Marco de Wit 5 lokakuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Venäjän duuma eilen lopulta virallisesti hyväksyi Ukrainan neljän maakunnan liittämisen Venäjään. Niinpä Venäjä ei IKINÄ tule vetäytymään niiltä alueilta varsinkin, kun alue on jo russofoitu.

 

Tämän takia Venäjä on myös toistuvasti väläytellyt ydinaseen käyttämistä, jos Venäjälle hyökätään. Niinpä maailma on nyt lähempänä ydinsotaa kuin koskaan 1962 jälkeen.

 

Suurimpana syyllisenä tietysti USA ja Nato, jotka saartavat Venäjää ja Kiinaa hyvin kaksinaismoralistisella tavalla. Lännellä saa olla joukkoja ja aseita Venäjän ja Kiinan rajoilla, mutta Venäjällä ja Kiinalla ei saa olla joukkoja USA:n ja lännen johtovaltojen rajoilla. Ei ihme, että Venäjä ja Kiina ovat tehneet erittäin voimakkaan liiton ja nyt puskevat takaisin.

 

Tucker kertoo ydinsodan vaarasta, joskin ei tietystikään kerro sionistien olevan Venäjän ja Kiinan saarron takana, koska nämä tukevat Israelin verivihollisia, kuten Syyriaa, Irania ja Hezbollahia.

 

 

 

Viime päivinä venäläiset ovat jatkuvasti varoitelleet ydinsodan vaarasta. Puheiden vakavuutta korostaa Venäjän tuomiopäivän ase.

 

 

Kuvassa linkki juttuun

 

 

 

Kaiken kukkuraksi länsi ei edes välttämättä vastaisi Venäjän taktisen ydinaseen käyttöön. Venäjä voisi iskeä Ukrainaan tai Suomeen ilman lännen vastaiskua, koska taktisten ydinaseiden kysessää ollessa suurvallat vielä tunnistavat toistensa etupiirit. Tämä kävi dramaattisesti ilmi The Atlanticin selvityksessä:

 

”The Atlanticin selvityksen mukaan valtaosa yhdysvaltalaisasiantuntijoista ei kuitenkaan pidä ydinaseella vastaamista Venäjän mahdolliseen ydinhyökkäykseen hyvänä vaihtoehtona.”

 

Kuvassa linkki juttuun

 

 

Kaikkialla muualla maailmassa valtamedia on huolissaan Venäjän taktisista ydinaseista, mutta EI Suomessa. Päinvastoin. Suomen valtiojohto ja varsinkin valtamedia pitää ydinsodan vaaraa hyvin vähäisenä ja jatkuvasti isottelee Venäjälle. Tämä on täyttä mielisairautta, koska Suomi on ETULINJASSA omaten Venäjän kanssa tuhat kilometriä pitkän rajan.

 

Valtamedian päälähde, vakoilupäällikkö Pekka ”CIA” Toveri on jo pitkään yllyttänyt Suomea isottelemaan Venäjälle, koska Venäjä ei kuulemma ikinä tekisi taktisia ydiniskuja Suomea vastaan.

 

Pedonatottaja Pekka Toveri: Putin ei käyttäisi ydinaseita Nato-Suomea vastaan!

 

 

Vakoilupäällikkö Toverin johdolla Suomen valtamedia nyt sitten vähättelee ydinsodan vaarallisuutta ja jopa taktisten ydinaseiden tehoa!! Katsoppas tätä. Valtamedian mukaan vakoilupäälliköt ovat niitä luotettavia lähteitä sekä Suomessa että maailmalla!

 

 

 

Suomen valtamedia on mennyt jopa niin pitkälle, että on kaivanut naftaliinista yhden Suomen sotahulluimmista tutkjoista, Juha Vuoren. Alla olevassa jutussa Vuori vetääkin pohjat. Kuulemma taktisilla ydiniskuilla ei voi saada sotilaallista hyötyä!

 

Mietipä sitä!

 

 

Kuvassa linkki juttuun

 

 

Tohtori Duttonilla olisi ehkä paljonkin sanottavaa Juha Vuoren ulkonäöstä ja geeneistä, mutta annetaan Vuoren sekopäisyyksien puhua puolestaan.  Iltalehden haastattelussa Vuori nimittäin ihan tosissaan vähättelee taktisten ydiniskujen riskiä. Kuulemma Venäjän armeija ei antaisi Putinin määrätä taktista ydiniskua, koska se ei ”vastaa Venäjän sotilasoppia”.

 

Haloo! Putin on FSB:n miehiä ja on ollut vallassa jo yli 20 vuotta. Eiköhän Putin ole ja saanut armeijan haltuunsa ja omat miehensä avainpaikoille. Niinpä on todella sairasta vähätellä Putinin valtaa ja tämän kykyä määrätä tarvittaessa taktinen ydinisku Ukrainaan tai kohta toiseen Naton sillanpääasemaan, Suomeen.

 

Kuvassa linkki juttuun

 

 

Itse asiassa taktinen ydinisku voi tulla nopeammin kuin moni arvaakaan. Jos nimittäin Ukraina Naton avustuksella pääsee taisteluissa kunnolla niskan päälle ennen kuin Venäjä ehtii saamaan Ukrainaan vahvistuksia, niin Putin voi hyvin määrätä taktisen ydiniskun esimerkiksi Mariupolin turvaamiseksi sekä Venäjän ja Krimin maasillan säilyttämiseksi.

 

Varmaa nimittäin on, ettei Venäjä ikinä tule hyväksymään sen enempää Krimin kuin sinne johtavan maasillan menettämistä. Ennemmin Venäjä aloittaisi taktiset ydiniskut!

 

Toki Laiton Lehti pitää erittäin epätodennäköisenä, että Ukraina pystyisi uhkaamaan Krimiä ja maasiltaa tämän vuoden puolella eli ennen Venäjän vahvistusten täyttä saapumista. Alla olevassa videossa näkee kuinka Venäjän vetäytyminen näyttää olevan ihan hallittua.

 

 

 

 

Jos kuitenkin venäläisillä sattuisi kaikki menemään pieleen ja Ukraina pystyisi uhkaamaan Krimiä ja sen maasiltaa, niin yksi asia on varma: Taktiset ydinaseet alkavat paukkumaan!

 

Sen jälkeen niiden käyttökynnys Suomeakin vastaan olisi paljon alhaisempi.

 

Ei hätää. Eivät taktiset ydiniskut niin vaarallisia ole. Kyllä Suomi Venäjän voittaa!

 

Megadiili valmis? Hyökkääkö Venäjä Suomeen ja Kiina Taiwaniin?

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

24 thoughts on “Valtamedia ja ”asiantuntija” Juha Vuori vähättelevät ydinsodan vaaraa, vaikka Suomi tulilinjalla!

 1. Kuten Janus Putkonen eilisessä lähetyksessä sanoi,niin shakkimiehet valmistelevat kaikessa rauhassa seuraavaa siirtoa.Laatuhuoramedia ilakoi venäjän ongelmista melko pahasti ennenaikaisesti.Saa nähdä mitä tulevan pitää ja liittyykö se huora Suomeen?

  1. Todellisuudessa mitään ”älykkäitä” ei ole ”eliitissä” ja maailman johdossa, vaan kaikki perustuu yksinkertaiseen röyhkeyteen, itsekkyyteen ja rikollisuuteen. Siinä kaikki. Sen kun otat, niin rikastut, saat elintasoa ja valtaa. Tähän perustuu amerikkalaisten ja brittienkin helppo elämä.

 2. Taktisella ydinaseella saadaan kauhun tasapaino. Saman asian ajaa myös FOAB, jota ei jostain syystä ole vielä käytetty. Hersonin rintama olisi nyt erinomainen paikka pudottaa FOAB!

  Nyt jo suvakit on hätää kärsimässä, kun Venäjä on alkanut käyttää uusia, erittäin tehokkaita Geran-2 droneja, joita Ukraina jostain syystä ei kykene ampumaan alas. Viime yönä droneilla on taas isketty mm. Odessaan ja pitkästä aikaan Kiovan alueelle on myös isketty. Näyttää siltä, että Geran-2 dronejen käyttö tulee vain kiihtymään!

  1. Jaksat aina mölistä siitä FOABista. Mutta kun Venäjä ei ole mikään satanistinen siviilien massapommittaja. Uusi parempi maailma ei synny jenkkitaktiikoilla.

 3. https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/e5025dfc-48f6-490c-bb44-ba5aea9849c8
  Siinä maat sopivat esimerkiksi, millaista terveydenhuoltoa, ruokahuoltoa ja majoitusta suomalaiset tarjoavat amerikkalaisille. Samalla Suomi sitoutuu toimittamaan amerikkalaisille sähköä, polttoaineita ja muita hyödykkeitä. Isäntämaasopimuksessa maat sopivat kustannusten jakamisesta ja verotuksesta. Vuonna 2014 Suomi solmi isäntämaasopimuksen puolustusliitto Naton kanssa. Sitä sovelletaan esimerkiksi Naton valmiusjoukkojen NRF:n toimintaan Suomessa.
  Kyllä Suomi no niin syvällä CIA:n ja NATOn talutusnuorassa ettei voi muuta kuin pitää hatusta kiinni kun vihellys alkaa(ja ristiä kädet).

  1. Pentagon on alistanut Puolustusvoimat omaan komentoonsa.

   Venäjä käyttää taktisia ydinaseita, jos Pietaria ja Murmanskia uhataan. Mikä maa on lähimpänä Pietaria?. Harva suomalainen tietää oikean vastauksen.

 4. Kreml ilmoitti, että lähiaikoina kaikki ymmärtävät, miksi armeijan joukot vetäytyivät taisteluitta. Ainakin Moskovassa on siirrelty Topol-M ydinohjuksia! Näkemälläni videolla neljää ydinohjusta kuljetettiin liikenteessä!

  Paras kohde ydinaseen käytölle olisi Lviv. Siinä olisi myös pieni näpäytys Puolalle!

  1. Luuletko tosiaan, että venäjä käyttäisi edes taktisia ydinaseita? Jos niin tekisi, niin venäjä valuisi paria luokkaan valtioiden joukossa. Kiina ja muut valtiot, jotka nyt oman etunsa vuoksi ovat puolueettomia, eivät hyväksy roistovaltion toimia. Ydinaseen käyttö ei ole mikään pieni näpäytys vaan viimeinen toimi, joka tekee Venäjästä raunioiden maan.

   1. Hah hah! Se on ollut täysin selvää, että ennemmin tai myöhemmin alkaa ydinaseet lennellä. Venäjän aloitettua valloitusretkensä Venäjä laittoi ydinasejoukot valmiuteen. Myös Euroopan pitkäaikaisin presidentti komea ja erittäin taitava jääkiekkoilija Lukasenko on valmis ydinaseiden käytölle. Monta lasta siittänyt urhea tsetseenijohtaja Kadyrov on myös ilmaissut suosivansa ydinaseiden käyttöä.

    Eli julkinen mielipide kannattaa ydinaseiden käyttöä!

    Ei taktiset ydinaseet niin pahoja ole mitä kuvitellaan. Niiden pahuus on vain suvakkien salaliittoteoriaa. Venäjä pystyisi käyttämään myös uutta Sarmat-2 ohjusta, johon saa myös tavanomaisemman taistelukärjen, jolla tekee suunnatonta tuhoa ilman, että maaperä saastuisi radioaktiivisesti. Ei Venäjä huvikseen näitä aseita ole kehittänyt viime vuosina ja nyt alkaa olla oikea aika niiden käytölle.

    Kohta ne kunnon aseet alkaa lentää ja tämän lisäksi maailman paras sukellusvene Belgorod on lähtenyt saalistamaan!

  2. ”Paras kohde ydinaseen käytölle olisi Lviv.”

   Mieluummin Washington DC. Eihän siellä ole enää juuri ihmisiäkään. Tai sitten Brysseli. City of London myös, mutta ei ydinaseella. Täsmäohjus pariin kortteliin.

   Oma suosikkini olisi kuitenkin hell-aviv.

 5. ”Läntinen arvoyhteisö”(sic!) on ydinpomminsa ansainnut. On valitettava totuus että ainoastaan joku todella suuri mullistus pystyy enää pelastamaan (edes joitain osia) Suomesta jota maahamme päästetyt hyeenalaumat parasta-aikaa repii palasiksi. Aikaa ei ole paljon.

  Jos se ”jokin” on ydinpommi niin olkoon sitten niin.

 6. Richard Black, eläkkeellä oleva eversti, entinen Virginian osavaltion senaattori, entinen Pentagonin asevoimien rikosoikeusosaston johtaja, antoi avoimen haastattelun Michael Billingtonille

  – ”Eversti Richard Black: U.S. leading world to nuclear war” -Yhdysvallat johtaa maailmaa ydinsotaan

  https://www.youtube.com/watch?v=hnHKGRbnu14

 7. Suomalaiset maanpetturiupseerit ovat niin täydellisiä ja osaamattomia pellejä, ettei ole mitään rajaa. Jokainen näkee tämän itse.

  1. Tuota minäkin olen pohtinut. Terveissä luonnollisissa olosuhteissa puolet karsiutuu jo synnytyksessä ja vauvaiässä.

   Jonkin verran lisää karsiutuu tyhmyyttään ennen aikuistumista joko itse aiheutetuissa onnettomuuksissa (rikkoo luunsa tai vammautuu kuolettavasti muusta syystä) tai tappeluissa.

   Jäljelle jää huomattavasti parempi valikoima ihmisiä kuin nykyään, ja sama valinta toistuu jokaisessa sukupolvessa.

   Nykyään, etenkin kun mikä tahansa mutanttinainen voi hankkia keinohedelmöityksen, mitään valintaa ei enää ole. Edes parinvalinta ja varallisuus ei vaikuta, koska ruma, ärsyttävä, päihderiippuvainen pohjasakka lisääntyy nyky-yhteiskunnassa paljon tehokkaammin kuin sivistyneet ihmiset.

   Tämä laskusuunta voi nähdäkseni pysähtyä vain perikatoon, jossa suurin osa porukasta kuolee. Koska pienestä perikadosta todennäköisesti selviäisivät väkivaltaiset, itsekkäät idiootit, vaaditaan kunnon perikato, joka kestää vuosia ja josta elossa pysyvät vain sitkeät, pitkäjänteiset, suunnitelmalliset, viisaat, taitavat ja lähimmäisenrakkaat ihmiset.

   Synnytys- ja vauvakuolemien sijaan kokonaiset kansakunnat kuolevat ja valikoituvat.

   Olen jo pitkään ennustanut, että jäljelle jäävät vain ne kansat, joilla on jokin henkinen vakaumus (kuten uskonto) ja elävä kulttuuriperinne (kuten oma musiikki, ruoka, vaatetus, tarinat).

 8. https://youtu.be/ZyPMR1bl82g

  Valkoisista ja pikku hiljaa kaikista muista on tulossa luonnonvalinnan loputtua kirjaimellisesti hulluja ja harvat järjissään olevat alkavat nyt pikku hiljaa huomaamaan olevansa keskellä hullujenhuonetta ja kaikkien muiden olevan hulluja.

 9. Aina kun näet brittiläisiä ja amerikkalaisia eläimiä jotka kertovat olleensa vainoamassa, terrorisoimassa, mädättämässä, varastamassa, ryöstämässä ja murhaamassa muita kansoja, sekä jotka ovat vammautuneet ja saaneet rullatuolin tai kepit alleen, muista nauraa heille päin naamaa, mutta tietysti laillisesti. Näille eläimille ja kusipäille pitää aina vähintään muistaa nauraa.

  Aina kun näet tavallisia brittiläisiä ja amerikkalaisia eläimiä yleensäkin, vihaa heitä laillisin tavoin missä ikinä heitä näet. Saa heidät tuntemaan, että eivät ole mihinkään tervetulleita ja, että he ovat ikuisia verivihollisiamme.

 10. https://youtube.com/shorts/mNHQe6zu5bQ?feature=share

  Ongelmien syy on todellisuudessa täysin naisten, ei miesten vika. Vaikka miehet olisivat kuinka täydellisiä, miehekkäitä, rohkeita ja uskollisia tahansa, suurin osa naisista on pelkkiä materialistisia ja vaativia huoria, varsinkin Suomessa. Suomalaisista naisista ei millään saa oikeita hyviä naisia, sillä heissä itsessään on kaikki pielessä ja väärin. Kukaan mies ei halua koskeakkaan suomalaisiin huoriin.

 11. En arvosta suomalaisten ”sotatohtoreiden” analyysejä sen enempää kuin kanalasta kuuluvaa kotkotusta!!!
  Ne ”toiset”, jotka edes ymmärtävät olla huolissaan ovat edes jossain määrin järkipohjaisia ihmisiä, joilla saattaa olla jopa haikuja ”kylmän sodan” aikaisesta ”kauhun tasapainosta!!!

 12. https://youtu.be/fg_u9E4K1v4

  Nainen pakotti ja aivopesi poikansa 6. ikävuoteen mennessä elämään tyttönä ja väittää nyt poikansa olevan tyttö. Naiset ovat se ongelma, eivät miehet. Naiset tuhoavat jälleen yhteiskunnan ja kulttuurin, avaavat rajoja ja haluavat kehitysmaalaisia vihollisen geenejä.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*