10 thoughts on “Päivän kuva

 1. Pitäisiköhän VKK:ta koskeville (haukkumis)juttuille tehdä tänne Laittomaan Lehteen oma osionsa samaan tapaan kuin Persuille on tuo Persuilu-kategoria? Tai sitten laittaa kaikkien ”kansallismielisten” puolueiden arvostelut tuonne persuilu-kategorian alle ja nimetä se kategoria vaikka valeoppositioksi?

   1. Ano Turtiainen on kuitenkin todellisuudessa liian yksinkertainen johtamaan operaatioita. Operaatioita VKK:ssa koordinoi käytännön tasolle mm. James Hirvisaari, joka on ollut ruotsalaisen kulttuurimarxistin ja mädättäjän Jussi Halla-ahon oikea käsi alusta asti. Komennot tulevat Persujen puoluetoimiston ja puoluetta johtavalta CIA:n vapaaherralta, sekä Jussi Halla-aholta. Persut eivät siis ole yleensä huono kategoria myös VKK:n operaatioille.

    Historiallisesti SDP:ssä ja kommunisteissakin on alussa ollut sekä idän, että lännen agentteja ja resursseja ja ideana on aina ollut harjoittaa ryhmät ja liikkeet sisältä päin terrorilla, huhuilla, valheilla jne. ja niin ikään saada ryhmät ja liikkeet riitelemään myös keskenään.

    Vieraan vallan agentit huomaakin hyvin helposti mm. siitä kenellä on koko ajan pakonomainen tarve aiheuttaa ongelmia ja riitaa.

 2. Maailmassa pitää aina olla pahis. Nyt on Venäjän vuoro. Katsotaan kuka on seuraava. Se on selvää ettei NATO:lle ja YK:lle riitä enää Afrikan ja Lähi-idän maita hyökättäväksi ja ryöstettäväksi eli seuraavana kohteena voi olla vaikkapa Italia, Unkari tai Turkki.

 3. https://youtu.be/A_LZ3yT_T08

  Joka puolella maailmaa täysin sairaiden, rikollisten ja sadististen amerikkalaisten, brittien ja sionistien tukemat mutanttinoidat ovat nousemassa valtaan eri maissa ja ovat tuhoamassa kymmeniä ja kymmeniä maita, sekä kulttuureja. Samaa ovat tehneet myös Afganistanissa, Iranissa, Irakissa, Libyassa jne. Amerikkalaiset ja britit ovat aina olleet täysin sairaita ja rikollisia eläimiä, jotka eivät ole koskaan itse osanneet mitään ja aina ovat eläneet imperialistisesti kaikkien muiden selkänahoista ja työstä!

  1. Saastaisilla ja rikollisilla amerikkalaisille ja briteillä ei ole mitään oikeutta ja asemaa mennä neuvomaan muita missään moraalissa tai missään muussakaan. Hyi vittu mitä eläimiä amerikkalaiset ja britit ovat. Täysin sairaita ja imperialistisen rikollisia eläimiä.

  2. https://www.partisaani.com/news/zionism/2022/10/04/israel-lietsoo-kurdien-avulla-iranin-mellakoita/

   Rikollisvaltio Israel tukee feministisiä ja muita mädätys, sekä terroriliikkeitä vastustajiensa maissa, tietysti hallitsemallaan omalla rahakoneella.

   Kuten Marco on jo vuosia sanonut, yksityinen keskuspankkijärjestelmä on vampyyrin sydän. Kun tapat yksityisten pankkiirien keskuspankit ja riistokartellijärjestelmän, elämä alkaa hyvin nopeasti muuttua parempaan suuntaan ja elämä alkaa taas palaamaan maan päälle, sekä pahuus alkaa menettää voimansa. Pahuudelta lähtee lähes kaikki voima levittää pahuutta ja mädättää, jos se menettää oman rahakoneensa!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*