Marco de Wit 5 lokakuun, 2022

 

Ainoana mediana Laiton Lehti on ihmetellyt miksi persut eivät luota Amerikan vaalien vaalikoneisiin, mutta luottavat täysillä persujen puoluekokouksen vaalikoneisiin. Siis vaikka niitä johtaa Suomen historian ehkä kaikista limaisin tyyppi, Matti Putkonen.

 

Matti Putkonen persujen sähköisen pj-äänestyksen takana? Miksei kukaan vastusta?

 

Äänestyskoneet eivät ole ongelmana vain Amerikan mustissa kaupungeissa ja persujen puoluekokouksessa, vaan myös suuressa Brasiliassa!

 

Brasilian presidentti Bolsanaro onkin usein sanonut, että hän pelkää saavansa saman kohtalon kuin Trump.

 

Brasilian presidentti Bolsonaro: Kansalaiset aseistettava, jotta voivat vastustaa koronahysteerikkoja!

 

 

Nyt on tapahtumassa juuri se mitä Bolsonaro on pelännyt. Monet äänestyskoneet eivät hyväksy Bolsonaron äänestämistä!

 

 

 

 

Varsinkin alempi näistä videoista on hyvin paljastava.

 

 

 

 

 

16 thoughts on “Brasilian persuilevat vaalit: Äänestyskoneet estävät äänestämästä Bolsonaroa!

  1. Trumpilla voisi olla jotain kannatusta ja uskottavuutta jos hän ei itse sekaantuisi kaikkien muiden vaaleihin, sekä terrorisoisi, vainoaisi ja varastaisi kaikilta muilta elääkseen.

 1. Ja lukijathan ovat tunnetusti porttugalin kielen ammattilaisia, joten videoiden viesti tulee läpi. 👍

  1. Kyllä vain. Englanti vain ei suju. Siinä on jokin ihme psyykkinen lukko, kuten myös pakkoruotsissakin.

 2. Edes USA:ssa ei kuitenkaan ole äänestyskoneita presidentinvaaleissa käytössä. Brasialiassa näköjään avoimen korruptoitunut äänestys ja myös avoimen korruptoitunut toinen ehdokas.

   1. Yhdysvaltojen vaaleissa käytetään myös posti ja muita ennakkoääntä, sekä sähköisiä ääntenlaskentakoneita. Ääntenlaskentakoneilla voi huijata myös käyttämällä hyväksi jotain niiden vikoja tai ominaisuuksia, kuten Yhdysvaltojen vaaleissa tehtiin. Sama ääni saatettiin laskea monia kertoja.

    Samoin puolueelliset poliittiset virkailijat voivat hylätä kilpailijoiden ääniä tai suosia omia ryhmiään.

    1. Lisäksi äänestyskoneet ovat jo 5-vuotiaidenkin hakkeroitavissa. Jostain syystä moiseen ”tietoturvaan” EI ole viitsitty puuttua sen enempää Suomessa tiessä olevaan ”pisteliääseen monttuun”. Pankit ja muut kaupalliset laitokset kyllä investoivat tietoturvaansa toisin kuin, sähkölaitokset tai jopa ydinvoimalatkin ovat kuin lehmän hännän varassa. Korona valheen varjolla juuri siksikin polkaistu – voitiin postiäänestää, joka on normaalioloissa täysin marginaalinen tapa, koska se on korruptoitavissa. Lisäksi henkilötodistuksia ei kyselty ja äänestää voi vaikka sata kertaa sama ihminen. Ranskan presidentinvaaleissa globalistit ja EU piti huolen siitä ettei ”väärä” ehdokas voittanut eli oikeistolaisen Lepenin äänestyskoneeseen työnnettäviä äänestyslipukkeita oli valmiiksi hieman vioitettu repäisemällä sen reunaan pieni repeämä, jonka äänestyskone hylkää heti, koska se ei läpäise ”laaduntarkkailua! Niinpä tympeä narsistinen ylikansallisen juutalaisen suurpankin palveluksessa ollut Emmanuel Macron voitti okuin voittikin vaalit. Sen jälkeen helposti palaneen käryn haistaneet ”roskaihmiset” lähtivät kaduille osioittamaan mieltään selvän vaalivilpin takia. Mielipidetiedustelussa kahden ehdokkaan välinen ero oli muutamien prosenttien luokkaa. Myös EU ”vaalivaikutti” kuten teki hiljattain olleissa Italian parlamenttivaaleissakin, jos Meloni voittaa myös LePeniä vastaan presidemntinvaalien aikana EU tekaisi syytteen häntä vastaan puolueelleen tulleiden EU tukien väärinkäytöstä!
     Sitä paitsi samaan pahisten koplaan kuuluva Bolsonaro kuin Trump, Putin, Xi, Orban ja nyt Meloni – kyllä murhataan kuten Trumpkin käy ellei muu auta. Bolsonaron viime vaalien aikana puukotti kommunisti henkihieveriin, mutta hän selvisi silloin attentaatista kuin ihmeen kaupalla. Mutta Japanin ent.pääministeri Shinzo Abe EI SELVINNYT!!! Vielä lopuksi niille, jotka kuvittelevat, että Suomessa ovat rehelliset vaalit. Voivat yhtä hyvin uskotella, että ”lehmät lentävät”! Voi olla, että polkaistaan ”poikkeuslaki” tekosyyllä, joka menee ”kuin kuuma veisi voihin” muoviämpäri kansaan. Joten seuraavia nk. parlamenttivaaleja EI edes pidetä. Siihen riittä, vaikka auringonpilkut tai Salen ”Mopsin” peräpukamat!!!

  1. Silloin kun maa on täysin umpimätä ja eri eliittiklikit kilpailevat keskenään ja kaikki huijaavat, on parempi antaa kaikkien huijata kuin antaa yhdelle klikille huijausmonopoli. Tämän takia Ukrainassakin toinen puolisko oli lännen ostamaan ja toinen puolisko oli Venäjän ostama. Näin kumpikaan ei saanut maassa aivan totaalista valtaa. 2015 aikoihin tapahtui amerikkalaisten ja brittiläisten vihollistemme, sekä sionistien järjestämä vallankaappaus, jossa lännen klikki sai totaalisen vallan. Ukraina terroripommitti 8 vuotta venäjää puhuvia siviilejä ja 2022 Venäjä hyökkäsi Ukrainaan. Nyt kaksi klikkiä taistelee taas vallasta. Ukrainan voittaessa Ukraina mädätettäisiin ja tuhottaisiin hyvin nopeasti. Ukraina ei kuitenkaan koskaan tule voittamaan sotaa. Venäjä on käytännössä pelastamassa slaaviveljensä henkisesti, kulttuurillisesti, etnisesti ja taloudellisesti.

  2. Eikös se Lula saanut jotain 10 vuotta vankeutta korruptiosta, josta kärsi kaksi vuotta. Mutta on näin suosittu kansan keskuudessako?

   1. Rahaeliitin valeoppositiot eivät todellisuudessa koskaan omaa minkäänlaista oikeaa kannatusta maissaan, kuten vaikka Afganistanissa. Amerikkalainen ja brittiläinen vihollisemme hyökkäsi Afganistaniin täysin rikollisesti ja täysin laittomasti, väittäen talibaaniheimolaisten olevan kaikki jotain terroristeja ja he saivat pidettyä valtansa teennäisesti muodostamalla ns. vähemmistökoalition ja tuomalla ULKOMAILTA eri maista eri etnisiä ryhmiä hallitsemaan maata. Nyt Afganistanin kansa on saanut maansa takaisin haltuunsa ja tilanne on ainakin joten kuten parempi heille, eikä heitä enää mädätetä. Kuvottavat, sairaat, rikolliset ja täysin sadistiset amerikkalaiset ja brittiläiset eläimet alkoivat heti mädättämään heitä ja tuhoamaan heitä henkisesti.

 3. Ketään ei loppujen lopuksi kiinnosta miten amerikkalaisille ja brittiläiselle saastalle käy, sillä he ovat itse oikeiden ja terveiden valkoisten kansojen pahimpia vihollisiamme, jotka osaavat vain varastaa, elää muiden selkänahasta ja työstä. He ovat satoja vuosia sekaantuneet kaikkien muiden sisä ja ulkopolitiikkaan ja ovat väärentäneet kaikkien muiden vaaleja. Kukaan ei lopulta tule enää edes muistamaan, että tämä saastakansa oli edes olemassa. Todella sairas, kuvottava ja rikollinen kansa, jota kukaan ei halua tähän maailmaan ja jota kaikki vihaavat. Meillä kaikilla on yhteiset viholliset, amerikkalaiset, britit ja Israelin valtio.

  Brasilialle toivon kuitenkin kaikkea hyvää. Umpimätä, mutta kuitenkin hieno maa.

  1. Suomi oli imperialistien mukana ottamaan turpiinsa talebanilta. Panttipataljoona Suomesta jenkeille, kuten oli Natsi-Saksallekin.

 4. Taas teillä jää kommentit julkaisematta ja sivusto on ihan solmussa. Koittakaa opetella vähän webdesignia et saatte tän kuntoon

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*