Marco de Wit 6 lokakuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Eivät ehkä ole 100% tarkkoja eikä välttämättä edes gamechangereita eli sotatilanteen pelastavia ihmeaseita, mutta kyllä nämä ovat yllättävän tehokkaita. Iran on kuulemma niitä toimittanut Venäjälle melkoisen määrän.

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

5 thoughts on “Päivän video: Kamikaze

  1. Ukrainan ilmapuolustuksella on suuria vaikeuksia torjua näitä droneja. Venäjän tekniikka on lähettää parvi droneja kohteeseen ja miksi ei? Kyseessä on maailman paras drone, jonka hinta on vain 20 000 dollaria. Esim. Ukrainan aiemmin käyttämät turkkilaiset dronet maksavat miljoonan kappale. Nyt turkkilaisia droneja ei pahemmin näy, koska Venäjällä tehokas ilmapuolustus niiden varalle.

    Viime yönä on taas dronet lentäneet ympäri Ukrainaa ja tällä kertaa iskettiin tulevaan sähköttömään ja juomavedettömään ekokaupunki Harkovaan!

    Nämä dronet ovat hyvä lisä ohjuksille. Seuraavaksi sitten on aika ottaa FOAB käyttöön!

  2. Hatunnoston paikka Iranille…Taitaa moni Ejewkrainalainen Natohinttari kusta huosuihinsa näitä nähdessään…

  3. Minun puolesta Venäjä saa ampua muutamat Kalibrit ja Kinzhalit Helsinkiin ja Tampereelle, jossa myös pahimmat vihollisemme asuvat ja toimivat. Samoin Turku on pahuuden pesäke, jossa toimii Ruotsin rahapiirien ja erään ryhmän pyörittämä vapaamuuraririnki.

    1. Tehdään Oulusta Uusi pääkaupunki. Hell-Sink ei ole tittelin arvoinen. Oulu on Suomen puolivälissä ja rannikkokaupunki

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*