Marco de Wit 8 lokakuun, 2022

 

Laittoman Lehden päätoimittaja sai vankeustuomion, koska kertoi vihafaktoja rotujen välisistä keskimääräisistä älykkyyseroista julkaisemalla tämän jutun:

 

Uusin ÄO maailmankartta!

 

 

Tuleekohan nyt sitten tästäkin tuomio, vaikka lähteenä FBI:n tilastot:

 

In the FBI’s (less than perfect) homicide statistics for 2021, the ratio of black known homicide offenders to known nonblack homicide offenders is about an order of magnitude …

If you use Black and Another Race, you get a racial ratio of about 9 to 1 for known homicide offender rate for black vs. all nonblacks. If you use Black Alone, you get a racial ratio of 11 to 1. So, roughly an order of magnitude, which is a huge ratio by almost all social science standards.

In contrast, women were one-eighth of the known homicide offenders in 2021, so the male to female ratio is more around 7.2 to 1. It’s crazy that black to nonblack ratio is worse than the male to female ratio.

 

Kuvassa linkki lähteeseen

 

 

Toisin sanoen mustia on USA:n väestöstä vain n. 13 prosenttia, mutta he tekevät yli 60% murhista.

 

Kuvassa linkki juttuun

 

 

Mietippä sitä. Jos siis uskallat.

 

 

Kaiken kukkuraksi viranomaiset tekevät kaikkensa pimittääkseen vihafaktoja myös tilastoissa, joten mustien murhaprosentti on vieläkin korkeampi! Se on myös noussut paljon viime vuosina BLM-liikkeen ”ansiosta”, kun poliisi ei enää uskalla samalla tavalla pidättää mustia rikollisia. Niinpä suhdeluku on nykyään 8 sijasta noin 10 eli mustat tekevät USA:ssa murhia henkeä kohti 10 kertaa enemmän kuin muut rodut!

 

Kaiken kukkuraksi USA:n mustat eivät ole puhtaita negridejä, vaan heillä on keskimäärin jopa noin 20% valkoista geeniperimää.

 

 

Jos syytettä ei ole vielä tullut, niin nyt tulee:

 

Yksi tärkeä tekijä mustien korkeammalla murhaprosentille on tietysti heidän keskimääräistä korkeammat testosteronitasot. Käytännössä monet mustat näkevätkin muut rodut naismaisina tai jopa narttuina.

 

 

Testosteroni myös suurelta osin selittää miksi miehet omaavat 7 kertaa suuremman murhaprosentin kuin mitä naiset ja miksi niin suuri osa murhista on nuorten miesten tekemiä. Miehillä ja varsinkin nuorilla miehillä testosteronitasot ovat paljon korkeampia kuin mitä naisilla ja vanhuksilla. Suurimmat testotasot ovat kuitenkin mustilla nuorilla miehillä, jotka johtavatkin murhatilastoissa.

 

Ylivoimaisesti suurin selittävä tekijä murhissa onkin testosteronitaso! Toisin sanoen olemme kaikki eläimiä!

 

Siinä olisikin Laittomalle Lehdelle uusi motto! Vai tuleeko siitäkin syyte?

 

 

 

12 thoughts on “FBI: Miehet 7 kertaa naisia väkivaltaisempia. Lisäksi USA:n mustat 10 kertaa muita rotuja väkivaltaisempia!

 1. ”Olemme kaikki eläimiä”. Toimiva tyhjentävä motto. Siinä ei ole kellään vastaansanomista.

 2. Pari vuotta sitten Suomessa julkaistiin tutkimus, jossa tuli ilmi, että mustalaisten murhakerroin on jopa 16-kertainen verrattuna suomalaiseen!

  Neekerin ****** poikkeavat hyvin paljon valkoisten **********, joten syy joidenkin neekerien verimässäilyyn löytyy sieltä!

  Jouduin eilen käymään Helsingissä ja näin sähköpotkulaudalla liikkuvan wolt-neekerin! Rupesi ihan yököttämään!!! Yääkh!

 3. Eräs miellyttävä huomio oli noissa FBI:n tilastoissa. Siinä käytettiin nimitystä ’American indian’ eli intiaani, eikä mitään typerää ’Amerikan alkuperäisasukas’ – nimitystä, joka on yleistynyt Suomenkin valtamediassa

 4. Naisissakin on suuria eroja. Pahimmat valkoiset huorat löytyvät Suomesta ja ketkä tahansa muut valkoiset naiset ovat naisina suomalaisia lehmiä paljon parempia joka tasolla.

  1. Suomilutkat lisäksi pihtaa aika kovaa. Pitää olla kova alfa, jos meinaa saada, Ainiin mut sit oot taas tietty liian suorasukainen ja aggressiivinen.

 5. Kun laitetaan pirajoja ja kultakaloja samaan akvaarioon sekä lauleteen kumbaijaa päivänkakkaraseppele päässä niin kaikki on yhtä unelmaa ja ”tähtipölyä”… vaiko lihanriekaleita?
  ”MUSTAT DONKKAA TYKIMMIN!!!”
  Nk. ”aikuiset ihmiset” utopioissaan ovat kuin pienet lapset, jotka painavat silmänsä kiinni ja toivovat fyysisesti täristen, että kun silmänsä aukaisee. Silmäin edessä seisovat kurpitsavaunut valkoisine ylivaltaisine hevosineen, joiden sukupuolta en voi määrittää kysymättä sitä niiltä!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*