Marco de Wit 7 lokakuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laittoman Lehden missiona on selvittää mysteereitä ja paljastaa tabuja. Yksi kaikista suurimmista mysteereistä ja tabuista on tietysti naisen logiikka.

 

 

Kuvassa linkki juttuun

 

 

 

Naisten logiikan ymmärtäminen on erittäin tärkeää treffimarkkinoilla varsinkin nyt, kun monenlaisia deittiappeja syntyy kuin sieniä sateella. Samaan aikaan käy kuitenkin yhä ilmeisemmäksi, etteivät treffimarkkinat toimi. Ylivoimainen osa miehistä ei nimittäin saa edes yhtä mätsiä, ellei laske rimaansa todella kuvottavan alas.

 

Treffimarkkinoiden romahduksella on kuitenkin yksi hyvä puoli: Yhä useampi mies on ottanut punapillerin eli alkanut opiskelemaan evoluutiopsykologiaa ja jopa matematiikkaa! Siis ihan vain saadakseen naisia. Kysehän on vain loppujen lopuksi vaistojaan eli ohjelmointiaan seuraavista nartuista, jotka toimivat tiettyjen lainalaisuuksien mukaan. Hakkeroi koodi ja saat naisia!

 

 

Yllätyksekseen moni mies on kuitenkin lannistunut, kun on tutkimustensa jälkeen tajunnut taistelevansa maailmankaikkeuden kovinta lakia vastaan. Nimittäin kauhistuttavaa Pareton 80/20 lakia vastaan.

 

Tämän yleismaailmallisen tai siis universaalisen lain mukaan missä tahansa asiassa 80 % seurauksista johtuu 20 %:sta syistä. Esimerkiksi 20% ihmisistä omistaa 80% maasta ja varallisuudesta. Kyse on harvojen ja valittujen laista. Tai käänteisesti Luuserien laista.

 

 

Pareton laki pätee myös treffimarkkinoilla. Eli 80% naisista on kiinnostunut VAIN 20% miehistä. Tai toisinpäin: 20% miehistä omistaa 80% naisista vähän samaan tapaan kuin 20% ihmisistä (käytännössä miehet) omistavat 80% viljelymaasta. Käytännössä naiset ovat kuin maata, johon istutetaan siemenet.

 

Evoluutiopsykologisesti tämä on tietysti täysin luonnollista, koska totta kai kivikaudella naisten kannatti olla kuumana alfoihin ja muihin sosiaalisessa hierarkiassa korkealla oleviin, koska näin naisen jälkeläisillä oli suurempi todennäköisyys selviytyä ja viedä naisen geenejä eteenpäin. Naiset, jotka kivikaudella eivät olleet kuumana alfoihin eivät pystyneet jatkamaan sukuaan montaakaan sukupolvea eli he ovat hävinneet geenialtaasta. Jäljelle ovat jääneet vain alfametsästäjät, jotka halveksivat kaikki betalta vähänkään haiskahtavia.

 

Miksi naiset niin usein halveksivat tavallisia hyviä miehiä?

 

 

Naiset on kirjaimellisesti niin ohjelmoitu alfanmetsästäjiksi, etteivät he edes pysty kunnolla kiihottumaan betan kanssa. Tämän takia naisia eivät kiltit betat kiinnosta. Sen sijaan naiset kiihottuvat johtavista miehistä. Lisäksi moni nainen menee vielä pidemmälle eli kiinnostuu pahoista pojista, vaikka nämä olisivat rikollisia. Tämä johtuu siitä, että kivikaudella myös röyhkeän aggressiiviset raiskaajamiehet pystyivät toisaalta panemaan naisia paksuksi pakolla näin tehden naisistakin geneettisesti raiskauskulttuurin kannattajia (raiskausfantasiat naisilla hyvin yleisiä) sekä toisaalta siitä, että aggressiiviset miehet pystyivät paremmin suojelemaan naisiaan.

 

Feministeillä kovimmat raiskausfantasiat?

 

 

Nainen ei itsekään tajua miksi kiihottuu niin paljon pahoista pojista ja ääripatriarkaalisista miehistä, koska hänet on automaattisesti ohjelmoitu siihen. Näin nainen saattaa saarnata tasa-arvosta, yms., mutta sitten kuitenkin deittailla mahdollisimman patriarkaalista miestä, koska vain voimakas ja aggressiivinen mies tekee naisen oikeasti onnelliseksi ja harmoniseksi, kun voi noudattaa omaa sisäistä ohjelmointiaan.

 

Tämä johtaa tietysti siihen, että VAPAILLA treffimarkkinoilla 80 % miehistä jää ilman naista, ellei laske rimaansa todella alas valastasolle. Tai sitten nainen on vanhentuessaan putoamassa treffimarkkinoilta ja pitkin hampain menee naisiin betan kanssa imeäkseen hänet tyhjiin viimeisistäkin rahoista.

 

Valehtelevatko naiset treffikriteereistään? Synnynnäisiä huijareita?

 

 

Pareton 20/80 (tai 80/20)-laista seuraa monta asiaa:

 

1. 20% miehistä saa niin paljon seksiä kuin haluavat

Tämä osa miehistä on joko alfoja tai omaavat jotain erikoisominaisuuksia, kuten hyvät sosiaaliset taidot, varakkuus, musikaalisia tai muuta taiteellista lahjakkuutta, jne. Lisäksi miehen suosio synnyttää positiivisen kierteen, jossa sopulimaiset naiset innostuvat jostain miehestä, koska muutkin naiset ovat hänestä kiinnostuneita. Positiivinen kierre tietysti myös lisää miehen kokemusta ja itsevarmuutta, jolloin hänestä tulee naisille vielä kiinnostavampi.

Samaan aikaan 80% miehistä on negatiivisessa kierteessä jääden yksin kuin nalli kalliolle.

 

2. De facto polygamia

80% naisista jahtaa samoja 20% miehiä, niin käytännössä naiset JAKAVAT kyseiset miehet. Samalla naiset kuitenkin pettävät itseään ajattelemalla, ettei kyse ole jakamisesta, vaan mies kyllä ihan kohta vakiintuu.

Alla olevassa yhden minuutin pituisessa videossa loistavasti tulee ilmi miten monet naiset eivät tajua olevansa polygamisteja. Puhetta johtaa todella upean älykäs ja rehellinen valkoinen nainen.

 

 

 

 

3. Naisvalaat saavat seksiä

Kun 80% miehistä jää ilman kunnon seksiä, niin he epätoivoissaan alentavat rimaa. Tällöin he saattavat suostua seksiin jopa sen 20% kanssa eli VALAIDEN tai muuten vain rumien naisten kanssa.

Kyllä. Päinvastoin kuin miehissä, niin naisissa käytännössä KAIKKI naiset saavat seksiä milloin vain haluavat. Niinpä aina löytyy joku epätoivoinen mies, joka suostuu seksiin jopa valaan kanssa.

 

4. Naisvalaat harhaisia

Tästä kaikesta seuraa, että naisilla on helpompi elää harhamaailmassa. Ihan tavallinenkin nainen luulee olevansa joku prinsessa. Eikä siinä kaikki. Jopa lihavat naiset nykyään luulevatkin olevansa kauniita. Tämä johtuu monesta syystä. Ensinnäkin naiset ovat hyviä valehtelemaan myös itselleen, koska heidän totuuskäsityksensä on subjektiivisempi. Toiseksi feministit ja siten myös valtamedia kutsuvat valaita kauniiksi, koska läski on kaunista ja rohkeaa kehorauhanturvaamista.

 

Feministisen läskilogiikan aakkoset

 

 

Kolmanneksi valaiden harhoja pitävät yllä puutteessa elävät miehet, jotka ovat valmiita seksiin vaikka valaiden kanssa. Epätoivoinen mies saattaa jopa  suostua valehtelemaan valaan olevan kaunis.

 

Yleensä kyseessä ovat tietysti omegamiehet, mutta myös monet muut miehet suostuvat seksiin melkein minkä naisen kanssa tahansa varsinkin, jos ovat humalassa. Monet rumat ja lihavat naiset eivät kuitenkaan tajua kuinka alas miehet ovat valmiita menemään seksihulluudessaan. Se, että mies on valmis harrastamaan seksiä sinun kanssasi ei välttämättä tarkoita YHTÄÄN MITÄÄN, vaikka nainen harhoissaan luulee kyseessä olevan jonkun seurustelusuhteen alku tai peräti sielujen yhteys.

 

Alla olevassa videossa valkoinen konservatiivinainen loistavasti selittää valasongelmasta. Häntä tukemassa on TAAS korkean testotason neekerimies, koska valkoiset miehet ovat niin raukkoja, etteivät uskalla kertoa naisille vihatotuuksia.

 

 

 

 

Valkoinen nainen on nyt sitten tietysti jatkuvien valashyökkäyksien kohteena, kun läskit naiset pitävät häntä läskivihan levittäjänä.

 

 

 

Onkin vain ajan kysymys milloin valaat saavat konservatiivisen naisen heitettyä ulos Youtubesta!

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

32 thoughts on “Valashyökkäys! Miksi naiset luulevat olevansa kauniimpia kuin ovatkaan? Pareton laki selittää!

 1. Naisten raiskausfantasiat kertovat myös siitä, että ne naiset jotka pistivät eniten vastaan kun miehet yrittivät raiskata naisia paksuksi poistuivat perimästä. Naiset eivät saa antaa kenen tahansa miehen pistää häntä paksuksi, mutta liian kovasti vastaan pistäminenkin on joskus kivikaudella vienyt naiselta hengen tai mies ei ole saanut raiskattua naista ja nainen ei ole jatkanut yhtä tehokkaasti sukua, jolloin ne naiset jotka ovat saaneet ainakin jonkinlaisia kiksejä voimakkaiden, väkivaltaisten ja johtavien miesten raiskauksista, sekä ovat ainakin jollain tavalla fantasioineet niistä, sekä eivät ole järkyttyneet niistä aivan tavattomasti tai muiden naisten raiskaamisesta, ovat jatkaneet perimäänsä, jolloin raiskaus, väkivalta ja kuristamis, sekä alistusfantasiat ovat jääneet naisten perimään. Näistä fantasioista on siis ollut jonkinlaista evolutiivista hyötyä, jotka ovat edistäneet selvästi naisten perimän jatkamista.

 2. Täytyy sanoa noista videoilla esiintyvistä naisista ettei noiden kohdalla miehellä seiso ilman kovia TUKITOIMIA.

  1. Stoalaisuus on kyllä korkeiden testotasojen käyttäytymistä, mutta se että ei jaksa suuttua turhasta ei ole ollenkaan sama asia kuin se että välttää konflikteja. Konfliktien välttelijää kiinnostaa rankasti se mitä muut ihmiset hänestä ajattelevat ja sen takia stressataan ja koitetaan miellyttää, eli erimielisyystilanteessa ollaan mielummin hiljaa ja puhutaan sitten selän takana paskaa kuin sanottaisiin suoraan. Tämä on naisellista ja lisääntynyt miehillä ja ongelma.

 3. Uskallan epäillä, ettäkö naiset yleisesti ottaen kuvittelisivat olevansa kauniimpia kuin ovat. Todella monet naiset kärsivät järkyttävistä ulkonäköpaineista, eikä sekään ihan tervettä ole. Eikä tarpeellista. Monet ihan tavallisen näköiset naiset ovat kroonisesti tyytymättömiä itseensä ja ulkonäköönsä, ja se johtaa pahimmillaan erilaisiin terveys- ja mielenterveysongelmiin. Mielestäni esimerkiksi kehopositiivisuus on syntynyt ihan syystäkin vastustamaan epätervettä, eli liian laihaa, kauneusihannetta, jota muoti- ja kauneusteollisuus syöttää jo pikkutytöille. Tietysti se ei ole pysynyt lapasessa, vaan näitä termejä on alettu käyttämään epäterveen lihavuuden puolustamiseen. Varmaan vääristynyttä minäkuvaa on tosinkin päin, sitä en väitä. Ja tietysti niillä vähemmän viehättävillä ja pulskemmilla saattaa olla tarvetta pakottaa muut pitämään heitä kauniina, tai ainakin väittämään niin. Se kun ratkaisisi heidän ongelmansa ilman, että tarvitsee itse tehdä esimerkiksi elämäntapamuutoksia.

  1. Nuo ovat pelkkiä naisten vastuuttomia tekosyitä. Eivät mitään muuta. Suomessa suurin osa naisista on helvetin rumia myös ulkoisesti ja eivät pidä itsestään huolta.

  2. Naiset saa vapaasti syrjiä lyhyitä miehiä. Jos ylipainosta puhuu edes rakentavasti kyseenalaistaen, niin johan on kolmas maailmansota käynnissä. Ero miesten lyhyyteen on se, että ylipainoisella on mahdollisuus tehdä jotain painolleen. Pituudelle tai lyhyydelle, joka on geneettistä, ei voi tehdä mitään itse ellei halua katkoa luita lisäpituuden toivossa. Itse erotun paljonkin keskivertosuomalaisnaisesta vartalosta, mitä tulee pieniin rintoihin ja lapsenomaiseen kroppaan. No, juurikin tätä se kehopositiivisuuden pitäisi oikeasti olla kun ominaisuuteni ovat sellaisia, joihin en itse voi vaikuttaa ellen haluaisi silikoneja, mutta en halua. Ainahan sitä voisi ruskettua lisäiän toivossa, mutta en sitäkään tee vaikka kuinka trendikästä tai hienoa se olisi muista. Hyppäisinkö kallioltakaan, jos muut niin tekisi….

 4. Feminismi on varsinkin rumien ja epäsuosittujen naisten taktiikka saada suosituimpia miehiä tai itseään korkeampaa tasoa, varsinkin erityisen itsekkäiden ja pahojen naisten kohdalla. Tällöin heidän kannattaa hyökätä kristinuskoa, perheitä jne. vastaan, jolloin heillä on mahdollisuus 20 prosentin naisten miehiin! 20 prosentilla naisista on loppujen lopuksi vain menetettävää feminismissä.

 5. https://youtu.be/c8Z86ACHxEE

  Voiko nykynaisia enää pelastaa?

  Loistava konservatiivinainen kertoo kuinka nykyisessä itsekkyyden kulttuurissa kaikessa on kyse vain minusta, minusta ja minusta. Hänen äitinsä opetti häntä aina nuorempana kuinka avioliiton jälkeen kyse ei ole enää sinusta, vaan perheestä, lapsista ja aviomiehestä, sekä muista ihmisistä.

  Nainen toteaakin nykykulttuurista ja nykyihmisistä, että ”Fuck your happiness.”. Hän kertoo naisille kuinka parisuhteesta lähteminen sen takia että nainen on onneton on hyvin itsekästä. Aikaisemmin naiset eivät olisi koskaan lähteneet parisuhteista vain koska tunsivat olonsa onnettomaksi.

  1. Kauneus on katoavaista sekä miehillä että naisilla kunhan elämme tarpeeksi kauan, riippuen siitä jos saamme itse päättää omasta elämästämme ja sen pituudesta.

   Ihmiset ovat edelleen yksilöitä.

   Ulkoinen massatuotanto ajattelu tulee tässä hyvin esiin. Ei siis nähdä pintaa syvemmälle.

   Hmmm … jotkut miehet syyttelevät naisia kaikesta edelleen. Krooninen tila Aatamin omenasta lähtien.

   Todellisuudessa voit vain muuttaa itseäsi. Et muita.

   Niin mistä tämä miesten ja naisten liika-lihavuus todellisuudessa johtuu! Mitä siis ruokiin laitetaan salaa, jotka aiheuttavat tämän vakavan imusolmuke tukoksen koko kehoon?

   Onko siis ruoka myrkytys tilasta kyse vai ”Valas-taudista”. Ennen tilaa kutsuttiin Elefantti taudiksi.

   Ihmiseltä jolta puuttuu täysin syvällisyys ja myötätunto toista kohtaan on hyvin vaarallinen psykologinen tila.

   Tätä lausuntoa ihmetten suuresti:

   ”Aikaisemmin naiset eivät olisi koskaan lähteneet parisuhteista vain koska tunsivat olonsa onnettomaksi.”

   Ajatella että joitakin naisia miehet ovat käsitelleet itsevarmoina miten huonosti tahansa?

   Naiset eivät usein enää ole ekonomisesti riippuvaisia miehistä, ns. ’miehistä” jotka pitää naista hellan ja nyrkin välissä.

   Kuka tällaisesta miehestä on kiinnostunut. Ei yksikään terveen itsetunnon omaava nainen.

   Nainen ei myöskään todellisuudessa koskaan halua tulla raiskatuksi!

   Elämä on lyhyt.

   Kuka haluaa viettää elämänsä onnettomana parisuhteessa … joka ei toimi?

   Ei kukaan jolla on itsetuntoa ja järkeä jäljellä. Olkoot se mies tai nainen. Sillä ei ole mitään merkitystä.

   Olemme vain ihmisiä kaikki. Silloin on parempi olla yksin ja onnellinen, kuin kaksin ja onneton.

   Aivopesu naisen ja miehen vastakkain asetteluun näyttää toimivan hyvin suomessa.

   Pitkää yhtä siellä jos haluatte pelastaa suomen ja maailman ydinsodalta.

   Sanokaa yhdessä EI sodalle NYT!

   That’s it!

 6. Miehillä on perustarve saada seksiä, lähes jatkuvasti. Mikäli et ole varakas tai muuten alfa-mies, täytyy sinun tosiaan tarkastella mihin rahkeesi riittävät. Vain täysin toistaitoinen jää nimittäin ilman pillua. Kun laskee tasoa, varmasti saa seksiä vaikka miten paljon. Onko sitten ’valaan’ kanssa nussiminen niin hirveää? Ei ole. Sama pillu sillä on ja naisen tuoksu kuin ’rotunaisella’. Joskus myös voi natsata henkisesti hyvin ’valaan’ kanssa. Myönnän että De Witt on oikeassa kaikessa jota tuossa kirjoitti.
  Miehet, tuntekaa siis vahvuutenne. Kohdistakaa energia naisiin joihin teillä on realistinen mahdollisuus. Muistakaa myös että voitte vapaasti valehdella naiselle että olette ’alfa’. Hyvä psykologinen taito lukea ihmisiä on ehdoton etu pillujahdissa. Muuten jäätte vemputtamaan nyrkkikyllikkiä.

  1. Sinäkin petät vain itseään väittämällä, että valaan ja lehmän nussiminen on sama asia kuin jonkun rotunaisen nussiminen. Kuten Laiton Lehtikin totesi, se valas sitten alkaa vakuuttelemaan miehelle, että heillä on jokin yhteys.

   Hyi. Yök…

   1. Kiitos karusta ja myötätunnottomasta ja naista alentavasta totuudesta.

    Todellisuudessa nolasit vain itsesi ja heimoosi kuuluvat naisten vihaajat.

    Viha pysäyttää ihmisen järjellisen ja tunneperäisen kehityksen. Se tulee selkeästi esiin kirjoituksessasi.

    Kierrän kaukaa tällaiset ns onnen-onkija ”miehet” jotka ajattelevat ala-päällä, ei siis ylä-päällä ja huiputtaa ja manipuloi naisia törkeimällä tavalla.

    Tulet enemmin tai myöhemmin löytämään edestä sen minkä taaksesi jätät.

    Elämä opettaa. Kohtele ihmisiä niin kuin haluat muiden kohtelevan itseäsi jos haluat löytää aidon hyvyyden. Se alkaa omasta itsestä. Ei muista.

    That’s it!

  2. Et voi miehenä laskea tasoa mihin tahansa. Tee vaikka mitä tahansa, mutta älä laske tasoasi totaalisen alas ja nussi jotain valasta.

  3. No ,ihan perusasia: rumia ei panna. Tuosta kun joka jamppa ottaa vaarin niin johan edes iltakävely ilman taffelpalkintoa alkaa suomimöykkyjä kiinnostamaan. Heitä siis rumalle banaani.

  4. Kiitos karusta ja myötätunnottomasta ja naista alentavasta totuudesta.

   Todellisuudessa nolasit vain itsesi ja heimoosi kuuluvat naisten vihaajat.

   Viha pysäyttää ihmisen järjellisen ja tunneperäisen kehityksen. Se tulee selkeästi esiin kirjoituksessasi.

   Kierrän kaukaa tällaiset ns onnen-onkija ”miehet” jotka ajattelevat ala-päällä, ei siis ylä-päällä ja huiputtaa ja manipuloi naisia törkeimällä tavalla.

   Tulet enemmin tai myöhemmin löytämään edestä sen minkä taaksesi jätät.

   Elämä opettaa. Kohtele ihmisiä niin kuin haluat muiden kohtelevan itseäsi jos haluat löytää aidon hyvyyden. Se alkaa omasta itsestä. Ei muista.

   That’s it!

   1. Kirjoituksesi perusteella vaikutat olevan lähinnä yksi monista naisten sympatiaa kerjäävistä betamiehistä. Naiset eivät sääli nuoleskelevia betamiehiä millään tasolla ja anna heille mitään sympatiaa ja armoa. Minulle ja muille miehille on kuitenkin vähät väliä mitä naiset ajattelevat, sillä heidän tunteillaan ei ole mitään väliä ja arvoa.

   2. Se mitä hän sanoi on vallitseva kanta miten lähes kaikki suomalaiset miehet ajattelevat ja näkevät varsinkin suomalaiset naiset.

  5. Törkeää ja itsekästä textiä kaikin puolin. Kierrän unelmiesi naisena kaukaa tällaiset ällöttävät ”miehet” jotka ajattelevat ala-päällä eivätkä ylä-päällä.

   Viha pysäyttää ihmisen kehityksen. Se tulee selvästi esiin kirjoituksessa.

   No, et häpäissyt muita kuin itsesi tässä. Nolo homma ja loput likaiset ajatuksesi voit pitää omana tietonasi.

   Yksikään hyvän itsetunnon omaava nainen ei ole niistä kiinnostunut.

   That’s it!

   1. Naisten tunteilla ja miten he näkevät jonkun asian ei oikeasti ole mitään väliä. Voit vapaasti ajatella mitä haluat, mutta minun elämääni miehenä sinun ja muiden naisten näkökulmat eivät vaikuta pätkän vertaa.

 7. Iso osa naisista on niin kuvottavalla tasolla, että edes miehet eivät halua heitä ja alkaa heti kuvottamaan ajatuskin. Läskit ja rumat naiset ovat sekä lisääntymiskyvyttömiä tai ainakin tuottavat heikkoja jälkeläisiä. Afrikassa tämä ei haittaisi mitään, koska miehet eivät myöskään menetä mitään ja eivät sitoudu mihinkään! Heille se on aivan sama vaikka pistääkin pari rumaa naista paksuksi.

  Rumilla ja läskeillä naisilla on myös ollut useammin erilaisia tauteja, joka on ollut toinen riski inhoreaktiolle.

 8. Videoista tosiaan huomaa yhä uudestaan ja uudestaan kuinka totaalisia nynnyjä valkoiset miehet ovat ja naisen tuottama materiaali voisi olla vielä paljon parempaakin jos valkoiset miehet eivät olisi niin totaalisia nynnyjä.

 9. https://youtu.be/uU6UFK5MfmQ

  Nykyiset naiset ovat täysin harhaisia. Hyvin ylipainoinen nainen sanoi olevansa ”korkeintaan 4”, mutta hetken päästä hän onkin omasta mielestään jo 8, koska muiden mielipiteillä ei ole väliä, vaan miltä hänestä tuntuu ja miten hän näkee asian.

 10. Pyyhkäisyn tyyppiset deittipalvelut jne. ovat täyttä roskaa juuri tuon takia, että 80 prosenttia naisista pommittaa vain niitä 20 prosenttia miehiä ja 80 prosenttia miehistä ei saa minkäänlaista huomiota. Bumble on vielä pahempi farssi, jossa naiset päättävät keneen mieheen haluavat ottaa yhteyttä ja yhteydenotot tapahtuvat naisten aloitteesta. Bumble on kuitenkin ehkä kaikkein pahimman luokan farssi mitä löytyy.

 11. https://youtu.be/2O8BJsPxzXA

  Järkevä konservatiivinainen kertoo pelkäävänsä muita naisia enemmän kuin miehiä. Hän kertoo tekevänsä jatkuvasti katuhaastatteluita ja hän kertoo, että ei ole koskaan joutunut miehen hyökkäämäksi, vaan hyökkääjät ovat aina olleet muita naisia.

 12. Kun naiset selittävät kuinka he haluavat sitä ja tätä ja tuota perinteistä, miesten pitää kysyä heiltä oletko sinä neitsyt, oletko sinä perinteinen nainen? Oletko sinä kristitty uskovainen nainen? Miksi sitten selität mitä haluat?

 13. https://youtu.be/R6_wcimGKMg

  Upea konservatiivinainen on useissa videoissa tuonut esille kuinka naiset keksivät jatkuvasti tekosyitä mm. vastuuttomalle ja virheelliselle käytökselleen. Iso osa nykynaisista haluaa kaikenlaista mitä hyvin uskonnollisilla ja perinteisillä naisilla on ollut, mutta he eivät halua tehdä mitään sen eteen. Monet naiset keksivät jatkuvasti tekosyitä mm. sille kuinka he eivät ole enää neitsyitä tai kuinka kymmenet ja sadat miehet ovat maanneet naisen kanssa ja sitten he selittävät, että no ei se seksuaalinen moraali ja puhtaus ole niin tärkeää, ei se ole niin tärkeää vaikka ei olekaan enää neitsyt, ei se ole niin tärkeää vaikka olenkin maannut 10, 50 tai 100 miehen kanssa.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*