Marco de Wit 6 lokakuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Ainoana mediana Laiton Lehti on kertonut kuinka myös shakki on täysin mädätetty kaikenlaisilla kiintiöillä ja päivänselvillä huijaussysteemeillä, jossa ihmeen suurta roolia näyttää vetävän tietty Bobby Fischerinkin vierastama ryhmä.

 

Niinpä Laiton Lehti myös kertoi kuinka juutalaisen huijarivalmentajan omaava ja etniseltä taustaltaan epämääräinen Hans Niemann on päivänselvä sarjahuijari. Itse asiassa hän myös näyttää huijarilta.

 

 

 

Suuri osa shakin pelaajista on kuitenkin niin naiveja ja burgereita, etteivät ole asiaa tajunneet. Ei vaikka Niemann maagisesti muutamassa vuodessa kehittyi shakissa nopeammin kuin kukaan muu historiassa. Bobbykin jäi kauas taakse!

 

Sionistien salaliitto? Huijarit yrittävät sabotoida shakin maailmanmestarin Magnus Carlsenin pelaamista!

 

 

Luonnollisesti Laitonta Lehteä taas syytettiin antisemiittisten salaliittoteorioiden levittämisestä. No, onneksi eilen Chess.com vihdoin ja viimein paljasti Niemannin huijanneen MASSIIVISESTI nettishakissa mukaanlukien rahaturnauksissa.

 

Katsoppas tätä. Tyyppi on pelannut näissä turnauksissa lähes joka pelinsä tietokoneen avulla.

 

Tätä voi kuvata vain yhdellä sanalla: Chutzpah

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

2 thoughts on “Hans Niemann: Shakin suurmestarihuijari

    1. Huijarilta näyttääkin. Mene vittu oikeisiin rehellisiin töihin. Liian korkea elintaso, niin noillekin vielä riittää ruokaa. Kivikauden aikana nuo olisi jätetty heimon ulkopuolelle hyödyttöminä.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*