Marco de Wit 9 lokakuun, 2022

 

Tässä on oltava joku väärinkäsitys. Ehkä juutalainen kansalaisjärjestö on vain vahingossa sekoittanut jotain. Ovathan juutalaiset itsekin valkoisia. Vai ovatko??

 

 

 

 

8 thoughts on “Päivän kuva: Juutalaiset vs. Kanye

 1. Ylhäällä oleva valkoinen yh-valas ei ymmärrä puolustaa omia blm-rasisteilta ja alhaalla on valkoista elämää nähnyt ja todennut järkeväksi välittää vielä kun voi elää hyvin kun on valkoista viisautta.

 2. Westillä tais mennä aikoinaan pahastikin järki siihen ex muijaansa, eikös SEKIN johonkin verenimijä ja vaeltaja rotuun kuulu

 3. https://youtu.be/Y-vgl71AQbc

  Koulutetut naiset ovat tyrmääntyneitä koska miehet torjuvat heidän deittinsä. Miehet eivät välitä koulutustasosta, statuksesta, kuinka rikas nainen on, kuinka paljon hän tienaa tai kuinka älykäs hän on. Naisilla on yksi ainoa tehtävä ja useimmat naiset epäonnistuvat siinä yhdessä ainoassa tehtävässä joka heille on annettu, mutta eivät aivan kaikki, vaan melkein kaikki. Surkea tilanne valkoisten naisten kohdalla.

 4. BEL­TA
  –   Ve­nä­jän jou­koil­la Uk­rai­nas­sa uu­si ko­men­ta­ja ken­raa­li Su­ro­vik. Tais­tel­lut Syy­ri­as­sa kuin edel­tä­jän­sä­kin. Ky­se on po­liit­ti­sen lin­jan muut­tu­mi­ses­ta, sa­noo ana­lyy­tik­ko.
  –   Kii­na tu­kee Elon Mus­kin eh­do­tus­ta Tai­wa­nin «Hong­Kon­gi­lais­ta­mi­ses­ta».
  –   Sak­sa sa­noo, et­tä ju­nien py­säh­ty­mi­nen oli ter­ro­ri-is­ku.
  –  –  –  – Vai­kut­ti­vat­ko Uk­rai­nas­sa käy­te­tyt ra­di­otaa­juus-aseet ju­nien oh­jauk­ses­sa käy­tet­tä­vän ra­di­over­kon pi­me­ne­mi­seen.
  –  –  –  – Kri­min sil­ta ja Sak­san ra­ta­verk­ko ovat fyy­sis­tä lii­ken­neinf­rast­ruk­tuu­ria.
  –  –  –  – Mi­ten kau­an sak­san saa­mi­nen pol­vil­leen kes­tää?

 5. Kannattaa olla ottamatta liian vahvasti kantaa putinin puolesta vaikka länteen verrattuna jeesus onkin!!

  https://fitzinfo.net/2021/01/20/putin-we-consider-israel-a-russian-speaking-state/

  The richest Jews in the world gathered in Moscow for the International Leadership Reunion (ILR) conference, the purpose of which is to raise funds for the benefit of the State of Israel.

  The three-day program of the event will end with a donation ceremony called the Caucus—with a set minimum of $250,000 USD. On Tuesday, Russian President Vladimir Putin arrived to welcome the elite gathering at the fashionable Four Seasons Hotel, located literally under the windows of the Kremlin.

  LR is a key event of the Keren Hayesod International Charitable Foundation, established at the World Zionist Congress in 1920. Today, various projects in education, culture, spiritual, and charitable spheres are financed from its funds. Among the members of the elite club are the richest families on the planet: the Rothschilds, the Brazilian Safra family, South African Kaplanov, Canadian – Bronfmanov (Bronfman).

  There are also businessmen of European origin from Russia. Their names were not disclosed in the explanatory note, but, for example, Mr. Vekselberg was noticed at the Russian Congress. As the aide to the President of the Russian Federation, Yuri Ushakov explained, this powerful organization has branches in 45 countries. “In fact, this is the main source of funding for programs in various countries that are associated with supporting world Jewry,” Ushakov noted.

  The organization’s congresses are held in world capitals. Usually, these events are attended not only by the world business elite, but also by politicians of the highest rank (they were attended by Obama, Berlusconi, and Juan Carlos). This, of course, is not the only reason why Vladimir Putin visited the former Moscow hotel yesterday. It is known that the Russian leader prefers to live with Jews in peace. And there are also many Jews among his friends.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*