Marco de Wit 4 lokakuun, 2022

 

Laiton Lehti haluaa aina kertoa vihatotuuden. Niinpä se on kertonut Venäjän voittavan Ukrainan.

 

Natottajat eivät kuitenkaan usko, koska ovat ihan yhtä harhaisia – tai jopa harhaisempia kuin feministit. Molemmat elävät omassa todellisuudessaan.

 

Fakta nimittäin on, että Venäjän voima on MONINKERTAINEN Ukrainan sotilaalliseen voimaan verrattuna. Natottajien on oltava yhtä mielisairaita kuin feministien, koska eivät pysty tätä päivänselvää faktaa myöntämään.

 

Viime aikana monien natottajien psykoosi on edennyt siihen pisteeseen, että väittävät myös Suomen voivan voittaa Venäjän!!! Tämän takia Laiton Lehti on päättänyt takoa natottajien kalloon elämän tosiasioita: Suomella sen enempää kuin Ukrainalla ei ole mitään mahdollisuuksia voittaa Venäjän kaltaista sotilasmahtia varsinkin, kun se voi käyttää taktisia ydinaseita.

 

 

Totta tietysti on, että TÄLLÄ HETKELLÄ Ukrainalla on ylivoima sotilaissa, koska se toteutti totaalisen liikekannallepanon luoden jopa yli puolen miljoonan Naton varustaman miehen armeijan. Eli yli tuplasti enenemmän miehiä kuin Venäjällä. Ukrainan ylivoima miehissä on kuitenkin väliaikainen nyt kun Venäjä on yli tuplaamassa Ukrainassa olevien sotilaidensa määrän. Samalla Venäjä entisestään lisää muutenkin jo ylivoimaista sotilaskalustoaan.

 

 

Venäjälle osittainen liikekannallepano: Yli 300 000 sotilasta Ukrainaan! (Sen jälkeen Suomeen?)

 

 

On siis ihan päivänselvää, ettei Ukrainalla ole mitään mahdollisuuksia. Siis pitkällä tähtäimellä. Säästä ja Venäjän liikekannallepanon nopeudesta riippuen Ukraina nimittäin pystyy vielä ehkä muutaman viikon etenemään rintamilla varsinkin, kun Venäjä selvästi haluaa säästää miehiään. Mitään muuta selitystä ei ole sille, että Venäjä niin helposti perääntyy joillakin rintamanosilla.

 

Kyse on mongolilaisesta taktiikasta, jossa vetäydytään omia miehiä säästäen ja vastustajaa tuhoten vetäen se yhä heikompiin asemiin, kunnes sitten taas vahvistusten kanssa lähdetään hyökkäykseen ja murskataan vastustaja. Näin Tsingis-Kaanikin toimi.

 

 

Tämä on ns. mongoliteoria, johon Laiton Lehti uskoo. Teoria on helposti testattavissa. Odotetaan muutama kuukausi ja sitten katsotaan rintamatilannetta. Jos Ukraina on keväällä ajanut venäläiset ulos Ukrainasta, niin sitten Laiton Lehti tulee myöntämään olleensa teoriassaan täysin väärässä.

 

Laiton Lehti kuitenkin uskoo teoriaansa niin paljon, että olisi valmis lyömään vetoa esim. 1000 euroa siitä, että Ukraina ei pysty valloittamaan alueitaan takaisin. Tätä Laiton Lehti on sanonut alusta asti ja ihmetellyt mikseivät natottajat koskaan suostu lyömään vetoa.

 

Kuulemma vedonlyönnin ehdottaminen on vihapuhetta! Natottajat ovat tässäkin feministien kaltaisia. Teorioita ei saa testata tosiasioilla!

 

Uskallatko lyödä vetoa Ukrainan puolesta: Venäjä 1,06 vs. Ukraina 7,75

 

 

Ukrainan rintamamenestykset ovat siis puhtaan VÄLIAIKAISIA. Ukrainalla ei ole enää mitään mahdollisuuksia Venäjää vastaan, kun nyt tänään Venäjän duuma vahvistaa miehitettyjen alueiden kuuluvan Venäjään. Se tarkoittaa, että tarvittaessa Venäjä tekee vielä uusia osittaisia liikekannallepanoja. Venäjältä eivät miehet lopu varsinkin nyt, kun sen ei tarvitse pelätä Kiinan rintamaa.

 

Itse asiassa on mielisairasta, että USA, Ukraina ja kaikki natottajat isottelevat sille ainoalle maalle, joka niitä voisi auttaa eli Kiinalle! Niin kauan kuin Kiina on Venäjän liittolainen, niin Ukrainalla ei ole yhtään mitään mahdollisuuksia Venäjää vastaan.

 

Saako Venäjän ja Kiinan liitto sionistit synnyttämään III maailmansodan?

 

 

Natottajia ei kuitenkaan armeijoiden koot ja geopolitiikan faktat rasita. Natottajille todellisuus luodaan läntisen sionistisen valtamedian avulla. Tässäkin natottajat ovat ihan samanlaisia kuin feministit. Jos valtamedia sanoo Ukrainan voittavan, niin sittenhän Ukraina voittaa.

 

Tätä illuusiota vielä vahvistaa se, että PARHAASSA TAPAUKSESSA Ukraina todellakin voisi ehkä valloittaa VÄLIAIKAISESTI aika paljon maataan takaisin. Voihan olla, että venäläisillä kyse ei ole vain mongolitaktiikasta, vaan myös Ukrainan miesylivoimasta yhdistettynä Naton aseistukseen, rahoitukseen ja tiedustelutietoihin. Esimerkiksi Hersonin rintamalla Ukrainalla voi EHKÄ olla pieni mahdollisuus edetä merkittävästi ennen kuin Venäjän vahvistukset ehtivät rintamalle.

 

Alla venäläismielisen kartta Rybarilta, jota ukrainalaismielisetkin nykyään usein käyttävät lähteenä, koska se usein osoittaa ukrainalaisten edenneen enemmän kuin ukrainalaismieliset kartat. Kartassa näkyy kuinka Ukrainalla voisi teoriassa olla mahdollisuus jättimotitukseen, JOS se pystyisi valtaamaan sekä David Bridin että Nova Kamyankan. Edellistä ukrainalaiset yrittivätkin eilen kovasti vallata siinä kuitenkin onnistumatta.

 

 

 

 

Mutta mitäs sitten, jos ukrainalaiset onnistuisivat motittamaan venäläiset? Se ei muuttaisi sitä tosiasiaa, että Venäjä lisää joukkojaan ja sotamateriaaliaan niin kauan kunnes sillä on neljä liitetyksi julistamansa maakuntaa hallussaan.

 

Itse asiassa Venäjän jokainen tappio tekee Putinille helpommaksi saada kansa tukemaan osittaisia liikekannallepanoja. Nytkin monet venäläiset ovat todella raivona venäläisten ”mongolitaktiikasta” eli asteittaisesta perääntymisestä seuraaville puolustuslinjoille, koska se jättää venäläismielisiä siviilejä Ukrainan natsijoukkojen armoille.

 

Kyseinen mongolitaktiikka on siis Putinille tuplasti hyödyllinen: Se ei pelkästään säästä omia joukkoja, vaan lisää niitä!! Niinpä pitkällä eli muutamien kuukausien tähtäimellä Ukrainalla ei ole mitään mahdollisuuksia Venäjää vastaan.

 

Sitä ennen kaikenlaista voi kuitenkin tapahtua säästä, lännen tuesta ja Venäjän liikekannallepanon nopeudesta riippuen. Mielenkiintoista myös nähdä mitä tänään tapahtuu nyt kun miehitettyjen alueiden Venäjään liittäminen on virallsesti viimeistelty. Alkaako Venäjä mattopommitukset tai tuhoaako se vihdoin Ukrainan infran? Vai tyytyykö se vain säästelemään miehiään ja odottelemaan Venäjältä päivä päivältä enemmän tulevia vahvistuksia?

 

 

27 thoughts on “Khersonin rintama kuumenee! Venäjällä Tsingis-kaanin taktiikka? (Uskallatko lyödä vetoa?)

  1. Amerikan kansalaiset eivät ole kovin innoissaan lähdössä sotimaan:

   https://www.disclose.tv/id/1576293230655725569/

   Yhdysvaltain armeija jää 25 prosenttia rekrytointitavoitteesta
   Ilmavoimat, merijalkaväki ja merivoimat hyödyntävät viivästyneiden hakijoiden joukkoja tavoitteiden saavuttamiseksi

   (Army falls 25% short of recruiting goal
   Air Force, Marine Corps, Navy dip into pools of delayed entry applicants to meet goals)

  2. Naton ”voima” nähtiin viime vuonna Afganistanissa. Nato ei uskalla tehdä mitään edes Valko-Venäjälle.

  3. MdW voisi mennä rintamareportteriksi tonne vatnikkien sekaan, niin ei tarvitsi toistella noita anus putkosen harhaisia juttuja ryssän kyvykkyydestä!

   1. En väitä venäläisten olevan välttämättä hyvin kyvykkäitä (joskin palkkasotilaat luultavasti ovat), koska supersotilaatkaan eivät auta ilman kunnon logistiikka, tykistöä, huoltoa, jne ja SUURTA sotavoimaa, jotka kaikki Venäjällä tulee olemaan osittaisen liikekannallepanon toteuduttua muutaman kuukauden jälkeen.

    1. 800 Wagnerin supersotilaista sai selkäänsä Lähi-idässä 36 USA:n ja kurdien sotilaalta. Wagnereista kuoli kolmannes.

  4. Ei ole. Venäjä, Kiina ja Intia ovat salaisessa liitossa ilkeää länttä vastaan ja kohta kaikki hyökkää, nuukkaa, ja tuhoaa ja saa koko lännen polvilleen. Tämä kaikki on Putinin NEROKAS juoni, jonka vain oikea messias osaa nähdä: Maro JUMALAN ARMOSTA de vitun Wit!

 1. Suomihan oli varsinainen sotilasmahti jatkosodassa kun joukkomme jopa valtasi Neuvostoliitolta aika isoja alueita ja pidimme niitä vielä muutaman vuoden hallussa. Neuvostoliitto vasta suurhyökkäyksellä sai niitä takaisin, mutta senkin Suomi lopulta pysäytti.

 2. Federal Bureau of tweets: Twitter palkkaa hälyttävän määrän FBI-agentteja

  https://www.mintpressnews.com/twitter-hiring-alarming-number-spooks-secret-agents/281114/

  Twitter on rekrytoinut viime aikoina lukuisia entisiä liittovaltion agentteja ja vakoojia. Tutkittuaan useita työ- ja rekrytointisivustoja MintPress on saanut selville, että sosiaalisen median jättiläinen on viime vuosina palkannut kymmeniä henkilöitä kansallisesta turvallisuudesta työskentelemään turvallisuuden, luottamuksen, turvallisuuden ja sisällön parissa.

  Tärkein näistä on liittovaltion tutkintavirasto. FBI tunnetaan yleisesti kotimaan turvallisuus- ja tiedusteluviranomaisena. Se on kuitenkin hiljattain laajentanut tehtäväkenttäänsä kyberavaruuteen. ”FBI:n tutkintavaltuudet ovat laajimmat kaikista liittovaltion lainvalvontaviranomaisista”, kerrotaan FBI:n verkkosivuston ”Tietoja”-osiossa. ”FBI on jakanut tutkintansa useisiin ohjelmiin, kuten kotimaiseen ja kansainväliseen terrorismiin, ulkomaiseen vastavakoiluun [ja] kyberrikollisuuteen”.

  Esimerkiksi vuonna 2019 Dawn Burton (Lockheed Martinin entinen Washingtonin toimintojen johtaja) pestattiin FBI:n johtajan innovaatiotoiminnan neuvonantajan tehtävästä Twitterin johtavaksi johtajaksi, joka vastaa oikeudellisista, julkisista, luottamukseen ja turvallisuuteen liittyvistä strategioista ja toiminnoista. Seuraavana vuonna Karen Walsh siirtyi suoraan 21 vuotta FB:ssä työskennelleestä Karen Walshista piilaakson jättiläisen yritysten joustavuudesta vastaavaksi johtajaksi. Myös Twitterin apulaispäälakimies ja lakiasioista vastaava varajohtaja Jim Baker vietti neljä vuotta FBI:ssä vuosina 2014-2018, jossa hän nousi ansioluettelossaan johtavaksi strategiseksi neuvonantajaksi.

  Nyt Musk twiittailee Venäjää myötäileviä twiittejä, mitähän tässä on takana?

  1. Minun kotimaa ei ole USA. Monen suvakin ja jopa ns. kansallismielisen kotimaa tuntuu olevan USA, kun ei ole sitä omaa ajattelua ja kokemusta vielä mistään. Noiden tullut katsottua liikaa amerikkalaista sotaviihdettä? Tuota kotimaan vaihtamista voi verrata huoraamiseen. Onhan siitä esimerkkejä jopa ns. johtotasolta.

 3. https://www.is.fi/digitoday/art-2000009038405.html
  Nafo on sosiaalisessa mediassa järjestäytynyt liike, joka taistelee Venäjän disinformaatiota ja venäläisiä nettitrolleja vastaan. Sen toiminta perustuu pitkälti meemikulttuuriin ja shitpostaukseen (shitposting) eli hyvin kärjistettyyn, ironiseen satiiriseen ja aggressiiviseen viestintään. Nafo on ottanut tunnukseen nettimeemeissä käytetyn shiba-koiran eli dogen.
  Eli kumpi osapuoli tässä oikein osallistuu propagandaan?
  ”Hauskaa, eikö totta” sanoisi moderaattorien kuningas.

 4. Ukrainalaisilla 3-4 kertainen miesvoima Hersonin taisteluissa, mutta tulokset ovat heikkoja ja tappiot jälleen massiivia! Nyt siellä etelässä on alkanut lentämään iskanderit ja kaikki tietää, että Ukraina ei kykene pysäyttämään niitä.

  Harkovassa iskanderit lentää joka vuorokausi ja nyt näyttää siltä, että Harkovasta tehdään sähkötön ekokaupunki talveen mennessä, eli kaupungista tehdään elinkelvoton. Mitä tapahtuu tämän ”vihreän siirtymän” jälkeen? Aika pudottaa FOAB?

 5. Viktor Orbán suojelee suomen kansaa torppaamalla Nato jäsenyyden. Irvokasta että Marin ja Niinistö tekevät suomesta taktisen ydinaseen maalin.

  1. Orban on täysin sionisti, kuten Meloni ja kaikki muut valepoliitikot. Ihmisiä on kyllä niin helppo huijata. Unkari vähät välittää Suomen kansasta, kuten vähät välittää kaikki muutkin kansat ja maat Suomesta ja suomalaisista.

  1. Ainakin yksi eläinsuojelujärjestö on syyttänyt Muskia eläinrääkkäyksestä, hänen yrityksensä on tehnyt kokeita simpansseilla. Kyseessä siis se mikrosiru, mitä Musk on ajatellut asentaa seuraavaksi ihmisille. Eläimet kärsivät kovia tuskia kokeessa ja menehtyivät, ja sitten seuraavaksi ihmisille? Neurolink taisi olla sen sirun tai sirutusfirman nimi. En usko tuollaisen ihmisen suusta mitään, pahat on mielessä. Hän myös oli se, joka aikoinaan (vuonna 2020) ”paljasti”, että Usan hallituksen jäsenet ovat melkein kaikki juutalaisia. Eli tahallaan provosoi vihaa tavallisia juutalaisia kohtaan.

   1. ” ”paljasti”, että Usan hallituksen jäsenet ovat melkein kaikki juutalaisia. Eli tahallaan provosoi vihaa tavallisia juutalaisia kohtaan.”

    Onpa taas irvokasta logiikkaa. Se, että paljastaa kourallisen juutalaisia hallitsevan koko jenkkilää (ja paljon muutakin – Ukrainan väestöstä 0.2% on juutalaisia mutta hallinnosta ehkä 75%) ei ole millään lailla ”tahallista vihan provosointia tavallisia juutalaisia kohtaan”. Eihän noilla kahdella asialla ole mitään tekemistä keskenään.

  1. Samasta syystä, miksi Kiina tai Intia eivät vielä avoimesti tue Venäjää: siksi, että raivotautiset jenkit eivät suuttuisi liikaa ja heittäisi lelujaan lastenvaunuista. Eli aloittaisi ydinsotaa.

   Nyt pitää hellästi ohjata jenkkilä-brittilä-israel taloudelliseen ja poliittiseen kuolemaan ja sitten, kun ne eivät voi enää tuhota maailmaa, antaa niille (tai ainakin niiden johtajille) nopea ja säälimätön lopetuslaukaus.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*