Marco de Wit 4 lokakuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laittoman Lehden missiona on kertoa ruma totuus. Eli kertoa vihafaktoja.

 

Tämän takia Laiton Lehti kertoo myös totuuden naisista.

 

Miksi suomessa satanistinen feministihallitus? Tohtori Dutton: Suomalaiset uskovat helposti noitia!

 

 

Laittoman Lehden lukija tiivistää asian aika tehokkaasti:

 

Netti on täynnä kauniitakin, hyvin ylimielisiä ja hyvin vaativia naisia, jotka vaativat miehiltä tähtitieteellisiä ja mahdottomia asioita. Samalla he kuitenkin kyselevät videoillaan “Mihin hyvät miehet katosivat? Missä hyvät miehet ovat? Miksi miehet eivät ole minusta kiinnostuneita? Miksi miehet eivät lähesty minua?”.

 

Videolla on esimerkki siitä miten käy kun melko tavallisen näköinen mies lähestyy melko tavallisen näköistä naista. Nainen ei todellisuudessa ole edes mikään erityisen kaunis. Mies kertoo satojen ja satojen naisten välittömästi hyvin julmalla tavalla muistuttaneet miestä hänen paikastaan ja asemastaan.

 

(Videoon mahdollista saada suomenkielinen tekstitys.)

 

 

 

 

Naiset ovat kehittyneet jahtaamaan jollain lailla johtavia ja kyvykkäitä tai voimakkaita alfamiehiä, mutta samaan aikaan torjumaan hyvin voimakkaasti betamiesten lähestymiset. Naiset osoittavatkin ihailua ja uskollisuuttaan vain alfamiehille mm. selittämällä, ettei lähde kenen tahansa miehen mukaan ja mies voi olla varma, että nainen synnyttää vain hänen lapsiaan.

 

Miehet eivät usein ymmärrä ja tiedosta kuinka raakaa naisten betamiesten torjunta on, eivätkä ymmärrä naisten massiivisia kaksoisstandardeja. Tämä näkyy aivan samaan tapaan myös työpaikoilla. Ei ole olemassa mitään naisten “ahdistelua”, vaan kyse on siitä kuka lähestyy naista!

 

Jos joku Donald Trump puristelisi naisia perseistä, naiset vähät välittäisivät ja olisivat vain kiimassa kun johtava mies puristelee heitä ja osoittaa heille huomiota, mutta samaan aikaan naiset teurastavat samaa tekevät betamiehet. Useimmat miehet eivät kuitenkaan ymmärrä mikä meni vikaan ja miksi naiset vaikuttavat olevan niin mielipuolia.

 

LL: Kannattaa siis opetella evoluutiopsykologiaa, niin ymmärrät paljon ristiriitaisilta vaikuttavia asioita politiikasta naisiin. Vihatiede on avain myös naisiin ja moniin muihin elämän mysteereihin!

 

Persujen sensuroima TOP 10 vihaprofessorin lista!

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

22 thoughts on “Miksi naiset niin usein halveksivat tavallisia hyviä miehiä?

 1. Varhaiskasvatuksesta alkaen on poikia syrjiviä ja miesvihaan yllyttäviä rakenteita ja opetusmenetelmiä.

  1. Tuo on aivan totta mitä sanoit, mutta miksi kuitenkin Suomessa on kaikki nynnyimmät miehet? Eikö miesten ole aika nousta kapinaan ja vihdoin miehistyä? Naisillakin kastuu pikkuhousut siinä vaiheessa kun miehet lähtevät kunnon kapinaan vääryyttä ja pahuutta vastaan, taistelevat lasten ja Jumalan puolesta, sekä näyttävät naisille kaapin paikan. Voit olla siitä täysin varma. Todellisuudessa naiset haluavat sovinistimiehen, vaikka julkisuudessa puhuvat roskaa ”kilteistä” miehistä.

   1. Todennäköisesti ainakin johonkin pisteeseen asti totta. Ottaen huomioon minkä tyyppiset naisten kevytpornotarinat menestyvät parhaiten – 50 Shades of Grey – näyttää kieltämättä siltä että useimmat naiset haaveilevat miehestä joka on dominoiva. Tietysti noissa haaveissa mies on myös rikas ja komea.

    Mistä tulee mieleen että osa ongelmaa lienee tämä ”suuren rakkauden” tarinan jatkuva tuputtaminen meille naisille. Käytännössä nuo maailmaa mullistavat rakkaustarinat, kaikkein eniten ne versiot missä se huuma säilyy enemmän kuin muutamia kuukausia, ovat hyvin harvinaisia, suurimmalle osalle paras vaihtoehto olisi todellisuudessa toveruusavioliitto sellaisen miehen kanssa joka pystyy vastaamaan isänä olemisesta ja omasta osastaan perheen elättämisestä ja jonka kanssa toimii keskinäinen luottamus ja ystävyys. Mutta naiset haluavat jotain hemmetin koko elämän kestävää rakkaushuumaa sen täydellisen miehen kanssa koska se on se tarina mitä meille jatkuvasti kerrotaan. Ehkä tarvitsisimme enemmän tarinoita hyvin toimivista järkiavioliitoista, tarinoita missä vaikkapa sankaritar vanhempana kertoo kuinka lopulta valitsi sen tavallisen mutta luotettavan kaverin jonkun seksikkään ”pahan pojan” sijaan, ja kuinka onnellinen hän on nyt siitä että teki sen.

    Kulttuurissa kerrottavat tarinat vaikuttavat ihmisten käytökseen todella paljon. Kun tähän ”suureen rakkaustarinaan” yhdistetään se toinen jatkuvasti kerrottu tarina siitä kuinka nainen aina ehdottomasti ansaitsee tämän ”suuren rakkauden”, no, eipä se yhdistelmä välttämättä kovin toimiva käytännössä ole.

  1. Partisaanin jutun kommenteista muuten paljastuu taas miten raukkamaisilla ja pelkureilla suomalaisilla miehillä on suuret sanat, mutta pienet teot. ”Vittu jos tollanen tulis mulle, niin vittu mä täräyttäisin niin ku vittu.”. Sitten kun tulee kunnon miehiä, niin suomalaiset miehet juoksevat karkuun. Haha.

 2. Lopuksi tulee toinen nainen selittämään, että ei kaikki naiset ole tuollaisia, mutta hänkään ei taatusti lähde betamiesten deitiksi muuten kuin säälistä. :D Eli pohjimmiltaan hänkin on samanlainen, mutta arvostan kuitenkin, että naisella on sentään tasoa ja tapoja, eikä sano vihatotuuksia päin naamaa, vaikka asia ei muuksi muutukaan.

 3. https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/nuori-nainen-kysyi-sebastian-tynkkyselta-ravintolassa-onko-han-sebastian-ja-loi-nyrkilla-paahan-tuomittiin-sakkoihin/8523178#gs.dziixh

  Valtapoliitikkoihin kohdistuneet ”iskut” ovat kaikki niin säälittäviä, että tulee pakostakin mieleen ovatko nämä kaikki Supon omia fakse flag-operaatioita? Ovat niin typeriä, etteivät ihmiset oikeasti tekisi näitä. Juha Sipilän ”isku” vuodettiin myöhemmin ja paljastettiin huijaukseksi. Mitään lyöntiä ei koskaan tapahtunut.

 4. https://youtu.be/5S-HGDMW23U

  Yksi hyvin harvoista järkevistä naisista kertoo jälleen vihafaktoja: Naiset jäävät mieluummin kodittomiksi kuin menevät betamiehen kanssa naimisiin. Mikä siinä kodittomaksi jäädessä kun valtio kyllä huolehtii. Valtio kyllä huolehtii jos nainen jää yh-äidiksi ja kaappaa lapset isältä! Naiset eivät myöskään suostu koskaan alentamaan standardejaan miesten suhteen ja menemään tavallisen kunnon miehen kanssa naimisiin, vaan kaikki naiset haluavat 20 prosenttiin kuuluvan miehen, vaikka kaikki naiset eivät voi saada 20 prosenttiin kuuluvaa miestä. Nainen menee kuitenkin vielä pidemmälle ja väittää naisten jäävän mieluummin kodittomiksi kuin naivat betamiehen tai alentavat standardejaan!

  1. Menee toisinaan vieläkin pidemmälle. 33-vuotias kaverini tapasi lähes neljäkymppisen naisen. Pyysi myöhemmin treffeille. Nainen kieltäytyi, sitten soitti kaverilleni samana iltana itkien ja selitti, että ei tiedä miksi kieltäytyi, ja kertoi että hän pitää kaveristani valtavasti (kyseinen kaveri on top 5%-luokkaa siinä maassa missä tarina tapahtui, eli standardien alentamisesta ei ollut kyse), ja sanoi ettei kukaan mies ole lähestynyt häntä kahdeksaan vuoteen, ja että hän haluaisi kovasti seurustella. Puhui pitkään puhelimessa…

   … mutta kieltäytyi edelleen treffeistä.

   Toisin sanoen joillekin naisille jää tuo pelien pelaaminen ja teeskentely päälle, eivätkä pysty sitä lopettamaan vaikka olisivat jo 20 vuotta myöhässä.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*