvisaari olivat kuitenkin hiljaa persujen petturuudesta, vaikka kansanedustajakokemuksensa ansiosta tietävät perustuslakivaliokunnan toimintaperiaatteet ja tuntevat siellä istuvat persut. Tai juuri siksi.

 

Riikka Purra: Korona- eli natsipassi ei loukkaa perusoikeuksiasi!

 

 

5. Putinismi

Tämän kaiken tekee vielä epäilyttävämmäksi, että kun Ano sitten vihdoin viimein kritisoi persuja, niin hän tekee sen älyttömällä tavalla. Ihan kuin Ano yrittäisi typerästi muotoilulla kritiikillään nimenomaan pelastaa persut. Tämä nähtiin taas pari päivää sitten. Sen sijaan, että Ano vain korostaisi ainoana ratkaisuna olevan Suomen puolueettomuus, niin hän nuoleskeleekin Putinia.

 

Ano nimittäin ihan tosissaan väittää Venäjän olevan Ukrainassa vain rauhanturvaajana! Kaiken kukkuraksi hän sanoo tämän persujen puheenjohtaja Purralle. Katso itse, jos et usko.

 

 

 

Joku voisi sanoa Anon syöttäneen persujen lapaan. Ei pidä paikkaansa. Todellisuudessa Ano teki paljon enemmän. Hän teurasti oman puolueensa ja antoi sen persuille grillattavaksi!

 

Miksi? Kaksi vaihtoehtoa. Turtiainen on sekopää tai Supon agentti.

 

Tai molemmat.

 

 

Maanpetturi vai sekopää?

Tosin on kolmaskin mahdollisuus. Ehkä Ano kuvittelee olevansa ovela. Ehkä hän profiloituu ihan tahallaan putinistiksi, koska yrittää saada venäjänkielisen väestönosan äänet.

 

Tosin tässä juonessa olisi monta ongelmaa.

 

1. Uhraa Suomen

Kansanedustajan pitäisi varjella Suomen itsenäisyyttä ja puolueettomuutta eikä suinkaan yrittää päästä jatkokaudelle maahanmuuttajien äänillä! Eikä ainakaan putinistien äänillä!

 

2. Menee liian pitkälle

Jos yrittää houkutella venäjänsuomalaisten ääniä, niin mieluummin kannattaisi antaa ymmärtää, muttei antaa. Eli kannattaisi korostaa Venäjän näkökulman uskottavimpia puolia puhumalla Ukrainan natseista, Donbassin pommittamisesta, yms. EIKÄ suinkaan mennä vielä pidemmälle kuin useimmat venäläiset ja jopa putinistit väittämällä Venäjän hyökkäyksen olevan pelkkä rauhanturvatehtävä!

 

3. Hajottaa puoluetta

Lisäksi juonessa olisi myös se ongelma, että tuskinpa puolueen väki on Anon kanssa samaa mieltä. Tuskin edes puoluehallitus. Esimerkiksi VKK:n varapuheenjohtaja Ilkka Tiainen tuskin haluaa assosioitua puolueeseen, jonka mukaan Venäjän hyökkäys on vain rauhanturvatehtävä. Vai haluaako?? (Nykyään ei enää ota selvää VKK:n porukasta, koska he eivät enää elä tässä maailmassa, vaan jossain Amageddon-rapture fantasioissa.)

 

4. Venäjänsuomalaisia putinisteja liian vähän

Suuri osa venäjänsuomalaisista on inkeriläistaustaisia ja melko hyvin sopeutunut Suomeen. He eivät siten ole putinisteja. Muilla venäjänsuomalaisilla on puolestaan hyvin alhainen äänestysaste. Lisäksi heitä on vähän ja asuvat hajallaan ympäri maata. Putinistisia venäjänsuomalaisia tuskin on niin paljon, että heidän äänillään yksikään VKK:n ehdokas voisi päästä lähellekään eduskuntapaikkaa varsinkin, kun samalla VKK menettäisi paljon tavallisia suomalaisia äänestäjiä.

 

Todennäköisintä on siis, ettei Anolla edes ole mitään suunnitelmaa, vaan hän vain kirjoittelee Twitteriin mitä sylki päähän tuo. Ja vielä vaalien alla. Ja kaiken kukkuraksi osoittaa älyttömän twiittinsä persujen puheenjohtajalle ikäänkuin lahjaksi. Eli siis täysin sekopäistä hommaa Anolta!

 

 

Sekopää vai vasikka?

Laiton Lehti kritisoi Anoa voimakkaasti Convoyn aikana vihjaten hänen ehkä olevan jonkin sortin agentti tai vasikka. Huippu-urheilu ja varsinkin huippupainonnosto on usein hämäräperäistä hommaa, jossa usein käytetetään steroideja ja muita laittomia aineita. Painonnoston huippu-urheilija joutuu helposti sekä hämärämiesten että poliisien kanssa tekemisiin varsinkin, jos omaa Anon tapaan suuren suun ja A-hole tempperamentin.

 

Voisiko olla, että Ano on vuosikymmenten varrella joutunut niin monta kertaa lain ja talousongelmien kanssa tekemisiin, että on päässyt niistä kuin koira veräjästä lupaamalla toimia poliisin vasikkana ja myyränä? Tämä selittäisi miksi Ano ei suostu paljastamaan persujen sisäistä korruptiota tai edes pahimpia takinkääntöjä, vaan sen sijaan sabotoi Naton ja koronatyrannian vastaisen taistelun sekä älyttömillä lausunnoillaan että estämällä katutoiminnan ja vaaliliitot.

 

Vasikkana tai myyränä toimiminen myös selittäisi miksi Ano suorastaan hysteerisellä tavalla yritti estää Convoy-tapahtumaa, vaikka se olisi kunnolla onnistuessaan voinut synnyttää Pohjois-Amerikan kaltaisen dominoefektin myös Euroopassa. Tai juuri siksi. CIA ja Supo taatusti käskivät kaikkia vasikoitaan sabotoimaan Suomen Convoyta hinnalla millä hyvänsä, jotta se ei onnistuisi ja leviäisi muualle Eurooppaan.

 

Mielenkiintoista on myös huomata, että ensin Ano yritti estää Convoyn, mutta kun se ei onnistunut, niin sitten tulivat paikan päälle vesittämään sekä VKK:n Huuhtanen ja Korhonen että myös Anon vanha ystävä, persujen vpj. Mauri Peltokangas!

 

Miksi persujen vpj. Mauri Peltokangas ja VKK:n Panu Huuhtanen auttoivat polpoa murtamaan Convoy-muurin?

 

 

Onni onnettomuudessa

Tietysti on mahdotonta tietää mitä Anon päässä liikkuu. Ehkä hän ei olekaan myyrä tai edes vasikka, vaan ihan oikeasti sekaisin kaikista steroideista ja valikoivasta raamatun lukemisesta. Tähän vaihtoehtoon viittaisi hänen totaalinen kouluttamattomuutensa ja alhainen älykkyysosamääränsä.

 

Oli mikä oli, niin yksi asia on varma: Ano ei sovi tyhmyytensä, a-holetempperamenttinsa ja arvaamattomuutensa taki MINKÄÄN puolueen puheenjohtajaksi. Ehkäpä on loppujen lopuksi hyvä, ettei hän suostu suureen vaaliliittoon, koska älyttömyyksillään mustamaalaisi ja tuhoaisi myös sen.

 

Ehkäpä onkin onni, että Ano ihan avoimesti ilmoittaa olevansa putinistisempi kuin putinistit itse. Näin hänellä ja VKK:lla ei ole enää mitään uskottavuutta eivätkä syö Ossi Tiihosen johtaman vaaliliiton ääniä.

 

 

Nyt täytyy vain toivoa, että Tiihonen ja Vapauden Liitto pystyvät kokoamaan vapaus- ja aitokansallismielisen kentän suureen vaaliliittoon. Vielä on aikaa!

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

40 thoughts on “VKK:n pj. Ano Turtiainen Supon vasikka? Estää suuren vaaliliiton ja väittää Venäjän olevan Ukrainassa rauhanturvaajana!

 1. Marco on haukkunut lähes kaikki ja ilmeisesti tulee haukkumaan loputkin nationalismiin kallellaan olevan toimijat/järjestöt. Miksi? Ehkä kaikki nationalistiset pienpuolueet ovat täynnä itsekeskeisiä roistoja ja kusipäitä , mutta entä sitten. Antaa olla vain. Jos pienpuolue X on täynnä kusipää roistoja, niin sen loput kymmenen kannattajaa huomaavat kyllä hakeutua toiseen puolueeseen. Mutta jos kaikki pienpuolueet keskittyvät kampittamaan ja puukottamaan toisiaan selkään, ei siirtymää huonosta pienpuolueesta parempaan tapahdu – nehän oli niitä kusipää roistoja. Ja tähän keskinäiseen riitelyyn kaikki nationalisti pienpuolueet näkyy kaatuvan.

  Miksi ei vain voi ottaa mallia vihervasemmistosta, ei kukaan demari ole koskaan julkisuudessa haukkumut kommareita tai vihreitä. Eikä kommarit vihreitä tai SDP:tä… ei ikinä. Ja onko se niitä haitannut -ei ollenkaan.

  Miksi siis ei voi vain keskittyä omaan suoritukseen omaan ajolinjaan ja mieluummin pyrkiä yhteistoimintaan vaikka yhteismiekkareihin tai postilaatikkoon yhteisesti pienpuolueiden voimin levitetäviin nationalistiseen vapaus-sanomiin. Kyllä se vaaliliittokin siitä sitten syntyisi. Ja jos Marcon nyt jotain puolueporukkaa on pakko haukkua niin miksi ei vihervasemmistoa – vai onko Marco kenties vihervasemmiston asialla?

  1. Eivät kyllä huomaa hakeutua. Marcokin on sanonut miljoona kertaa kuinka suomalaiset eivät koskaan muuta käyttäytynistään ja siirry nopeasti toiseen ryhmään ja puolueeseen, vaan nielevät katkeruuden ja puivat vähän nyrkkiä ja sitten jatkavat samaa yhä uudestaan ja uudestaan.

  2. Kiitos kommentista, mutta pointtisi on osittain sekava. Nähtävästi sinulla on kaksi premissi-väitettä:

   1. Suvakit eivät julkisuudessa koskaan kritisoi toisiaan
   2. Kansallismielisten kampittaminen ei ole niin vakavaa, että sitä pitäisi kritisoida.

   Ykkönen ei pidä paikkaansa, kuten koko Suomen historia todistaa. Vasemmiston sisällä on ollut massiivista riitelyä sisällissodasta alkaen.

   Kakkonen ei myöskään pidä paikkaansa, koska MASSIIVINEN kampittaminen tuhoaa kansallismielisen toiminnan. Niinpä sitä pitää kritisoida. Siis varsinkin sellaista kampittamista, joka tuhoaa poliittisen toiminnan tärkeimpiä edellytyksiä. Annoin näistä neljä selkeää esimerkkiä: 1. Vaihtoehtomedia, 2. katuvaikuttaminen, 3. vaaliliitto ja 4. valeopposition kritisoiminen.

   Ano systemaattisesti vuodesta toiseen sabotoi noita neljää ehdottoman tärkeää asiaa. Näin hän myös estää tehokkaan ja suuren vaaliliiton, joka nykyisen vaalilainsäädännön takia olisi AINOA keino saada useampi kansanedustaja eduskuntaan.

   Jos vasemmistossa joku puolue tai ryhmittymä sabotoisi jotain noista neljästä edellytyksestä – tai edes yhtä – niin hänestä ei jäisi mitään jäljelle. Vain kansallismielisissä on porukkaa, joiden mielestä ei ole niin vakavaa, vaikka joku systemaattisesti vuodesta toiseen sabotoi poliittisen toiminnan perusedellytyksiä.

   1. Kiitos tulkintani osoittamisesta todeksi.

    Tiivisteesi ensimmäisestä havainnostani: ”Suvakit eivät julkisuudessa koskaan kritisoi toisiaan”

    Johon vastaat:”Suomen historia todistaa. Vasemmiston sisällä on ollut massiivista riitelyä sisällissodasta alkaen.”

    Avainsana on ”sisällä”, ja viime vuosina vihervasemmistosta ei ole näkynyt ulospäin mitään julkista riitelyä jossa toisia haukuttaisiin millään tavoin. Varmuuden vuoksi vielä korostit tulkintaani: ”Vain kansallismielisissä on porukkaa, joiden mielestä ei ole niin vakavaa, vaikka systemaattisesti vuodesta toiseen sabotoi poliittisen toiminnan perusedellytyksiä.”

    Tiivisteesi toisesta havainnostani: ”Kansallismielisten ei pidä kritisoida toisiaan kampittamisesta”

    Jonka todistat oikeaksi lauseilla:
    1) ”Vain kansallismielisissä on porukkaa, joiden mielestä ei ole niin vakavaa, vaikka systemaattisesti vuodesta toiseen sabotoi poliittisen toiminnan perusedellytyksiä” ja
    2)”Jos vasemmistossa joku puolue tai ryhmittymä sabotoisi jotain noista neljästä – tai edes yhtä – niin hänestä ei jäisi mitään jäljelle. ”

    Tulokset puhuvat puolestaan. M.O.T

     1. Tuo onkin extra-hitaasti aukeava vitsi. Arviolta parin vaalikauden kuluttua vihervasemmiston juhliessa taas vaalivoittoaan, herännet yöllä säpsähtäen ja mumisten… ”poissulkulogiikkaa ja sen käänteinen itseisarvo”- sitä se oli.

      Vihervasemmistolaiset vaalivoittajat ei tuolloinkaan tule pesemään likapyykkiään julkisesti ja sillä he voittavat tuolloinkin… ja nauravat vaalivalvojaisisa kansallismielisen pienpuolueiden itseaiheutetulle kuuden äänen äänisaaliille; riitelyllä, solvaamisella ja käräjöinnillä ja hajaannuksella.

      Liberaalina henkilökohtaisen ja valtiollisen vapausaatteen kannattajana näen valtapuolueissa vain korruptiota, intoa erimuotoisiin orjuuttamisiin, konflikti-intoa ja globalistien siirtomaavaltapyrkimysten tukemista. Pienpuoluekentässä on vaihtoehtoja joilla kaikilla on hyviä ja huonoja puolia. Kuten muillekin äänestäjille, myös minulle riittää äänestyspäätökseeni yksi tai kaksi päätemaa jotka puolueesta tai ehdokkaasta tiedän.

      Minulle tärkeimpien asioiden joukossa on että suomalaisten on parempi olla aina varsin hyvissä väleissä Venäjän kanssa ja pysyä muutenkin sivussa konflikteista ja liittoumista. Sota kun on huono juttu kaikille, ideologisesti libertaareillekin.

      Ketä voisin siis äänestää? Sinimusta ei minulle käy… liiallista kollektivismia, SKE nehän oli niitä väärentäjä pettureita, Tiihosen puolue liian epävakaa puolueloikkari tuo Tiihonen, VKK pro-ryssiä… mutta ei ne ainakaan vie meitä natoon ja sotaan. Ai, mutta Marco kirjoitti puoluejohtajan olevan
      potentiaalinen ~”Supon vasikka/myyrä/talousongelmainen, steroideilla ja raamatulla päänsä sekoittanut totaalisen kouluttautumaton ja alhaisen älykkyysosamäärän omaava A-hole.”

      No enhän minä semmoista Turtapäätä voi äänestää vaan… eli jätän kokonaan äänestämättä. Kiitos Marco että estit minua tekemättä tuota äänestysvirhettä.

      Aika hyvä vitsi siis.

     2. Sinun poissulkulogiikkasi soveltamistapa oli kyllä tällä kertaa vitsi, mutta muuten loistavia pointteja. Ne eivät kuitenkaan poista sitä faktaa, että Ano tuhoaa systemaattisesti tärkeimpiä kansallismielisen vaalitoiminnan edelltyksiä syöttäessään natopersujen lapaan nuleskelemalla putinia sekä sabotoidessaan suurta vaaliliittoa ja kenttätoimintaa.

      Pahinta mitä kansallismieliselle kentälle voi tapahtua on sen jakautuminen toisaalta natottajiin ja toisaalta putinisteihin. Tähän tietysti tiedustelupalvelut pyrkivät eli tuohon niin hyvin selittämäsi puolueettomuusvaihtoehdon pimittämiseen ja tuhoamiseen.

      No, kysytääs näin: Kuinka paljon joku voi sinun mielestäsi sabotoida vapaus- ja kansallismielisen kentän toimintaedellytyksiä (mm. edellämainitut 4 asiaa, kuten vaaliliitto), että kyseistä sabotööriä voisi kritisoida julkisesti? (Varsinkin, jos kritiikillä pystyy huomattavasti rajoittamaan sabotaasin tehoa?)

      Jos Ano olisi esimerkiksi sanonut, että Suomi pitää liittää Venäjään, niin olisiko sittenkään saanut kritisoida julkisesti?

     3. Voimakkain argumentti voittaa. Kaikilla ehdokkaila on hyviä ja huonoja puolia. Nämä – ja + argumentit käyvät jatkuvaa taistoa jokaisen äänestäjän päässä. Valtamedia nostaa esiin pienpuolueista vain negatiivisia asioita. Miksi siis pienpuolueidenkin pitäisi tehdä samaa ja kasvattaa koko pienpuoluekentän miinussaldoa?

      Myös yrityskentällä monet pienyrittäjät voivat pärjätä paremmin verkostonsa avulla. Verkoston jolla monesti autetaan omia kilpailijoitakin , järjestetään vaikka yhdessä katukarnevaalitapahtuma johon jokainen tuo omanlaisensa herkut myyntiin. Ja kun on herkku valikoimaa, niin pian on katukin täynnä asiakkaita… kaikille.

      Kansallismielinen versio katufestivaalista olisi ensimmäisenä vuonna muutama koju joiden pitäjät soittelisivat kilvan terveystarkastajia ja pommiuhkauksia viereisiin myyntikojuihin ja vinkkailisivat ohikulkijoille naapurikojun pitäjien kuulemma kusseen mehukanisteriinsa. Seuraavan vuoden festivaali jäisi tulematta.

      Summa summarum: Muiden mollaamisesta on enemmän haittaa.

     4. Et vastannut kysymykseen. Nykyään kansallismielinen katukarnevaalitapahtuma on sitä, että kentän ainoa kansanedustaja käyttää kaiken valtansa estääkseen kyseisen yhteistapahtuman yllyttäen vielä poliisia pahoinpitelemään osallistujat. Kirjaimellisesti.

     5. Vastaus oli että vahvin argumentti voittaa.
      Eli jos Ano tahtoo Suomen liittyvän Venäjään, hänen kansallismieliset kannattajansa ymmärtävät kyllä hypätä toiseen puolueeseen.

      Jos VKK ei tahdo suureen vaaliliittoon tai osallistua yhteistapahtumiin, VKK:n puoluekannattatus jää yhteiseduista paitsi.

      Esim minä en tiennyt VKK ongelmista mitään ennen kirjoituksiasi. Olin kuitenkin jo katsonut että ainakaan muita kansallista suvereeniutta korostavia pienpuolueita en äänestä. Joten ainut voitto minkä VKK-mollauksella voit hankkia on että en äänestä mitään kansallista suvereeniutta tavoittelevaa pienpuoluetta!

      JA koska sinä itse olet ilmeisesti nyt kallellaan Tiihosen Vapauden liiton suuntaan, Laiton Lehti voidaan siten tulkita muissa pienpuolueissa jopa ”vapauden liiton” pää-äänenkannattajaksi. JA kun tilannetta katsovat vaikkapa, persujen, VKK:n reformin, sinimustien tai SKE:n nykyisestä näkövinkkelistä, niin Tiihosen vapauden liitto voidaan tulkita kirjoitustesi kautta: ”osallistuvan koko kansallismielisen kentän sabotointiin”, ”myyräksi”, ”kansallismielisiä puolueita hajottavaski” ja kaikeksi muuksi mistä syytät VKK:ta ja muita.

      Benjamin Franklin on kanssani asiasta täysin samaa mieltä kirjoitti jopa almanakkaansa: ”Don’t throw stones at your neighbors, if your own windows are glass” ja “It is better to take many injuries than to give one.”

     6. Et vastannut kysymykseen siitä kuinka paljon pitää sabotoijaa kestää ennen kuin siitä sabotoinnista saa kertoa julkisesti. Tai ehkä vastasit, jos tosiaan vastauksesi on, ettei saa julkisesti kritisoida vaikka sabotoisi kuinka paljon tahansa esim. yllyttämällä poliisia hyökkäämään ja pahoinpitelemään kansallismielisiä mielenosoittajia sekä mustamaalaamalla kansallismielistä liikettä törkeällä ääriputinismillä.

      Itse asiassa sinun mukaan kansallismielisenä esiintyvää sabotoijaa ei saa kritisoida, vaikka tämä vaatisi Suomen liittämistä Venäjään.

      No, ainakin sinulla on konsistentti linja. Ymmärrät kai, että Laittomalla Lehdellä on toinen linja.

     7. Kyllä niitä naapuri-pienpuolueen toilailuja on vaan parempi kestää. Pienpuolueissa ruohonjuuritaso ja resurssit ovat niin pienet ettei sieltä kovin montaa superlahjakasta ja virheetöntä poliitikkoa voi löytyä. Ja muutenkin vaatii vetäjiltä tietynlaista sarvikuonomaisuutta että pääsee edes vähän laajemman yleisön tietoon. Sinulla kuukausien miekkareita, Anolla rohkeita eduskuntapuheita ja päänaukomista tilaisuuksissa joissa kukaan muu ei kehtaa näyttäytyä. On varmaan parempi vain oppia nauttimaan kaikesta saadusta julkisuudesta.
      Poliittisen kentän ainoa ja tärkein todellinen jakolinja kun on nykyään Globalistit Vs. Nationalistit. Jos siis koko valtapuoluekenttä on globalisteja(;tukevat päätösvallan ja rahan siirtämistä Suomen ulkopuolelle) JA enemmistö suomalaisista vastustaa tätä niin tälläinen yhteisen viirin alle kerääntyvä nationalistien liittouma voi vain onnistuu.

      Italiassakin nousee koko ajan uusia nationalisti/anti-globalisti-puolue-koalitioita valtaan. Semmoisia joita ei äsken edes ollut olemassa eli sieltä mallia. Suomessa virhe on ollut siinä että pienpuoluekenttä ei ole tehnyt itsestään ”anti-globalistista allianssia”, vaan on antaa valtamedian hajottaa pienpuoluekentän putinisteiksi(VKK), fasisteiksi(sinimusta), ääri-oikeistoksi ja hörhöiksi(muut).

      Anti-globalistinen liitouma on kuitenkin se voittoisa teema ja siihen pitäisi kaikkien siihen itsensä tunnustavien mieluummin yhdistyä; Perustaa valtakunnallinen yhteinen vapaaehtoisten levittämä A4-lehti ja se vaaliliitto. Ja kukaan ei saa liittouman sisällä kritisoida sanallakaan muita – siihen pitää sitoutua. Valtamedia yrittää varmasti vain hakea vain tuota sisäistä eripuraa, joten sitä ei saa antaa… ei yhtään. Anti-globalismi kun on fokuksessa, ja kaikki poliittiset kannat katsotaan anti-globalismi-linssin kautta niin kaikesta tärkeästä ollaan kuitenkin samaa mieltä ja erimieltä kuin valtapuolueet – joihin kritiikin tulee kohdistua.

      Laiton lehti…ah Franklin taitaa olla Laittoman lehden tukijoita (ilmeisesti) kirjoittaessaan:”If all printers were determined not to print anything till they were sure it would offend nobody, there would be very little printed.”

     8. Hienoja pointteja. Tuollaista suunnitelmaa toivottavasti noudatetaan Vapauden Liiton suuressa vaaliliitossa. Vaaliliitto on nimittäin ainoa mahdollisuus, koska vaalilainsäädäntö on sitä mitä se on. Näinollen VKK tekee todella pahasti, kun on koko ajan systemaattisesti sabotoinut vaaliliittoa. Niinpä nyt on tärkeintä saada suurelle vaaliliitolle julkisuutta ja äänet.

     9. Hienoa että suunnitelma kelpaa. Täytäntöönpanosta… Mitä sanot jos minä organisoin tuon vapaaehtoisten avulla koko Suomen postilaatikoihin jaettavan anti-globalistisen pienpuolueiden viikko A4-julkaisun käynnistymään marraskuun alkupuolella? Lupautuuko Laiton Lehti tukemaan sitä kaikin tavoin (aineistot, vapaaehtoisjakelijoiden & A4 prinnttaajien etsintä) ja tästä puoleksi vuodeksi eteenpäin olemaan sanallakaan kritisoimatta anti-globalistisiksi tunnustautuvia pienpuolueita tai niiden edustajia?

      Tuon valtakunnallisen yhteisen tiedotuskanavan avulla myös tuo anti-globalistien vaaliliitto on mahdollista saadaan toteutumaan – samoin kuin Italiassa toteutui.

     10. Jaa, tuota voit miettiä yhdessä vaaliliiton kanssa. Lehtiset eivät ole ongelma, koska nykyään niiden printtaaminen niin halpaa. Ainoa onglema sopia niiden sisältö ja sitten jakaa satoihin tuhansiin koteihin kuukauden välein. Tämä olisi mahdollista vaaliliitossa, koska vaaliehdokkailla ja heidän tukitiimillään olisi insentiivi niitä jakaa varsinkin, jos ne räätälöity kullekin alueelle mainostaen paikallista ehdokasta. Vaaliliitto on tässäkin kaiken avain. Voit olla yhteydessä suureen vaaliliittoon eli esim. Vapauden Liittoon. Jostain syystä eivät ole vielä saaneet lehtistä ja sen jakamista aikaiseksi.

     11. Erittäin hienoja pointteja nimimerkiltä ”Nationalismi on liberalismin ilmentymä”.

      Päätoimittajana Marcon olisi nyt hyvä sitoutua siihen omaan ajatukseensa vaalirauhasta ja pyrkiä ennemmin saamaan VKK mukaan tuohon vaaliliittoon, kuin olla aktiivisimpana kynänvarressa höyryämässä negatiivista ilmapiiriä.

      Jos tulkitsen oikein, niin suurin tekijä antipatioille VKK:ta kohtaan oli tuo Convoy tapahtuma ja Anon suhtautuminen siihen. Se on kuitenkin vain yksittäinen tapahtuma, nollaako se kaiken muun Anon tekemän työn näin täydellisesti? Voiko olla mahdollista että tämän yhden asian kohdalla olisi kuitenkin tapahtunut ylilyönti myös muualla kuin Anon kommentoinnissa – tulkinnoissa Anon kommentointiin liittyen? En pidä vieläkään yksiselitteisen aitona koko tapahtumaa ja silti se tuntuu olevan jotain aivan ylipääsemätöntä…

      Toki ymmärrän hyvin turhautumisen, kun oppositiokenttää on vuosien varrella sabotoitu äärimmäisen raskaasti. Se aiheuttaa varovaisuutta ja hyvä niin. Vetoan kuitenkin siihen että Convoy on yksi tapahtuma ja koskaan ei ole saatu aikaan sitä vaaliliittoa, jonka Marco on erittäin ansiokkaasti nostanut tapetille. Eiköhän nyt tähdätä resurssit sen toteutumiseen.

 2. Ylimielinen itsevaltias, jolla ei ole hyviä käytöstapoja. Hän ei päässyt omalla paikkakuntallaan kunnanvaltuustoon. Se kertoo jo paljon poliitikosta.

 3. Panu Huuhtanen on järjestämässä Convoy-tyylistä MOTTI22-miekkaria 20 päivä lokakuuta

 4. Tasapuolisuuden nimissä todettakoon että älä keskeytä vastustajaasi kun hän on tekemässä virhettä periaatteen mukaan Ano toimi oikein kun oli hiljaa kun persut päästivät pedoafgaanit, liukuhihna-abortit ja koronatyrannian läpi ja Anolle on annettava tunnustusta siitä että yrittää yksinään puhua järkeä 199:lle kansanedustajalle. Muuten kyllä usko Anoon ja VKK:hon on kyllä jo aikalailla mennyt ja varsinkin tuo VKK:n haluttomuus suostua tekemään yhteistyötä muun kansallismielisen kentän kanssa on kyllä huolestuttavaa mikäli oletamme että VKK todella haluaisi muutosta nykymenoon ensi keväänä.

  Kysymyksiä Leveli-lampaille ja muille VKK:n kannattajille:
  1.) Miksi VKK ei suostu tekemään yhteistyötä muun kansallismielisen kentän kanssa vaikka tuo suuri vaaliliitto ”väärinajattelevien” kesken on kirjaimellisesti AINOA keino saada konkreettisesti jotain muutosta aikaan äänestämällä? Kuvitteleeko VKK oikeasti jo olevansa niin iso tekijä että se saa yksinään läpi 10 kansanedustajaa ja pystyy laittamaan EU eron tulille?
  2.) Millä oikeutatte VKK:n hyvin ristiriitaisen käytöksen Convoyn aikana? Ano haukkuu puolueensa (mahdolliset) kannattajat ja kaikki muutkin kansallismieliset saatanan tolloiksi ja samaan aikaan suuri osa VKKlaisista ja muista kansallismielisistä kannatti tapahtumaa? Miksei Anon mielestänne tarvitse pyydellä sanomisiaan anteeksi kun taas Tiihosen ja muiden taas pitäisi selitellä ja pyydellä kaikkea mahdollista anteeksi koska he muka ovat hajoittamassa kansallismielisen kentän?
  3.) Haluaako VKK edes muutosta nykytilanteeseen? Aluevaaleissa puolue sai kyllä hyvän äänisadon koronarajoitusten vastustajilta ja persuihin pettyneiltä mutta luuletteko että voitte loputtomiin saada äänet näiltä ryhmiltä jos tilanne pysyy nykyisellään? Onko VKK:lla jotain tarjottavaa tai eroa muihin puolueisiin jos 48a-pykälä ja kaikki koronarajoitukset loppuvat vai haluaako VKK pitää nämä voimassa maailmantappiin asti varmistaakseen jonkinlaisen kannatuksen?

  1. 1.) Miksi VKK ei suostu tekemään yhteistyötä muun kansallismielisen kentän kanssa

   Onko yllättävää että Tiihonen nähdään petturina kun ensin vei mukanaan puolueensa pohjan VKKlta varastaessaan Espoon toiminnan. Ymmärrän hyvin miksei Ossia haluta mukaan, Ossi tarvitsee VKKta muttei VKK Ossia ja hyvä näin. Kristallit ja muut Kavoniuksen viritelmät olisi toki hyvä saada mukaan

   2.) Millä oikeutatte VKK:n hyvin ristiriitaisen käytöksen Convoyn aikana?
   Käytännössä VKK järjesti tuon tapahtuman ja Ano ei pitänyt siitä. Ei sitä mikään Ossi Tiihosen vaaliliitto järjestänyt

   3.) Haluaako VKK edes muutosta nykytilanteeseen?
   Luulen että puolueen sisällä muut haluavat enemmän kuin Ano joka tuntuu haluavan mielummin omistautua jeesukselle.

  2. ”Kysymyksiä Leveli-lampaille ja muille VKK:n kannattajille:
   1.) Miksi VKK ei suostu tekemään yhteistyötä muun kansallismielisen kentän kanssa…
   2.) Millä oikeutatte VKK:n hyvin ristiriitaisen käytöksen Convoyn aikana?
   3.) Haluaako VKK edes muutosta nykytilanteeseen?”

   En ole Leveli-lammas enkä ole vielä kertaakaan äänestänyt VKK:ta, mutta vastaanpa kuitenkin (hieman lyhentelemiini kysymyksiin).

   1) Vaikea sanoa varmasti, mutta otaksun heidän vieroksuvan todellisen opposition hieman sakeampaa ja sitä hyvin persoonallista sakkia. Ehkä heidän kuitenkin arvellaan olevan haitaksi vaalien kannalta vaikka itsekin olen selkeästi tuon pelkän teknisen vaaliliiton kannattajia. Ehkä yksi mahdollisuus on että VKK:n sisällä johdetaan harhaankin, sillä onhan siellä myös Hirvisaaren kaltaisia tapauksia…
   2) Itse olin Anon kaltaisesti tuolloin Convoyn aikaan hyvin skeptinen kok homman suhteen. Niiiiiiin paljon on kaikkea solutettua toimintaa ja Panuja sekä Korhosia sotkemassa aitoa toimintaa, että itselleni oli vaikeus nähdä tässä mitään säädyllsitä lopputulemaa. Mielessä myös se falseflag riski, jossa joku ulkopuolinen soluttautunut taho olisi tehnyt jotain riittävän tyhmää, saadakseen aikaan vain lainsäädännöllisiä seurauksia. Näitä soluttautujia on nähty pitkin BLM-mellakoita, yhtenä kuuluisimmista se sateenvarjomies. Convoy oli täysin poikkeuksellisen nopeasti herännyt liike ja ainoa vertailun kestävä oli kesähelteillä ilmaiskonsertein kuorrutettu jokumikälie olikaan – ei tällaista ihan facebookilla pystyy nosteta vaan siellä on taustalla ISOA RAHAA. Tämä oli siis oma Convoyhin liittynyt epäilykseni ja ehkä Anollakin jotain tämän suuntaista.
   3) Tähän ei kai voi muuta sanoa, kuin että toivottavasti kyseessä on aito oppositio. Ano vaikuttaa puheissaan hyvin vilpittömältä. Tunteet on pinnassa välillä erittäin voimakkaastikin ja jos nuo on ulkoa opeteltuja ja nyt esiintyy joku valeopposition edustaja, niin taitavampaa en ole nähnyt.

 5. Turtiaisen ainoa uroteko on se, että hän ei suostunut menemään eduskuntaan hokemaan ”slava ukraini” ja kuuntelemaan Ukrainan esinahattoman natsipresidentin vihapuheita keväällä.

  Tässä asiassa hän toimi esimerkillisesti!

 6. Nyt on kunnon akateemista analyysia! Arvostan. Kiitos Marco! Joistain artikkeleistasi paistaa ajanpuute. Tästä ei. Näitä lisää!

 7. Ideologia jota vastuustamme tuotti 40 miljoonaa uhria Neuvostoliitossa.

  It is game over myöntäkää, tai sitten myöntäkää että veli venäläisellä oli paskat housuissa, eikä hänestä ollut mihinkään.

  Ratkaisu on Kristuksessa, aina ollut, Suomi on jo tuhottu 4ever.

 8. Suomalainen poliisisaasta yhdessä syyttäjien kanssa hyökkäsivät pohjoismaista vastarintaliikettä, aitokansallismielisiä puoluehankkeita, sekä myös kilpailevia rikollisryhmää vastaan tehdäkseen tilaa Naton ja Israelin hallitsemille etnojengeille, jotka ovat nyt tulossa kovaa vauhtia Suomeen poliisin saastan avustamana ja tukemana.

  1. Kaikki minkä yhteydestä löytyy sana ”etno” on äärimmäisen hälyttävää. Tähän kategoriaan uppoaa myös Sinimustaliike.

   1. Miten se on epäilyttävää? Asia on juuri päinvastoin. Jos jätät asioita epäselväksi ja väistelet antamasta selviä määritelmiä ja vastauksia, olet selvä huijari ja petturi.

    Taidat olla taas jälleen yksi persu joka on tullut tänne selittelemään roskaa.

    1. Nokkamiesten Tuukkaa ei voi ottaa tosissaan. Ei sitten millään vaikka kuinka vedotaan nuoruusvuosien hairahduksiin.

 9. Nato ja Suojelupoliisihan yrittivät monta vuotta toistaa tätä kuinka putinisteja on joka puolella, Putin hallitsee kaikkea joka puolella maailmaa (vaikka Venäjän talous on aivan minimaalisen kokoinen) jne. Voi hyvin olla, että Suojelupoliisi joutui luomaan tällaisen putinistin puolueen, jotta pystyisi väittämään sellaisen olevan olemassa.

 10. Anossa on todella jotain hämärää! ehkäpä tämä kaikki on sovittu kuvio uusine puolueineen. Persujen/globalistien kanssa juonittu! Eli sovitusti persut tulivat ulos kaapista ja sitten olikin Anon aika astua kuvioihin vedättämään uusine puolueineen lampaita! Taas kuluu vuosia jos Ano osaa asiansa ja vkk saa kannatusta. Tämä kuvio sitten aikanaan päättyy Soinimaiseen ja Halla-Ahomaiseen takinkääntöön/kaapista ulostulemiseen. Tässä palaa helposti 10 vuotta kunnes kansa herää. sitten taitaakin lopullisesti olla myöhäistä ja Ano täytti sille annetun tehtävän. Ei mulla muuta:)

 11. Convoyn kohdalla kyse saattoi olla siitä, että Turtiainen uskoi ehkä pelastavansa muutaman ihmisen joutumisen putkaan ja pankkitilin sulkemisen. Kuten on Kanadastakin nähty muutamalle käyneen, puhumattakaan Capitolin J6-porukasta, joka edelleen vankilassa, ja muutama jo kuollut siellä ollessaan. Huonoissa oloissa ovat erään am. kongressiedustajan mukaan. Ehkä tai sitten Turtianen on niitä Rockefellerin miehiä, kuten täällä jo yhdessä jutussa sanottiin joidenkin näin väittävän.

  Mutta oikeastaan keskeisin syy voisi olla tämä. Amerikan tilannetta seuranneet ovat kyllä tajunneet jo ajat sitten, että poliitikot käännetään siellä kahdella tavalla – lahjomalla tai uhkailemalla. Ja tuo uhkailu voi hyvinkin koskea perheenjäseniäkin. Turha uskoa yhteenkään poliitikkoon, jolla asuu perhettä Suomessa, silloin heidän päänsä saadaan kääntymään. Jos poliitikko haluaa, että annan ääneni hänelle, hän lähettää perheensä näyttävästi ulkomaille tavoittamattomiin, ja kertoo syyn. Siis jos ajaa niitä Suomen ja suomalaisten etuja. Uhkailu saattaisi olla myös syy siihen, että esim. kristillisdemokraatit kannattivat elvytyspakettia ja natoa, tai voihan sielläkin olla valekristittyjä mukana päättämässä puolueen linjasta.

  Tai sitten yksi syy on se, että halutaan kaikesta huolimatta olla siellä vaikuttamassa eduskunnassa, vaikkei juuri tällä hetkellä pysty toimimaan haluamallaan tavalla, ja joutuiu pettämään kannattajansa monessa asiassa. Kaikki väärämielisiä tutkitaan suurennuslasin kanssa tietenkin tällä hetkellä, joten varovainen täytyy olla. Jos Turtiainen olisi puhunut toisin kuin nyt, hänet olisi ajettu jo pois eduskunnasta. Hän saattaa myös hämätä vastustajia.

 12. Ano pitää hienoja puheita eduskunnassa mutta:
  1. Tuntuu että VKK on Anolle jonkinsortin ”vahinko”. Kaikki muut VKKssa tuntuvat olevan innoissaan VKKsta paitsi Ano.

  2. Ano on ääriuskovainen. Ano haluaisi mielummin kaikkien kääntyvän uskoon kuin mielenosoittavan ym. Ano on siis väärässä puoluessa, oikea puolue Anolle olisi kristillisdemokraatit. Ano ei oikeasti edes pidä puolueesta missä on ja on tehnyt sen selväksi monellakin tapaa.

  3. Anon tyyli ei ole olla kokoajan äänessä vaan silloin kun on jotain tärkeää sanottavaa. Tämän Marco unohtaa, se että Ano kritisoisi persuja ei merkkaa mitään. Valeoppositio persut itseasiassa ovat tehneet isomman virheen kun ovat äänekkäästi kokoajan kaikkien isänmaallisten pienpuolueiden kimpussa

  4. Ossi Tiihonen pilasi mahdollisuutensa vaaliliittoihin VKKn kanssa varastaessaan sieltä Espoon porukat oman juttunsa perustaksi. Tiihosesta olemme lähinnä kuulleet enää Marcon laittomassa lehdessä, kuten arvatakkin saattoi. Ensikaudella tuskin kuulemme tämänkään vertaa

  VKKssa pitäisi laittaa Ano sivuun, antaa miehen pitää puheita ja olla omanlaisensa ihminen mutta vetovastuu joillekkin joilla on energiaa ja jaksamista toteuttaa sitä visiota minkä porukka haluaa.

 13. Mihin jäi Marcon lupaus vaalirauhasta ja sen vaaliliiton ajamisesta?

  Luuletko että näillä ”matto jalkojen alta” teksteillä saat jotain positiivista aikaan?

  1. Kävi selväksi, että Ano toistaa aluevaalien sabotaasin. Hän ei lopeta ja tekee kaikkensa kyseisten 4 asian sabotoimiseksi. Hän on ihan mahdoton tyyppi, joka elää jossain ihan toisessa maailmassa odottamassa maailmanloppua.

   1. Ehkä tehokkaampaa olisi kuitenkin lobata sen vaaliliiton puolesta? Jos joku taho sitten päättääkin jättäytyä ulkopuolelle, niin sille ei voi mitään.

    Pahinta mitä voi tehdä itselleen, on hairahtua omalta tieltään ja antaa ulkopuolisten spekulaatioiden vaikuttaa omaan tekemiseen. Niin kauan kun peliaikaa on, rakentajat menevät kohti tavoitettaan ja hajottajat sooloilevat. Lopulta nähdään mikä on lopputulos ja sen jälkeen on likapyykin vuoro.

    Saattaahan olla että tässä pelissä kaikki testaavat toisiaan. Niin kuin täälläkin etsitään kelvollisia kumppaneita, sama peli kenties muuallakin?

 14. Jutusta puuttui se vaihtoehto, että Ano tietää Suomea ja Baltian maita koskevasta Venäjän ”lopullisesta ratkaisusta” liittyen Pietarin ja Kaliningradin puolustuksem ja huoltovarmuuden turvaamiseksi.
  Sillä, mitä persut ovat töhöilleet, tai saadaanko yksi vai kaksi edustajaa ensi vaaleissa, tai houkuteltua venäläisväestö VKK:ta äänestämään, ei ehkä ole kovin kauaa enää tällä shakkilaudalla mitään merkitystä. Tärkeää on rakentaa suhteet tulevaan talon isäntään, ja ottaa selvää hänen ajattelutavastaan, draivereistaan ja organisaatiossaan toimimisesta. Älykkäin ja sopeutumiskykyisin väestönosa saadaan ehkä tällä tavalla pelastettua miehityksen mukana tuomalta denatsifikaatiolta ja muulta kurmutukselta, ja ajettua sisään venäläiseen yhteiskuntajärjestelmään.
  Väistämätön Venäjän etupiiriin pakkosiirtäminen on pian edessä. Jokainen suomalainen jolla on järki päässä ja geopoliittiset realiteetit opiskeltuna, ymmärtää sen.
  Olihan meillä keskenämme ihan kivaa jonnekin kasarille asti, kunnes homma alkoi happanemaan meistä itsestämme johtuen. Nyt on aika palata puukko selässä löhtöruutuun, katsella vähän ympärilleen muitakin naamoja ja antaa Kaukasuksen testoukkojen hoitaa kiinniotot, ruumiiden hävityksen, tuholaistorjunnan ja yhteiskunnan rakenteiden purkamisen kivijalkaan saakka.
  Politikoimalla tai suvakkiviranomaisten ja perkeleestä siinneiden ali-ihmisten kanssa juonittelemalla tai sotimalla ja ryssittelemällä tätä suomalaisten itselleen aiheuttamaa takalukkoa enää saada avattua.

 15. Marco, marco.

  Täärkein tekikä vaalimenesryksessä on banwgadon efekti.

  Äänestäjöt katsovat mitä muut äänestäjät äänestävät ja äänestävät samaa.

  Sen saisi vauhtiim esim sillä että laitonlehti järjestäisi viikko gallupeita: mitä puoluetta aio äönestää

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*