3 thoughts on “Päivän Jenspa

  1. Totuus on että Suomikin tarvitsisi autoritäärisen johtajan juurikin näinä rappion aikoina.

  2. Höpö, höpö. EI tässä Jenspan paljaita tissejä tarvita! Jos nainen on nykyään timmi, hyvä runlkoinen, ”tehty” omasta lihasta. Ja kaikki tuo edellinen juoruaa siitä, että naisella on terveet elämäntavat aina liikuntaharrastusta myöten eikä näin ollen ole”sohvaperunaviljelijä”. Alastonmallit ovat erikseen ja on suoranainen ihme, että joskus niillä on jotain retaletta päällään. Ja kun pojat ovat poikia niin nuo ”lukuharrastukseen” yllyttävät paidat aintavat alibin miehelle ”lukaista” päivän mietelause ilman mahdollista kaikkein herkkisintä avaria. Kun aikuinen mies ei saa katsoa naista, mutta ”todlerit” kyllä opastetaan asioilla, jotka eivät ole muuta kuin ”yösatuja”!!! Samapa tuo, mutta kummalliseksi on maailma mennyt etenkin lännessä. Idässä pohditaan jo todella sitä, että onko läönnessä enää sivistystä. Nyt WWIII on kyse RAPPION ja MORAALIN välisestä välienselvittelystä!!! Amerikka tulee luhiistumaan kuin Rooman Valtakunta ja Neuvostoliitto 31.12..1991. Kaikki impeuriumit kuolevat kuin ikhminen kuolee kun sen aika on täyttynyt. Tilalle tulee nousemaan uusi voimakas Eurooppa, joka EI ole nyk. EU!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*