Marco de Wit 6 lokakuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti on kertonut kuinka perusongelman on dysgeniikka eli luonnonvalinnan loppumisesta seurannut valkoisen rodun degeneroituminen.

 

Tohtori Dutton: Idiocracy-elokuva liian optimistinen. Romahdus jo muutamassa vuosikymmenessä!

 

 

Pahinta on, että tämä degeneraatio näkyy erityisen helposti VALKOISISSA naisissa.

 

1. Hormonitasapaino

Ensinnäkin naiset ovat hormonaalisesti monimutkaisempia otuksia, joiden on joka tapauksessa vaikeampi pysyä psyykkisessä tasapainossa kuin miesten. Geneettinen degeneraatio vaikuttaa siis helposti heidän mieleensä.

 

2. Sopulimaisuus

Toiseksi naiset ovat enemmän degeneroituvan ympäristön muokattavissa. Vaikka nainen ei itse olisi geneettisesti ns. myrkyllinen mutantti niin hän helposti alkaa ympäristön paineesta käyttäytymään myrkyllisesti.

 

3. Kommunistisuus

Nainen on geneettisesti ja kulttuurisesti enemmän taipuvainen kommunistiseen tasa-arvoajatteluun, koska evoluution aikana naisten ei ole samalla tavalla ole tarvinnut huolehtia turvallisuudesta, rakentamisesta ja metsästämisestä, vaan ovat saaneet resursseja miehiltä ja heimolta.

Tämän takia naisilla ei usein ole mitään käsitystä esim. yksilönvapaudesta. Naiset eivät niin helposti näe yksilöitä, vaan näkevät kaikkien olevan ikäänkuin yhtä ja samaa kollektiivia, jossa jokaisen on koko ajan otettava toisen edut ja tunteet huomioon. Naisille valtio on positiivinen asia, jonka tehtävänä on tuottaa ihmisille kaikkea kivaa ja luoda harmoniaa. Niinpä usein naisille esim. sananvapaus on käsittämätön asia, koska sehän mahdollistaa tunteiden loukkaamisen ja jopa vihapuheen!

Erityisen vaarallisia monet naiset ovatkin viranomaisina ja ammattilaisina. Esimerkiksi monet naisprofessorit, naistoimittajat, naispoliitikot, naispoliisit ja naistuomarit ovat ihan täysillä mädättäneet tieteen, median ja varsinkin politiikan ja oikeusjärjestelmän.

 

Miksi suomessa satanistinen feministihallitus? Tohtori Dutton: Suomalaiset uskovat helposti noitia!

 

 

Näiden kolmen syyn takia tohtori Dutton on puhunut noitaongelman ratkaisutavoista.

 

Päivän kuva: Noitaroviot takaisin!?

 

 

Niinpä kansallismielisissä piireissä on aika paljon naisnegatiivisuutta ja jopa naisvihaa. Tämän takia on hyvä välillä muistaa, että eivät kaikki naiset suinkaan ole feministejä. Valtamedia vain antaa sellaisen kuvan.

 

Itse asiassa naiset ovat tärkeässä roolissa varsinkin konservatiivisissa uskonnollisissa liikkeissä, koska tajuavat arvopohjan olevan se kaikista tärkein asia.

 

Tohtori Dutton: Mistä löydät alistuvan naisen?

 

 

Monet naiset näkevätkin helposti feministien valheiden läpi. Tässä yksi hieno esimerkki.

 

Videoon on mahdollista saada suomenkielinen tekstitys.

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

42 thoughts on “Onko hyviä antifeministisiä naisia olemassa? Kyllä: Kirkossa!

 1. Miehet ovat oppineet, että naisia ei pidä eikä tarvitse kuunnella. Kurinpalautus on tulossa. Sen kun näyttää naisille kaapin paikan. Naisten tuhottua ja kaadettua yhteiskunnan ei ole mitään valtiota jonka he saavat vainoamaan miehiä ja tuhoamaan heidän elämänsä, jolloin roolit ovat nyt vaihtumassa.

 2. Hyvin harva järkevä nainen, mutta alkaa vain vituttamaan nähdä 99 prosenttia valkoisista naisista. Naisia ei pidä ikinä päästää päättämään yhtään mistään tai käy näin kuten nyt on käynyt. Hyvin yksinkertaista. Varsinkin suomalaisten miehet ovat saaneet karun oppitunnin siitä mitä lähes kaikki naiset ovat todellisuudessa.

 3. Jokaisen naisen ympärillä on hyviä miehiä, mutta naiset eivät halua heitä, vaan he valitsevat huonoja miehiä ja pettyvät. Kyseinen nainen kehoittaakin naisia ottamaan hyvän miehen ”friendzonestaan” miehekseen. Naiset siirtävät kaikki miehet friendzoneensa joita eivät halua, mutta joihin on ehkä pakko tyytyä tai joilta voi joskus saada jotain ilman, että nainen sitoutuu heihin. Nainen puhuukin siis siitä, että jokaisen naisen ympärillä pyörii hyviä miehiä, mutta he eivät vain halua näitä hyviä miehiä kumppaneikseen:

  https://youtube.com/shorts/DIkwZlLaMr4?feature=share

  Naisella on naiseksi paksu nahka. Hän kehoittaa häntä vainoavia ”valaita” jatkamaan matkaansa sen sijaan, että haukkuvat häntä läskiksi:

  https://youtube.com/shorts/W_llkOd_0BY?feature=share

  Valaat eivät perustele kantojaan, vaan sen sijaan käyvät henkilökohtaiseksi. Jotkut lehmät ovat suuttuneet siitä, että kanavan nainen kutsuu joitakin naisia valaiksi. Hän korostaa, että ei ole juuri koskaan kutsunut ketään naista henkilökohtaisesti valaaksi:

  https://youtu.be/LQaoCtn8wi8

 4. https://youtube.com/shorts/CW5Zhn2Q48Q?feature=share

  Neitsyinä naivat ja hyvin vähän seksiä harrastavat naiset ovat kaikkein onnellisimpia ja onnistuneimpia avioliitoissaan. Jos naisella on ollut 5 seksikumppania tai enemmän, keskimäärin naisten odotettavissa oleva avioliitto-onni romahtaa murto-osaan siitä mitä se on keskimäärin neitsyillä ja hyvin vähän seksiä ja seksisuhteita harrastavilla. Lisäksi aikaisin seksin aloittavilla ja paljon seksiä harrastavilla on lisäksi todennäköisemmin sukupuolitauteja myöhemmässä iässä.

 5. Pienirintaiset ja pienen takamuksen omaavat naiset ovat keskimäärin parhaimpia elämänkumppaneita ja äitejä. Nainen itse on tästä yksi esimerkki. Älkää ottako niitä isorintaisia ja ison takamuksen omaavia naisia. Torpatkaa ainakin suorilta lähes kaikki vähänkään isommat rinnat omaavat naiset. Siitä on hyvä lähteä. Jos isot rinnat = seuraavan naisen luo. Jos ei neitsyt = seuraavan naisen luo. Jos ei uskovainen kristitty = seuraavan naisen luo.

 6. Vähemmästäkin alkaa vihaamaan naisia. Ainoa ja oikea vaihtoehto on siirtyä vain oikeisiin uskovaisiin kristittyihin naisiin ja yhä useammat miehet ovatkin siirtyneet, mutta kaikki muut naiset ovat totaalista ajanhukkaa, varsinkin Suomessa.

  1. Näin mm. amissit ja mennoniittikristityt elävätkin jo ja he ovat sekä hyvin onnellisia, että erittäin terveitä. Eivät ihmiset todellisuudessa tarvitse ”nykylääketiedettä”, vaan terveet ihmiset pärjäävät hyvin pitkälle ilman mitään valehtelevia lääkäreitä. Oikeat kristityt halveksivat nykyisiä huijarilääkäreitä ja ”nykylääketiedettä”. Ne tekevät sinut vain sairaaksi ja sinulla tehdään kaikenlaisia tieteellisiä kokeita joista sinulle ei kerrota.

 7. Ainakaan virkamiehiksi ei olisi koskaan pitänyt päästää lesboja ja feministejä! Katsokaa vaikka sisäministeriön kansliapäälikkö Kirsi Pimiää. Hän on täynnä täynnä vihaa suomalaisia kohtaan ja tämän lisäksi Pimiä on tietenkin pitkän linjan kommunisti!

 8. https://youtu.be/Gsn9Gfcl2VM

  Yksi hyvin harvoista järkevistä naisista kertoo nykyisten naisten olevan täysin harhaisia ja kuvittelevan, että jokainen nykynainen on ulkonäöllisesti kympin nainen. Usein nainen vieraat paljastavat naisten tyypillistä relativistista ajattelua, sekä alkavat heti keksimään tekosyitä, kuten tälläkin videolla muut naiset alkavat selittämään, että se riippuu miten näet itsesi. Jos näet itsesi täyden kympin naisena, voit olla sitä!

 9. https://youtu.be/5Yl5L3LgPAk

  Kanavan yksi hyvin harvoista järkevistä naisista tuo usein esille kuinka suurin osa naisista on täysin harhaisia. Tässä nainen kertoo kuinka tälläkin harhaisella naisella on massiiviset kaksoisstandardit. Nainen itse myöntää väittämän naisista olevan totta ja suuren osan naisista olevan vain rahan perässä ja imevän miehet kuiviin, mutta hän on samaan aikaan kuitenkin eri mieltä.

  Naisen vieraista oppii myös naisten relativismia, sillä naisille kaikki on vain näkökulma ja määrittelykysymys. Kaikki voidaan nähdä kaikkena.

  1. Videolla vieras myös toteaa, että ”on eri asia”, että suuri osa miehistä on ”saalistajia” ja, että samaan aikaan suuri osa naisista on vain rahan ja omaisuuden perään, sekä vain imevät miehet kuiviin. Se vain on eri asia. Se ei ole sama asia.

 10. https://youtube.com/shorts/yheVB-vhixY?feature=share

  Järkevä nainen tuo esille kuinka monet naiset yrittävät saada lapsia rikkailta miehiltä imeäkseen heidät kuiviin rahoistaan. Nainen kertoo NBA:n jopa muistuttavan koripallopelaajia huuhtelemaan kondominsa, sillä monet naiset yrittävät tulla salaa raskaaksi pelaajien sperman avulla ja sitten imevät miehistä 18 vuotta elatustukia.

 11. Milloin suurin osa naisista on koskaan ikinä rakentanut mitään hyvää maailmaan? Ei koskaan. Osaavat vain tuhota, mädättää ja hajottaa. Mies rakentaa ja nainen hajottaa. Mies on järjestys ja nainen on kaaos.

  Koko ajan miehet yrittävät rakentaa ja luoda järjestystä ja naiset eivät tee mitään muuta kuin hajottavat ja mädättävät lapsia, perheitä ja yhteiskuntaa. Milloin naiset alkavat tekemään mitään hyödyllistä ja ottavat mistään vastuuta?

  Ei se ole ihmekään että varsinkin suomalaisia naisia halveksitaan ja vihataan totaalisesti mädättäjinä, tuhoajina, vihaajina ja pettureina. Kaikkein pahinta valkoisten naisten saastaa ja vielä helvetin rumia naisia.

  1. Se on aina mies joka joutuu ottamaan kaikesta vastuun. Se on mies jota syytetään aina kaikesta. Naiset tekevät valtavan virheen jatkaessaan miesten päälle sylkemistä, syyttämistä ja haukkumista, mutta yhteiskunta on kaatumassa, nälänhätä alkaa pian, matut tulevat raiskaamaan melkein jokaisen suomalaisen huoran ja kukaan ei tule välittämään suomalaisista huorista yhtään mitään.

 12. https://youtu.be/4rFsip6liWY

  Järkevä nainen ei näe syytä miksi huoltajuuskiistoissa nainen nähdään automaattisesti parempana huoltajana, kun tilastojen ja tutkimusten mukaan naiset pahoinpitelevät ja laiminlyövät lapsiaan miehiä useammin. Hän on myös kertonut miesten vaikuttavan naisia enemmän lapsen kehitykseen noin 7. ikävuodesta eteenpäin, jolloin lapset omaksuvat enemmän isän realismia, logiikkaa ja järkeä kuin äidin tunnepohjaista ajattelua.

  Valtio on kuitenkin näin monin eri tavoin ostanut naiset puolelleen, koska valtio tavallaan ajaa myös naisen etuja täydellä voimalla, vaikka se tuhoaakin samalla koko yhteiskunnan.

 13. Suomalaisia miehiä alkaa oksettamaan jo pelkkä suomalaisnaisen näkeminen ja ajattelu. Ei pelkästään se suomalaisnaisille yleinen helvetin ruma ulkonäkö, vaan suomalaisnaisten ajatusmaailma ja henkinen maailma on sekin jotain todella vastenmielisiä ja luota työntävää.

 14. https://youtube.com/shorts/8Jrj4Acc4hs?feature=share

  Jos tyttö lihoaa 100 paunaa ennen kun on saanut edes lapsia, mies voi lähteä. Naisen mukaan on eri asia jos tyttö on jo valmiiksi ylipainoinen, mutta jos tyttö on aluksi hoikka ja sitten lihoaakin 100 paunaa, mies ei saa hänelle luvattua pakettia, vaan hän saa jotain aivan muuta. Nainen kertoo kuinka hänen kommentin jälkeen valtavat määrät naisia tuli valittamaan hänelle asiasta.

 15. https://youtube.com/shorts/qaUwe_el2LI?feature=share

  Nainen kertoo jälleen naisten olevan täysin harhaisia varsinkin ulkonäkönsä suhteen. Hän kertoo kiertäneensä eräässä karnevaalissa ja hän kiersi pyytämässä eri naisia antamaan arvosanan ulkonäölleen ja kaikki naiset kertoivat kymppi, kymppi, kymppi, kymppi. Nainen kertoo olleensa järkyttynyt, että naiset joiden ulkonäkö oli ehkä 5 sanoivat silti olevansa ulkonäöltään kaikki kympin naisia.

 16. Kunnon nainen ei todellisuudessa edes mene mukaan tuollaisiin provokeskusteluihin väittelemään ja heiluttelemaan paljaita kainaloitaan ja käsivarsiaan. Hyhhyh. Kunnon nainen pysyy yksityisessä kodin piirissä ja antaa miehen hoitaa julkisilla areenoilla puhumisen ja ylävartalo paljaana esiintymisen.
  Kunnon naiset kuitenkin harvoin kelpaavat länsimaisille ykäsonneille, ja toisaalta ykäsonnit eivät kelpaa kunnon naisille. Ykäsonnit haluavat viisikymppiseksi asti viilettää sepalus auki ja nussia parikymppisiä yökerhojen pornolorttoja, tietenkin ilman ehkäisyä, ja maksaa marmatusten ja uhriutumisten kera elareita pornolortoille. Ykäsonnille se, että tarjoaisi kodin piirissä pysyttelevälle yhdelle kunnon naiselle elinikäisen uskollisen avioliiton, täyden elatukseen ja puolet omaisuudesta on hyväksikäyttöä. Kunnon naiselle ykäsonnin elämäntapa on häpeä, kauhistus sekä köyhyys- ja tautiriski. Niinpä kunnon naiset jättäytyvät vanhapiioiksi ja ykäsonnit siittävät kuola roiskuen yhteiskunnan heikointa ainesta. Heikoin aines kulkee maha pystyssä ja imee ykäsonnin ansiotulot elareina, eikä ykäsonnilla ole enää varaoja eikä mainetta jäljellä perustaa harmonista ydinperhettä kunnon naisen kanssa.
  Yhteiskunta degeneroituu, kun ykäsonnien omaisuus siirtyy vakaassa ydinperheessä kasvaneiden jälkeläisten sijasta alhaisen impulssikontrollin omaavalle ruokkoarmeijalle. Tämä enemmistöksi nykyisten kolmekymppisten sukupolvessa muuttunut väestö toisintaa vanhempiensa jalanjäljissä onanistin elämäntyyliä, jossa kulutetaan, nautitaan ja hinkataan ruumiinaukkoihin kaikkea, mistä saa välitöntä mielihyvää.
  Kunnon naisten jälkikasvu jää nykyään suurelta osin kokonaan syntymättä, koska kunnon naisen minimivaatimukset puolison käytökselle, arvoille, yhteiselämän materiaalisille puitteille ja vakaudelle ovat liian epärealistiset yhteiskunnan suuren enemmistön mielestä.

 17. Järkevä tubettajanainen kertoo omasta taustastaan. Nainen kertoo tulevansa rikkaasta perheestä, joka kuuluu ylimpään noin 0.5 prosenttiin ihmisistä, kertoo tavanneensa useita korkeimpia toimitusjohtajia, olleensa aina utelias, mutta ei mikään super-älykäs ihminen, sekä kuvailee itseään empaattiseksi. Hän kertoo, että työskennellessään myynnissä hän ei ollut kovinkaan hyvä myymään mitään, mutta oli lahjakas pääsemään keskustelemaan melkein kenen tahansa ihmisen kanssa halusi. Hän kertoo, että aikoinaan hän luki sekä suvakki, että konservatiivijuttuja, mutta kertoo huomanneensa konservatiivijutuissa olevan enemmän järkeä:

  https://youtu.be/lS2at9Mi1n8
  https://youtube.com/shorts/Ytskd3LQ2so?feature=share

  Suurin osa naisista luulee liikoja omasta tasostaan:

  https://youtu.be/bjJb0EtkM_g

 18. https://youtu.be/ugvTl7J8eTI

  Nainen tuo esille kuinka naisia ei ole koskaan historiallisesti alistettu. Hänen vieras väittää miesten aloittaneen myös sodat, jolloin nainen väittää, että itse asiassa historiallisesti naisvaltaiset hallinnot ovat olleet mieshallintoja sotaisampia! Onko siis sattumaa, että nyt sekä naiset, että betamiehet haluavat kaikkein eniten sotaa Venäjän kanssa ja haluavat haastaa eniten riitaa Venäjän kanssa?

 19. https://youtu.be/17izSj-U18M

  Aikaisemmin miehet saivat neitsyen sitoutuessaan naiseen ja perheeseen. Nyt he eivät saa käytännössä mitään ja todennäköisesti nainen ottaa vielä eron, vie puolet omaisuudesta ja vie lapset mukanaan, koska valtio ja vääryyslaitos ovat aina naisen puolella.

 20. https://youtu.be/TrEzY1L1JOA

  Harhainen nainen kertoo miesten pääsevän helpommalla. Järkevä naisjuontaja kysyy sitten, että jos miehet pääsevät helpommalla, niin miksi he tekevät esimerkiksi enemmän itsemurhia ja monia muita asioita. Harhaisen naisen mukaan tämäkin on toksisen patriarkaatin vika. Naisjuontaja toteaa, että harhaisen naisen selitys on ristiriidassa sen kanssa mitä hän väitti aluksi, jolloin harhainen nainen kertoo naisten erittäin yleiseen relativistiseen tyyliin, että kaikki ei ole niin yksinkertaista, että kaikki riippuu siitä miten asiaa tarkastelee ja, että asia on harmaalla ja epäselvällä alueella.

  Naisen juontama kanava on loistava puolin ja toisin, sillä kanavan naisvieraat ja naisjuontajan kokemukset opettavat valtavasti myös naisten relativistisesta luonteesta ja valtavista harhoista.

 21. https://youtu.be/jR0XHTBSmGs

  Oikeat laatunaiset haluavat alistua hyvin harkitusti valitulle miehelleen. Yksi naisista mainitsee, että oikeat laatunaiset kyllä alistuvat miehensä alle jos he tuntevat olonsa turvalliseksi ja he pitävät miehen antamasta ohjelmoinnista naiselleen. Juuri tällaisia naisia löytyy lähinnä kirkosta, jossa aitokristityt uskovaiset naiset haluavat alistua valitsemilleen miehille.

 22. Tein yhdelle läskille päivästä toiseen ruokaa, tykkään kokata ja läskiltä se ei onnistunut. Lopetin läskin ruokkimisen kun se alkoi vinkumaan, että ei syö samaa ruokaa kahtena päivänä peräkkäin. Kutsun häntä läskiksi siksi että hän paljastui henkisesti typeräksi suvakkiläskiksi

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*